22 بازی بزرگ سال 91 " که همه منتظر انها هستند " + تاریخ انتشار

امسال سال بسیار بزرگی برای همه کسانیست که به نوعی با گیم سروکار دارند و تمامی بازی های معرفی شده جزو عناوینی سطح بالا هستند.
همچون Halo 4 که شاید خیلی ها منتظر بازگشت اون و مستر چیف بودند.یا عنوان Team Ico که افراد زیادی
همچون من کنجکاوند که ببیند اینبار از ذهن های خلاق این سازندگان چه شگفتیی پدیدار می گردد.
همچنین در مورد رتبه بندی باید بگم که نمیشه گفت صرفا رتبه بندی شما بر اساس اشتیاق بازیباز ها بود
و تا حدودی به کیفیت و نمایش حال بازی هم کار داشت اما با این اوصاف و کار سخت
پیش رو جایگاه بازی ها و رتبه آن ها به خوبی تعیین شده بود.

سلام .
اولا من اصلا فن بازی نکردم . فقط برای جواب شما باید عرض کنم که اولین سری halo قبل از انریل تورنومنت ( اگه اشتباه نکنم ) و همینطور قبل از quake به بازار اومده و گیم پلی اول شخص رو معرفی کرد و بعدها بود که کوئیک و انریل و doom عرضه شدند و این گیم پلی رو به تکامل رسوندن.

دقیقا" اشتباه می کنی دیگه . اولین halo سال 2001 اومد quake داداش سال 96 اومد !!!! و DOOM هم 93 بود . این که این 2 تا بازی از halo قدیمی ترنو دیگه خدایی همه می دونن.

سلام .
اولا من اصلا فن بازی نکردم . فقط برای جواب شما باید عرض کنم که اولین سری halo قبل از انریل تورنومنت ( اگه اشتباه نکنم ) و همینطور قبل از quake به بازار اومده و گیم پلی اول شخص رو معرفی کرد و بعدها بود که کوئیک و انریل و doom عرضه شدند و این گیم پلی رو به تکامل رسوندن.
!:d
واقعا سطح اطلاعاتتون آدمو خیره میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی ممنون ! برادر ، ولی اینا که نصفیش تاریخ 2013 هست و 2013 هم فقط 3 ماه اولش تو 91 هست !! بهرحال تشکر ...
تازه فهمیدم امسال چقدر سال سختیه !!! نمیدونستیم که بهتر بود ...:d

استارکرافت که یه مد بود و حالا همون مد شده بازی
تا به حال در تمام عمرم از یک جمله اینقدر عصبانی نشده بودم.یعنی اصلا بدترین و زشترین توجیه که در عمرم دیدم.

پاورپوینت این تاپیک در دست ساخته و انشالا هفته آینده منتشر می‌شه.

کاور:
8rmbmyah3ktp2byz82is.png

اسلاید های ناقص و نیمه‌کاره:
nclw2k9fja3mxiljbd12.png

من معمولا خیلی این جا کم پست میدم ولی پست های این دوستمون hosseinbrusli رو دیدم واقعا شاخ دراودم

ببخشید احیانا شما این اطلاعاتو از خودتون دراوردید؟

Starcraft یه ماد بوده الان شده بازی؟ جلل خالق!

Quake و Doom از هیلو تقلید کردن؟ واقعا حرفای شما آدمو متحیر می کنه !

news to me...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or