2 مشکل جديد سر راه Assassin's Creed

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اول سلام

Pro-G.co.uk:

خبرايی نگران کننده منتشر شده
Patrice Desilets يعنی خالق و کارگردان اين بازی در استوديو Ubioft Montreal با Pro-G مصاحبه اي رو انجام داده
که 2 مشکل جديد که يکيش مربوط به PS3 هست و ديگری X360 فاش کرده

اون اينجوری ميگه که ورژن PS3 باز به همان خوبی ورژن XBOX360 هست او گفته ما توی E3 امسال بازی رو نسخه PS3 به نمايش در اورديم و با همه مسائل که وجود داره بازی اساساً هيچ تفاوتی با PS3 نداره و امّا حالا اونها دچار مشکل شدند اونها برای قرار دادن حجم بازی روی يک DVD برای XBOX360 چا مشکل هستند
اونها دارن 5 زبان برای بازی ميزارند و تمام اطلاعات بازی رو روی 8 گيگ بايد جا بدند که از اين لحاظ روی Blu-ray راحت تر عمل ميکنند
امّا مشکل اونها برای PS3 چيزی جز Memory نيست که او ميگه Memory اختلاف داره و ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
حالا اون از Sony و Microsoft کمک ميخواد برای اينکه بتونند هر 2 نسخه رو مشابه بسازند و کم و کاستی نباشه
من خودم دقيقاً مشکل Memory رو سر در نياردم ازش چون يکمی تخصصی حرف زده مثل اينکه امّا حتماً دوستان اهل فن در اين مورد اطلاعات بيشتری دارند

assassins_creed_38.jpg

شما شایعه درس نکنی هیچی نمیشه
دوست عزیز من که شایعه درز نکردم دارم سوال می کنم.امیدوارم این اتفاق نیفته ولی خیلی وقتها به دلیل تاخیر یه نسخه بازی اون یکی نسخه هم به تاخیر میفته.(می گم حالا از کجا معلوم اصلا به تاخیر بخورن.;))

آخرین ویرایش:
سر Gears of War هم همین مشکل پیش اومد و طی مصاحبه ای گفته بودن اگه بخوایم بازی رو برای PS3 بسازیم همین مشکلات رو داریم!
البته در صورتی که Unreal Tournament 3 برای PS3 بیاد و کیفیتش مثل تریلرهاش باشه , سازنده ها یه معذرت خواهی بابت این دروغشون بدهکارن. چون فعلآ که توی تریلرهای این بازی مشخصه گرافیک و جزییاتش بهتر از Gears Of War هست و شلوغی هر صحنه و تعداد آدما و ... هم 100 برابر این بازیه.

ببخشید شما مدیر EA نیستی احیانا ؟ ;)
چه ربطی داشت به EA ( :sick:) ! اینجا بحث ubisoft هست :-"
خلاصه بخواهین یا نخواهین احتمالش خیلی رفته بالا بازی تاخیر بخوره با توجه به جینگولک بازی سره نسخه pc

البته در صورتی که Unreal Tournament 3 برای PS3 بیاد و کیفیتش مثل تریلرهاش باشه , سازنده ها یه معذرت خواهی بابت این دروغشون بدهکارن. چون فعلآ که توی تریلرهای این بازی مشخصه گرافیک و جزییاتش بهتر از Gears Of War هست و شلوغی هر صحنه و تعداد آدما و ... هم 100 برابر این بازیه.
کلا UE با PS3 مشکل داره! این موضوع چندین بار بوسیله سازنده ها گفته شده...

نمونش بازیه Stronglehold یا MOH:A که تاخیر خوردن و دلیلشم کاملا واضحه ...

حالا چجوری این UT با PS3 مچ شده که تونسته از Gears of War هم بهتر عمل کنه یه خورده عجیبه این موضوع! احتمالا دلیلش میتونه خود Epic باشه که انجین ماله خودشه و خودش مستقیما داره روی UT کار میکنه و قاعدتا نمیزاره مشکلی از این بابت پیش بیاد.
(یعنی اینکه میتونن بجای حافظه رم از cell استفاده کنن + زمان بری بیشتر + هزینه بیشتر!)

