2023 GAME OF THE YEAR [از نظر سایت ها , مجلات و خوانندگان]

به نظر شما کدام بازی بیشترین جوایز بازی سال را تصاحب میکند و 2023 Big Winner میشود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    255
چرا RE4R / Street Fighter 6 در بخش بهترین بازی XBOX نامزد نشدن ؟ با چه منطقی نامزد ها رو انتخاب کردن ؟ تا اینجا اومدیم یه جایزه هم به استارفیلد بدیم ؟ :-??
رفیق معمولا تو بهترین های پلتفرم سعی می کنند بازی های انحصاری رو کاندید کنند برای همین هست که عناوین مولتی پلتفرم کمی رو در بخش Xbox می بینیم.برنده ها هم که با رای مردم انتخاب می شوند و اون ها Starfield رو انتخاب کردند.

اخه مشکل راگناروک این بود که با غول بی شاخ و دمی مثل الدن رینگ رقابت میکرد وگرنه با اینکه دنباله بود هم گوتی میشد هم بیگ وینر
سال 2018 هم نسخه قبلش با یکی از بهترین یا شاید هم بهترین بازی OW تاریخ با متای 97 رقابت میکرد و بهترین بازی سال شد با اقتدار. هرچقدر الدن رینگ خوب بود ازونورم رگناروک یک Safe Sequel برای نسخه قبلی محسوب میشد که دیگه اون تازگی GoW 2018 رو نداشت.

رفیق معمولا تو بهترین های پلتفرم سعی می کنند بازی های انحصاری رو کاندید کنند برای همین هست که عناوین مولتی پلتفرم کمی رو در بخش Xbox می بینیم.برنده ها هم که با رای مردم انتخاب می شوند و اون ها Starfield رو انتخاب کردند.
عجب
پس Dead Space هم انحصاری XBOX ؟
چرا baldur's gate 3 در بخش بهترین بازی PS5 نامزد نشده ؟ (قبل و در زمان برگزاری مراسم انحصاری PS5 بوده )

با این نامزد ها
  • Starfield
  • Chants of Sennaar
  • Hi-Fi Rush
  • Planet of Lana
  • Dead Space
  • Pentiment
انتظار داری ملت به چیزی به غیر از استارفیلد رای بدن ؟ عملا مهندسی رای ملت :-??

عجب
پس Dead Space هم انحصاری XBOX ؟
چرا baldur's gate 3 در بخش بهترین بازی PS5 نامزد نشده ؟ (قبل و در زمان برگزاری مراسم انحصاری PS5 بوده )

با این نامزد ها
  • Starfield
  • Chants of Sennaar
  • Hi-Fi Rush
  • Planet of Lana
  • Dead Space
  • Pentiment
انتظار داری ملت به چیزی به غیر از استارفیلد رای بدن ؟ عملا مهندسی رای ملت :-??
رفیق معمولا تو بهترین های پلتفرم سعی می کنند بازی های انحصاری رو کاندید کنند.
====
آره برای یک جایزه نه چندان مهم آمدن و مهندسی آرا کردند،احتمالا چند صد میلیون دلار هم این وسط رشوه داده اند!!!

این نتایج سال قبل،واقعا نیازی به توضیح اضافه ندارد.

Xbox Game of the Year​

• Halo Infinite
  • Scorn
  • Grounded (WINNER)
  • As Dusk Falls
  • Sniper Elite 5
  • Dying Light 2: Stay Human

PlayStation Game of the Year​

• Gran Turismo 7
  • Horizon Forbidden West
  • Stray (WINNER)
  • Elden Ring
  • The Last Of Us Part I
  • Sifu

زلدا توتک:

8fbb11_23maxresdefault.jpg
بالدرزگیت بیگ‌وینر میشه ولی زلدا دوم ...

نه ايشالا ازين فكراى منفى نكنيد :D

کاش تاپیک نظرسنجی داشت ، حس غریبی هست :D آمار و عکس جذاب و اینا هم فقط صفحه اول گذاشتی که سخته هر بار برگردی صفحه اول چک کنی @Z-fan
پیش بینی من اینه که بلدرزگیت3 بیگ وینر میشه TGA هم میبره ، همونطور که قبلا گفته بودم بازی که قبلا گوتی بیگ وینر شده خیلی سخت و غیرمعمول هست که نسخه بعدش دوباره گوتی بشه پس فکر میکنم که زلدا نتونه اول بشه ولی احتمالا دومین بازی گوتی بگیر بشه ، الن ویک2 و اسپایدرمن2 و عشقم RE4 R و FF16 و ماریو میتونن گوتی بگیرهای بعدی باشن

فکر منفی چیه ؟ 😁
زلدا قطعا بهترین بازی سال منه.
و فقط بخاطر اینکه شاید برای اونایی که BotW رو بازی کردن خیلی تازگی نداره میتونم بپذیرم که بیگ وینر نشه.

