100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
زکی!!!کاغذت مورد داره.گرز 1 میانگینش با اختلاف فاحش بیشتر بود.و فروشش هم که جای حرف نمیزاره.که اینجا میشن دو بر صقر به سود گرز 1.و گرز 2 فقط 3 صدم کمتر بود.اما فروشش با احتساب کپی خور بودن 360 بازم بیشتر بود.که میشن 1 بر 1 مساوی.پس دیدی اشتب حساب کردی.

بعدشم چرا سر gt5 که رسید-برگشتید گفتید-نه میانگین مهم نیست-مهم اینه که gt کلی چیز-میز داره که فورتزا 3 نداره و مهم خود بازی هست و از این گونه اراجیف.
موضع خودتون رو لطفا خیلی شفاف روشن کنید.یا امتیاز مهم هست-یا نیست.یا فروش مهم هست یا نیست.سر فروش گرز و هیلو که میرسه-میگید گور بابای فروش-ولی اسم فورتزا که میاد میگید-هروقت نصف فروش gt رو داشت بعد بیاد حرف بزنه.

یعنی خدای سفسطه هستید.

عزیزم مسابقه فوتبال راه انداختی هی یک هیچ دو هیچ میکنی؟!

کاری با صحبت های گهربار قبلیت ندارم اما یه بحثی هست به نام سلیقه.! من سلیقم اینطوریه که انچارتد رو به گرز ترجیح میدم و از اون بیشتر لذت میبرم.! پس کاری هم به میانگین نمرات و میزان فروش و غیرشون ندارم.! به من چه که چه قدر میفروشن؟! به من چه که میانگینش چه قدره؟! مهم اینکه که با سلیقه من جور باشه.! و هیچ وقت هم به طرف مقابلم که ممکنه بر عکس من از آنچارتد متنفر باشه توهین نمیکنم.

امیدوارم همیشه همین نظرات رو داشته باشی.حسابی مواظب باش-چون در صورت کوچکترین نظر برعکسی مچت رو سریعا میگیرم.
شما شب و روز کاملا مراقب باش که من یهویی نظر مخالف ندم.!

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه .
یه عنوان که نسخه اولش انقد کامل بوده خب معلومه نسخه دومش تغییراتش به نسبه کمتر میشه . بعد میگن همش داریم GeoW1 رو تو نسخه های جدید تر بازی میکنیم .
اگه Uncharted هم نسخه اولش مثه نسخه دومش کامل بود انقد تغییرات که توش نمیدادن
دقیقا موضوع همینه.آقایون از اضافه شدن مولتی پلایر-و coop به عنوان تغییرات گسترده و بنیادی یاد میفرمایند!!!در حالی که در گرز 1 هردوی این بخشها بود.آقایون نمیدونن که آوردن مولتی پلایر تو شماره دوم حسن-و یا انجام دادن یک کار شاق نیست.بلکه یه بدیهی هست.بازی ایی که شوتر هست-اونم با سبک آنچارتد باید مولتی داشته باشه-و نبودنش مسخرست-و بودنش یه کار عجیب نیست.یه کار معمول و یک بدیهی هست.اینا چیزهائی هست که آقایون به عمد نمیخوان بفهمن.
کاری با صحبت های گهربار قبلیت ندارم اما یه بحثی هست به نام سلیقه.! من سلیقم اینطوریه که انچارتد رو به گرز ترجیح میدم و از اون بیشتر لذت میبرم.! پس کاری هم به میانگین نمرات و میزان فروش و غیرشون ندارم.! به من چه که چه قدر میفروشن؟! به من چه که میانگینش چه قدره؟! مهم اینکه که با سلیقه من جور باشه.!
امیدوارم همیشه همین نظرات رو داشته باشی.حسابی مواظب باش-چون در صورت کوچکترین نظر برعکسی مچت رو سریعا میگیرم.
آخه عزیز من فروش این دو تا چه دخلی به من و تو داره . به نظرت میشه قروش دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد و بهتر بودنشون رو نتیجه گرفت ؟ اونم وقتی که یه بازی مال 360 ـه یه بازی هم مال PS3 . فیفا تو PS3 یه مقداری میفروشه تو 360 دو برابرش . پس فیفای 360 بهتره ؟ جفتشون فیفا هستند .
نه کیا جان.قطعا ملاک برتری نیست.موضوع چیز دیگه ایی هست.بحث من سر سفسطه آقایون هست.بحث آنچارتد و گرز که میاد وسط-میگن خوب میانگین آنچارتد بیشتر هست پس بهتره.ولی بحث فورتزا 3 و gt5 که میاد وسط-امتیاز میشه کشک و دوغ و حرف از فروش gt میزنن.بعدشم یه معادله بسیار ساده هست.
آقایون جوری میگن واقعا گرز به نظرت بهتر هست-که مثلا انگار من اسم کین و لینچ آوردم.شماره اول گرز امتیازش بهتر بود.شماره دوم آنچارتد.اون با اختلاف کمی.پس تا اینجا مساوی هستن.پس اگر من یا کس دیگه ایی معتقد هستیم که گرز از آنچارتد بهتر هست-کسی حق نداره خوشحال بازی در بیاره.
اینو قبول داری؟

