12 بازیساز برتر دوران از دیدگاه GAMIZING

بهترین بازیساز از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    219

ДядsЙ

کاربر سایت
سایت Gamizing طی مقاله ای 12 بازیساز برتر دوران را به انتخاب خود مشخص کرده. توضیحاتی هم در مورد این افراد داده شده که در زیر میخوانید:

12
David Cox
50963712069963549276.jpg

او یکی از اعضای Konami است و بر روی بهترین عناوین این کمپانی از قبیل Silent Hill 3, Castlevania: Symphony of Light, Bokati: The Sun is in Your Hand و خیلی دیگر از عناوین کونامی کار کرده است. او همچنین فردی است که پشت Castlevania: Lords of Shadow بود.

11
David Cage
59338525542135951894.jpg

از اعضای مهم Quantic Dream است. دیوید کیج کارگردان و نویسنده ی دو بازی موفق Fahrenheit و Heavy Rain است. شایعه است که نام بازی جدید دیوید کیج Horzen می باشد.

10
David Jaffe
62105826283786634272.jpg

مردی که در ساخت God of War و Twisted Metal نقش داشته است. او موسس استودیوی Eat Sleep Play (که سازنده ی TM است) می باشد.

9
Atsushi Inaba
78497910681156626372.jpg

اینابا زمانی در کپکام فعالیت میکرد و بر روی بازی های بزرگی از جمله Viewtiful Joe و Okami کار کرده است. ایشان کپکام را ترک کرد و به استودیوی Platinum Games رفت و با اعضای این استودیو در ساخت Madworld همکاری کرد.

8
Hideki Kamiya
72944114557678212147.jpg

اخیرا Bayonetta را ساخته است. او کارگردان Resident Evil 2 و همچنین Devil May Cry بود. او نیز کپکام را ترک کرد و به Platinum Games رفت و بیونتا را ساخت. او در حال حاضر در حال کار بر روی Bayonetta 2 است.

7
Jason West
51858748928884830504.jpg

مردی که Call of Duty را از جنگ جهانی به دنیای مدرن کشاند. ایشان بر روی بازی هایی از قبیل Modern Warfare 2 و Fat Princess کار کرده است.

6
Suda 51
77146016644500875521.jpg

ایشان نیز در کپکام فعالیت داشت و در ساخت بازی های بزرگی مثل Killer 7 نقش داشته است. او نیز از کپکام جدا شد و به Sega رفت و بازی No More Heroes را برای Wii ساخت. گفتنی است که هم اکنون او به عنوان کارگردان بر روی بازی بزرگ EA که Shadow of the Damend نام دارد به همراه دوست خود Shinji Mikami که تولید کننده ی این بازی است کار میکند.

5
Fumito Ueda
62410276812671437667.jpg

Fumito Ueda برای استودیوی ژاپن ِ سونی کار میکند. او بازی های بزرگی از قبیل ICO و Shadow of the Clossuos را ساخته است و هم اکنون بر روی The Last Guardian کار می کند.

4
Yoshinori Ono
53244339640618927070.jpg

تولید کننده ی Street Fighter است. او هم اکنون در حال کار بر روی Street Fighter vs.Tekken است و به طرفداران قول ِ بازی خیلی خوبی را داده است.

3
Hironobu Sakaguchi
44822729209629485308.jpg

ایشان ناجی Square Enix است. Hironobu Sakaguchi همچنین پشت سری Final Fantasy است.

2
Shinji Mikami
91159742227499666133.jpg

شینجی میکامی بازیساز بسیار بزرگی است. او پدر Resident Evil, Devil May Cry, Onimusha و Dino Crisis است. میکامی نیز عضو کپکام بود و این کمپانی را ترک کرد و به Platinum Games پیوست و به همراه Atsushi Inaba و Hideki Kamiya در ساخت عنوان اخیر این کمپانی یعنی Vanquish نقش داشت. همونطور که بالاتر گفتم میکامی به عنوان کارگردان بازی جدید EA در حال حاضر در حال فعالیت است. میکامی همچنین موسس استودیوی Tango است.

