12 بازیساز برتر دوران از دیدگاه GAMIZING

بهترین بازیساز از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    219

ДядsЙ

کاربر سایت
سایت Gamizing طی مقاله ای 12 بازیساز برتر دوران را به انتخاب خود مشخص کرده. توضیحاتی هم در مورد این افراد داده شده که در زیر میخوانید:

12
David Cox
50963712069963549276.jpg

او یکی از اعضای Konami است و بر روی بهترین عناوین این کمپانی از قبیل Silent Hill 3, Castlevania: Symphony of Light, Bokati: The Sun is in Your Hand و خیلی دیگر از عناوین کونامی کار کرده است. او همچنین فردی است که پشت Castlevania: Lords of Shadow بود.

11
David Cage
59338525542135951894.jpg

از اعضای مهم Quantic Dream است. دیوید کیج کارگردان و نویسنده ی دو بازی موفق Fahrenheit و Heavy Rain است. شایعه است که نام بازی جدید دیوید کیج Horzen می باشد.

10
David Jaffe
62105826283786634272.jpg

مردی که در ساخت God of War و Twisted Metal نقش داشته است. او موسس استودیوی Eat Sleep Play (که سازنده ی TM است) می باشد.

9
Atsushi Inaba
78497910681156626372.jpg

اینابا زمانی در کپکام فعالیت میکرد و بر روی بازی های بزرگی از جمله Viewtiful Joe و Okami کار کرده است. ایشان کپکام را ترک کرد و به استودیوی Platinum Games رفت و با اعضای این استودیو در ساخت Madworld همکاری کرد.

8
Hideki Kamiya
72944114557678212147.jpg

اخیرا Bayonetta را ساخته است. او کارگردان Resident Evil 2 و همچنین Devil May Cry بود. او نیز کپکام را ترک کرد و به Platinum Games رفت و بیونتا را ساخت. او در حال حاضر در حال کار بر روی Bayonetta 2 است.

7
Jason West
51858748928884830504.jpg

مردی که Call of Duty را از جنگ جهانی به دنیای مدرن کشاند. ایشان بر روی بازی هایی از قبیل Modern Warfare 2 و Fat Princess کار کرده است.

6
Suda 51
77146016644500875521.jpg

ایشان نیز در کپکام فعالیت داشت و در ساخت بازی های بزرگی مثل Killer 7 نقش داشته است. او نیز از کپکام جدا شد و به Sega رفت و بازی No More Heroes را برای Wii ساخت. گفتنی است که هم اکنون او به عنوان کارگردان بر روی بازی بزرگ EA که Shadow of the Damend نام دارد به همراه دوست خود Shinji Mikami که تولید کننده ی این بازی است کار میکند.

5
Fumito Ueda
62410276812671437667.jpg

Fumito Ueda برای استودیوی ژاپن ِ سونی کار میکند. او بازی های بزرگی از قبیل ICO و Shadow of the Clossuos را ساخته است و هم اکنون بر روی The Last Guardian کار می کند.

4
Yoshinori Ono
53244339640618927070.jpg

تولید کننده ی Street Fighter است. او هم اکنون در حال کار بر روی Street Fighter vs.Tekken است و به طرفداران قول ِ بازی خیلی خوبی را داده است.

3
Hironobu Sakaguchi
44822729209629485308.jpg

ایشان ناجی Square Enix است. Hironobu Sakaguchi همچنین پشت سری Final Fantasy است.

2
Shinji Mikami
91159742227499666133.jpg

شینجی میکامی بازیساز بسیار بزرگی است. او پدر Resident Evil, Devil May Cry, Onimusha و Dino Crisis است. میکامی نیز عضو کپکام بود و این کمپانی را ترک کرد و به Platinum Games پیوست و به همراه Atsushi Inaba و Hideki Kamiya در ساخت عنوان اخیر این کمپانی یعنی Vanquish نقش داشت. همونطور که بالاتر گفتم میکامی به عنوان کارگردان بازی جدید EA در حال حاضر در حال فعالیت است. میکامی همچنین موسس استودیوی Tango است.