ايالات متحده جان فكر كنم اولين پستيه كه شديدا باهات موافقم!:d
قربان شما.لطف دارید.:d:dفعلا زیاد دادم:dانشااله در اولین فرصت بهت میدم rep:d
دوستان يه جوري در مورد گيرز حرف نزنين كه يكي ندونه فكر كنه دارين درباره *Quanum theory حرف ميزنين!
نه بابا-گرز که آشغاله.معجزه هزاره سوم-انفجار در صنعت گیم،آنچارتد رو بچسب.یادش بخیر یه آقای خیلی خوشحالی فرموده بودند که گرز 3 حتما از quantum theory تقلید میکنه.!!!!عجب روزگاری شده خدائی!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF
نه کیا جان.قطعا ملاک برتری نیست.موضوع چیز دیگه ایی هست.بحث من سر سفسطه آقایون هست.بحث آنچارتد و گرز که میاد وسط-میگن خوب میانگین آنچارتد بیشتر هست پس بهتره.ولی بحث فورتزا 3 و gt5 که میاد وسط-امتیاز میشه کشک و دوغ و حرف از فروش gt میزنن.بعدشم یه معادله بسیار ساده هست.
آقایون جوری میگن واقعا گرز به نظرت بهتر هست-که مثلا انگار من اسم کین و لینچ آوردم.شماره اول گرز امتیازش بهتر بود.شماره دوم آنچارتد.اون با اختلاف کمی.پس تا اینجا مساوی هستن.پس اگر من یا کس دیگه ایی معتقد هستیم که گرز از آنچارتد بهتر هست-کسی حق نداره خوشحال بازی در بیاره.
ايالات متحده جان فكر كنم اولين پستيه كه شديدا باهات موافقم!:d
-----/
دوستان يه جوري در مورد گيرز حرف نزنين كه يكي ندونه فكر كنه دارين درباره *Quanum theory حرف ميزنين!

دوست خوبم ایالت متحده جان من ازت یه سوال میکنم فقط خواهشا نرو تو جاده خاکی باشه؟
یعنی میخوام بدونم چی تو فکرت میگذره که میگی اختلاف نمرشون فقط چند دهمه یا فروش گیرز بهتره پس 1-1 و 2-1 و از این حرفا!
ماریو گلکسی 2 امسال اورالش رو 97-98 بود (چیزی که رسیدن بهش برای خیلی ها رویاست!)ولی چرا جلوی رد دد با متای 95 تو درو کردن بهترین عناوین سال پوکید!؟یذره فکر کنی میفهمی که با بازی کردن با اعداد به هیچ وجه نمیتونی بهترین رو از بهترین ها در بیاری!
حالا شما به من فقط بگو ببینم آنچارتد 2 کجای صنعت بازیسازی قرار داره گیرز 2 کجا؟

