15 قهرمان بزرگ دنیای بازی + داستان کامل شخصیت هر کدام ( بخش دوم )

قهرمان محبوب شما کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    418
چه ربطی داشت !؟! مکس پین واسه تایپیک قبلیه که اتفاقا تو نظرسنجی اوله !! وبیشتر از سالید اسنیک رای اوره ! یعنی بیشتر از این میخوای ؟! اینم مقاله دومه و ربطی به اولی نداره ! ضمن اینکه لینک مقاله قبلی ، تو پست اول ، همون بالا هست ! میتونی به مکس پین هم رای بدی !

======================

+ زندگی نامه دانته و ورجیل به روز و کاملتر شد .
چرا میزنی عاقو؟!
:-d
خوب حواسم نبود این نظرسنجی دومه!
پس خوب شد به بتمن رای دادم.

ممنون بابت مطلبی که گذاشتید و ن ظر سنجی هر چند که شخصیت محبوبم اول نشد...
الا ن این دوره هم تموم شد ؟ دوباره سری جدید داره؟
و این که بین برنده ها فینال نمیذارید؟ :)
آخه اسنیک رو خیلی بیشتر دوس دارم................:x

ممنون بابت مطلبی که گذاشتید و ن ظر سنجی هر چند که شخصیت محبوبم اول نشد...
الا ن این دوره هم تموم شد ؟ دوباره سری جدید داره؟
و این که بین برنده ها فینال نمیذارید؟ :)
آخه اسنیک رو خیلی بیشتر دوس دارم................:x

خواهش میکنم دوست عزیز . :d
شاید سری جدید بذارم ! میخواستم بذارم . اما کم کم دارم میرم از بازی سنتر و خیلی دیگه وقت نمیکنم بیام .
اونم بستگی به بازخوردش داشت که اصلا مثل شماره اولش نبود . با اینکه شماره دوم وسیع تر بود .

شاید سری جدید بذارم ! میخواستم بذارم . اما کم کم دارم میرم از بازی سنتر و خیلی دیگه وقت نمیکنم بیام .
اونم بستگی به بازخوردش داشت که اصلا مثل شماره اولش نبود . با اینکه شماره دوم وسیع تر بود .

نه نرو ...
تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری................:d
بذار دادا استقبال میشه به نظرم بین برنده ها هم یه فینال بذار که اسنیک اول شه............:d

حسین اگه سری سوّمو نذاری نمیذارم راحت از دنیا بری :دی >:)
از من گفتن بود :دی

به عشق اویل4 و تجربه ی نابی که بهم دست داد به Leon رای دادم..ولی کاپیتان پرایس و مکتاویش و کریتوس و لارا کرافت همشون یه دنیا خاطره برام ساختن..!! لیستت ایراد داره عامووووو...زیادی مهره واسه رای دادن توشه:d

به عشق اویل4 و تجربه ی نابی که بهم دست داد به Leon رای دادم..ولی کاپیتان پرایس و مکتاویش و کریتوس و لارا کرافت همشون یه دنیا خاطره برام ساختن..!! لیستت ایراد داره عامووووو...زیادی مهره واسه رای دادن توشه:d

برای همین نظر سنجی چند گزینه ای شده ! لیست قبلی هم هست ! اونو دیدی ؟! :d

هرچند خیلی به بتمن علاقه دارم و شخصیت محبوبمه، ولی بازم به Leon Scott Kenedy رای دادم. بهتر بود. آخه هر جا رسیدم رای دادم به بتمن خیلی خز شده بود D:

هرچند خیلی به بتمن علاقه دارم و شخصیت محبوبمه، ولی بازم به Leon Scott Kenedy رای دادم. بهتر بود. آخه هر جا رسیدم رای دادم به بتمن خیلی خز شده بود D:
فعلا که این بتمن شما ، تو 3 تایپیک شکست خورده ! تازه اگر شکستش تو صفحه اصلی و نظر سنجی برترین کاراکتر سال رو حساب نکنیم ! :d

در صورت امکان بتمن رو جایگزین بمتن کنید

نمیشه . یه اشتباه تایپی بود . انگلیسیش درسته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or