100 ساعت گیم پلی در دنیای بزرگ Grand Theft Auto V

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTA-5-670x376.jpg

Grand Theft Auto V مسلما ما را تا قبل از عرضه Grand Theft Auto Online با موارد مختلف سرگرم خواهد کرد. اما این مدت چقدر خواهد بود؟!
طبق صحبت های آقای Dan Houser از Rockstar این زمان بسیار طولانی است و در مصاحبه با The Guardian گفته اند:
جلال و شکوه در یک فیلم سینمایی بسیار است. هیچ کاری را در زندگی خودتان نباید برای تجلیل انجام دهید. بیشتر دوست دارم سری GTA را یک جور سریال تلویزیونی صدا کنم. ما این دنیای بزرگ با ارزش 100 ساعت بازی را داریم.بازیکن ها بر چیزی که میبینند و انجام می دهند کنترل کامل دارند. دنیایی که هر کاری در آن می توانید انجام دهید از سرقت بانک گرفته تا تماشای تلویزیون و تمرین یوگا. چطور می خواهید چنین چیزی را در یک تجربه 12 ساعته با از بین بردن آزادی بازیکن جای دهید؟
100 ساعت بسیار زیاد است اما همچنان بایستی ببینیم داستان بازی چقدر زمان خواهد برد (خوشبختانه از تماس های مزاحمت آمیز دوستان خبری نخواهد بود). فعلا همینقدر می دانیم که فیلم نامه این بازی بیش از 1000 صفحه است. با این حساب ما شاهد بخش داستانی کاملی هستیم.
10 روز به عرضه رسمی این بازی بیشتر باقی نمانده است.
DS

برو باو ، شماها فکر کردید من فقط قرار ماموریت اصلی فرعی انجام بدم؟ انسانی رو کره زمین هست که بی هدف تو شهر بازی راه نیوفته و همه رروبه رگبار نبنده!؟
من فقط 20ساعتم اینجوری پر میشه:دی

100 ساعت بسیار زیاد است اما همچنان بایستی ببینیم داستان بازی چقدر زمان خواهد برد (خوشبختانه از تماس های مزاحمت آمیز دوستان خبری نخواهد بود).

چرا؟:| مزاحمت آمیر چیه؟:|

------

دوستان IGN طی دو مقاله چند مرحله رو انجام داده . ما اونی که کمتر اسپویل داشت رو ترجمه کردیم واستون:

موفق باشید.

تکرار مکرراتی که تو 100 تا نسخه قبلی بوده و هست و خواهد بود ... بازی یکنواخت چرت تکراری ...

خخخخ :دی دادش نزن این حرفا رو فقط داری سطح خودت ـو میاری پایین :دی دوستان هم نقله قول نکنین خواهشا.

IV چند ساعت بود ؟ من اولین نسخه ای هست که میخوام بازی کنم از این سری . چون احساس میکنم متفاوت تر از قبلی هاست .

بخش داستانی ـش کمتر از 10 ساعت تموم می شد یه اچیومنت هم داشت که توی کمتر از ده ساعت تموم کنی. در کل این خیلی بهتر از IV شده. بهت پیشنهاد می کنم حتما بازی کنی . اون مقاله بالاهم خیلی موسیخ کنه بخونش :دی

Roman رو فکر کنم یادت باشه :d

سارکزم بود عزیزم:دی بعدشم سر همون تماس من داشتم 20 دقیقه می خندیدم :دی نباید می رفت در کل چیز باحالی بود :دی

بخش داستانی ـش کمتر از 10 ساعت تموم می شد یه اچیومنت هم داشت که توی کمتر از ده ساعت تموم کنی. در کل این خیلی بهتر از IV شده. بهت پیشنهاد می کنم حتما بازی کنی . اون مقاله بالاهم خیلی موسیخ کنه بخونش :دی

برادر اون اچیومنت نگفته بود زیر 10 ساعت ، گفته بود زیر 30 ساعت بازی رو تموم کن.:d

پ.ن:برای 100% کردن IV هم حدود 40-50 ساعتی زمان لازم بود.:d

تو iv وسط ماموریت تو هلیکوپتر تو اسنونا بودی رومن زنگ میزد میگفت بریم مشرو، ب بخوریم داوش ... ؟ =)))))))))) خدایی تهش بود :دی دواین هم کارش کلا استری،پ کلاب بود:دی

100 ساعت!!! :دی
من که فکر نکنم تا آخر بازی برم :دی

لذتی که ول گردی تو شهر و Modding بازی داره مراحل بازی نداره :دی
اگه حتی یک مرحله واسه بخش سینگلش نمیزاشتن بازم اندازه الان دوسش میداشتم :دی

این جملش خیلی قشنگ بود هیچ کاری را در زندگی خودتان نباید برای تجلیل انجام دهید .
من بش اعتقاد دارم .
برای بخش داستانی یا ماموریت های فرعی هرچقدر طولانی تر باشه بهتره من که اصلا دوست ندارم زود تموم بشه ...از اول هم که شروع میکنم اروم پیش میرم با ماموریت های فرعی و ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or