دوست خوبم ایالت متحده جان من ازت یه سوال میکنم فقط خواهشا نرو تو جاده خاکی باشه؟
یعنی میخوام بدونم چی تو فکرت میگذره که میگی اختلاف نمرشون فقط چند دهمه یا فروش گیرز بهتره پس 1-1 و 2-1 و از این حرفا!
ماریو گلکسی 2 امسال اورالش رو 97-98 بود (چیزی که رسیدن بهش برای خیلی ها رویاست!)ولی چرا جلوی رد دد با متای 95 تو درو کردن بهترین عناوین سال پوکید!؟یذره فکر کنی میفهمی که با بازی کردن با اعداد به هیچ وجه نمیتونی بهترین رو از بهترین ها در بیاری!
حالا شما به من فقط بگو ببینم آنچارتد 2 کجای صنعت بازیسازی قرار داره گیرز 2 کجا؟
یعنی چی کجا قرار دارن.هر دوشون بهترین tps در حال حاضر هستن.
من تو جاده خاکی نمیرم.بابا گندش رو در آوردید.اول حرف از میانگین میزنید.بعد حرف از فروش.در نهایت که دیگه هیچی ندارید بگید-میاید اراجیف بهم میبافید.جمع کنید بابا.

من یه بحث روشن کردم-حالا اومدی واسه من این چیزا رو ردیف میکنی که مثلا چی بشه؟گیر دادین که گرز پیشرفت نداشته.منم گفته آنچارتد چه تحولی نسبت به نسخه یکش داشته؟اومدید گفتید مولتی پلایر و coop بهش اضافه شده.منم بهتون گفتم که:
دقیقا موضوع همینه.آقایون از اضافه شدن مولتی پلایر-و coop به عنوان تغییرات گسترده و بنیادی یاد میفرمایند!!!در حالی که در گرز 1 هردوی این بخشها بود.آقایون نمیدونن که آوردن مولتی پلایر تو شماره دوم حسن-و یا انجام دادن یک کار شاق نیست.بلکه یه بدیهی هست.بازی ایی که شوتر هست-اونم با سبک آنچارتد باید مولتی داشته باشه-و نبودنش مسخرست-و بودنش یه کار عجیب نیست.یه کار معمول و یک بدیهی هست.اینا چیزهائی هست که آقایون به عمد نمیخوان بفهمن.
حالا اومدی این سوال فوق العاده مسخره رو میپرسی.

یعنی چی کجا قرار دارن.هر دوشون بهترین tps در حال حاضر هستن.
من تو جاده خاکی نمیرم.بابا گندش رو در آوردید.اول حرف از میانگین میزنید.بعد حرف از فروش.در نهایت که دیگه هیچی ندارید بگید-میاید اراجیف بهم میبافید.جمع کنید بابا.

من یه بحث روشن کردم-حالا اومدی واسه من این چیزا رو ردیف میکنی که مثلا چی بشه؟گیر دادین که گرز پیشرفت نداشته.منم گفته آنچارتد چه تحولی نسبت به نسخه یکش داشته؟اومدید گفتید مولتی پلایر و coop بهش اضافه شده.منم بهتون گفتم که:
حالا اومدی این سوال فوق العاده مسخره رو میپرسی.
حالت خوبه!؟
فکر میکردم با منطق تر از این حرفا باشی!
اولا کلا این سومین پست من تو این تاپیکه پس حرفای دیگران رو به من نسبت نده و خودتو به درو دیوار نکوب!
بعدشم انقدر گیرز گیرز نکن که داره حالم ازش بهم میخوره!ازت یه سوال پرسیدم اولشم برات مقدمه چینی کردم که پستمو اشتباه برداشن نکنیو جوابمو بدی ولی اینارو سر هم کردی!
آنچارتد 2 خیلی خیلی خیلی از گیرز 2 بهتره حالا تو قبول نکن پشیزی برام ارزش نداره چون تمام منتقد های دنیا جلوی این عنوان زانو زدن و هر چی جایزه بود رو دادن بهش!
تمام جوایز رو این عنوان درو کرد در حالی که تو تاریخ یه همچین افتخاری نصیب کمتر بازیی شده بعد میای میگی گیرز 3 دهم نمره باهاش فاصله داره و فروششم بیشتره پس 1-1!
خدای سفسطه و ... اینا خودتی نه کس دیگه!