در مورد زمان بری ساخت بازی با UE3 برای PS3 هم مشخصه که زیاد طول میکشه و دلیل تاخیر خوردن نسخه 360 هم میتونه همین موضوع باشه چون از روز اول قرار بود Unreal Tournament 3 Only for PS3 & PC باشه و 100% سونی هم نمیزاره ضایع بشه.

به نظر من یه شایعه یا دروغه 1 ماه مونده که نمیان اینجور خبرا رو بدن تا روی فروش هم تاثیر بذاره....
فقط خدا کنه این بهانه ای برای عقب افتادن تاریخش نباشه:((

باگ هایی که من تو این بازی دیدم بعید می دونم به این راحتی ها بتونن
مشکلشو حل کنن. الانم دارن دنبال بهانه می گردن که به بازی تاخیر بزنن.

5 تا زبان ميخوام چه كار براي هر Region يه زبان بزارين بره ديگه اخه كسي كه تو Europa مياد با زبان JP بازي كنه به نظر من اين كار كردن كه AC رو بورس باشه :)

تا زبان ميخوام چه كار براي هر Region يه زبان بزارين بره ديگه اخه كسي كه تو Europa مياد با زبان JP بازي كنه به نظر من اين كار كردن كه AC رو بورس باشه :)
اون وقت مای بدبخت که J داریم حتما باید زبان ژاپنی بازی کنیم نه؟
شک نکنید مشکل اصلی همین رم PS3 هست. اگر از حجم بود حداقل رایموند توی یکی از مصاحبه هاش نگرانی اش رو میگفت ، یعنی توی 2 سال متوجه نشدن حجم بازی از 9 گیگ بیشتر میزنه؟ بعد تو یک ماه پایانی بازی متوجه شدن حجم بازی بیشتر از 9 گیگ هست!

هم پلی 3 هم 360 حافظه شون 512 مگابایت هست
احتمالا منظورش فضای ازاد حافظه بوده چون وقتی دستگاه روشن هست مقدار از حافظه برای هسته و رابط گرافیکی کاربر (XMB یا داشبورد) هر دو کنسول گرفته میشه البته این مقدار در پلی 3 تقریبا 30-20 مگابایت بیشتر هست حجم دقیقش رو نمی دونم
ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
اگر منظورشون همین بوده که میشه کمی از حجم بافت ها رو در پلی 3 کم کرد
چون این بازی از بافت ها زیاد استفاده می کنه نیاز به حافظه زیادی داره در اینصورت (اگر کیفیت بافت ها رو در نسخه پلی 3 کاهش بدن) کمی نسخه 360 بهتره خواهد بود (به علت حافظه ازاد بیشتر)
احتمال اینکه بازی رو PC از کیفیت بیشتری نسبت به پلی 3 و 360 داشته باشه خیلی زیاده به علت عدم محدودیت در حافظه در PC و صد البته این باز به بازی ساز بستگی داره که از این مزیت بر روی PC استفاده کنه

5 تا زبان ميخوام چه كار براي هر Region يه زبان بزارين بره ديگه اخه كسي كه تو Europa مياد با زبان JP بازي كنه به نظر من اين كار كردن كه AC رو بورس باشه :)

این برای کاربر حسنی نداره ولی برای ناشر و بازی ساز داره
چون لازم نیست برای هر منطقه یک پک جداگانه بدن و همین پک رو می تونند تو همه جای دنیا به فروش برسونند(یعنی هزینه کمتر)

چه عجب بلاخره این 360 داران فهمیدن بابا 360 هم شد کنسول :laughing: اخه چی داره؟ جواب:3 چراغه. dvd rom که دیگه بدرد نمیخوره. فقط کپی خور شده البته برا ما ایرانیا چون توان خرید بازی 60 تومنی رو نداریم. ولی این مشکل 360 رو میخوان چه جوری حل کنند من موندم:confused:

ما له ps3فكر كنم حاد تر باشه تا 360 تهش اصلا رو 3تا dvdميزنن ما له ps3چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيالتون راحت اگر قرار باشه براي كنسولي كنسل بشه براي ps3هستش!!!!
چون پلتفرماصلي بازي 360 هستش
جناب bigamلطفا درست صحبت كنين ميبينم ps3تركونده تا حالا 10000000000000000000000واحد فروخته!!!!

