بله باز هم جناب بروسلی..! اتصالی کردی یا نیتروژن زدی برادر..؟ به هرحال خوبه سرعتت نیروی جاذبه رو داره نقض میکنه..!
خب مقاله مقالهی خوبی بود اما جنجالی.. یه طرفه دعوا هم خودمم..!!!! اساسا با رده بندیت مشکل دارم.. جایگاه GTA V رو درک نمیکنم که چرا رتبهی 12 رو داره.. نمیدونم "شیطان هم میگیرد" بالاتر از "بلک اپس 2" چه میخواهد..؟ آیا واقعا "مترو: آخرین روشنایی" از رزیدنت ایول 6 و بایوشاک بیکران بهتره..؟!! واقعا جایگاه دهم شایستهی بانوی ماجراجو با این همه پیشرفت هست درحالی که خیلیها (از جمله خودم) جزو مورد انتظارهاشون هست..؟ آیا اساسینزکرید 3 بعد از شمارههای ناامید کنندهاش توانایی ردهی دوم رو خواهد داشت..؟ کرایسیس 3 بازیه خوبیه اما خیلی خوبترهارو پایینتر ازش گذاشتی.. کرایسیس نهایت گرافیک رو به ارمغان میاره و تمرکزش صرفا روی همینه اما آیا این برای جایگاه 4 کافیه..؟ با سری بازیه هیلو کلا مشکل دارم گذاشتیش اول..!!! به قوله اون دوستمون هیتمن رو یادت رفت.. به قوله خودم Dead Space 3 تایید شده میتونستی بذاریش.. همچنین استاد شینجی میکامی به عنوان آخرین کارگردانیش (متاسفانه) یه بازیه ترسناک داره میسازه (خوشبختانه) به نام ZWEI که اونم میتونستی بذاری.. البته تریلر نداره تالا مثل دداسپیس اما اینها دیگه تریلر نمیخوان..! اما به اعتقاد من به RE6 و Tomb Raider و GTA V و Hitman (اینو فک کنم یادت رفت) و BioShock یکم بیشتر از یکم کم لطفی کردی و اینها شاهکارهای تاریخ هستند.. خودم هم عاشق شاهکار ناتی داگ The Last of Us ام..
کلا موتور تیونینگ کردی فکر کنم ولی خوبه ادامه بده..!!!
ممنون . خوب اجازه بده که با هم منطقی بحث کنیم :
gta v : خوب دلیل اصلی : نبود هیچ گونه اطلاعات ، به غیر از یک تریلر . اما دلیل اینکه تو رده 12 هست هم نام بزرگ این بازی هست .
منظورت از شیطان هم دویل مک کرای هست احتمالا : خوب به دلیل تغییرات مثب بسیار زیادی که تو بازی ایجاد شده . با اینکه از ریشه اش فاصله گرفته اما اکثر منتقد ها هم از این تغییر راضی بودند و گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده هم موید این نکته هست .
bioshock : بازی خیلی بزرگیه . اما در نار این بزرگی و سختی ، حالت خشک و خاص و سبکی منحصر به فرد داره که هر کسی بازی نمیکنه . شاید به همین دلیل تو اون جایگاه قرار گرفته .
call of duty : خوب این call of هم فقط یه تقلید صرف از نسخه قبلی هست و چیز جدیدی رو نداره . درسته فرنچایز بزرگی هست و طرفداران زیادی داره . اما دلیل اصلی اینه که این بازی هیچ تغییر بزرگی رو بعد از 2 تا 3 سال نداره !
metro : اما مترو . شاید بازیبازهای کمی عنوان اول این بازی رو بازی کردن . اما جو و اتمسفر فوق العاده این بازی ، داستان درگیر کننده و بسیار تک ( که خیلی این بازی رو با تمام بازی ها در زمینه داستان متفاوت میکنه ) ، گرافیک عالی و گیم پلی درگیر کننده ، و مهمتر از تمام اینها هوش مصنوعی بی نظیر بازی دلیل جایگاه 6 ام ای بازی بوده . البته 6 ام برای بازی hitman بوده که یادم رفت بذارمش !
tomb rider : بازی های بزرگی که قبل از اون قرار دارند این جایگاه رو توجیه میکنه .
assassian creed 3 : ایا به نظر شما یک نسخه واقعی و کاملا متفاوت با نام قاتلین 3 ، ارزش چرتبه دوم رو نداره ؟ بازی ای که در اون شخصیت های بسیار مهمی داستان رو به پیش میبرند از جمله : روزولت ، فرانکلین و ... که این بازی رو بسیار بزرگ میکنه .
علاوه بر اون تغییرات بسیار بزرگی که بازی رو مصادف کرده با پیروزی استقلال امریکا و.... قطعا این جایگاه با ارزش رو نصیب این بازی بزرگ میکنه .
crysiss 3 : چه بازی ای بهتر از این بازی میتونه یک گیم پلی بسیار انعطاف پذیر ، گرافیک بی نظیر ، هوش مصنوعی سطح بالا و ... رو روی کنسولهای امروزی ارائه بده ؟
The Last of Us : خوب هیچ چیزی به غیر از یک تریلر از قبل رندر شده و اینکه یک سازنده بزرگ این بازی رو داره میسازه نداریم . رتبه بندی این عنوان خیلی سخته .
اما : Dead Space 3 ، ZWEI رو که اصلا یادم نبود و Hitman رو تو رتبه بندی word گذاشتمش و در کپی به این تایپیک احتمالا جا مونده که باید ببخشی ما رو .
اما عنوان اول :
چرا halo 4 نباید اول باشه ؟
بازی ای که با بازگشت مسترچیف مطمئنا رکوردهای بازی رو جابه جا میکنه . این بازی محبوب ترین بازی xbox 360 هست . پرفروش ترین بازی بعد از سری call of هست . و این فروش رو فقط و فقط روی یک کنسول داره !!! مهمترین نکته این بازی هم حضور قهرمان اصلی اون هست .
این بازی بزرگترین بازی xbox 360 خواهد شد که در اواخر عمر این کنسول داره روی اون عرضه میشه و مطمئنا فوق العاده خواهد بود . از نظر گرافیک بالاترین گرافیک رو روی این کنسول ( احتمالا ) خواهد داشت . عنوان بزرگی مثل call of duty با اون گیم پلی عالیش ، تمام گیم پلی خودش رو از روی همین سری کپی زده ( از روی اولین halo ) و halo تنها بازی ای بوده که گیم پلی اول شخص اکشن سریع رو به دنیا معرفی کرده و خیلی از بازی ها مدیون اون هستن . علاوه بر ا ون یک داستان فوق العاده رو یدک میکشه .
در این مورد حرف برای گفتن بسیار زیاده . و نظرم این بوده که بعد از این غیبت طولانی این بازی ، سری halo با این نسخه اخر به اوج خودش بر خواهد گشت و احتمالا رکوردهای فروش رو هم خواهد شکست .