15 قهرمان بزرگ دنیای بازی + داستان کامل شخصیت هر کدام ( بخش دوم )

قهرمان محبوب شما کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    418
آلن ویک رو گذاشتین اونوقت مارکوس فینیکس پادشاه سری چرخ های جنگ رو نذاشتین!
ایشالله سری بعد.(البته اگه حسین بنویسدش)چون الآن گوردون فریمن و لینک و همین مارکوس و کلّی دیگه هستند کیه که ناراحت نشه از نبودشون؟

تعداد افزار حاضر در نظر سنجی قبلی به 526 نفر رسید که رکورد خوبیه .
==========================================
به زودی زندگی نامه برخی شخصیتها کامل ترمیشه تا ممقاله بسیار وسیعتر بشه . از جمله دانته و ورجیل .

برادر من شما اگر حرفه ای باشی اسم مکس پین و توماس آنجلو شخصیت بازی بزرگ مافیا رو جا نمی اندازی

برادر من شما اگر خواننده باشی بهخودت زحمت میدی چند خط بخونی !!! بعدش به جای اعتراض تشکر میکنی ! :| برام عجیبه که عنوان مطلب به اون بزرگی رو نمیخونید !؟ نوشته بخش ( دوم ) !!

حالا با باقیه کار ندارم ولی آلن ویک عمرا قهرمان حساب نمیشه!! :d
یکی از قویترین نکات بازیش این بود که آلن یه نویسنده معمولیه که اسیر تاریکی شده. نه یه قهرمان! :d

حالا با باقیه کار ندارم ولی آلن ویک عمرا قهرمان حساب نمیشه!! :d
یکی از قویترین نکات بازیش این بود که آلن یه نویسنده معمولیه که اسیر تاریکی شده. نه یه قهرمان! :d

نوع گیم پلی داستان طوریه که شخصیت اصلی بازی رو در نقش یه نویسده معرفی کرده ! که اسر تاریکی شده و درنهایت قهرمان داستان خودش هم میشه ! :d قهرمان به این معنی نیست که مثلا طرف چندصد نفر و کشته یا نمیدونم فلان جا رو نجات داده و .... !!! اینم یه جور قهرمانه ! منتهی از نوع واقی ترش :d البته اگر خیلی رو کلمه قهرمان حساسی میتونی بگیم ، یکی از معروفترین شخصیت های دنیای بازی . :d

یعنی مکس پین از مکتاویش و ورجیل و هایابوسا و آرتیوم کمتر بوده؟!
مجبور شدم به بتمن رای بدم.

چه ربطی داشت !؟! مکس پین واسه تایپیک قبلیه که اتفاقا تو نظرسنجی اوله !! وبیشتر از سالید اسنیک رای اوره ! یعنی بیشتر از این میخوای ؟! اینم مقاله دومه و ربطی به اولی نداره ! ضمن اینکه لینک مقاله قبلی ، تو پست اول ، همون بالا هست ! میتونی به مکس پین هم رای بدی !

======================

+ زندگی نامه دانته و ورجیل به روز و کاملتر شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or