1
Hideo Kojima
92144333826019124134.jpg

مردی که به "افسانه ای" معروف است. الحق که این عنوان برازنده ی کوجیما است. کوجیما فردی است که بیش از 20 سال است که در عرصه ی بازیسازی فعالیت دارد و هم اکنون 47 ساله است. او از سال 1986 است که به کونامی ملحق شده. کوجیما زمانی نایب رییس کونامی بود و هم اکنون رییس استودیوی Kojima Productions است. وی خدای سری بازی فوق محبوب Metal Gear Solid است. کوجیمای افسانه ای هم اکنون روی پروژه ای مخفی در حال کار است. شاید در E3 2011 سر از این پروژه ی مخفی کوجیما در آوریم.

امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته باشه.

منبع

آخرین ویرایش:
دوست عزیز کسی که به بازی میگه دکمه زنی و داستانش را ول میکنه 100 % حتی بازی را یک بار تجربه نکرده
کسی که SC(برفک سیاه سفید) را غول بازی ها بدونه بایدم HR را دکمه زنی بدونه

کسی هم که به SC میگه برفک سیاه سفید یعنی فقط آخرین شمارش رو بازی کرده.شاید هم فقط دیده!!
همینطور کسی که به SC میگه برفک سیاه سفید باید هم HR رو شاهکار و سازندش رو جزو بهترین سازنده های تاریخ بدونه.
این از این.
در مورد داستان HR هم صرف یه داستان Routine که هزاران بار در انواع مختلف فیلم و کتاب و ... شنیده شده باعث نمیشه یه عنوان جزو بهترینها و سازندش جزو بهترینهای تاریخ باشه.
البته نمیگم روتین بودنش جزو ضعفهاشه.فقط میگم به تنهایی باعث شاهکار لقب گرفتن یه بازی نمیشه.
از بعد گیم پلی هم به نظر من در سطحی ترین حالت قرار داره.چون یکی از بزرگترین و مهمترین بخشهای گیم پلی که ایجاد Challenges برای گیمر هست تو زدن سریع دکمه ها خلاصه میشه.حالا این کار هر چه قدر هم میخواست تو شرایط وخیم یا تحریک آمیز(از نظر احساسی) یا در شرایط سخت(تصمیم گیری) باشه.شخصا HR رو بیشتر یه جورایی Interactive Movie میدونم تا Game.

چند وقت بود داشتم به این موضوع فکر می کردم.اینکه اصلا ما برای چی بازی می کنیم؟منظورم اینه که اولین هدف از بازی چیه؟(دقت کنید گفتم اولین هدف,نه تنها هدف)
اینه که یه داستان خیلی خوب ببینیم؟خوب می ریم کتاب داستان می خونیم!
اینه که یه گرافیک نزدیک به واقعیت ببینیم؟خوب می ریم فیلم می بینیم که خود واقعیته!
اینه که یه صداگذاریه خفن با صداهای خوب بشنویم؟خوب می ریم اهنگ گوش می دیم.
اولین هدف بازی کردن,اینه که یه کاری بکنیم!یعنی منظورم اینه که اولین بازی ها فقط برای این بودند که ما کار هایی که نمی تونیم بکنیم را بکنیم.خلبان بشیم,راننده رالی شیم,تریانداز شیم و...نه اینکه بخوام بگم داستان یا گرافیک یا حتی صداگذاری مهم نیستند,خیلی هم مهم هستند,به خصوص داستان!ولی مهمترین چیز,که بازی را از محصولات دیگر جدا می کنه,اسمش هست Game play!حالا وقتی یه بازی میاد تقریبا گیم پلی را از بازی حذف می کنه و چیزی بجز زدن دکمه ها نمی کنه,حالا هر چه قدر هم که می خواد توش گرافیک بچپونه و داستان را تاریک کنه و...,هدف اول بازی را نادیده گرفته.HR یه چیز خوبه,یه محصول خوبه,نمی دونم چیه,ولی هر چی هست,بازی نیست.حالا سازنده ای که هر بازیی ساخته این شکلی بوده,یعنی واقعیت گیم را نابود کرده,جز بهترین هاست؟