هم پلی 3 هم 360 حافظه شون 512 مگابایت هست
احتمالا منظورش فضای ازاد حافظه بوده چون وقتی دستگاه روشن هست مقدار از حافظه برای هسته و رابط گرافیکی کاربر (XMB یا داشبورد) هر دو کنسول گرفته میشه البته این مقدار در پلی 3 تقریبا 30-20 مگابایت بیشتر هست حجم دقیقش رو نمی دونم
نه حاجی ، این مقدار فضا برای PS3 هست کنسول 360 اگر اشتباه نکنم 752 همچین قدر ها رم داشت. یعنی رم داخلیش بیشتر از pS3 است.
اگر منظورشون همین بوده که میشه کمی از حجم بافت ها رو در پلی 3 کم کرد
چون این بازی از بافت ها زیاد استفاده می کنه نیاز به حافظه زیادی داره در اینصورت (اگر کیفیت بافت ها رو در نسخه پلی 3 کاهش بدن) کمی نسخه 360 بهتره خواهد بود (به علت حافظه ازاد بیشتر)
احتمال اینکه بازی رو PC از کیفیت بیشتری نسبت به پلی 3 و 360 داشته باشه خیلی زیاده به علت عدم محدودیت در حافظه در PC و صد البته این باز به بازی ساز بستگی داره که از این مزیت بر روی PC استفاده کنه
رایموند هم توی تمامی مصاحبه هاش اشاره کرده که بازی توی 360 روان تر هست و بافت ها کمی بهتر ولی در PS3 گرافیک کمی بهتر نمایش داده میشه.
چه عجب بلاخره این 360 داران فهمیدن بابا 360 هم شد کنسول :laughing: اخه چی داره؟ جواب:3 چراغه. dvd rom که دیگه بدرد نمیخوره. فقط کپی خور شده البته برا ما ایرانیا چون توان خرید بازی 60 تومنی رو نداریم. ولی این مشکل 360 رو میخوان چه جوری حل کنند من موندم:confused:
واقعا آدم نباید با فن بوی بحث کنه! ...
اگر راست میگید بیاید بشینید حسن های 360 رو با حسن های PS3 بسنجید بعد هی بگید چراغه چراغه ...
شما بهتر فعلا برید یک فکری بکنید که فرت فرتی هرچی بازی دارید هی به تاخیر نخوره.
خدا پدر و مادر سونی بیامرزه که با خالی بندی هاش همه رو سرکار گذاشته وگرنه آمار خودکشی تا الان بالا رفته بود :laughing:

یه بحث پیش اومد . قبلا اینجا میومدین و میگفتین هرهرهر این بازی برای ps3 هست برای 360 هم میاد الان میگید این بازی پلتفورم اصلیش 360 نمیدونم والا . در مورد دیسکهابرای 360 اگه مثل grand theft auto : vice city یادتونه همش cd عوض میکردید اگه برای 360 این مشکل پیش نیاد خوبه .بعد بجای اینکه بیاین اینجا کنسول مخالف و بکوبین یا از سه چراغه یا صد چراغه شدن 360 یا اینکه سئنی بازیای بزرگش کمتر یا بیشتر از 360 حرف بزنید . اگه میخواید راجب کنسول مقابلتون حرف بزنید بگین مثلا این راهشه مشکل حل بشه اگه اینطوره که صد در صد سایت میشه کل کل و درگیری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or