1
Hideo Kojima
92144333826019124134.jpg

مردی که به "افسانه ای" معروف است. الحق که این عنوان برازنده ی کوجیما است. کوجیما فردی است که بیش از 20 سال است که در عرصه ی بازیسازی فعالیت دارد و هم اکنون 47 ساله است. او از سال 1986 است که به کونامی ملحق شده. کوجیما زمانی نایب رییس کونامی بود و هم اکنون رییس استودیوی Kojima Productions است. وی خدای سری بازی فوق محبوب Metal Gear Solid است. کوجیمای افسانه ای هم اکنون روی پروژه ای مخفی در حال کار است. شاید در E3 2011 سر از این پروژه ی مخفی کوجیما در آوریم.

امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته باشه.

منبع

آخرین ویرایش:
BEHESHTeBARIN
فکر کنم شما 20:30 زیاد نگاه میکنی:dبیخیال بابا.آمریکا همش هم اینا نیست.اگر بود الان امپراطور دنیا نبود.سال 1985 (اگر اشتباه نکنم) حسنین هیکل نویسنده مصری گفت این کشور تا 80 سال دیگه آقای جهان هست.زیادی جوگیر شدی:d
اینو هم بدون وقتی تو بازیها یا فیلمها یا موسیقی یا بعضا کتابهای عرضه شده در آمریکا خشونت یا فحاشی یا هرچیز دیگری وجود داره-نشون دهنده 2 چیر هست.اولیش:جامعه آزاد و مدرن که مردم و حکومت حد خودشون رو میدونن.دومیش:در این جامعه سعی میشه همه اقشار مختلف با همه نوع گرایشی بتونن آزادانه یه نوع تخلیه روانی داشته باشن.
اگر می بینی بازی ایی مثل rdr یا gta در مورد آمریکا ساخته میشه-از اونور هم کلی فیلم و موسیقی براش عرضه میشه که فقط نشون دهنده زیبایی های آمریکاست.مشکل اینه که ما ایرانیها دیکتاتور هستیم-و همه چیز رو یه بعدی می بینیم.
بعدش فکر کنم راک استار بخواد از جامعه ما بازی بسازه-درجه سنی 45 بگیره:d=))

در جواب دوستی که مدام گلایه میکنن که چرا دیوید کیج توی لیست نظرسنجی نیست باید بگم که قرار نیست هرکس 3 تا بازی ساخت و یه شبه بازیساز شد اسمش بیاد توی لیست نظر سنجی. همچنین اگه دقت کنید می بینید که افراد حاضر تو نظرسنجی هم از نظر سابقه و هم بزرگی (منظورم از نظر سن و سال نیست) از دیوید کیج بالاترن و اجازه ی عرض اندام رو به ایشون نمیدن. یعنی شما واقعا فکر میکنی دیوید کیج از این 19 بازیساز بزرگتر هست؟!
یه چیزی میگم ارش ناراحت نشو . این کامنت یکی از غیر منطقی ترین چیز هایی بود که تا حالا شنیدم . اینقدر این کامنت مسخرست که ارزش جواب دادن نداره ولی من جوابت رو میدم که بقیه بفهمن این تویی که یه شبه بازیباز شدی ، بازم میگم ناراحت نشو . وقتی میخوای یه حرف بزنی اول روش فکر کن بعد بیا پست کن .

