نـــــه:dعزیز چرا بازی dino crisis 2 رو نزاشتی؟اصلا موسیقی هاشو شنیدی؟
وای خــــدا دمت گرم رضا،من چقدر دنبال این ترک می گشتم.همین یه ترک میخوره موسیقی هر چی پلتفرمره!Sonic Heroes بهترین موسیقی رو تو سری داشت
آره منم اون مقاله رو خوندم فقط به نظر من بهترین ترک زلدا همون Dragon Roost Island بازی TWW ـه.با این حال Zelda Suite هم بی نظیره!مقاله بسیار خوبی هستش ! یه همین چین مقاله ای رو من در سایت دیبازی زده بودم! نکته مشترکش همین زلدا بود که در اول بودش! موسیقی های کوجی کندو( Koji Kondo ) واقع عالی هستند! با تشکر فراوان

تا حالا هیچ موسیقی اینقدر روم تاثیر نذاشته بود که باهاش گریه کنم
من موسیقی مافیا 1 رو گوش ندادم(بازی وگرنه فیلم رو که عاشقشم)و نمی تونم در باره اش یه ذرّه هم نظر بدم.قطع به یقین و به قول بچه های اینجا به صورت فکت، تاثیری که موزیک متن سایلنت هیل و به خصوص قسمت دوم این سری داره رو هیچ بازی نداره .. حتی کمتر شاهکار سینمایی موسیقیش تا این حد تاثیر گذاره!
فقط کافیه شما یک شب به ساندترک های این سری گوش بدین و بعد برید بخوابید! قولتون میدم با چیز عجیبی توی خواب روبرو خواید شد!!!
در وصف موسیقی سایلنت هیل فقط میتونم از واژه معجزه موسیقی استفاده کنم!
چون موزیک متن سایلنت هیل رو فرای یک بازی میدونم و اون رو قطعا بالاتر از لیست میبینم و چون تعصبم روی بتمن هم شدیدا بالا است به اون رای دادم ...
البته بماند که اگه موزیک متن مافیا 1 تو گزینه ها بود به اون رای میدادم ..
در وصف موزیک متن مافیا 1 هم فقط از یک جمله می تونم استفاده کنم. : الله اکبر ...
یادم ننداز چه شاهکارهایی رو جا اندختم!!!همون Deus Ex واسه شرمساریم بسّه!هی به موسیقی اش گوش میدم و میگم را تو نظرسنجی نذاشتمش؟Castlavania تو نظر سنجی نیست ؟
یعنی واقعا بازی که بهترین آهنگهای دنیای گیم رو داشت تو این لیست نیست :-o
یعنی کسی از آهنگای Shadow of the Colossus خوشش نیومده ؟؟؟؟ واقعا حقش نیست تو این لیست باشه ؟![]()