چند وقت بود داشتم به این موضوع فکر می کردم.اینکه اصلا ما برای چی بازی می کنیم؟منظورم اینه که اولین هدف از بازی چیه؟(دقت کنید گفتم اولین هدف,نه تنها هدف)
اینه که یه داستان خیلی خوب ببینیم؟خوب می ریم کتاب داستان می خونیم!
اینه که یه گرافیک نزدیک به واقعیت ببینیم؟خوب می ریم فیلم می بینیم که خود واقعیته!
اینه که یه صداگذاریه خفن با صداهای خوب بشنویم؟خوب می ریم اهنگ گوش می دیم.
اولین هدف بازی کردن,اینه که یه کاری بکنیم!یعنی منظورم اینه که اولین بازی ها فقط برای این بودند که ما کار هایی که نمی تونیم بکنیم را بکنیم.خلبان بشیم,راننده رالی شیم,تریانداز شیم و...نه اینکه بخوام بگم داستان یا گرافیک یا حتی صداگذاری مهم نیستند,خیلی هم مهم هستند,به خصوص داستان!ولی مهمترین چیز,که بازی را از محصولات دیگر جدا می کنه,اسمش هست Game play!حالا وقتی یه بازی میاد تقریبا گیم پلی را از بازی حذف می کنه و چیزی بجز زدن دکمه ها نمی کنه,حالا هر چه قدر هم که می خواد توش گرافیک بچپونه و داستان را تاریک کنه و...,هدف اول بازی را نادیده گرفته.HR یه چیز خوبه,یه محصول خوبه,نمی دونم چیه,ولی هر چی هست,بازی نیست.حالا سازنده ای که هر بازیی ساخته این شکلی بوده,یعنی واقعیت گیم را نابود کرده,جز بهترین هاست؟

من فقط یه سوال ازت دارم گیم پلی رو واسم تعریف کن و بگو چیه ؟
اینو بگی همه چی حل میشه

اینو بگی همه چی حل میشه
بهتره شما که HR رو شاهکار می دونید جواب این سوال رو بدید . چون حداقل من ، گیم پلی رو Pacman و Sonic و کلا این تیپ بازی ها ( توی این نسل و بازی های مدرن هم مثل Vanquish ) می دونم . چون سرگرم میشم و گذر زمان رو حس نمی کنم . اما به شخصه توی گیم پلی HR ، هیچگونه نکته سرگرم کننده و برجسته ای نمی بینم . شما می بینید ؟ بیاید مو به مو واسه ما تعریف کنید . چون شاید دیدگاه ما اشتباه باشه .
Vanquish VS HR؟؟؟؟ :))
HR یک بازی بود که نظیرش جایی دیده نشده و تجربه تازه ای بود
ولی Vanquish فقط به خاطر اسم سازنده بازی بزرگ جلوه داده شد
کی حرف از VS آورد ؟ راه جدید ِ دور زدنه نه :)) ؟

آخرین ویرایش:
چون حداقل من ، گیم پلی رو Pacman و Sonic و کلا این تیپ بازی ها ( توی این نسل و بازی های مدرن هم مثل Vanquish )

اتفاقا گیم پلی vanquish فوق العاده درگیر کننده و هیجانی بود. در صورتی که ادم پای HR خوابش میبرد!
گرچه بحث اصلا مقایسه این دوتا نیست.

