Nima
مدیر انجمن
بالدرزگیت بیگوینر میشه ولی زلدا دوم ...بالدورزگيت احتمالا بيگ وينر باشه و الن ويك ٢ و اسپايدرمن ٢ هم رتبه هاى بعدى.
بالدرزگیت بیگوینر میشه ولی زلدا دوم ...بالدورزگيت احتمالا بيگ وينر باشه و الن ويك ٢ و اسپايدرمن ٢ هم رتبه هاى بعدى.
رفیق معمولا تو بهترین های پلتفرم سعی می کنند بازی های انحصاری رو کاندید کنند برای همین هست که عناوین مولتی پلتفرم کمی رو در بخش Xbox می بینیم.برنده ها هم که با رای مردم انتخاب می شوند و اون ها Starfield رو انتخاب کردند.چرا RE4R / Street Fighter 6 در بخش بهترین بازی XBOX نامزد نشدن ؟ با چه منطقی نامزد ها رو انتخاب کردن ؟ تا اینجا اومدیم یه جایزه هم به استارفیلد بدیم ؟
سال 2018 هم نسخه قبلش با یکی از بهترین یا شاید هم بهترین بازی OW تاریخ با متای 97 رقابت میکرد و بهترین بازی سال شد با اقتدار. هرچقدر الدن رینگ خوب بود ازونورم رگناروک یک Safe Sequel برای نسخه قبلی محسوب میشد که دیگه اون تازگی GoW 2018 رو نداشت.اخه مشکل راگناروک این بود که با غول بی شاخ و دمی مثل الدن رینگ رقابت میکرد وگرنه با اینکه دنباله بود هم گوتی میشد هم بیگ وینر
عجبرفیق معمولا تو بهترین های پلتفرم سعی می کنند بازی های انحصاری رو کاندید کنند برای همین هست که عناوین مولتی پلتفرم کمی رو در بخش Xbox می بینیم.برنده ها هم که با رای مردم انتخاب می شوند و اون ها Starfield رو انتخاب کردند.
رفیق معمولا تو بهترین های پلتفرم سعی می کنند بازی های انحصاری رو کاندید کنند.عجب
پس Dead Space هم انحصاری XBOX ؟
چرا baldur's gate 3 در بخش بهترین بازی PS5 نامزد نشده ؟ (قبل و در زمان برگزاری مراسم انحصاری PS5 بوده )
با این نامزد ها
انتظار داری ملت به چیزی به غیر از استارفیلد رای بدن ؟ عملا مهندسی رای ملت
- Starfield
- Chants of Sennaar
- Hi-Fi Rush
- Planet of Lana
- Dead Space
- Pentiment
زلدا توتک:
بالدرزگیت بیگوینر میشه ولی زلدا دوم ...
فکر منفی چیه ؟نه ايشالا ازين فكراى منفى نكنيد
فکر منفی چیه ؟
زلدا قطعا بهترین بازی سال منه.
و فقط بخاطر اینکه شاید برای اونایی که BotW رو بازی کردن خیلی تازگی نداره میتونم بپذیرم که بیگ وینر نشه.
کاش تاپیک نظرسنجی داشت ، حس غریبی هست آمار و عکس جذاب و اینا هم فقط صفحه اول گذاشتی که سخته هر بار برگردی صفحه اول چک کنی @Z-fan
پیش بینی من اینه که بلدرزگیت3 بیگ وینر میشه TGA هم میبره ، همونطور که قبلا گفته بودم بازی که قبلا گوتی بیگ وینر شده خیلی سخت و غیرمعمول هست که نسخه بعدش دوباره گوتی بشه پس فکر میکنم که زلدا نتونه اول بشه ولی احتمالا دومین بازی گوتی بگیر بشه ، الن ویک2 و اسپایدرمن2 و عشقم RE4 R و FF16 و ماریو میتونن گوتی بگیرهای بعدی باشن