25 بازی برتر از نظر شما

3 تای اول که همیشه برای من ثابت هست. الباقی هم دقیقا بازیهای تاثیر گذاری بودن که از سن پایین تا به حال تجربه کردم که ادامش میره تو لیست های بعدی.
اولین بازی که به صورت CD روی کامپیوتر تجربه کردم سال 1999 بود که از بازار رضا خریدم و چیزی نیست جز hidden and dangerous که یک بازی بسیار تکتیکال و بی رحم که از زمان خودش بسیار جلوتر بود.

باور کنید (حتما خودتونم همینید) که میتونستم تا +100 هم برم :D یعنی به شکل عجیبی دستچین کردم، از فرنچایز های مطرح و گنده ای که اشاره ای بهشون نکردم چون جا نشد تا انبوه بازی های ساده یا کمتر شناخته شده که نشد بهشون اشاره کنم، از GT ها و دارک سولز 1 که واقعا جا نشد چون دیمنز و 3 ان اف اس هایی که لیست کردم (و باقی بازی های فرنچایز های GT و NFS) هم خیلییی دوست دارم، تا امثال Braid و Brothers: AToTS،

میدونین در واقع "کف" علاقه من به انبوهی از بازی ها به حدیییییییی بالاست که واقعا برام سخت میشه بینشون انتخاب کنم، بدون اغراق عاشق بازی ها هستم، در واقع این لیست برای روزی هست که "مجبور" باشم در محدودیت انتخاب کنم، که امیدوارم هیچ وقت اون روز نرسه :D

ویرایش: فکر کن الان یهو دیدم بایوشاک رو یادم رفت بنویسم در حالی که فکر میکردم نوشتم :l دیگه اینجوری حساب کنید :D

آخرین ویرایش:
لیست من فکر کنم یکم عجیب باشه :دی
اما خب اینا بازی های هستن که در طی سال ها ازشون بیشترین لذت را بردم. و البته صرفا اینایی هست که یادم میاد. تقریبا هم به ترتیبه.
لیست تاپ ۲۵ تاریخ ویدیو گیم از نظر من خیلی فرق داره با این :D

ایده خوبیه. سایت یا منتقد های مطرح هم چندسال یبار میان لیست میدن و جالب اینجاست لیست هر منتقد یا نویسنده اون سایت هم با سالهای قبلش کلی تفاوت داره.
بنظرم اینکه بگیم بازی اکس بهترین بازی هست درست نیست، حداقل برای من. بنظرم از اونجایی که هدف بازیهای مختلف یه سری موارد متفاوت هستش، نمیشه هر چیزی رو باهم مقایسه کرد. یعنی خیلی از بازیها در کار یا پیامی که دارن موفق هستن.

دلم میخواد یه توضیحی هم درباره لیستم بدم.

- Manhunt به نظرم Underrated ترین بازی صنعت گیم هستش که کلا منتقد ها اون زمان اشتباه متوجه اش شدن. بازی از منظر هسته گیمپلی منبع الهام یه سری بازی مثل Tlou2 یا سری Arkham هست. از منظر داستانی کاری که Bioshock انجام داد رو چندسال قبلش هم Manhunt انجام داد. زمان و زندگی اجازه بده خیلی دلم میخواد یه مقاله درباره Manhunt بنویسم. تو این انجمن هم کلا 3، 4 نفر فن سری داریم که واقعا ناراحت کنندست.

- Tlou داستانش ساده و سر راست ولی روایت Naughty Dog به قدری زیبا در آورده که واقعا میشه احساسات کرکتر هارو حس کرد و یه جورایی Tlou بود که باعث شد منتقد های سینما ویدیو گیم رو جدی بگیرن. Walking Dead و Life is Strange هم بخاطر روایت داستانی قوی شون در این لیست حظور دارن.