اینو بگی همه چی حل میشه
گیم پلی یعنی کارهایی که تو بازی می کنی.یعنی یه کاری را خودت بکنی.چه جوری بگم,ببین گیم پلی یه چیزی هست که باید تو توان .جود داشته باشه.یعنی یکی بهتر باشه و یکی بدتر.یکی توش حرفه ای تر باه,یکی کمتر حرفه ای باشه,مثلا می گم,تو شوتر ها,یکی بهتر تیراندازی می کنه,یکی بدتر,تو Pacman و بازی های دو بعدی,یکی بهتره,یکی بدتر,تو بازی هایی نظیر سیمز,یکی بهتر زندگی می کنه,یکی بدتر,تو فیفا یکی بهتر فوتبال بازی می کنه و یکی بدتر....درواقع یه همچین چیزی می تونه معیار تشخیص گیم پلی باشه.حالا بازی هایی مثل بازی های RPG هم تصمیم گیری دارن.اما به نظر من این تصمیم گیری هاشون که بازدن یه دکمه یا انتخاب یه دیالوگ انجام می شه,جز گیم پلی نیست,جز داستانه.یعنی داستان را رغم می زنه.گیم پلیشون اون مبارزات ای معما ها یا هر چیز دیگری که دارن هست.حالا HR چیه؟HR همش انتخابه.یعنی همه چیش مربوط به داستانه,چون کسی توش بهتر یا بدتر نیست,دکمه زدن که بهتر بدتر نداره,هر کی یه جوری داستان را شک می ده,حالا بازی گرافیک خیلی خوبی هم داره,صداگذاریش هم خوفناکه,داستان تاریک و جالبی هم داره,اما گیم پلی نداره.
امیدوارم منظورم را رسونده باشم.
شما با جمله ی اولتون قشنگ شخصیت مبارکتون را نشون دادید.که قشنگ یه کلمه از پست بالاییتون را نونده و فقط یه چیزی دیدید گفتید بیام یه تیکه ای بپرونم.
جمله ی دومتون هم بیخیال,این همه الکی زر نزدم که.بازیی که اومده گیم پلی را از بازی حذف کرده مطمئنا جدیده,چون کس دیگری نمیاد همچین کاری بکنه.

• Like
Reactions: Trunks
این همه الکی زر نزدم که
آقا تمام حرقهای من اصلآ اشتباه
من هیچی نمیدونم
تا موقعی بحث میکنم که کسی مثل شما اینجارو با چاله میدون اشتباه نگیره

من VS را به دوستم Trunks گفتم نمیدونم ارتباطش به شما چی بود که خودتو انداختی وسط؟؟؟بهتره بدونید ایشون یکی از دوستانه منه
در ضمن من اگه پست های آرش هم نقل قول کردم بی احترامی نکردم فقط گفتم تجربه نکرده
واقعآ برای امثالی مثل شما متاسفم که اینجارو با محله که بزرگ شدین اشتباه گرفتین
بحثی هم دیگه با آدم های بافرهنگی مثل شما ندارم
...............

جان دیوید کیج این تاپیک رو کاری نکنیم ببندن :دی ! بیایم خیلی خوب با هم بحث کنیم . من هنوز منتظر جواب این حرفم هستم :
اما به شخصه توی گیم پلی HR ، هیچگونه نکته سرگرم کننده و برجسته ای نمی بینم . شما می بینید ؟ بیاید مو به مو واسه ما تعریف کنید . چون شاید دیدگاه ما اشتباه باشه .

