22 بازی بزرگ سال 91 " که همه منتظر انها هستند " + تاریخ انتشار

واقعا عجب سالی هست کاش چند سال پیش چنین عناوینی بود احساس میکنم اگه سنم یکم کمتر بود لذت چند برابری میبردم از این عناوین
بیخیال داداش.سن رو هم یه چیز نسبی فرض کن.با این فکر بازی کن که انگار هیچکی از تو کوچکتر یا بزرگتر نیست.فقط خودتی و خودت.(دانیال ...خرداد 1391):d

2011 بازیه خوب کم نداشتیم آرکام سیتی-آنچارتد و -----

سلام . بازیهای سال قبل و منتشر شده در لیست ما جایی ندارند !
برادر من هیچ کدوم از لینکها کار نمیکنه:((مگه قرار نبود Metal Gear Rising: Revengeance واسه پی سی هم منتشر بشه؟

2 روز که هی لینک ها رو عوض میکنم و از کار میافتن ! مشکل از منبعه ! درستش میکنم ! متال گیر فقط رو کنسولهاست و pc شایعه بود .

بازی HITMAN:ABSOLUTION تو این عناوینی که ذکر کردی نبود اون رو هم اضافه کن تاریخ ریلیزش هم که شد نوامبر2012

چه قدر هیتمن طرفدار داشت !!! به خدا گذاشتمش !!! تو لیستم بود و رتبه 6 رو داشت !!! یادم رفت احتمالا !!! ولی اگه دیگه تغییرات توش ایجاد کنم لیست خراب میشه . شما هیتمن رو 6 ام بدون .
hitman توی این لیست جا نداره واقعا؟!

پس pes 2013 کو؟معلومه که بیشتر ۱۷ سال نداری.:)

حاضرم ساعت ها سر این بازی و فیفا با شما بحث منطقی کنم . این بازی که شما طرفدارش هستی ، در سطح جهان هم طرفدار کم داره ، حالا ایران که برعکس هست رو ولش کن . نشون به این نشون که تمام مسابقات جهانی با این بازی برگذار میشه . اصلا pes 2013 نه گیم پلی درستی داره و نه فیزیک و نه هوش مصنوعی درست. برای چی باید تو لیست میذاشتمش ؟ دلیل بیار .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بله باز هم جناب بروسلی..! اتصالی کردی یا نیتروژن زدی برادر..؟ به هرحال خوبه سرعتت نیروی جاذبه رو داره نقض می‌کنه..!

خب مقاله مقاله‌ی خوبی بود اما جنجالی.. یه طرفه دعوا هم خودمم..!!!! اساسا با رده بندیت مشکل دارم.. جایگاه GTA V رو درک نمیکنم که چرا رتبه‌ی 12 رو داره.. نمیدونم "شیطان هم می‌گیرد" بالاتر از "بلک اپس 2" چه می‌خواهد..؟ آیا واقعا "مترو: آخرین روشنایی" از رزیدنت ایول 6 و بایوشاک بی‌کران بهتره..؟!! واقعا جایگاه دهم شایسته‌ی بانوی ماجراجو با این همه پیشرفت هست درحالی که خیلی‌ها (از جمله خودم) جزو مورد انتظارهاشون هست..؟ آیا اساسینزکرید 3 بعد از شماره‌های ناامید کننده‌اش توانایی رده‌ی دوم رو خواهد داشت..؟ کرایسیس 3 بازیه خوبیه اما خیلی خوب‌ترهارو پایین‌تر ازش گذاشتی.. کرایسیس نهایت گرافیک رو به ارمغان میاره و تمرکزش صرفا روی همینه اما آیا این برای جایگاه 4 کافیه..؟ با سری بازیه هیلو کلا مشکل دارم گذاشتیش اول..!!! به قوله اون دوستمون هیتمن رو یادت رفت.. به قوله خودم Dead Space 3 تایید شده میتونستی بذاریش.. همچنین استاد شینجی میکامی به عنوان آخرین کارگردانیش (متاسفانه) یه بازیه ترسناک داره می‌سازه (خوشبختانه) به نام ZWEI که اونم میتونستی بذاری.. البته تریلر نداره تالا مثل دداسپیس اما این‌ها دیگه تریلر نمی‌خوان..! اما به اعتقاد من به RE6 و Tomb Raider و GTA V و Hitman (اینو فک کنم یادت رفت) و BioShock یکم بیشتر از یکم کم لطفی کردی و این‌ها شاهکارهای تاریخ هستند.. خودم هم عاشق شاهکار ناتی داگ The Last of Us ام..