- San Andreas: از داستان گرفته تا اتمسفر از زمان خودش خیلی جلوتر بود. Scale بازی نسبت به زمانش واقعا بزرگ بود. GTA V هم هیچ موقع زمان عرضه اش رو یاد نمیبرم هایپ بازی شدیدا بالا بود و زمان عرضه هم راکستار انتظارات رو بر آورده کرد. من میخواستم از الان GTA VI رو بذارم تو این لیست . :D

- سری Arkham: اگر لیست 50 تایی بود قطعا Asylum رو هم قرار میدادم و نخواستم از 25 تا عنوان دوتاش از یه سری باشه. هیچ موقع اولین بازی که Asylum رو تجربه کردم، باورم نمیشد یه بازی بتمن با این کیفیت ساختن، به غیر از بعد فنی همه چی بازی کامل بود که با City خیلی هم بهتر شد.

- Sand of Time و کلا سگانه POP یاد آور یه دوران خوشی از ویدیو گیم هستش برام. یادمه این سگانه هر سال یه نسخه اش میومد و هر تابستان برای قسمت جدیدش هایپ بودیم. برای این سری هم سعی کردم بعترین نسخه رو بذارم و لیست اگه 50 تایی بود WW رو مشاهده میکردیم.

- L.A Noire بهترین بازی کاراگاهی سینمایی، سری Arkham و Witcher 3 هم هستن ولی خب L.A Noire و اون انیمیشن های صورت کرکتر ها واقعا انقلابی بود زمان خودش. Witcher 3 هم لازم به تعریف نیست یکی از معدود عناوینی که توسعه دهنده ها براش واقعا زحمت کشیدن جز بهترین ها هستش، البته نسخه سال نه لانچ اولیه، یعنی بیشتر وزنش حداقل برای من بخاطر دی ال سی Heart of Stone که با کرکتری مثل Gaunter O'Dimm آشنا میشیم که یکی از بهترین کرکتر های ویدیو گیمی هستش.

- Silent Hill 2 یکی از بهترین داستان های ویدیو گیمی. درباره این زیاد حرف زدیم پس نیاز به توضیح نیست.

- نسخه دوم Monkey Island بهترین بازی کلیک و اشاره ای که من تا حالا تجربه کردم، سری Runaway هم خوب ودن ولی نه در این حد.

- It Takes Two اگه با پارتنر تون انجام بدین تبدیل به یکی از بهترین تجربه ها میشه. یکی از بهترین بازیهای چنده نفره که واقعا مثلش در صنعت کمه.

- هیچ موقع زمانی که P.T. رو تجربه کردم رو یادم نمیره. این دمو هم واقعا ترسناک و اتمسفریک بود و هم بازی تاثیر گذاری بود که بعدش خیلی ها اومدن در این سبک بسازن. جا داره بگم F*ck, Konami

- Alien Isolation یکی از بهترین AI های صنعت بازی و با Pacing خیلی خوب. AI نسخه اول F.E.A.R. خیلی خوب بود که تو این لیست باید میذاشتم.

- Shadow of Mordor بهترین بازی برای ما تالکین فنها که داستان خلاقانه ای هم داشت. ساندترک های این بازی مثل Gravewalker واقعا شاهکار هستن.

- بهترین Opening صنعت بازی هم تعلق میگیره به Ghost of Tsushima و God of War 3. و ادامه داستانشون هم به صورت سورپرایز کننده ای جذاب هستش. دیالوگ های نسخه سوم واقعا در یه سطح دیگه ای از اپیک بودن قرار دارن.

- اون ردیف آخر هم خود خود 2005 هستش :D به نظرم Mostwanted و PES4 اوج این دو سری بودن و به قول یکی از دوستان آخر بازیهای ورزشی همینه و بهتر از اینکه نمیشه ساخت. RE4 و DMC 3 داستان جدی ندارن ولی هردو شدیدا از ستون های اصلی صنعت بازی هستن نمیشد ازشون یادی نمیشد.

-TMNT Battle Nexus بهترین بازی 4 نفره ای که میتونین با دوستان تون میتونین تجربه کنین. یه بازی فان و جذاب که هر مرحله بازی هم چالشی تر میشه. فقط که حیف که همچین بازی دیگه نمیسازن.

خیلی دلم میخواست با جزییات درباره اینها بنویسم ولی در حال حاضر حوصله اش نیست. چند وقت دیگه اگه حسش بود شاید یه لیست 50 تایی درست کردم.

من فکر میکنم بهترین ریمیکی که باید تو این لیست میبود هم Demon's Souls هستش.

God bless us all

Video Games
:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or