آخرین ویرایش:
اتفاقا این دقیقا چیزیه که شما و دوستانت بهش مشهورید.
کلا عادت دارید بازی محبوبتون در هر موردی از اون یکی بهتر بود اون براتون مهم میشه اگه بحث هیلو بود فروش و اگه بحث فورتزا بود امتیازات اگر هم مثل الن ویک در هیچ کدوم موفق نبود و دستتون به جایی بند نبود میگید سلیقه شخصی و تجربه فرد مهمه.
امتیاز امتیاز کردن رو خودتون با اون بلاگ های کذایی در مورد Halo و Killzone و مقایسه امتیازهاشون شروع کردید اختلاف Halo 3 و Killzone 2 که همش 3 دهم امتیاز بود میگفتید اصلا قابل مقایسه نیستند ولی همین الان که اختلاف U2 و Ge 2 همین میزانه میگید اهمیتی نداره.
اینجا میتونید تاپیکی رو که در مورد بحث مقایسه GT و Forza بعد از E3 09 گذاشته ببینید توی این تاپیک کسی از اهمیت فروش صحبتی نکرده و تنها چیزی که براتون مهم بوده کانتنت و ارزش های بازی بوده ولی توی این یکی تاپیک که بحث Halo و Killzone بوده میتونی ببینی چقدر موفقیت تجاری مهم شده(اینجا هم دقیق همین عادتتون رو گوشزد کردم) که همون افراد اینجا فقط از فروش حرف میزنند.
در مجموع من علاقه ای به این بحث ها ندارم ولی برام جالب بود کسایی که خودشون به این موضوع مشهورند بقیه رو متهم میکنند.