چطور کسی که موسس یه شرکت بازیسازی هست ، از سال 2003 تا حالا 3 تا از بهترین بازی هایی رو ساخته که برای خیلی ها بهترین خاطره های گیمینگشون هست ، شده یه شبه بازیساز . کسی که مفهوم بازیهاش اون نیست که یه تفنگ بگیری دستت بی کله بری تو 1000 دشمن مطمئنا از نظر تو بازیساز نمیشه و از امثال سازنده های GTA IV که مروج انواع و اقسام کارهای ناجور و مسخره هستن پایینتره ، کسی که انواع روابط انسانی رو تو بازیش لحاظ میکنه و کاری میکنه که بازی علاوه بر لذت انجام دادن تو رو برای چند دقیقه ای به فکر فرو ببره و روی اعمالت تفکر کنی مطمئنا از بازی های مزخرفی مثل Modern Warfare که قراره 1000 نفر رو قتل عام کنی پایین تره . کسی که از فارنهایت تا حالا داره یه تکنولوژی منحصر به فرد ( موکپ ) رو به طور اختصاصی تو استدیوی خودش برای ایجاد جو طبیعی تر تو بازی استفاده میکنه مطمئنا از نظر تو نمیتونه بازیساز باشه . بلاخره ساختن 3 تا بازی از نظر امثال تو یعنی یه شبه بازیساز شدن !!! کسی که هر بار در هر Expo ای سخنرانی داشته موجب تحسین همه ی شنونده ها شده و پربازدید ترین سخنرانی ها بوده . ( رجوع شود به سخنرانی هاش در GDC که ارش جان تمام همین بازیسازهای به نظر تو بزرگ نشسته بودن داشتن سخنرانی دیوید کیج رو مو به مو نت برداری میکردن ) حالا جالبه یکی مثل Fumito Ueda که از بزرگترین بازیسازهای ژاپن و کلا کره ی خاکی هست تا حالا فقط 2 تا بازی ساخته و مطمئنا از نظر تو یه بازیسازی هست که 6 ساعته بازیساز شده و حتی هنوز Time ش به یه شب هم نرسیده . واقعا ادم بعضی صحبت ها رو میشنوه نمیدونه خودشو بندازه زیر تریلی یا از برج میلاد پرت کنه پایین یا گریه کنه ؟!!!

==========

این کامنت رو صفحه قبل هم زدم ولی اینجا هم میزارم که بقیه هم بخونن ( اونایی که با ارش موافقن یا مخالفن )

• Like
Reactions: Meysam and Wander
برادران housre برا جامعه هدفشون بازی میسازن...جامعه هدفشونم ایالات متحده است...مگه اونجا، واقعیت غیر اینه؟؟؟
RDR هم پیش درآمدی برا GTA است...یه اسم قشنگ و تپل به ذهنم رسید RDR :GTA ZERO
RDR به تمسخر گرفتن ریشه های وجودی آمریکاست...نشون میده این رویای به ظاهر آمریکایی با چه پایه هایی ساخته شده...
RDR آمریکای 1900 است و GTA برآمده از RDR و آمریکای قرن بیستم...پس آدم کشی، باندهای مافیایی، سرقت،ضد جامعه بودن،فساد و هزار بزه دیگه جای هیچ تعجبی نداره...
در این جامعه درست زندگی کردن،حیله گر نبودن،کمک کردن به دیگران و به طور کلی خوب بودن،نتیجه ایی جز سرنوشت جان مارستون نداره...
در این جامعه رسیدن به رویای آمریکایی یعنی هر خلاف و بی قانونی انجام دادن، فاسد بودن و سرنوشتی همچو TONY و NICK داشتن است...
عصاره RDR اینه: این خانه از پای بس ویران است !!!!

در مورد DLC بازی یعنی UNDEAD NIGHTMARE تو تاپیک خودش گفتم اگه این بازی رو یه زامبی کشی محض تصور کنیم،خیلی سطحی فکر کردیم...
این DLC یه هجویه است بر مهاجر و مهاجرت در آمریکا...یه بیانیه سیاسیه....دیالوگهای خیلی دقیق و بسیار جالبی داره...دو نمونشو بخونید :

مرد فروشنده خطاب به جان مارستون :زامبی های واقعی مهاجران انگلیسی و ایرلندی و اسیایی و یهودیان....هیچ میدونی لینکلن رو یهودیها کشتن ؟؟!!

دیکنز(داروساز دروغ گو که با هر دوز و کلکی قصد داشت داروهای قلابیشو به مردم بفروشه) در آخرین دیدارش با جان مارستون
دیکنز: قصد دارم از این شهر برم...
مارستون: کجا؟
دیکنز: بغداد !!!
یعنی شما واقعا عقیده داری تو آمریکا ملت اسلحه میگیرن دستشون میرن تو خیابون هر کسیو میخوان میکشن یا هر ماشینیو میخوان میدزدن و بعدشم راست راست تو خیابون میچرخن؟؟!
اگه واقعا اینه فکر نمیکنم جای بحثی مونده باشه!

