2 مشکل جديد سر راه Assassin's Creed

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اول سلام

Pro-G.co.uk:

خبرايی نگران کننده منتشر شده
Patrice Desilets يعنی خالق و کارگردان اين بازی در استوديو Ubioft Montreal با Pro-G مصاحبه اي رو انجام داده
که 2 مشکل جديد که يکيش مربوط به PS3 هست و ديگری X360 فاش کرده

اون اينجوری ميگه که ورژن PS3 باز به همان خوبی ورژن XBOX360 هست او گفته ما توی E3 امسال بازی رو نسخه PS3 به نمايش در اورديم و با همه مسائل که وجود داره بازی اساساً هيچ تفاوتی با PS3 نداره و امّا حالا اونها دچار مشکل شدند اونها برای قرار دادن حجم بازی روی يک DVD برای XBOX360 چا مشکل هستند
اونها دارن 5 زبان برای بازی ميزارند و تمام اطلاعات بازی رو روی 8 گيگ بايد جا بدند که از اين لحاظ روی Blu-ray راحت تر عمل ميکنند
امّا مشکل اونها برای PS3 چيزی جز Memory نيست که او ميگه Memory اختلاف داره و ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
حالا اون از Sony و Microsoft کمک ميخواد برای اينکه بتونند هر 2 نسخه رو مشابه بسازند و کم و کاستی نباشه
من خودم دقيقاً مشکل Memory رو سر در نياردم ازش چون يکمی تخصصی حرف زده مثل اينکه امّا حتماً دوستان اهل فن در اين مورد اطلاعات بيشتری دارند

assassins_creed_38.jpg

نه حاجی ، این مقدار فضا برای PS3 هست کنسول 360 اگر اشتباه نکنم 752 همچین قدر ها رم داشت. یعنی رم داخلیش بیشتر از pS3 است.
دِ... اشتباه می کنی;)
هر دو کنسول 512 مگابایت دارند(این رو دیگه همه می دونند)
تو پلی سه 256 مگابایتش حافظه اصلی و 256 مگابایتش در اختیار کارت گرافیک هست (جمعش 512 میشه)
تو 360 هم 512 مگابایت حافظه کارت گرافیک هست که توسط پردازنده هم استفاده میشه
برای اطلاعات بیشتر

http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox360

رایموند هم توی تمامی مصاحبه هاش اشاره کرده که بازی توی 360 روان تر هست و بافت ها کمی بهتر ولی در PS3 گرافیک کمی بهتر نمایش داده میشه.
من تا حالا مصابحه از این بازی رو نخونده بودم واین حدسیاتم بود

دِ... اشتباه می کنی;)
هر دو کنسول 512 مگابایت دارند(این رو دیگه همه می دونند)
تو پلی سه 256 مگابایتش حافظه اصلی و 256 مگابایتش در اختیار کارت گرافیک هست (جمعش 512 میشه)
تو 360 هم 512 مگابایت حافظه کارت گرافیک هست که توسط پردازنده هم استفاده میشه
برای اطلاعات بیشتر

http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox360
والا ما که اینجوری خوندیم که 750 اینجوری ها رم داره کنسول 360 ... که نزدیک به 225 همچین قدرش مربوط میشد به رم داخلی کنسول و 512 مگش هم مربوط میشد به رم اصلی کنسول که کنسول PS3 اون رم داخلیش کمه.
بعد این دو لینکی که گفتی رفتم توی PS3 نوشته شده Ram 512 ولی در x360 من چیزی به اسم ram 512 ندیدم. شاید مشکل از زبان ناقص من!
من تا حالا مصابحه از این بازی رو نخونده بودم واین حدسیاتم بود
من مخلص شما هم هستم :blushing:، من فقط خواستم بگم کارگردان هم همچین حرفی زده.

آخرین ویرایش:
مثلا میخوای از این ور شهر بری اونورش بگه dvd2 رو بزار:laughing: این که نمیشه مثلا یه مرحله باید برگردی به شهر قبلی چیجوری میخوان درست کنند الله اعلم بازی های دیگه که رو اندی dvd اومده که اندی هم باید پول بدی پشت سر هم است امیدوارم متوجه شده باشید;)

مثلا میخوای از این ور شهر بری اونورش بگه dvd2 رو بزار:laughing: این که نمیشه مثلا یه مرحله باید برگردی به شهر قبلی چیجوری میخوان درست کنند الله اعلم بازی های دیگه که رو اندی dvd اومده که اندی هم باید پول بدی پشت سر هم است امیدوارم متوجه شده باشید;)
اره مثلا فکرش بکن داری بازی میکنی ، ییهو وسط بازی همین طور بازی تیک بزنه و فریم بیاد پایین چه کیفی میده ها نه؟ الله اعلم بازی های دیگه هم به زور با فریم بالا اجرا میشند.
من واقعا لذت میبرم که فن بوی های PS3 کنسول خودشون رو برتر میدونند و بدون هیچ مشکلی ...

چقدر شما سريع باور ميكني خيلي هم مطمئني كه دوتا DVD ميشه ؟ Halo 3 رو هم اوايل ميگفتن 2 تا DVD بعد شد يه DVD ! اينم رسما نگفتن !

والا یه زمانی میگفتن زبانهای مختلف بازی resistance بیشتر از 10 گیگ هست!!!(دقیقش رو یادم نیست)
فکر کنم بستگی داشته باشه.
bioshock که با همین موتور ساخته شده(Unreal 3) فایلهای تکستش حجم زیادی نگرفتن.
GTA SA که بری هر زبون بیش از 1000000 خط و پارت باید داشته باشه کلا زیر 6 مگ هست حجم تکستاش.
البته بازی هست تا بازی.

والا یه زمانی میگفتن زبانهای مختلف بازی resistance بیشتر از 10 گیگ هست!!!(دقیقش رو یادم نیست)
خوب گیریم که بود.... جاش بود که بذارنش...ولی الان هنر کنن یه En توی dvd 9 جا کنن :-"

این همه بازی تو این چند سال اومد که فقط زبانش en چی شد؟!:)
کسی صداش در اومد؟!
نه اصلا خيلي از مردم جهان مثله ما ايرانيها ميرن بازي ميگيرن هيچي هم زبان بلد نيستند هيچ وقت زبان باعث اقت فروش يا شكست بازي نشده
اصلا مگه چند نفر تو دنيا زبان انگليسي بلدن تو بازي ها هم معمولا زبان هاي اصلي مثل انگليسي يا اسپانيايي يا سوئدي ميذارن هيچ وقت ديدين عربي بذارن!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or