100 ساعت گیم پلی در دنیای بزرگ Grand Theft Auto V

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTA-5-670x376.jpg

Grand Theft Auto V مسلما ما را تا قبل از عرضه Grand Theft Auto Online با موارد مختلف سرگرم خواهد کرد. اما این مدت چقدر خواهد بود؟!
طبق صحبت های آقای Dan Houser از Rockstar این زمان بسیار طولانی است و در مصاحبه با The Guardian گفته اند:
جلال و شکوه در یک فیلم سینمایی بسیار است. هیچ کاری را در زندگی خودتان نباید برای تجلیل انجام دهید. بیشتر دوست دارم سری GTA را یک جور سریال تلویزیونی صدا کنم. ما این دنیای بزرگ با ارزش 100 ساعت بازی را داریم.بازیکن ها بر چیزی که میبینند و انجام می دهند کنترل کامل دارند. دنیایی که هر کاری در آن می توانید انجام دهید از سرقت بانک گرفته تا تماشای تلویزیون و تمرین یوگا. چطور می خواهید چنین چیزی را در یک تجربه 12 ساعته با از بین بردن آزادی بازیکن جای دهید؟
100 ساعت بسیار زیاد است اما همچنان بایستی ببینیم داستان بازی چقدر زمان خواهد برد (خوشبختانه از تماس های مزاحمت آمیز دوستان خبری نخواهد بود). فعلا همینقدر می دانیم که فیلم نامه این بازی بیش از 1000 صفحه است. با این حساب ما شاهد بخش داستانی کاملی هستیم.
10 روز به عرضه رسمی این بازی بیشتر باقی نمانده است.
DS

ایول من یه صفر هم بهش اضافه می‌کنم:x:دی
پ.ن: فاز جدیده؟! میان بازی های بزرگ رو ترول می‌کنن معروف شن؛ شناخته شن؛ ملت بگن اینا چه خفنن یا چی مثلا؟! :-/

جریان چیه که میان بازیایی که اصلا به هم شباهت ندارن و با GTA مقایسه میکنن؟

Dark Souls رو من 32 ساعته تموم کردم همه Boss هاشم کشتم و هیچی جا ننداختم

اسکایریم هم حدود 40 ساعته و 80 ساعت هم زمان برای پلاتینیوم کردنشه یعنی دیگه هیچی تو بازی نمونده باشه که انجام نداده باشی البته به جز دی ال سی هاش . چیزی به نام 100 ساعت وجود نداره مگر اینکه بخوای الکی تو خیابونا بچرخی دعوای الکی راه بندازی و این حرفا .

پس چطور علی Safety & Peace حدود 185 ساعت بازی کرده؟:-/
خب الان مگه بحث کامل تموم کردن بازی نیست؟ خب هر بازیی رو میشه 100 ساعت بیشتر بازی کرد

نمونش بازی White Knight Chronicles که من 340 ساعت گیم پلی دارم (پز از خودم در کردم) یه بنده خدا ژاپنی هم 1600 ساعت گیم پلی داره

الان کمپانی Level 5 باید بیاد بگه بازی ما 1600 ساعت گیم پلی داره؟

تازه خود Dark Souls هم شما تو چیز تیوب بچرخین بعضیا هستن بازی رو کمتر از 2 ساعت تموم کردن

نمردیم و دیدیم که gta v رو هم یسری ترول میکنن

Only on BaziCenter

خدا نکنه بمیری

اما اگه منظورت من بودم من حرفام مربوط به GTA نبود (خارج از بحث بود تقریبا :d )

مقایسم با GTA نبود و راجع به DS حرف میزدم

اصلا کلا ول کن خستم یه چرت و پرتایی گفتم که تاپیک گرم بشه با چرت و پرتای من :d

آخرین ویرایش:
خب الان مگه بحث کامل تموم کردن بازی نیست؟ خب هر بازیی رو میشه 100 ساعت بیشتر بازی کرد

نمونش بازی White Knight Chronicles که من 340 ساعت گیم پلی دارم (پز از خودم در کردم) یه بنده خدا ژاپنی هم 1600 ساعت گیم پلی داره

الان کمپانی Level 5 باید بیاد بگه بازی ما 1600 ساعت گیم پلی داره؟

تازه خود Dark Souls هم شما تو چیز تیوب بچرخین بعضیا هستن بازی رو کمتر از 2 ساعت تموم کردن

رکورد تموم کردن dark souls حدود 45 دقیقه هست .
در ضمن من اونو فقط برای بحث گفتم نه مقایسه

آخرین ویرایش:
باز هم یه بحث بی محتوا و بی فایده دیگه.... GTA هیچ چیزی رو لازم نداره ثابت کنه، نمرات هم حداکثر تا یک هفته دیگه می یان. هردو بازی هم با اینکه فن بیس بالایی داره (مطمئنا GTA بیشتره) ولی هیترهایی هم داره. من هم از Skyrim خوشم نمی آد ولی هیچ وقت با بازی دیگه ای مقایسه نکردم. شماهم نکنید این کارارو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or