کلا موتور تیونینگ کردی فکر کنم ولی خوبه ادامه بده..!!!

ممنون .
خوب اجازه بده که با هم منطقی بحث کنیم :

gta v : خوب دلیل اصلی : نبود هیچ گونه اطلاعات ، به غیر از یک تریلر . اما دلیل اینکه تو رده 12 هست هم نام بزرگ این بازی هست .
منظورت از شیطان هم دویل مک کرای هست احتمالا : خوب به دلیل تغییرات مثب بسیار زیادی که تو بازی ایجاد شده . با اینکه از ریشه اش فاصله گرفته اما اکثر منتقد ها هم از این تغییر راضی بودند و گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده هم موید این نکته هست .

bioshock :
بازی خیلی بزرگیه . اما در نار این بزرگی و سختی ، حالت خشک و خاص و سبکی منحصر به فرد داره که هر کسی بازی نمیکنه . شاید به همین دلیل تو اون جایگاه قرار گرفته .

call of duty :
خوب این call of هم فقط یه تقلید صرف از نسخه قبلی هست و چیز جدیدی رو نداره . درسته فرنچایز بزرگی هست و طرفداران زیادی داره . اما دلیل اصلی اینه که این بازی هیچ تغییر بزرگی رو بعد از 2 تا 3 سال نداره !

metro : اما مترو . شاید بازیبازهای کمی عنوان اول این بازی رو بازی کردن . اما جو و اتمسفر فوق العاده این بازی ، داستان درگیر کننده و بسیار تک ( که خیلی این بازی رو با تمام بازی ها در زمینه داستان متفاوت میکنه ) ، گرافیک عالی و گیم پلی درگیر کننده ، و مهمتر از تمام اینها هوش مصنوعی بی نظیر بازی دلیل جایگاه 6 ام ای بازی بوده . البته 6 ام برای بازی hitman بوده که یادم رفت بذارمش !

tomb rider : بازی های بزرگی که قبل از اون قرار دارند این جایگاه رو توجیه میکنه .

assassian creed 3 : ایا به نظر شما یک نسخه واقعی و کاملا متفاوت با نام قاتلین 3 ، ارزش چرتبه دوم رو نداره ؟ بازی ای که در اون شخصیت های بسیار مهمی داستان رو به پیش میبرند از جمله : روزولت ، فرانکلین و ... که این بازی رو بسیار بزرگ میکنه .
علاوه بر اون تغییرات بسیار بزرگی که بازی رو مصادف کرده با پیروزی استقلال امریکا و.... قطعا این جایگاه با ارزش رو نصیب این بازی بزرگ میکنه .

crysiss 3 : چه بازی ای بهتر از این بازی میتونه یک گیم پلی بسیار انعطاف پذیر ، گرافیک بی نظیر ، هوش مصنوعی سطح بالا و ... رو روی کنسولهای امروزی ارائه بده ؟

The Last of Us : خوب هیچ چیزی به غیر از یک تریلر از قبل رندر شده و اینکه یک سازنده بزرگ این بازی رو داره میسازه نداریم . رتبه بندی این عنوان خیلی سخته .

اما : Dead Space 3 ، ZWEI رو که اصلا یادم نبود و Hitman رو تو رتبه بندی word گذاشتمش و در کپی به این تایپیک احتمالا جا مونده که باید ببخشی ما رو .

اما عنوان اول :

چرا halo 4 نباید اول باشه ؟
بازی ای که با بازگشت مسترچیف مطمئنا رکوردهای بازی رو جابه جا میکنه . این بازی محبوب ترین بازی xbox 360 هست . پرفروش ترین بازی بعد از سری call of هست . و این فروش رو فقط و فقط روی یک کنسول داره !!! مهمترین نکته این بازی هم حضور قهرمان اصلی اون هست .