پس یعنی خودتون هم میدونید که دلایلتون خنده داره نه ؟!
من چي نوشتم شما چه نتيجه گيري كرديد! بلاخره از اين پستتون كاملا مشخصه كه واكنشتون نسبت به اظهار نظرهاي من چطوره وگرنه مي تونستيم يه بحث خوب داشته باشيم و در اخر به يه نتيجه اي برسيم

یه چیزی میگم ارش ناراحت نشو . این کامنت یکی از غیر منطقی ترین چیز هایی بود که تا حالا شنیدم . اینقدر این کامنت مسخرست که ارزش جواب دادن نداره ولی من جوابت رو میدم که بقیه بفهمن این تویی که یه شبه بازیباز شدی ، بازم میگم ناراحت نشو . وقتی میخوای یه حرف بزنی اول روش فکر کن بعد بیا پست کن .

چطور کسی که موسس یه شرکت بازیسازی هست ، از سال 2003 تا حالا 3 تا از بهترین بازی هایی رو ساخته که برای خیلی ها بهترین خاطره های گیمینگشون هست ، شده یه شبه بازیساز . کسی که مفهوم بازیهاش اون نیست که یه تفنگ بگیری دستت بی کله بری تو 1000 دشمن مطمئنا از نظر تو بازیساز نمیشه و از امثال سازنده های GTA IV که مروج انواع و اقسام کارهای ناجور و مسخره هستن پایینتره ، کسی که انواع روابط انسانی رو تو بازیش لحاظ میکنه و کاری میکنه که بازی علاوه بر لذت انجام دادن تو رو برای چند دقیقه ای به فکر فرو ببره و روی اعمالت تفکر کنی مطمئنا از بازی های مزخرفی مثل Modern Warfare که قراره 1000 نفر رو قتل عام کنی پایین تره . کسی که از فارنهایت تا حالا داره یه تکنولوژی منحصر به فرد ( موکپ ) رو به طور اختصاصی تو استدیوی خودش برای ایجاد جو طبیعی تر تو بازی استفاده میکنه مطمئنا از نظر تو نمیتونه بازیساز باشه . بلاخره ساختن 3 تا بازی از نظر امثال تو یعنی یه شبه بازیساز شدن !!! کسی که هر بار در هر Expo ای سخنرانی داشته موجب تحسین همه ی شنونده ها شده و پربازدید ترین سخنرانی ها بوده . ( رجوع شود به سخنرانی هاش در GDC که ارش جان تمام همین بازیسازهای به نظر تو بزرگ نشسته بودن داشتن سخنرانی دیوید کیج رو مو به مو نت برداری میکردن ) حالا جالبه یکی مثل Fumito Ueda که از بزرگترین بازیسازهای ژاپن و کلا کره ی خاکی هست تا حالا فقط 2 تا بازی ساخته و مطمئنا از نظر تو یه بازیسازی هست که 6 ساعته بازیساز شده و حتی هنوز Time ش به یه شب هم نرسیده . واقعا ادم بعضی صحبت ها رو میشنوه نمیدونه خودشو بندازه زیر تریلی یا از برج میلاد پرت کنه پایین یا گریه کنه ؟!!!

==========

این کامنت رو صفحه قبل هم زدم ولی اینجا هم میزارم که بقیه هم بخونن ( اونایی که با ارش موافقن یا مخالفن )
نه نیما چرا باید ناراحت بشم؟!:-/ داری بحث میکنی دیگه.
خب اینا همه نظرات و عقیده ی تو بود. حرفاتو زدی کاملا هم محترم هستن.
منم نگفتم دیوید کیج بازیساز کوچیکی هست و بهش توهینی نکردم. منظورم این بود که هرچی باشه از این 19 تایی که تو لیست هستن بزرگتر نیست که دوستمون هی گلایه میکنن که چرا توی لیست نظر سنجی نذاشتیش.