ميدونم ميدونم
ما با هم در اين مورد شكاف فكرى عميقى داريم خيلى عميق :D

آخرین ویرایش:
امسال سال بالدرز گیته:دی

همه گفتید دیگه، زلدا با تنام خفن بودنش و تازگی هاش تو گیم پلی، ولی احتمالا اندازه botw تازگی نداره که کلا نظر ملت کن فیکون بشه:-"

از اونطرف بالدرز در کنار خفن بودنش، یه سبک کمتر شناخته شده رو ، خیلی مین استریم کرد و برو کرد تو چشم و چال ملت!
هایپ زیادی هم دور خود بازی و کاراکترها و اعضای پارتیش شکل گرفت، و یه جورایی مثل سری ME ، کاراکترهاش شناخته شده شدن:دی
کلا خوب تونستن بازی رو بشناسونند! (باید تشکری هم کرد از اون خرس، به نظرم بی تاثیر نبود و یه مورد شوخی شوخی... جدی معروف شد بازی:)) )

خلاصه بالدرز به نظرم GOTY کلی میشه، از نظر سایت ها هم بیشترین رای رو میاره احتمالا
شاید توی رای مخاطبین با زلدا رقابت نزدیک تری داشته باشه:دی

اسپایدی به نظرم 4م میشه:-" بخش زیادی از مخاطبینش احتمالا جماعت کژوالی هستن که درگیر انتخاب و سایت ها نیستن:-"
از اونطرف AW2 فکر میکنم مخاطب سرسخت تر بیشتر داشته باشه :دی و مقام سوم سال بشه:دی
دوم هم که زلدا و اول رو هم که گفتم:دی

---

و چون اصولا پیشبینی هام همیشه اشتباه در میاد، بریم برای اولی اسپایدی اصلا:p :))

کاش تاپیک نظرسنجی داشت ، حس غریبی هست :D آمار و عکس جذاب و اینا هم فقط صفحه اول گذاشتی که سخته هر بار برگردی صفحه اول چک کنی @Z-fan
پیش بینی من اینه که بلدرزگیت3 بیگ وینر میشه TGA هم میبره ، همونطور که قبلا گفته بودم بازی که قبلا گوتی بیگ وینر شده خیلی سخت و غیرمعمول هست که نسخه بعدش دوباره گوتی بشه پس فکر میکنم که زلدا نتونه اول بشه ولی احتمالا دومین بازی گوتی بگیر بشه ، الن ویک2 و اسپایدرمن2 و عشقم RE4 R و FF16 و ماریو میتونن گوتی بگیرهای بعدی باشن

قربانت
الان نظرسنجی میذارم
پست اول تاپیک هم فکر کنم به خاطر اینه که اولین ساله تاپیک تو این بخش زده میشه برخلاف بخش اخبار تو همه صفحات نشون داده نمیشه. من فکر نکنم این یه مورد رو بتونم کاری کنم

این نظرسنجی چی بهترین بازی سال میشه رو باید وسط سال میذاشتیم
اون موقع من به زلدا رای میدادم
یه عده هم به استارفیلد
آخر سال کلی به ریش رای های هم می خندیدیم :دی

• Like
Reactions: DedSec88 and ashe
BG3 احتمالا بیگ وینر بشه...

چرا میگم احتمالا؟!

چون نباید یادمون بره نصف جوایز بر اساس نظر مخاطباس! و BG3 اونقدر ها مخاطب عام پسند نیست!(حالا میزنه تمام جوایز مخاطبا رو همین BG3درو می کنه:دی)

یعنی ممکنه بازی که حتی پنجاه تا شصت تا گوتی که توسط منتقدا داده شده رو نسبت به BG3 کمتر داشته باشه، اونور با نظر مخاطبا رای رو در نهایت به نفع خودش برگردونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or