2 مشکل جديد سر راه Assassin's Creed

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اول سلام

Pro-G.co.uk:

خبرايی نگران کننده منتشر شده
Patrice Desilets يعنی خالق و کارگردان اين بازی در استوديو Ubioft Montreal با Pro-G مصاحبه اي رو انجام داده
که 2 مشکل جديد که يکيش مربوط به PS3 هست و ديگری X360 فاش کرده

اون اينجوری ميگه که ورژن PS3 باز به همان خوبی ورژن XBOX360 هست او گفته ما توی E3 امسال بازی رو نسخه PS3 به نمايش در اورديم و با همه مسائل که وجود داره بازی اساساً هيچ تفاوتی با PS3 نداره و امّا حالا اونها دچار مشکل شدند اونها برای قرار دادن حجم بازی روی يک DVD برای XBOX360 چا مشکل هستند
اونها دارن 5 زبان برای بازی ميزارند و تمام اطلاعات بازی رو روی 8 گيگ بايد جا بدند که از اين لحاظ روی Blu-ray راحت تر عمل ميکنند
امّا مشکل اونها برای PS3 چيزی جز Memory نيست که او ميگه Memory اختلاف داره و ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
حالا اون از Sony و Microsoft کمک ميخواد برای اينکه بتونند هر 2 نسخه رو مشابه بسازند و کم و کاستی نباشه
من خودم دقيقاً مشکل Memory رو سر در نياردم ازش چون يکمی تخصصی حرف زده مثل اينکه امّا حتماً دوستان اهل فن در اين مورد اطلاعات بيشتری دارند

assassins_creed_38.jpg

اره مثلا فکرش بکن داری بازی میکنی ، ییهو وسط بازی همین طور بازی تیک بزنه و فریم بیاد پایین چه کیفی میده ها نه؟ الله اعلم بازی های دیگه هم به زور با فریم بالا اجرا میشند.
من واقعا لذت میبرم که فن بوی های PS3 کنسول خودشون رو برتر میدونند و بدون هیچ مشکلی ...

دوست عزیز من نگفتم که ps3 مشکلی نداره و بدون ایراده . من نظریمو دادم من هر دو کنسولو دارم و با اینکه ایرانم اما بازیهای اورجینالو میگیرم برای من فرقی نداره . دیدم اینجا بیشتر مساله 360 حیاتی هست ( نمیگم برا ps3 نیست ) این مساله عنوان کردم .
راههای مختلفی وجود داره که رو یک dvd بیاد باید منتظر باشیم . :biggrin1:

رسما تایید شد : Assassin's Creed در PS3 بهتر از X360 و ادامه ماجرا...

Patrice Desilets کارگردان هنری Assassin's Creeds از یوبی سافت در وحله اول اعلام کرد "the Xbox 360 DVD size is limiting" سایز دیسک های کنسول X360 محدود هست و نسخه PS3 بازی با توجه به فضای دیسک هایش از جزئیات بیشتری بهره میبرد.
در هر صورت بازی برای نسخه 360 دارای 8 گیگ میباشد که قابلیت پشتیبانی از 5 زبان را خواهد داشت.
همچنین ما با هیچ یک از دو کمپانی Microsoft و Sony قراردادی نداریم و از ابتدا قرار شده بود هر کنسول در حد آخرین توانایی خودش از پس بازی بر بیاید.

در نهایت: "The PS3 version is as good as the 360 version"

Assassin_s_Creed__Altair___by_adonihs.jpg

Patrice Desilets کارگردان هنری Assassin's Creeds از یوبی سافت در وحله اول اعلام کرد "the Xbox 360 DVD size is limiting" سایز دیسک های کنسول X360 محدود هست و نسخه PS3 بازی با توجه به فضای دیسک هایش از جزئیات بیشتری بهره میبرد.
در هر صورت بازی برای نسخه 360 دارای 8 گیگ میباشد که قابلیت پشتیبانی از 5 زبان را خواهد داشت.
همچنین ما با هیچ یک از دو کمپانی Microsoft و Sony قراردادی نداریم و از ابتدا قرار شده بود هر کنسول در حد آخرین توانایی خودش از پس بازی بر بیاید.

در نهایت: "The PS3 version is as good as the 360 version"
رضا جان این جمله آخر یعنی اینکه نسخه PS3 به به همان خوبی نسخه 360 می باشد نه اینکه نسخه ps3 بهتر از نسخه 360 هست.
البته من متن اصلی خبر رو نخوندم و شاید اشتباه می کنم.

رضا جان این جمله آخر یعنی اینکه نسخه PS3 به به همان خوبی نسخه 360 می باشد نه اینکه نسخه ps3 بهتر از نسخه 360 هست.
البته من متن اصلی خبر رو نخوندم و شاید اشتباه می کنم.

