100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
دیگه همین کم مونده بود که بگن مربع مربع مثلث گیم پلیش از DMC بهتره8-|
پ.ن: الان یکی میاد میگه تو داری از TLOU میسوزی اینطوری حرف میزنی:|

از دو تا گیم پلی کاملا متفاوت (Dante و Nero) تو DMC4 فاکتور بگیریم باز هم یک سر و گردن از بقیه H&S ها (منهای بایونتا که علاوه بر گیم پلی ناب داستان و روایت داستان نابی داشت.) بالاتره :دی

arash1996
تا وقتی فاجعه DMC2 هست، دیگه به نسخه های این نسل نمیشه گفت بدترین های سری
========================
در دفاع از گیمپلی GOW جلو بایونتا دیگه حرف از داستان و گرافیک و اینها معنی نداره

الان میخوای بگی که مثلا DMC 4 یا Bayonetta در مقابل GOW III خیلی pure gameplay بودند ؟! در کل DMC 4 بهتر از GOW III ؟! دیگه اینجوریشو ندیده بودیم ! اونا هر دوشون عالی بودند ولی بازم اصلا نمیتونن به GOW برسن ...

یه چیز کاملا سلیقه ایه من خودم Devil May Cry رو ترجیح میدم دلیلاشم یکیش شخصیتاشه که دانته رو با کریتوس عوض نمیکنم به هیچ وجه یکی هم گیم پلی وحشتناک کومبو بازار بازیه که خداییش از لحاظ کومبو DMC بهتر از GOWئه البته ممکنه بعضیا (همه :d) با من مخالف باشن

نظر منتقدین.... شرمنده ولی توقع نداشته باشید نظر منتقدی رو که رسما میاد میگه "هیچ چیز از بازی های این سبک نمیدونم و فقط با Button Mashing تا آخر بازی رفتم" بعد زرتی به بازی 9 میده رو قبول داشته باشم. (یکی از نقدهای DmC که اتفاقا توی متا هم ثبت شد!)

Meta ـی که نمراتش از همچین نقد هایی تشکیل شده باشه از نظر من هیچ ارزشی نداره.

در ضمن توی سبک HnS (مثل سبک Fighting) سیستم مبارزات حرف اول رو میزنه و این Fact ـه. حالا میخواد متای بازی 99 باشه یا 1!
سیستم مبارزات DMC4 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> سیستم مبارزات GOW I & II & III و Ascension

اینو از روی فن بازی گفتی یا واقعا قبول داری ؟؟؟؟ این که تعداد کمبو های DMC از GOD بیشتره قبول ولی این که بخاطر یک مقدار QTE اونم سر BOSS های بازی که به تعداد محدودی استفاده میشه کل گیم پلی GOD رو زیر سوال ببری واقعا یکی از جوک های ساله ! گیم پلی GOD و DMC نسبت بهم تفاوت داره هر کدوم توی یک دنیای دیگن ! توی GOD نزدک به 6 سلاح مختلف با قابلیت های مختلف و کمبو های مختلفه که همون باعث میشه تعداد کمبو هاش با تعداد کمبو های DMC فرق زیادی نداشته باشه ! ولی توی DMC حد اقل توی 2 نسخه اخر فقط نزدیک 3 یا 2 سلاح اصلی داری که تعداد کمبو هاش یکم بیشتر از تعداد کمبو های سلاح های کلی GOD باشه...
البته توی این انتخاب سلیقه هم خیلی تائثیر داره یکی مثل من دوست داره سلاح های مختلف با تعداد کمبو های متوسط داشته باشه یکی سلاح های کم با کمبو های زیاد !
از نظر داستان سرایی و موسیقی و مخصوصا باس ها هم که کلا وارد جزییات نشیم چون برتری مطلق با GOD هست !

