2 مشکل جديد سر راه Assassin's Creed

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اول سلام

Pro-G.co.uk:

خبرايی نگران کننده منتشر شده
Patrice Desilets يعنی خالق و کارگردان اين بازی در استوديو Ubioft Montreal با Pro-G مصاحبه اي رو انجام داده
که 2 مشکل جديد که يکيش مربوط به PS3 هست و ديگری X360 فاش کرده

اون اينجوری ميگه که ورژن PS3 باز به همان خوبی ورژن XBOX360 هست او گفته ما توی E3 امسال بازی رو نسخه PS3 به نمايش در اورديم و با همه مسائل که وجود داره بازی اساساً هيچ تفاوتی با PS3 نداره و امّا حالا اونها دچار مشکل شدند اونها برای قرار دادن حجم بازی روی يک DVD برای XBOX360 چا مشکل هستند
اونها دارن 5 زبان برای بازی ميزارند و تمام اطلاعات بازی رو روی 8 گيگ بايد جا بدند که از اين لحاظ روی Blu-ray راحت تر عمل ميکنند
امّا مشکل اونها برای PS3 چيزی جز Memory نيست که او ميگه Memory اختلاف داره و ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
حالا اون از Sony و Microsoft کمک ميخواد برای اينکه بتونند هر 2 نسخه رو مشابه بسازند و کم و کاستی نباشه
من خودم دقيقاً مشکل Memory رو سر در نياردم ازش چون يکمی تخصصی حرف زده مثل اينکه امّا حتماً دوستان اهل فن در اين مورد اطلاعات بيشتری دارند

assassins_creed_38.jpg

الان ميآن ميگن اشکال نداره ، بشه 2 تا Dvd !!
بله واسه من و شما مشکلی نداره (هرچند که بازم يکيش بهتره)
ولی واسه اونی که پول پاش ميده سر تا پاش مشکله

الان ميآن ميگن اشکال نداره ، بشه 2 تا Dvd !!
بله واسه من و شما مشکلی نداره (هرچند که بازم يکيش بهتره)
ولی واسه اونی که پول پاش ميده سر تا پاش مشکله
آقای Wakashizuma که استاد این چیزان و بقیه 100 بار گفتن که تو خارج از ایران اگه یه بازی رو 10 تا DVD
عرضه بشه بازم به همون قیمت مثلا 59.99 $ فروحته میشه نه بیشتر

مشکل یه دی وی دی یا 2 تا دی وی دی نیست مشکل سبک بازی که حالت free roming نمیشه که از این ور شهر بری اونورشهر بعد بگه دیسک دوم رو بزار:biggrin1: من موندم یه ماه دیگه بازی میخواد بیاد اینا تازه به مشکل برخوردن امیدوارم بازی رو عقب نندازن

آخه تا حالا به قسمت test نرسیده بودن تا تست کنن بازی چه جوری قراره اجرا بشه :laughing:
اگر حل نشه مطمئنا با یه تاخیر درست درمون مواجه خواهیم شد ;)

آقای Wakashizuma که استاد این چیزان و بقیه 100 بار گفتن که تو خارج از ایران اگه یه بازی رو 10 تا DVD
اینکه قیمتش برای مصرف کننده ثابت هست کاملا درسته ولی ناشر یا هرکی که مسئول تعداد dvd هست براش یکم اهمیت داره که بازی رو چندتاdvd عرضه میشه به هر حال اون dvd براش هزینه داره و تمام سعی خودشو میکنه که بازی روی یک dvd عرضه بشه.

امّا مشکل اونها برای PS3 چيزی جز Memory نيست که او ميگه Memory اختلاف داره و ما چگونه ميتونيم اين مشکل تفاوت داشتن Memory دو دستگاه رو از بين ببريم
سر Gears of War هم همین مشکل پیش اومد و طی مصاحبه ای گفته بودن اگه بخوایم بازی رو برای PS3 بسازیم همین مشکلات رو داریم!
حافظه ی 256 PS3 جدا براش یک مشکل اساسیه و تمام سازنده ها توانایی اونو ندارن که بتونن بجای حافظه رم از Cell استفاده کنن.خود سونی شاید توی این کار خبره باشه و مشکلی نداشته باشه ولی فکر بقیه رو نکرده و اگه کسی هم شاکی بشه میگن بستگی به سازنده داره که چقدر ماهر باشه و چقدر تجربه داشته باشن! (یعنی اونایی که بتونن از تمام قدرت سل استفاده کنن خیلی حرفه ای هستن و اونایی که نتونن اصلا بلد نیستن بازی بسازن و کاراشون میلنگه...) :)
اونها برای قرار دادن حجم بازی روی يک DVD برای XBOX360 چا مشکل هستند
بازی قراره 1 ماهه دیگه عرضه بشه اونوقت الان متوجه شدن کمبود حجم دارن؟!

پ.ن:من فکر میکنم مشکلشون از جای دیگه هست و چون قصد دارن بازی رو به تاخیر بندازن گیر دادن به ضعف های کنسول! در مورد PS3 هم همینجور...

پ.ن2:در مورد ورژن PC دیگه برمیگرده به خودشون ولی دلیل تاخیرش چی بود؟
PC که کمبود حجم نداره! داره؟ ضعف سخت افزاری نداره! داره؟
:)

البته اشکان گفته بود که قیمت بستگی به ارزش بازی داره نه اینکه همه ی بازیهای 59.99$ باشن!

بابا خداییش اینهمه میزنین تو سر PC که دنگ و فنگ داره (نصب و کرک) اینم از کنسول اگه حل نشه برای کنسولها دیرتر میاد فکر نکنم نسخه PC به تاخیر بخوره ولی خیلی مسخرس که Sony با اینهمه سروصدا یه همچین ایرادی داره :mad:

اینکه قیمتش برای مصرف کننده ثابت هست کاملا درسته ولی ناشر یا هرکی که مسئول تعداد dvd هست براش یکم اهمیت داره که بازی رو چندتاdvd عرضه میشه به هر حال اون dvd براش هزینه داره و تمام سعی خودشو میکنه که بازی روی یک dvd عرضه بشه.
ببخشید شما مدیر EA نیستی احیانا ؟ ;)
البته اشکان گفته بود که قیمت بستگی به ارزش بازی داره نه اینکه همه ی بازیهای 59.99$ باشن!

عزیز من، من که گفتم مثلا مثل اینکه متوجه نشدی پستمو یه بار دیگه بخون من مثال زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or