چطور کسی که موسس یه شرکت بازیسازی هست ، از سال 2003 تا حالا 3 تا از بهترین بازی هایی رو ساخته که برای خیلی ها بهترین خاطره های گیمینگشون هست ، شده یه شبه بازیساز ؟
از وقتی که بازی انحصاری برای PS زد :))))))))

منم نگفتم دیوید کیج بازیساز کوچیکی هست و بهش توهینی نکردم. منظورم این بود که هرچی باشه از این 19 تایی که تو لیست هستن بزرگتر نیست که دوستمون هی گلایه میکنن که چرا توی لیست نظر سنجی نذاشتیش.
:wacko:
اقا این چه حرفیه ؟؟!! شما با چه استنادی میگی cage از اون 19 تا پایینتره ؟؟!! (من اولین بازیش که Omikron بود رو حساب نکردم چون خیلی تو ایران شناخته شده نیست) یعنی چون تو 10 سال 2 تا بازی ساخته و رو هرکدوم 5 سال زحمت کشیده و نخواسته مثل بقیه ی بازی سازا نون بازیه اولشو بخوره از بقیه کمتره ؟؟!! سال 2005 که fahrenheit عرضه شد چه بازی داستانی به زیبایی اون داشت ؟؟!! کیج 5,6 سال پیش بازی ساخت و داستانی نوشت که هنوز هیچ بازی حتی بهش نزدیکم نشده !!! این استدلالا واقعا ناجوانمردانست ! وقتی cage میشینه تو استودیوش بدون حاشیه سازی و تبلیغ بیخود چند سال زحمت میکشه تا این کلیشه ی دنیای بازی و اینهمه دوری از واقعیتو از بین ببره پس از اون 19 تا نویسنده پایینتره !!! چرا HR با Fahrenheit بازی نیستن ؟؟!! اصلا ادم چرا بازی میکنه ؟؟!! بازی ساخته میشه تا ادم کاری رو که تو زندگیه عادی قادر به انجامش نیست توی دنیای مجازی انجام بده . حالا cage اومده فاصله ی بین دنیای حقیقی و مجازی رو 1000 درجه کم کرده ! حالا این چه مشکلی داره ؟! یعنی چون شما شخصیتایی رو کنترل میکنید که شما رو الکی نمیخندونن یا سکو بازی بلد نیستن یا قهرمان تیراندازی یا اینکه نمیتونن از Dead Eye استفاده کنن , پس این اثر بازی حساب نمیشه ؟! اتفاقا به نظر من تنها اثاری که تو این وضعیت دنیای بازی میشه بهش افتخار کرد همین اثار کیج هستن چون حقیقتا کیج تنها نویسنده ای هست که داره برای نزدیک شدن 2 دنیا (منظورم دنیا و اخرت نیست!) تلاش میکنه و انصافا موفق شده ! کیه که بتونه به من صحنه ای قشنگ تر از انتخاب بین بازی با یکی از بچه ها تو HR نشون بده ؟! حس واقعی بودن شخصیتا واقعا اثر گذاره ! حتی اگه بی احساسم باشید برای یه لحظه ام که شده به انتخابتون فکر میکنید و این یعنی بازی و این یعنی هنر برتر نویسندگیه Cage !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr.Ok
بنده در عجبم این Sakaguchi چه هیزم تری به شما فروخته که باید فقط 4 تا رای بیاره :d فاجعه بار تر از اون Kazunori Yamauchi هستش که یکی رای اورده ( شاید البته بعضی نمیشناسن این دو عزیز رو /:)) GT5 اینقدر بد بود ؟

• Like
Reactions: Ayuna
فک کنم جوابت رو گرفتی ، نیاز نباشه دوباره برات موعظه کنم .
چرا از خیلی ها بزرگتره ، از میکامی خیلی بزرگتره میدونی چرا ؟ چون میکامی از بازیهای بزرگی مثل RE1 , RE2 و رسید به امثال بازیهای مزخرفی مثل Vanquish و بعدش با سودا داره یه بازی فوق مزخرف به نام Shadow of Damned میسازه .
Hironobu Sakaguchi از عظمت FF رسید به Blue Dragon و Lost Odyssey !
David Cox از سری فوق محبوب کسلوانیا رسیده به Lords of Shadow !

اما یکی که از Omikron برسه به فارنهایت و HR نشون میده هم درک و شعورش در بازیسازی خیلی نسبت به خیلی از این 19 نفر بیشتر هست و اینکه از خیلی از این افراد ادم بزرگتری هست .

حالا اگه بازم احساس میکنی درک این موضوع برات سخته میخوای اصلا جواب این کامنت من رو نده چون واقعا با این طرز تفکرت ازت نا امید شدم .