بله درست اشکان جان معنی جمله آخر همونی که شما گفتی میشه اما سایز دیسک X360 بعضی محدودیت ها رو ایجاد کرده که بازی فقط 8 گیگ شده ( با توجه به مصاحبه انجام شده توسط سایت pro-g ) و برخی جزئیات کم شده ولی مطمئن هستم در نهایت امتیاز بازی برای X360 به طور اتوماتیک بیشتر از PS3 میشه. اشکان جان من با توجه به این متن تیتر خبر رو زدم

سایز دیسک X360 بعضی محدودیت ها رو ایجاد کرده که بازی فقط 8 گیگ شده ( با توجه به مصاحبه انجام شده توسط سایت pro-g ) و برخی جزئیات کم شده ولی مطمئن هستم در نهایت امتیاز بازی برای X360 به طور اتوماتیک بیشتر از PS3 میشه.
میدونید این کلمه خیلی جالبه ، همه چیو تو یه کلمه ریخت بیرون . من موندم که وقتی همه دنیا قضیه این امتیازها رو میدونن دیگه این مسخره بازیا چیه . فقط یه عده رو میندازن به جون هم .:laughing:

بعد نیست این خبر رو کامل کنم چون عنوان خبر اشتباه هست...
این خبر مال 6 روز پیش هست.

Patrice Desilets کارگردان هنری بازی در مصاحبه با سایت Pro-G گفته که یکی از بزرگترین موانعی که در حال حاضر سر راه سازنده های بازی وجود داره اینکه بازی رو در یک DVD جا بدن در صورتی که بازی براحتی در Blu-Ray جا می شه ولی وی در ادامه اضافه می کنه که مشکلات همیجا تموم نمی شود چرا که ما در عوض در PS3 مشکل حافظه داریم.

او اضافه کرد تیم توسعه بازی قراردادی با هر دو شرکت sony و microsoft پیش نویس کرده بود تا به کمک آنها بتوانند بازی رو در هر دو کنسول یه یک کیفیت عرضه کنند.

او گفت: "نسخه PS3 به همان خوبی نسخه 360 می باشد. هر دو کنسول مشکلات مخصوص به خود را دارند. در حال حاضر ما چالش بزرگ در 360 برای جا دادن بازی در یک DVD داریم، تا بتوانیم 5 زبان مختلف به همراه تمامی اطلاعات بازی رو در 8 گیگ جا بدیم. در طرف blu-ray واقعا مشکلی در این زمینه وجود نداره ولی در عوض مموری کمی تفاوت داره. اینکه ما چگونه حافظه رو handle کنیم واقعا در دو کنسول کاملا متفاوت هست و ما در حال حاضر در حال مجادله با ps3 در این زمینه هستیم با این حال ما افراد متخصص در این زمینه داریم و همچنین ما کمک های مختلفی از مایکروسافت در یک طرف و از سونی در طرف دیگر داریم تا بتوانیم هر دو نسخه را به یک شکل در آوریم. این واقعا بستگی به این هفته داره که مشخص بشه کدوم بهترن."

هیچ جای خبر عنوان نشده که نسخه ps3 بهتر از 360 هست و همش ذکر شده که ما سعی کردیم نسخه ps3 رو به نسخه 360 برسونیم یعنی کاملا واضحه نسخه بهتر کدوم بوده...!

در ضمن ذکر شده که بازی از Sixaxis بهره نمی بره در ps3.

میدونید این کلمه خیلی جالبه ، همه چیو تو یه کلمه ریخت بیرون . من موندم که وقتی همه دنیا قضیه این امتیازها رو میدونن دیگه این مسخره بازیا چیه . فقط یه عده رو میندازن به جون هم .:laughing:
این اتوماتیک رو خود رضا نوشته نه اینکه سازنده بازی گفته باشه.

من موندم چرا شما یه چن وقتیه که حدسیات خودتون رو می زارید بجای اصل خبر ! ;)
----------
مرسی اشکان جان واقعا با عرضه این بازی میشه نقاط ضعف و قوت یه کنسول رو نشون داد
هنوز تاریخ معین ریلیز اعلام نشده ؟

آخرین ویرایش:
فرق خاصی نداره فقط اسم گویندش فرق داره . در ضمن پلتفورم اصلی 360 پس باید ps3 به کیفیت 360 برسه نه برعکس منظورش این بوده فقط این کار مونده انجام بشه . تنها تفاوت بازی نشان داده شدن جزئیات نقشه در ps3 است . ( همانطوری که بالا گفتم)

فرق خاصی نداره فقط اسم گویندش فرق داره . در ضمن پلتفورم اصلی 360 پس باید ps3 به کیفیت 360 برسه نه برعکس منظورش این بوده فقط این کار مونده انجام بشه . تنها تفاوت بازی نشان داده شدن جزئیات نقشه در ps3 است . ( همانطوری که بالا گفتم)

کی گفته پلتفرم اصلی 360 ته

درود
Lead Platform بازی که 360 ـه پس مشخصه کدوم نسخه برتره ..... . حالا این صیغه 5 زبانه بودن از کجا در امده :confused:.
کی گفته پلتفرم اصلی 360 ته
همون وقتی که گفتن بازی برای 360 و PC میاد، گندش در امد که ....... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or