این بازی بزرگترین بازی xbox 360 خواهد شد که در اواخر عمر این کنسول داره روی اون عرضه میشه و مطمئنا فوق العاده خواهد بود . از نظر گرافیک بالاترین گرافیک رو روی این کنسول ( احتمالا ) خواهد داشت . عنوان بزرگی مثل call of duty با اون گیم پلی عالیش ، تمام گیم پلی خودش رو از روی همین سری کپی زده ( از روی اولین halo ) و halo تنها بازی ای بوده که گیم پلی اول شخص اکشن سریع رو به دنیا معرفی کرده و خیلی از بازی ها مدیون اون هستن . علاوه بر ا ون یک داستان فوق العاده رو یدک میکشه .

در این مورد حرف برای گفتن بسیار زیاده . و نظرم این بوده که بعد از این غیبت طولانی این بازی ، سری halo با این نسخه اخر به اوج خودش بر خواهد گشت و احتمالا رکوردهای فروش رو هم خواهد شکست .

طرفدارای PES یه مشت آدم خز هستن که از گیم سر در نمیارن و یه کنسول دارن و صبح تا شب مشغول بازی کردن PES 2010 هستن و هیچ بازی‌ای غیر از اون روی کنسولشون تجربه نکردن. وقتی هم بهشون می‌گی فیفا بازی کردی یا نه می‌گن: اه... اه... خیلی غیر طبیعی‌ـه! :|

اره ایول . دقیقا همین طوریه . همشون 4 تا بچه ان که میشنن pes بازی میکنن وو هیچ چی از فوتبال کنسولی حالیشون نمیشه . جالبه بعضی هاشون میگن که فیفای pc ، دیگه نمیدونن فیفا کنسول زمین تا اسمون با اون فرق داره . یا بار یکی ادعای pes میکرد ، گفتم بیا یه دست فیفا و یه دست هم pes بزینم . سوسک شد :d

اخه خدایی پرو هم شد بازی : نه بلدن بدون ، نه در بازیبانی دستی داره ، نه هوش مصنوعی دستی داره ، نه فیزیک داره ، نه کوفت داره !!! خیلی خوب شد که تو لیست قرار نگرفت .

بخون اول پست رو بابا به جای اینکه این همه زحمت به خودت بدی

خوب راست میگه دیگه . چرا halo 4 ؟ البته call of duty حقشه . خیلی بدم میاد از call of با اون سیستم مذخرف سرباز سازیش .
پس pes 2013 کو؟معلومه که بیشتر ۱۷ سال نداری.:)

داداش جواب شما رو بالا دادم .

خداییش این pes چی داره ؟ میتونی توضیح بدی ؟ بدترین بازیه عمرمه ! یه مدت حالم از فیافا بهم میخورد و فقط pes بازی میکردم . اما باید قبول کنی الان برعکس شده .

---------- نوشته در 07:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

من کلا با جایگاه بازی The Last Guardian مخالفم . این بازی باید میرفت اخر و به جاش فیفا قرار میگرفت .

BioShock Infinite هم باید حداقل 4 یا 5 میبود .
Grand Theft Auto V این رو که نگو . اصلا نمیفهمم که اینب بازی چرا 12 امه ؟ این رو باید میذداشتی جا metro .

Dishonored هم به نظرم بازی فوق العادیه ، اونطوری که تو تریلر هاش دیدیم . پس جایگاهش به نظرم باید پایین تر میبود .

ضمننا چرا خیلی از بازی های بزرگ رو تو لیست نذاشتی ؟ حتی prey و استارکرافت هم نیست .

---------- نوشته در 07:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:05 PM ارسال شده بود ----------

یادم رفت این رو بگم : Resident Evil 6 تنها بازی هست که واقعا ازش بدم اومده . اصلا این بازی مذخرف رو نبایست تو لیست میذاشتی . با اون نسخه رایکون سیتی . ککل این سری رو بردن زیر سوال .

همه ی اینا برا خودشون یه شاهکاره شاخن!:d

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 PM ارسال شده بود ----------

اخه پی اس 2013 میخواد چیکار کنه؟!
هر سال داره افت میکنه باو..

آخرین ویرایش:
ممنون .عنوان بزرگی مثل call of duty با اون گیم پلی عالیش ، تمام گیم پلی خودش رو از روی همین سری کپی زده ( از روی اولین halo ) و halo تنها بازی ای بوده که گیم پلی اول شخص اکشن سریع رو به دنیا معرفی کرده و خیلی از بازی ها مدیون اون هستن . علاوه بر ا ون یک داستان فوق العاده رو یدک میکشه .