• Like
Reactions: Mr.Ok
سلام!
کسی که انواع روابط انسانی رو تو بازیش لحاظ میکنه و کاری میکنه که بازی علاوه بر لذت انجام دادن تو رو برای چند دقیقه ای به فکر فرو ببره و روی اعمالت تفکر کنی مطمئنا از بازی های مزخرفی مثل Modern Warfare که قراره 1000 نفر رو قتل عام کنی پایین تره .
نیما منظورت از روابط انسانی همون روابط داخل کابین قطار تو آخر Indigo Prophecy هست؟! یا روابط انسانی بعد از زدن گیتار الکتریک؟! شاید هم حمام گرفتن Carla Valenti؟! من خودم 2 بار Indigo Prophecy را بازی کردم و به شدت از داستان و فضا سازی بازی خوشم اومد ولی هیچ وقت درک نکردم اون صحنه هایی که بالا ذکر کردم برای چی تو بازی قرار گرفته. نشون دادن صحنه حمام گرفتن تو یه بازی دقیقا باعث میشه رو چی تفکر کنیم؟! :دی در مورد بازی مضخرف Modern Warfare (!!!) یعنی Half Life 2 هم مضخرفه دیگه؟! یا مثلا Call of Duty 2 و Killzone و Halo و کلا هر چی FPS که توش ملت را قتل عام می کنیم مضخرفه؟!

پ.ن: به نظر من هر کی بگه David Cage بازیساز کوچکی هست حرفش غیر منطقیه، همینطور گفتن کلمه مضخرف به Modern Warfare هم غیر منطقی هست!
پ.ن2: هر دوستی که میخواد پست منو نقل کنه فقط نگه چرا از کل بازی فقط همون چند تا صحنه را دیدی، آخه اون صحنه ها خیلی تو چشم بودند :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cloud Strife
سلام!
نیما منظورت از روابط انسانی همون روابط داخل کابین قطار تو آخر Indigo Prophecy هست؟! یا روابط انسانی بعد از زدن گیتار الکتریک؟! شاید هم حمام گرفتن Carla Valenti؟! من خودم 2 بار Indigo Prophecy را بازی کردم و به شدت از داستان و فضا سازی بازی خوشم اومد ولی هیچ وقت درک نکردم اون صحنه هایی که بالا ذکر کردم برای چی تو بازی قرار گرفته. نشون دادن صحنه حمام گرفتن تو یه بازی دقیقا باعث میشه رو چی تفکر کنیم؟! :دی در مورد بازی مضخرف Modern Warfare (!!!) یعنی Half Life 2 هم مضخرفه دیگه؟! یا مثلا Call of Duty 2 و Killzone و Halo و کلا هر چی FPS هست مضخرفه؟!
پ.ن: به نظر من هر کی بگه David Cage بازیساز کوچکی هست حرفش غیر منطقیه، همینطور گفتن کلمه مضخرف به Modern Warfare هم غیر منطقی هست!
درود .
نمیدونم ممد جون تو محل شما فقط رابطه های جن سی جزو روابط انسانی محسوب میشه ؟ ، روابط انسانی ، همه ی چیزی هست که من و تو در ارتباط با دیگران داریم ، نه خیر اون چیزهایی رو هم که گفتی جزئی از روابط انسانی هست نه کل روابط انسانی . فک کنم وسعت دیدت نسبت به روابط انسانی خیلی بسته ست . اون صحنه ها برای این قرار گرفت چون David Cage علاقه داره بازیهاش بر اساس واقعیات و روابط بین انسان ها مثل فیلمها برای بیننده نمود واقعی داشته باشه و به نظر استفاده از بعضی تکنیک ها برای نشون دادن یه دنیای واقعی بدون خیال بافی های رایج در دنیای گیم باید متحمل چنین نتیجه هایی هم باشه . حالا بعضی ها فک میکنن نباید خیلی از سکانس ها در بازی میبود یه نظریه هست ، اگه میشد از بازی هم یه نسخه ی Directors Cut داشت با یه تدوین بهتر مطمئنا روابط خیلی واضح تر بیان میشد و چرایی تو هم برات حل میشد .

من در اصل منظورم شماره ی دوم MW بود که یه Copy از روی نسخه ی اول بود . بله من به MW 2 میگم یه بازی مزخرف . حالا خیلی جالبه که تو یه بازی با یه داستان فوق مسخره رو با Half Life مقایسه میکنی ! یا HL بازی نکردی یا MW رو مثل بعضی بازی ندیده ها اینقدر بازی کردی که خیلی روت تاثیر گذاشته .

