بشر ، همیشه اسیر خرافات و احساسات شده ، میشه و تا ابد هم خواهد شد .
این دو تا مقوله رو هیچ تکنولوژی نمیتونه جلوش رو بگیره . همه اینها چرا تو این چند وقته اخیر باب شده و تا حالا هیچ خبری ازش نبود ، از واقعا هولوکاست یا اتفاق توی پایگاه اتمی کمتره ؟ !
ذهن انسانها و وقتشون ، صرف سود مقاصد کسانی میشه که این نظریات دروغ رو توی ذهن مردم مهندسی می کنند .
شما ، اونایی که واقعا قران رو قبول دارند ، دینشون اسلام هست بیان به بنده بگن که آیا دنیا در 3 سال آینده به اون مرحله ای میرسه که بخواد چمیدونم اسم خدا از آسمون ها بیاد ، شعله خشمش همه ما رو بسوزونه و ... .
شعله خشم از کجا میخواد بیاد ، از عاشق شدن من یا بحث فن بوی ها تو تاپیک های بازیسنتر یا کلوب های شبانه توی دبی یا کازینو های مونته کارلو ؟ ! این آتش خشم از چی سبب میخواد بشه ؟
سیر تکاملی انسان توی این چند سال به اوج خودش داره میرسه ، هممون هم داریم میبینیم . این اتفاق میخواد باعث نابودی همه اینها بشه ؟ آمریکا خیلی راحت میاد میگه دوره صلح آغاز خواهد شد ، چطور این اتفاق که قراره برق همه دنیا رو قطع کنه سبب نگرانی آمریکا نمیشه !
جمجمه ای هستش که از کریستال ساخته شده وبدون شکستگی و ترک در جهت خلاف ساختار اتمی برش داده شده چیزی که دانشمندان امروزی میگن ما 1000 سال بعد به این دانش دست پیدا خواهیم کرد..
هادی اگه یه لینک معتبر و واقعآ درست حسابی از یه سایت شناخته شده برام بذاری که در مورد این جمجمه یا در مورد پیش بینی جنگ های جهانی و این جور چیزا توسط مایاها گفته باشه , من به همه این حرفها ایمان میارم.جمجمه ای هستش که از کریستال ساخته شده وبدون شکستگی و ترک در جهت خلاف ساختار اتمی برش داده شده چیزی که دانشمندان امروزی میگن ما 1000 سال بعد به این دانش دست پیدا خواهیم کرد..
ما تا اونجایی که میدونیم توی قران گفته شده فقط خدا اینده رو میدونه و لاغیر ،حالا شما اینگار ...آره قومه مایا و آیه قرآن هم حتما آمریکا درست کردن تا مارو سرکار بزارن:biggrin1:
داستان نوح و از این حرفا و...
من زیاد اهل نصیحت و تیلیپایه دینی برداشتن نیستم اما فراموش نکنیم وقتی نوح قومش رو هشدار داد همه مسخرش کردن و گفتن همچین چیزی امکان نداره! یا نمیدونم تو با این کارا میخوای دینتو به ما بخورونی!
اون آینده ای که تو قرآن اومده با این آینده زمین تا آسمون فرقشه!ما تا اونجایی که میدونیم توی قران گفته شده فقط خدا اینده رو میدونه و لاغیر ،حالا شما اینگار ...
چه دلیله قانع کننده ای:laughing:نوح اگه هشداری داده بود پیامبر بودش، و وحی نازل شده
:laughing::laughing: بیخیال. شما با خیالت خوش باشاصل موضوع پیش بینیه ناسا بودش که این حرفا رو زده بعد اومدن مایا هارو پسبوندن به حرفشون.
بله شما درست میفرمایید!عزیزان اگه به این چیزا علاقه ای ندارید یا فکر میکنید با این چیزا بهتون توهین میشه یا ما یه مشت آدمه خرافاتی هستیم میتونید پست ندید و ما رو از نظراته قشنگتون محروم کنید.
الان 2 صفحه همه اومدن برای اینکه پست زیاد کنن گفتن من قبول ندارم خرافاته!
اون آینده ای که تو قرآن اومده با این آینده زمین تا آسمون فرقشه!
یعنی این بدبختایی که یه عمر درس میخونن با علم خیلی چیزا رو تو آینده اثبات میکنن چرت میگن؟ یا مثلا انیشتین میاد قوانینی رو اثبات میکنه که 100 سال بعد به مرحله عمل میرسه هم الکیه؟
چه دلیله قانع کننده ای:laughing:
:laughing::laughing: بیخیال. شما با خیالت خوش باش