22 بازی بزرگ سال 91 " که همه منتظر انها هستند " + تاریخ انتشار

واقعا سطح اطلاعاتتون آدمو خیره میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!! لطفا درست جمله رو بخون . نوشتم اگه اشتباه نکرده باشم . خوب مقالات زیادی هستن که هر کدوم داستان خودشون رو نوشتن !

دقیقا" اشتباه می کنی دیگه . اولین halo سال 2001 اومد quake داداش سال 96 اومد !!!! و DOOM هم 93 بود . این که این 2 تا بازی از halo قدیمی ترنو دیگه خدایی همه می دونن.

بنده قبل از ایجاد این تایپیک و مقاله ای که خوندم ، چنین تاریخ هایی رو زده بود . تا جایی که بتونم برای شما مستند سازی میکنم تا شما هم از تعجب در بیای . بالاخره یا در این مورد من اشتباه میکنم یا شما .

تا به حال در تمام عمرم از یک جمله اینقدر عصبانی نشده بودم.یعنی اصلا بدترین و زشترین توجیه که در عمرم دیدم.

من معمولا خیلی این جا کم پست میدم ولی پست های این دوستمون hosseinbrusli رو دیدم واقعا شاخ دراودم

ببخشید احیانا شما این اطلاعاتو از خودتون دراوردید؟

Starcraft یه ماد بوده الان شده بازی؟ جلل خالق!

Quake و Doom از هیلو تقلید کردن؟ واقعا حرفای شما آدمو متحیر می کنه !

news to me...

بهتره جمله ها رو اصلاح کنیم : نگفتم که سری بزرگ و عظیم starcarft یک mod بوده .
گفتم نسخه اخر این سری : starcraft 2 heart of the swarm ( همین نسخه اخری ) ، که میخواد منتشر بشه به صورت رسمی ، اول heart of the swarm به صورت یکسری نقشه الحاقی برای بازی اصلی و یا مثل mod برای بازی اصلی starcraft 2 عرضه شد ، که بعد از موفقیت چشمیگر و فروش و استقبال بالای اون ، حالا داره به صورت یه بازی رسمی عرضه میشه .

یا من بد توضیح داده بودم و یا اینکه شما دوستان برداشت اشتباه داشتید . به هر حال الان اصلاح شد و اگه اعتراضی هست بگید .:d

شما فکر کنم Brothers in arms : Furious 4 رو توی این فهرست قرار ندادی !

بازی خوبیه . اما صلا در سطح این 22 بازی نیست . قرار بود prey رو اخر بذارم که فعلا کنسل شده بازی .!

شما 2 نفر : Comman و farhad23 : لطفا اگه برای حرف هاتون و دلیل و مدرک دارید بیارید . تا ما هم بدونیم و ببینیم .
البته طبق چیزهایی که تو wikipedia نوشته احتمال 90% :d من اشتباه کردم :d اما از شما هم میخوام که دلیل حرف هاتون رو بگید . من میگم کلا سری call of گیم پلی اش تقلیدی از سری halo مخصوصا اولین نسخه اش هست . حالا شما نظر مخالفی دارید ؟

NAPOLEON : ضمن اینکه نمیدونم این دوستمون چرا اینقدر تند هستن ! واقعا من کجا گفتم که Quake و Doom از هیلو تقلید کردن؟ گفتم که call of گیم پلی اش رو از این بازی ها مخصوصا نسخه اول halo تقلید کرده . گفتم که Quake و Doom گیم پلی سرعتی و اکشن اول شخص رو به تکامل و اوج رسوندند .

آخرین ویرایش:
ممنون..
لطفا اینایی هم که تاالان اومده رو در لیست قرار بدید

اگه چیزی اضافه بشه که تریتیبش به هم میخوره ! ضمن اینکه بازی بزرگی که فعلا به غیر از gears of war 4 معرفی نشده ! در بین بقیه بازی ها هم hitman , dead speace رو نذاشتم که فراموش کردم !:d
!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or