100 ساعت گیم پلی در دنیای بزرگ Grand Theft Auto V

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTA-5-670x376.jpg

Grand Theft Auto V مسلما ما را تا قبل از عرضه Grand Theft Auto Online با موارد مختلف سرگرم خواهد کرد. اما این مدت چقدر خواهد بود؟!
طبق صحبت های آقای Dan Houser از Rockstar این زمان بسیار طولانی است و در مصاحبه با The Guardian گفته اند:
جلال و شکوه در یک فیلم سینمایی بسیار است. هیچ کاری را در زندگی خودتان نباید برای تجلیل انجام دهید. بیشتر دوست دارم سری GTA را یک جور سریال تلویزیونی صدا کنم. ما این دنیای بزرگ با ارزش 100 ساعت بازی را داریم.بازیکن ها بر چیزی که میبینند و انجام می دهند کنترل کامل دارند. دنیایی که هر کاری در آن می توانید انجام دهید از سرقت بانک گرفته تا تماشای تلویزیون و تمرین یوگا. چطور می خواهید چنین چیزی را در یک تجربه 12 ساعته با از بین بردن آزادی بازیکن جای دهید؟
100 ساعت بسیار زیاد است اما همچنان بایستی ببینیم داستان بازی چقدر زمان خواهد برد (خوشبختانه از تماس های مزاحمت آمیز دوستان خبری نخواهد بود). فعلا همینقدر می دانیم که فیلم نامه این بازی بیش از 1000 صفحه است. با این حساب ما شاهد بخش داستانی کاملی هستیم.
10 روز به عرضه رسمی این بازی بیشتر باقی نمانده است.
DS

تکرار مکرراتی که تو 100 تا نسخه قبلی بوده و هست و خواهد بود ... بازی یکنواخت چرت تکراری ... نظر شخصی!

امیر جان، منم موافقم این بازی بعد 2 شماره اولش بیخود و بی محتوا شده، منتها مطمئنم این شماره دیگه اونجوری نخواهد بود.
تو این نسخه به جای ولگردی با یه سناریوی متفاوت روبرو خواهیم بود.

امیر جان، منم موافقم این بازی بعد 2 شماره اولش بیخود و بی محتوا شده، منتها مطمئنم این شماره دیگه اونجوری نخواهد بود.
تو این نسخه به جای ولگردی با یه سناریوی متفاوت روبرو خواهیم بود.

#only on bazicenter
#respect
نظر های شخصیتونو برا خودتون نگه دارید!
خودتونو مضحکه خاص و عام نکنید.
هیترهای بازی هم میتونن خودکشی کنن!

ما که هر موقع میایم تو تاپیک خبرهای gta یه آرام بخش میخوریم بلکه این روزهای باقیمانده رو راحتتر بگذرونیم.:-b امیدوارم بخشهای تجربی بازی زیاد باشه هرچند من مطمئنم *R سورپرایزهای جالبی خواهد داشت.مثل کازینو و ...

GTA معنی حقیقی یک بازی ویدئویی یعنی آزادی عمل و انجام کارهایی که تو دنیای واقعی میسر نیست !!
تکرار مکررات و ... اینا برای GTA که یه خلبانی ـش برای من کافیه فقط نشون دهنده کم ظرفیت بودن و محدود بودن اون گیمر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or