من نمیتونم بهت نظرم رو تحمیل کنم اما از نظر من مقایسه HL با MW 2 مثل مقایسه ی Audi R8 با پژو پرشیائه !!

حتما باید mgs ساخته باشه تا بزرگ باشه
نمیدونم باید یه بازیساز چیکار کرده باشه تا از نظر شما بزرگ به نظر برسه؟!!!

نمیدونم ممد جون تو محل شما فقط رابطه های جن سی جزو روابط انسانی محسوب میشه ؟ ، روابط انسانی ، همه ی چیزی هست که من و تو در ارتباط با دیگران داریم ، نه خیر اون چیزهایی رو هم که گفتی جزئی از روابط انسانی هست نه کل روابط انسانی . فک کنم وسعت دیدت نسبت به روابط انسانی خیلی بسته ست . اون صحنه ها برای این قرار گرفت چون David Cage علاقه داره بازیهاش بر اساس واقعیات و روابط بین انسان ها مثل فیلمها برای بیننده نمود واقعی داشته باشه و به نظر استفاده از بعضی تکنیک ها برای نشون دادن یه دنیای واقعی بدون خیال بافی های رایج در دنیای گیم باید متحمل چنین نتیجه هایی هم باشه . حالا بعضی ها فک میکنن نباید خیلی از سکانس ها در بازی میبود یه نظریه هست ، اگه میشد از بازی هم یه نسخه ی Directors Cut داشت با یه تدوین بهتر مطمئنا روابط خیلی واضح تر بیان میشد و چرایی تو هم برات حل میشد .
اون روابط تو Indigo Prophecy خیلی فراتر از چند تا صحنه معمولی بود، چیزی بود که تو خیلی از فیلمهای درجه 1 هالیوودی هم با این شدت نشون داده نمیشه، حالا اینکه این چیزها واسه تو عادی هست یه بحث دیگه هست!

من در اصل منظورم شماره ی دوم MW بود که یه Copy از روی نسخه ی اول بود . بله من به MW 2 میگم یه بازی مزخرف . حالا خیلی جالبه که تو یه بازی با یه داستان فوق مسخره رو با Half Life مقایسه میکنی ! یا HL بازی نکردی یا MW رو مثل بعضی بازی ندیده ها اینقدر بازی کردی که خیلی روت تاثیر گذاشته .
مرسی از نتیجه گیری فاجعه ات! تو گفتی تو Modern Warfe هزاران نفر را قتل عام می کنیم پس مضخرفه، اسمی از داستان و این چیزها هم نیاوردی من هم گفتم اگه کشتن هزاران نفر تو یه بازی باعث میشه اون بازی مضخرفه بشه پس HL2 هم مضخرفه! لطفا بعد از این هم راجع به چیزی که نمیدونی نظر نده! اگه متلک انداختن تو بحث هنره من خیلی هنرمند تر از اون چیزی هستم که فکرش را میکنی پس درست بحث کن :دی

من نمیتونم بهت نظرم رو تحمیل کنم اما از نظر من مقایسه HL با MW 2 مثل مقایسه ی Audi R8 با پژو پرشیائه !!
خب این نظر تو هست و محترمه ولی به نظر من با اینکه HL2 از MW2 بالاتره ولی اختلافشون خیلی زیاد نیست.

آخرین ویرایش:
به مسیر دکمه زنی.
هرچی خواستم پست ندم نشد .نیما چرا بحث میکنی با کسی حتی تجربه هوی را نداشته

از کسی که فن SC بوده توقع داری HR را قبول کنه؟؟؟

اگه دوستمون این بازی را هم تجربه کرده باشه فک کنم در ارتباط برقرار کردن باهاش مشکل داشته

وقتی کسی که به HR میگه دکمه زنی من اصلآ گیمر نمیدونمش و کسی هست که اصلآ نمیدونه فارنهایت و hr چیه؟ و فقط محض وقت تلف کردن بازی میکنه

عزیزم شما این بازی را تا آخر تجربه کردی که میگی دکمه زنی؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or