اقایون لطفا تمومش کنید دیگه ! حرفای یه سری از دوستان واقعا خنده داره ! یکی اومده میگه خودم 2 بار و برادرم یه بار تمومش کرده و نه من نه برادرم نه کس دیگه باهاش حال نکرده ! (ماشاالله به این استدلال که استنتاج از سر و روش میباره!) شما برو یه سر به فروم های خارجی بزن ببین اگه 2 نفر فقط 2 نفر از HR بد گفته بودن بعد جمع ببند !
بنده خودم هفته ی پیش برای ششمین بار بازی رو تموم کردم و هرگز احساس نکردم این همون بازیه که قبلا 5 بار تمومش کردم ! چرا ؟ چون یه نویسنده ی با شعور داره ! چرا چون موسیقیه استثنایی داره ! چرا ؟ چون بهترین کارگردانی رو داره ! چرا ؟ چون Cage رو داره !
و البته بهترین و هماهنگ ترین گیم پلی تاریخ بازی های رایانه ای رو داره !
بذارید یه توضیح برای دوستانی که نمیدونن گیم پلی چیه بدم تا شاید دست از سر کچل Cage بردارن !
Game یعنی بازی و Play یعنی بازی کردن ! معنیه این دو کلمه با هم یعنی بازی کردن بازی یا به نوعی شیوه ی انجام بازی یا پیشبرد بازی ! میبینید ؟ خیلی سخت نیست ! حالا این طراح و سازنده ی بازیه که تصمیم میگیره چه گیم پلیی برای بازی خوبه . مسلما گیم پلی نامحدوده چون از گیم پلی پیچیده ای مثل گیم پلی HR گرفته تا بازیای platformer که ساده ان متغیره ! حالا من نمیدونم چجوری یه سری از دوستان میان میگن این بازی نیست یا گیم پلی نداره ! اقا اگه گیم پلی نداره خب بازی نکن ! مجبوری ؟ من فکر نمیکنم هیچ عقل سلیمی برای خرید یه بازیه PS3 که حداقل 40 تومن پولشه بدون هیچ گونه اطلاعی از بازی بره خریداریش کنه ! پس 2 حالت داریم : 1.کسی که 4 تا دمو از بازی دیده و از بازی خوشش نیومده و حالا بدون بازی کردنش هی میاد نظر بیخود میده 2.کسی که پولشو از سر راه اورده و بدون اطلاع از سبک بازی و سبک نویسندگی و طراحی cage رفته بازی رو خریده و فکر کرده با Ethan باید کارای کریتوس رو انجام بده یا مثل ماریو قارچ بخوره !
تو هر 2 حالت شما مقصری برادر من نه cage ! فکر نمیکنم Cage نیازی به نظرات منفی این 2 دسته داشته باشه چون میدونه اینقدر طرفدار داره و بزرگه که هرجا میره , سخنرانی اول مراسم رو بهش میسپرن و وقتی داره صحبت میکنه همه لذت میبرن !

اقایون لطفا تمومش کنید دیگه ! حرفای یه سری از دوستان واقعا خنده داره ! یکی اومده میگه خودم 2 بار و برادرم یه بار تمومش کرده و نه من نه برادرم نه کس دیگه باهاش حال نکرده !
LOLWUT
شما میتونی تا صبح بخندی ، اما من هیچ اهمیتی نمیدم ... مهم اینه که تو اصلا پست منو درست نخوندی اومدی اینجا داری میخندی ! پس بخند بروی دنیا ، دنیا بروت بخنده ...
پست من اینه :
من برای دیدن پایان های مختلف بازی 2 بار تمومش کردم (خاک تو گورم ! یوتیوب واسه چیه پَ؟! )
داداشم هم یبار تمومش کرد ، بازم همین نظرو داشت ، خیلیای دیگه هم تموم کردن بازی رو ، بازم همینرو میگن ...
کی و کجا گفته شد با این بازی حال نکردیم ؟ من & برادرم و بقیه )
...
شفّاف سازی :
1.من که آره ! خیلی باهاش حال نکردم ؛ اما تازه الان دارم اینو میگم ... تو از کجا فهمیدی من خوشم نیومده ازش ؟! یا داداشم خوشش نیومده ؟!؟!؟!؟!
2.داداشم انقدر باهاش حال کرده که جزء بهترین بازیهای عمرش قرار گرفته این شاهکار (!) ...
3. بقیه هم خوب ، بعضیا حال کردن ، بعضیا هم نه ، مبارک حال کرده هاش !
======================
حرف من اینه : گیم پلی این بازی ، "هیچ" نکته جادویی و منقلب کننده (!) و خارق العاده ای نداره ...

چون یه نویسنده ی با شعور داره ! چرا چون موسیقیه استثنایی داره ! چرا ؟ چون بهترین کارگردانی رو داره ! چرا ؟ چون Cage رو داره ! (هورااااااااااااااا ! )
(بعدی رو داشته باش :)
و البته بهترین و هماهنگ ترین گیم پلی تاریخ بازی های رایانه ای رو داره !
جملاتت خودش ناطق هستن ، من ترجیح میدم سکوت اختیار کنم !
پس 2 حالت داریم : 1.کسی که 4 تا دمو از بازی دیده و از بازی خوشش نیومده و حالا بدون بازی کردنش هی میاد نظر بیخود میده 2.کسی که پولشو از سر راه اورده و بدون اطلاع از سبک بازی و سبک نویسندگی و طراحی cage رفته بازی رو خریده و فکر کرده با Ethan باید کارای کریتوس رو انجام بده یا مثل ماریو قارچ بخوره !
دسته سوم چی پَ ؟!
تروفی بازان عزیز رو فراموش کردی ؟! خیلیا برای تروفی هم که شده یه بازی رو میگیرن ، یا حالا قرض میگیرن ، یا مایه دارن آرشیو میکنن ، یا ... ...
من خودم قبلا بازی رو از رفیقم گرفتم تا ببینم چیه انقدر همه دارن خودزنی میکنن براش :دی ! الان هم نسخه کپیش روبرومه که برای خودمه :)!
یه اوریج ریجن 3ـش هم دارم ، میخوام کادو بدم به دوستم روز تولدش :) ... ! :دی

