2023 GAME OF THE YEAR [از نظر سایت ها , مجلات و خوانندگان]

به نظر شما کدام بازی بیشترین جوایز بازی سال را تصاحب میکند و 2023 Big Winner میشود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    255
امسال BG3 واقعا کار بزرگی کرد. به حال اساسی به سبک CRPG دادن طوری که هم فن‌های قدیمیشون عشق کردن هم کلی مخاطب جدید جذب کردن. همه جوره حقشه که هم TGA رو بگیره هم بیگ‌ وینر بشه. ولی خب همونطور که بچه‌ها گفتن، زلدا عامه پسندتر هستش و شانس اینکه بیگ وینر بشه بیشتره ولی بازم اختلاف زیاد نیست. این وسط واسه بیگ وینری، عنکبوتی ۲ و الن ویک ۲ و ریمیک ایول ۴ و ماریو و استریت فایتر ۶ و چندتا بازی ایندی و AA خیلی خوبم داریم که میتونن یه سری جوایز رو مال خودشون کنن. خیلی پر بار بوده سال ۲۰۲۳. بدون شک در تاریخ گیمینگ ماندکار خواهد شد. برلی خیلیا حتی بهترین سالی بود که دیدن و تجربه کردن. هم کمیت هم کیفیت.

از بازی های امسال که بازی کردم به ترتیب اسپایدرمن۲ - ریمیک re4 - فاینال فانتزی ۱۶ - آلن ویک ۲ بهترین ها بودن و مخصوصا FF16 که اصلا انتظار همچین چیز خفنی نداشتم و SP2 که از هرلحاظ تو یک لول دیگه ای بود ^:)^ بعیده ولی امیدوارم SP2 بیگ وینر بشه

یه اشاره ای هم بکنم به Diablo 4 - Lies of P - Hogwarts Legacy - Dead Space Remake که واقعا بازی های خوبی بودن و تو یک سال خلوت تر هر کدوم راحت ۱۰-۲۰ تا گوتی میگرفتن

این نظرسنجی چی بهترین بازی سال میشه رو باید وسط سال میذاشتیم
اون موقع من به زلدا رای میدادم
یه عده هم به استارفیلد
آخر سال کلی به ریش رای های هم می خندیدیم :D
و احتمالا BG3 از اون بازیا میشد که کلا 2~3تا رای میورد:-"
و خیلیا نمیدونستن چیه کلا:-'

اینکه چی میشه منم رایم زلدا بود
ولی اینکه برای خودم چی میشه، میگفتم FF16 :-"
ولی الان هرکی بگه FF16 فقط میتونم اینجوری نگاهش کنم : :| :| :| :| :|
با اینکه دوستش دارم و از یک نظرهایی حقش هست مواردی رو به عنوان بهترین ها برنده بشه (مخصوصل صداپیشه سید :x ) ، ولی GOTY شوخیشم زشته:دی

نظرستجی فعلی هم که خیبی تابلو شد...
یه نظرسنجی بزاریم GOTY دلی ملت چی هست:دی

امسال کپکام دو تا بازی با متای بالای 90 داشت. اگر بهترین سال نبوده قطعا یکی از بهترین سال های تاریخ کمپانی بوده. اما حیف که تو همچین سال شلوغی تقریبا هیچ کدوم شانسی برای گوتی و مخصوصا بحث بیگ وینر و تقسیم جوایز ندارند. اولی بخاطر اینکه یه ریمیک و دومی هم بخاطر اینکه یه بازی فایتینگ هست. از اونطرف برای رمدی و سم لیک واقعا خوشحالم که با AW2 خیلی عالی عمل کردند. امیدوارم تو بحث جوایز هم حتی با وجود بازی های دیگه خوش بدرخشند.

این نظرسنجی چی بهترین بازی سال میشه رو باید وسط سال میذاشتیم
اون موقع من به زلدا رای میدادم
یه عده هم به استارفیلد
آخر سال کلی به ریش رای های هم می خندیدیم :D
اگه وسط سال گذاشته بودیم، آخر سال وضعیت این میشد :D :

85qvna.jpg

خوشحالم RE4 و AW2 هر دو نامزد گوتی شدند. اما خب همه میدونند نبرد اصلی برای‌ گوتی بین زلدا و BG3 هست و یکی از این دو تا قطعا برنده میشه. بیشتر برای رمدی خوشحالم که AW2 کولاک کرده و تو بخش های مختلف نامزد شده. امیدوارم حداقل تو یکی دو تا بخش به غیر از گوتی برنده بشن و به حقشون برسند.

شما اگه تونستی یکی ازین بازیای نامزد شده رو حذف کن، من اوشون رو نامزد میکنم :D
اگر به جا 6تا 10تا هم نامزد میکردن بازم اوشون نامزد نمیشد :D
حیف کاش FF16 هم نامزد گوتی میشد ولی خب ترافیک بازی خفن زیاده در عوض 4جا نامزد شد امیدوارم موسیقی رو ببره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or