آخرین ویرایش:
حالت خوبه!؟
فکر میکردم با منطق تر از این حرفا باشی!
اولا کلا این سومین پست من تو این تاپیکه پس حرفای دیگران رو به من نسبت نده و خودتو به درو دیوار نکوب!
بعدشم انقدر گیرز گیرز نکن که داره حالم ازش بهم میخوره!ازت یه سوال پرسیدم اولشم برات مقدمه چینی کردم که پستمو اشتباه برداشن نکنیو جوابمو بدی ولی اینارو سر هم کردی!
آنچارتد 2 خیلی خیلی خیلی از گیرز 2 بهتره حالا تو قبول نکن پشیزی برام ارزش نداره چون تمام منتقد های دنیا جلوی این عنوان زانو زدن و هر چی جایزه بود رو دادن بهش!
تمام جوایز رو این عنوان درو کرد در حالی که تو تاریخ یه همچین افتخاری نصیب کمتر بازیی شده بعد میای میگی گیرز 3 دهم نمره باهاش فاصله داره و فروششم بیشتره پس 1-1!
خدای سفسطه و ... اینا خودتی نه کس دیگه!
منم حالم از اون میمون درختی ناتان بهم میخوره که عین شانپانزه از درو دیوار بالا میره.
تو بگو خیلی خیلی بهتر بود.در عین حال هم حرف تو اندازه نخود برام ارزش نداره.تو بازم داری اتکا میکنی به امتیاز و جایزه-پس منم میتونم با اتکا به فروششون بگم که گرز خیلی بهتره.و آنچارتد هم overrate شده و زیادی هایپ شده.تو داری سفسطه میکنی.4 تا دلیل بیار که آنچارتد 2 از گرز 2 خیلی بهتره.یه زره دو زره هم نه.خیلییییییی.شدیدا خوشحال میزنی.
پس نتیجه گیری این که با توجه به حساب و کتاب خودت فورتزا 3 تونسته gt5 رو له کنه و دیگه کسی حق نداره اسم این 2 تا رو کنار هم بیاره.
اتفاقا این دقیقا چیزیه که شما و دوستانت بهش مشهورید.
کلا عادت دارید بازی محبوبتون در هر موردی از اون یکی بهتر بود اون براتون مهم میشه اگه بحث هیلو بود فروش و اگه بحث فورتزا بود امتیازات اگر هم مثل الن ویک در هیچ کدوم موفق نبود و دستتون به جایی بند نبود میگید سلیقه شخصی و تجربه فرد مهمه.
امتیاز امتیاز کردن رو خودتون با اون بلاگ های کذایی در مورد Halo و Killzone و مقایسه امتیازهاشون شروع کردید اختلاف Halo 3 و Killzone 2 که همش 3 دهم امتیاز بود میگفتید اصلا قابل مقایسه نیستند ولی همین الان که اختلاف U2 و Ge 2 همین میزانه میگید اهمیتی نداره.
اینجا میتونید تاپیکی رو که در مورد بحث مقایسه GT و Forza بعد از E3 09 گذاشته ببینید توی این تاپیک کسی از اهمیت فروش صحبتی نکرده و تنها چیزی که براتون مهم بوده کانتنت و ارزش های بازی بوده ولی توی این یکی تاپیک که بحث Halo و Killzone بوده میتونی ببینی چقدر موفقیت تجاری مهم شده(اینجا هم دقیق همین عادتتون رو گوشزد کردم) که همون افراد اینجا فقط از فروش حرف میزنند.
در مجموع من علاقه ای به این بحث ها ندارم ولی برام جالب بود کسایی که خودشون به این موضوع مشهورند بقیه رو متهم میکنند.
حداقل اینو در مورد کسی بگو که خوب بشناسیش.من صبح تا شب تو تاپیک های ps3 games هستم و سال به سال تو تاپیک 360 هم نمیرم.اینم که یه سری 360 فن چرت زیاد میگن شکی ندارم.اما در این که ps3 فنها بیشتر چرت میگن اصلا شک ندارم.این شماها بودید که این حرفها رو زدید.این شماها بودید که محسن بد بخت رو از سایت فراری دادید.این شماها هستین که کاری کردین که فرخ تا اونجا که بتونه فعالیتش رو کم کنه.این کار شماها بوده.در جالبترین جرکت انتحاری هم تا دیروز که من سنگ ps3 رو به سینه میزدم دوست همه بودم-اما الان که میگم گرز بهتر از آنجارتد هست-شدم نفهم و بی شعور.خیلی خدائید.بعدشم عزیز جان-هیلو هم از لحاظ فروش و هم از لحاظ نمره همیشه عالی عمل کرده.و لازم نیست کسی فقط رو یه جنبش مانور بده.

اینم حرف اصلی بنده در مورد آنچارتد.من شماها رو از خودتون بهتر میشناسم.

-روزی که آنچارتد 1 عرضه شد-به زور تو ایران پیدا میشد.و قسم میخورم اولین نفری بودم که خریدمش-اونم با چند ساعت معطلی و کل پاساژهای ایران رو گشتن.اونم 95 تومن.واقعا هم باهاش حال کردم.اما اون موقع هیچ کس اصلا نمیدونست آنچارتد چی هست!!!بعد که آنچارتد 2 اومد-که اون گرافیک عالی رو داشت-ملت ناگهان شدن فن 2 آتیشه آنچارتد!!!به خدا تو تاپیکش هست.بالای 100 نفر اومدن گفتن-آقا ما شماره یکش رو بازی نکردیم-حالا که 2 رو بازی کردیم میخوایم بریم بخریمش.اینا یه همچین جماعتی هستن.به خدا قسم-یعنی به خود خدا قسم-اگر آنچارتد 2 این گرافیک رو نداشت-الان بیشتر از نصف این جماعت اینجا نبودن.بعدشم که ما سال پیش رفتیم تو تاپیکش گفتیم از شماره یکش بیشتر خوشمون اومد-دهن ما رو آسفالت کردن که تو دیوونه ایی و دروغ میگی که بازی کردی.حالا خوبه کسری تو نقدش گفته-از شماره یکش بیشتر خوشش اومده.

