100 بازی RPG برتر تاریخ از نگاه IGN

highergraphic

کاربر سایت
i461595_rpgs-cover.jpg

IGN یه مدت بود که هر روز 10 تا بازی جدید به لیستش اضافه می کرد که امروز بلاخره تموم شد.
اینم لیست:
100 - Ys Book I & II
99 - Lunar: Eternal Blue
98 - Shadow Hearts: Covenant
97 - Final Fantasy VIII
96 - Phantasy Star
95 - The Legend of Dragoon
94 - Vagrant Story
93 - Tales of Phatansia
92 - Diablo III
91 - Fable II
90 - Shin Megami Tensei: Persona 4
89 - Fallout: New Vegas
88 - Final Fantasy IX
87 - Lufia II: Rise of the Sinistrals
86 - Shadowrun
85 - Breath of Fire III
84 - Kingdom Hearts
83 - Fire Emblem
82 - Might and Magic VI: The Mandate of Heaven
81 - Dragon Warrior VII
80 - Dungeon Master
79 - Icewind Dale 2
78 - The Witcher 2
77 - Tales of Symphonia
76 - Illusion of Gaia
75 - Front Mission 3
74 - Wizardry 8
73 - Final Fantasy
72 - Grandia 2
71 - The Bard's Tale
70 - Demon's Souls
69 - Shin Megami Tensei: Persona 3
68 - Kingdom Hearts 2
67 - Final Fantasy Tactics Advance
66 - Mario & Luigi: Partners in Time
65 - Paper Mario: The Thousand Year Door
64 - Final Fantasy X
63 - Skies of Arcadia
62 - The World Ends With You
61 - Chrono Cross
60 - EVE Online
59 - Phantasy Star IV
58 - Freedom Force
57 - Mass Effect 2
56 - Tactics Ogre: Let Us Cling Together
55 - Monster Hunter Tri
54 - Neverwinter Nights 2
53 - Ultima VII
52 - Odin Sphere
51 - Wild Arms
50 - Golden Sun
49 - Dragon Quest V
48 - Tales of Destiny
47 - Xenogears
46 - Pool of Radiance
45 - Disgaea
44 - Suikoden II
43 - Valkyria Chronicles
42 - Lunar: Silver Star Story
41 - Xenoblade Chronicles
40 - Ogre Battle: The March of the Black Queen
39 - Ultima Underworld: The Stygian Abyss
38 - Phantasy Star II
37 - Guild Wars
36 - Shining Force II
35 - Pokemon Black/White
34 - Fallout
33 - Ultima Online
32 - The Elder Scrolls: Morrowind
31 - Neverwinter Nights
30 - Jade Empire
29 - Dragon Warrior
28 - Fallout 2
27 - Dragon Quest VIII
26 - Ultima IV
25 - Deus Ex
24 - Baldur's Gate
23 - Phantasy Star Online
22 - Elder Scrolls IV: Oblivion
21 - Super Mario RPG
20 - Everquest
19 - System Shock 2
18 - Dark Souls
17 - Earthbound
16 - Diablo
15 - Secret of Mana
14 - Final Fantasy Tactics
13 - Planescape Torment
12 - Star Wars: Knights of the Old Republic
11 - Final Fantasy VII
10 - Fallout 3
9 - Mass Effect 1
8 - World of Warcraft
7 - The Elder Scrolls V: Skyrim
6 - Diablo 2
5 - Final Fantasy IV
4 - Pokemon Red/Blue
3 - Baldur's Gate 2
2 - Chrono Trigger
1 - Final Fantasy VI

این IGN همیشه تو لیستاش جای یه بازی بزرگ خالیه! نبود Dragon Age Origin تو لیست خیلی عجیبه! ترتیب لیست هم اصلاً جالب نیست. به نظرم جای Mass Effect 2 باید با نسخه اول عوض بشه، شماره دوم از هر لحاظ بهتر بود. Elder Scrolls IV: Oblivion هم باید جزو 10تای اول باشه و Fallout 3 هم جزو 5تای اول.
خیلی دوست داشتم از سری vampire the masquerade هم تو لیست باشه ولی نیست متأسفانه!

Jrpgها رو بردارن از لیست تا برا من معتبر بشه بقیش تریتببش تقریبا درسته.ولی در کل و در جمع بندی:The elder scrolls is the king of the genre​
خب نمیشه که از بازی های بزرگ ژاپنی چشم پوشی کرد!FF VII از خیلی از RPG های امروزی و این نسل بهتره!حالا به خاطر یه " J " باید ازش متنفر بشیم؟نمیدونم چرا یکسری ها تنفر بسیار عمیقی نسبت به بازی های ژاپنی دارن:d

در ضمن از نظر من Oblivion خیلی بهتر از Skyrim هست و باید رتبه بالاتری میداشت:d اسکایریم اصلا در حد آبلیویون نبود:d!