اقا خیلی زور زدم اینو ننویسم اما نشد . فقط خواهشا دوستان fanboysim رو بذارن کنار ....
این تن بمیره . اینو که bold کردم دقیقا" از کجا دراوردی؟؟ چند ساله گیم بازی می کنی؟ اولین shooter سرعتی که من دیدم quake بود شما کجا بودی اون موقع ؟
اصلا" نکنه اینه مه تا قبل از این نسل اکثر شوتر ها سرعتی و FUN بودن . کنسولای قشنگ این نسل به خاطر نداشتن موس شوتر ها رو به وضع فلاکت بار کنونی انداختن . چند تا شوتر سرعتی می خوای برات نام ببرم ؟؟ تا حالا unreal Tournament بازی کردی ؟ اون ماله 99 هست . سرعتی تر از UT دیدی ؟ آخه halo ????

آخرین ویرایش:
اقا خیلی زور زدم اینو ننویسم اما نشد . فقط خواهشا دوستان fanboysim رو بذارن کنار ....
این تن بمیره . اینو که bold کردم دقیقا" از کجا دراوردی؟؟ چند ساله گیم بازی می کنی؟ اولین shooter سرعتی که من دیدم quake بود شما کجا بودی اون موقع ؟
اصلا" نکنه اینه مه تا قبل از این نسل اکثر شوتر ها سرعتی و FUN بودن . کنسولای قشنگ این نسل به خاطر نداشتن موس شوتر ها رو به وضع فلاکت بار کنونی انداختن . چند تا شوتر سرعتی می خوای برات نام ببرم ؟؟ تا حالا unreal Tournament بازی کردی ؟ اون ماله 99 هست . سرعتی تر از UT دیدی ؟ آخه halo ????

سلام .
اولا من اصلا فن بازی نکردم . فقط برای جواب شما باید عرض کنم که اولین سری halo قبل از انریل تورنومنت ( اگه اشتباه نکنم ) و همینطور قبل از quake به بازار اومده و گیم پلی اول شخص رو معرفی کرد و بعدها بود که کوئیک و انریل و doom عرضه شدند و این گیم پلی رو به تکامل رسوندن.

ضمن اینکه این جمله اصلا درست نیست :
چند ساله گیم بازی می کنی؟

من اولین بازی ای که انجام دادم زمانی بود که اتاری 1600 تو بازار بود . با بازیهای رمبو و .... اش !! ( خواستی عکسش رو برات بذارم ! عتیقه شده ).

برای جواب کاملت شما بهتره بری تاریخچه کامل سری halo رو بخونی .
چون زمانی که این بازی ها و حتی سری انریل و doom و کوئیک بودند بازی ای مثل call of اصلا وجود نداشت . مکانیزم اکشن سرعتی و با فریم ریت عالی رو اولین بار halo معرفی کرد .امیدوارم که جوابت رو گرفته باشی .

تو آخرین تریلری که ازش منتشر شد لوگوی PC هم اون تهش بود ...
همون تریلر که میگه این بازی در e3 قابل بازی خواهد بود ...

احتمالا باید تا e3 صبر کنیم .چون واقعا مشخص نیست !
لينك تريلر GOW:A خرابه ، جفتش.

دوست عزیز لطف اول تایپیک رو بخونید .

????halo 4 ro aval gozashti va gow ro akhar
fekr nemikardam yerooz to omram shahed hamchin sahne ii basham

halo همونقدر بزرگه که سری god of war بزرگه . اما از این سری هیچ چیزی مشخص نیست . ضمن اینکه این سری یه riboot به نسخه های قبل هست و عنوانی جدید نیست که داستانی جدید داشته باشه . فکر کنم جایگاهش خوب باشه .

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 PM ارسال شده بود ----------

.

ضمننا چرا خیلی از بازی های بزرگ رو تو لیست نذاشتی ؟ حتی prey و استارکرافت هم نیست .

به نظر خودت خیلی از این بازی ها، از این بازی هایی که تو لیست هستن بهترن ؟ prey که کنسل شد به دلیل بی پولی ! استالکر که کنسل شد ! hitman و dead speac 3 رو که یادم رفت ! استارکرافت که یه مد بود و حالا همون مد شده بازی ! و بازیهای بزرگ دیگه ای مثل ( جوناری ) ، انحصاری ps3 که خلاقیتش فوق العاده بود ! اما خوب بازی شبکه psn هست . هر کدومشون دلایلی مثل اینها رو داشتن دیگه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or