سر gt5 صبح تا شب تو تاپیکش بودن-و عکس و تریلر و gif میذاشتن و غش و ضعف میکردن که خدای من عجب گرافیکی!!!همشون یکی 400 تومن پول فرمون دادن-بازی که اومد و امتیازاش رو گرفت-دیگه پاشون رو اونجا نمیزارن.آخه آدم چیکار کنه از دست اینا.به خدا بالای 50 نفر بودن که تو تاپیکش داشتن خودشون رو جر میدادن ولی الان پاشون رو نمیزارن.واقعا نمیدونم چی بهشون بگم.خودشون سر alan wake اومدن خودشون رو خفه کردن-که من بخاطر این شاهکار حتما یه 360 میخرم-اما امتیازاش که اومد همه اومدن فحشش دادن بازی رو.واقعا جماعت هذب باد اینا هستن.

آخه به خدا زشته! این چه لحنیه! نخود ، پشیز:d=))

به خدا خندم میگیره. آقای U.S.A شما نزدیک 30 سالتونه. بنده پست هاتون رو خوندم و در کل با شما موافقم ولی به نظرم ارزش نداره بحث کنی. شما نظرت رو گفتی و یه عده مثل من قضاوت کردن.

:d

شرمنده ام دوستان ولی باید اینو بگم. اولین و آخرین پستم تو این تاپیک هست. آنچارتد یک بازی عالی الهام گرفته از 1- تام رایدر 2- گیرز می باشد. Sorry Bros ... but you must dealt with it!

• Like
Reactions: u.s.a
شرمنده ام دوستان ولی باید اینو بگم. اولین و آخرین پستم تو این تاپیک هست. آنچارتد یک بازی عالی الهام گرفته از 1- تام رایدر 2- گیرز می باشد. Sorry Bros ... but you must deal with it!

قبل اینکه گیرز عرضه بشه آنچارتد رونمایی شد!

قبل اینکه گیرز عرضه بشه آنچارتد رونمایی شد!

شرمنده ام! این دیگه آخری:d

دوست عزیز گیرز سال 2006 اومد و آنچارتد 2008! تو این مدت 2 سال کار خودشونو کردن:d باور نداری! برو از سازنده هاش بپرس! مطمئنم اونا از فن های بازی منطقی ترن:d

Welcome to the topic!

بــــه بـــــــــــــــــــــه !
آدمیزاد چه خوشحال میشه توی این تاپیک که وارد میشه بحث های محترم رو مشاهده میکنه که از بس محتواشون عمیقه از ذهن انسان بر نمیاد درکشون کنه!
همچنان در بحث پر فایده ی خودتون بمونید!

شرمنده ام! این دیگه آخری:d

دوست عزیز گیرز سال 2006 اومد و آنچارتد 2008! تو این مدت 2 سال کار خودشونو کردن:d باور نداری! برو از سازنده هاش بپرس! مطمئنم اونا از فن های بازی منطقی ترن:d
منظور رونمایی بودش فکر کنم .

دوست عزیز گیرز سال 2006 اومد و آنچارتد 2008! تو این مدت 2 سال کار خودشونو کردن:d
فاصله ریلیز GeOW 1 با U1 یک سال هست نه دو سال، ND بارها در مورد PND گفته و اینکه System Covering بازی هیچ ربطی به گیرز نداره. به دلیل اینکه GeOW جزو اولین بازی ها یا اولین بازی بود که توی نسل هفتم از سیستم کاورگیری استفاده کرد پس بلااستثنا هر بازی که از این سیستم استفاده کنه از گیرز کپی کرده؟، مثل اینکه بگیم هر FPS ـی که توی این نسل عرضه شده از COD 2 الهام گرفته!

به قول کسری آبگوشت که بار نمیزارن :d

بيخيال باو ارزش نداره اين قدر قسم ميخوريد و به هم فحش ميدين! يه چيزايي رو نميشه عوض كرد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or