اینکه یه سایت بیاد 100 بازی RPG برتر تاریخ رو معرفی کنه ( اونم RPG، که پیچیده ترین سبکه) نباید انتظار یه لیست درست رو داشت. به نظرم اگه مثلاً همه‌ی سران سایت‌های معتبر میومدن یه مجمع درست می‌کردن با داورهای معتبر اونوقت شروع به انتخاب می‌کردن، اونوقت شاهد اینجوری مشکلات دانه‌ای - تخیلی نبودیم:|

مشخص هست که از نظر عمق RPG رتبه بندی نشدن، وگرنه Skyrim و Oblivion تو تاپ 1000 هم نیستن :دی.
یا مثلا ,Baldurs gate DE نسبت به خیلی‌‌های دیگه که بالاتر هستنRPG سنگین تری هستن .
با توجه به اینکه Dragon age هم وجود نداره من به این نتیجه رسیدم که همهٔ لیست‌هایIGN در حالت High بودن نوشته می‌شه :دی
بهترين RPG اين ليست توي رتبه 78 قرار داره :|
اونم مثل Skyrim :دی

بابا محبوبترین rpg ها که من زندگیمو پاشون گذاشتم که همشون لایق top 10 هستن به جز یکی دو تا اصلا حساب نشدن تو بالای جدول !

ای IGN نامرد dragon age کووووو !!!!

dragon age , witcher , dark/demon's souls , mass2 , diablo ,... اینا جاشون یخورده ناجوره .

مشخص هست که از نظر عمق RPG رتبه بندی نشدن، وگرنه Skyrim و Oblivion تو تاپ 1000 هم نیستن :دی.
یا مثلا ,Baldurs gate DE نسبت به خیلی‌‌های دیگه که بالاتر هستنRPG سنگین تری هستن .
با توجه به اینکه Dragon age هم وجود نداره من به این نتیجه رسیدم که همهٔ لیست‌هایIGN در حالت High بودن نوشته می‌شه :دی

اونم مثل Skyrim :دی

عمق RPGرو برا من توضیح بدی خیلی ممنونت میشم. من الان دارم حدس میزنم که داری میگی Mirrorwind بهتر از Oblivionهست از نظر RPGبودن چرا؟

عمق RPGرو برا من توضیح بدی خیلی ممنونت میشم. من الان دارم حدس میزنم که داری میگی Mirrorwind بهتر از Oblivionهست از نظر RPGبودن چرا؟
تو بازی چیزی به اسم شخصیت وجود نداره واسه کاراکتر اصلی‌، یه شهر رو از دم تیغ بگذرونی، یه شهر رو نجات بدی، کلا هر کاری بکنی‌ تو بازی هیچ اثر خاصی‌ به دنیای بازی و رفتار‌Character ها نسبت به شخصیت اصلی‌ نداره مگه اینکه یجوری به ماموریت‌ها ربط داشته باشن. تنها تغییری که در محیط می‌شه داد از طریق تموم کردن Main quest هست که اونم بسیار محدود هست. یا میتونی‌ بدون توجه به شخصیت‌ها با دو گروه که بر ضّد هم هستن همکاری کنی‌.

خیلی‌ کم تو بازی با چیزی به اسم Challenge مواجه میشی‌ Credits to level scaling. در واقع اگه تو بازی Level نبود یا یه باگی داشته باشین که بمونین lvl 1 میتونین بازی رو به عنوان یک FPS تموم کنی‌. :d

تو بازی چیزی که فکرت رو مشغول کنه و نیاز به تصمیم گیری جدی داشته باشه نیست، دیالوگ‌ها X OR X هستن 90% .

اسکیلل سیستم بسیار ساده، منو رو باز کن، یه اسکیل بگیر، ببند. بر خلاف یه سری بازی که با گرفتن یک Perk کم یا اضافه میتونین بازی رو برا خودتون خراب کنین. حتا اگه Attribute اشتباه هم بگیری مشکلی‌ نیست چون هنوز میتونی‌ کلیک کنی‌.

وقتی‌ یه ماموریت جانبی میگیری حسّ رفتن به یه جای جدید و کشف چیز‌های جدید رو نداری، چون میدونی‌ با دو تا دزد طرفی‌، یه صندق، یه کتاب، و تکرار این تا همهٔ ماموریت‌ها تموم شن. مخصوصا تو Oblivion این خیلی‌ بد هست.

Character making فوق افتضاح، بخواهی دقیقاً کاراکتر خودت رو در بیاری باید مهندس اینا کرایه کنی‌ به جات کار کنن رو اون بخش. :d

سیستم Combat بازی از یه حدی بیشتر پیشرفت نمی‌کنه، دیگه تا آخر تکراری میمونه.

و دوباره Leveling system که کل هدف بازی رو خراب می‌کنه :دی

جدا از اینا Oblivion بازی خیلی‌ خوبی‌ هست، ارزش چند صد ساعت رو داره :دی، ولی‌ یه نفر بهش با انتظار MOrrowind نزدیک بشه شدیدا نا امید می‌شه، نه به خاطر اینکه بازی بد تری هست، فقط به خاطر اینکه مکانیزمش فرق می‌کنه.
من نمیگم Morrowind RPG کاملی هست،طرفدارش هم نیستم، Oblivion-skyrimرو خیلی‌ بیشتر از اون بازی کردم چون فان هستن. ولی‌Oblivion-skyrim یه بازی FPS با المان‌های RPG هست تا RPG خالص.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or