نمیخوام بحث به بیراه بره ، ولی با چه معادلی به این نتیجه رسیدی که Vanquish مضخرفه و بازی که هنوز " عرضه نشده " فوق مضخرف ؟! از اون حرفا بودا نیما ...
کلا شهاب بازیش چه چیز جدیدی داشت ؟ کلا رو همه ی عناوینی که دیده بودم به شدت اسکی رفته بود ! خیلی هم بازی رو اعصابی بود ، داستان که در حد حسنی و لوبیای سحر امیز . گیم پلی که رو اعصاب .
نمیدونم همه ی RE ها رو بازی کردی یا نه ، اگه بازی کرده باشی این یکی ضعیفترین بازی های میکامی بود

اون S o D هم معلومه چه بلبشویی در میاد ، قربونت برم هرکی بخواد از اصلیتش فاصله بگیره اخرش به هیچ جا نمیرسه ، مثلا اینا خواستن خودشونو بِکُشن یه بازی شبه غربی بسازن ! اخرش هم بازی میاد و میبینیم یه چیز معمولی خواهد بود .
دقیقا چه ارتباطی بین فن SC بودن و قبول نکردن HR وجود داره!!؟:-/
بابا دعوا نکنین داریم بحث میکنیم . به نظرم علیرضا اشتباه کرد حرف SC رو اورد چون ربطی نداشت .

کلا رو همه ی عناوینی که دیده بودم به شدت اسکی رفته بود ! خیلی هم بازی رو اعصابی بود ، داستان که در حد حسنی و لوبیای سحر امیز . گیم پلی که رو اعصاب .
اینو قبول دارم ! اما خوب دلیل نمیشه که ؛ با رعایت تمام کلیشه ها ، یه شاهکارو تحویل دادن ... گیم پلیش هم خدا بود ... کلا شدیدا با این بازی من حال کردم :دی

کلا شهاب بازیش چه چیز جدیدی داشت ؟ کلا رو همه ی عناوینی که دیده بودم به شدت اسکی رفته بود ! خیلی هم بازی رو اعصابی بود ، داستان که در حد حسنی و لوبیای سحر امیز . گیم پلی که رو اعصاب .
اوکی . HR هم یه داستان پایین تر از فیلم های درجه 4 و 5 هالیوودی و یه گیم پلی کاملا مضحک که معلوم نبود هدفش چی بود . تئوری نظر شخصی هست دیگه :دی ! فقط نمی دونم چرا یهو همه از یه بازی شوتر اکشن انتظار داستان RPG رو پیدا کردن و به گیم پلی که از اکثر سایت ها 10 گرفته رو اینطوری خطاب می کنی .
اون S o D هم معلومه چه بلبشویی در میاد ، قربونت برم هرکی بخواد از اصلیتش فاصله بگیره اخرش به هیچ جا نمیرسه ، مثلا اینا خواستن خودشونو بِکُشن یه بازی شبه غربی بسازن ! اخرش هم بازی میاد و میبینیم یه چیز معمولی خواهد بود .
یعنی چی ؟ پس یعنی تغییر کلا یعنی نابودی ؟ نه نیما . نمی دونم چی شد اینطوری برداشت کردی ( یه جورایی از تو بعید بود :دی ) اما اینکه بیای یه برداشت از چهار عکس و تریلر رو به صورت Fact بیان کنی خیلی عجیبه . دقیقا عین بالا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or