BARDI YA@

پست هارو دیدم میخواستم همینو بگم که شما گفتی :دی Dmcوbayo یه تعداد Hns باز خاص رو میطلبه ولی GOW با این که تعدا کمبو هاش زیاد نیست ولی لذت بخش ترهمن خودم عاشق Claws of hades هستم تو بازی بدون شک یکی از بهترین سلاح هایی بود که بازیهای Hns خلق شده حتی از BOC/BOE هم بیشتر باهاش حال میکنم

95. Vanquish

Vanquish نودو پنجم؟؟؟Vanquish نودو پنجم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از بهترین TPS های نسل (راحت میتونم بگم تنها TPSی که اصلا کپی از Geow نبود) هوش مصنوعی شاهکاری که این بازی داشت gears نزدیکش هم نمیتونه بشه

آخرین ویرایش:
سیستم مبارزات DMC4 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> سیستم مبارزات GOW I & II & III و Ascension
پس چیزی برای گفتن نمیمونه اما خوب نظر شماست و محترمه.
گیم پلیGOW IIIسنگینه با توجه به شخصیت بازی و جوو بازی در عین سادگی کاملا مطابق بازیه و به بهترین شکله
انتظار نداشته باشین که کریتوس مثله DMC ,BAYO بپره هوا انواع پشتک وارو رو حرکات اکروباتیک بزنه براتون تا کمبو به 1000 برسه

شما جوو نریزی به هم ،کسی چیزی نمیگه.

اینو از روی فن بازی گفتی یا واقعا قبول داری ؟؟؟؟ این که تعداد کمبو های DMC از GOD بیشتره قبول ولی این که بخاطر یک مقدار QTE اونم سر BOSS های بازی که به تعداد محدودی استفاده میشه کل گیم پلی GOD رو زیر سوال ببری واقعا یکی از جوک های ساله ! گیم پلی GOD و DMC نسبت بهم تفاوت داره هر کدوم توی یک دنیای دیگن ! توی GOD نزدک به 6 سلاح مختلف با قابلیت های مختلف و کمبو های مختلفه که همون باعث میشه تعداد کمبو هاش با تعداد کمبو های DMC فرق زیادی نداشته باشه ! ولی توی DMC حد اقل توی 2 نسخه اخر فقط نزدیک 3 یا 2 سلاح اصلی داری که تعداد کمبو هاش یکم بیشتر از تعداد کمبو های سلاح های کلی GOD باشه...
البته توی این انتخاب سلیقه هم خیلی تائثیر داره یکی مثل من دوست داره سلاح های مختلف با تعداد کمبو های متوسط داشته باشه یکی سلاح های کم با کمبو های زیاد !
از نظر داستان سرایی و موسیقی و مخصوصا باس ها هم که کلا وارد جزییات نشیم چون برتری مطلق با GOD هست !
انتخاب هایی که داری تو گیم پلی DMC چندین برابر GOW ه، این حرف کاملا FACT ه:دی
مربع مربع مثلث هم یکی از کومبو های GOW ه نه QTE:|

این سونی فن ها چرا اینطوریند؟ چرا فکر می کنند تو هر سبک بهترین بازیها انحصاری سونی هستند؟:-/ باو یه فکری بکنید به حال ما! داریم بالا میاریم!

پس چیزی برای گفتن نمیمونه اما خوب نظر شماست و محترمه.
گیم پلیGOW IIIسنگینه با توجه به شخصیت بازی و جوو بازی در عین سادگی کاملا مطابق بازیه و به بهترین شکله
انتظار نداشته باشین که کریتوس مثله DMC ,BAYO بپره هوا انواع پشتک وارو رو حرکات اکروباتیک بزنه براتون تا کمبو به 1000 برسه
اصلا مسئله نوع سیستم مبارزات نیست، منم توقع ندارم کریتوس مثل دانته بیاد روی دیوار راه بره یا Rainstorm اجرا کنه!

مسئله اینه که سیستم مبارزات GOW اصلا در حد سبک HnS نیست! بعد از 8 سال هنوز که هنوزه بازی قابلیت کنسلینگ نداره!!! این یعنی فاجعه. بعد از 8 سال بازی هنوز Pause Combo نداره! خداییش من خجالت میکشم بعد از دیدن Pause Combo توی Dragon's Dogma (یه بازی RPG) بگم یکی از معروفترین بازی های سبک HnS این قابلیت رو نداره!

حالا JC و کنسل کردن کمبوها توی هم دیگه بماند!

انتخاب هایی که داری تو گیم پلی DMC چندین برابر GOW ه، این حرف کاملا FACT ه:دی
مربع مربع مثلث هم یکی از کومبو های GOW ه نه QTE:|
انتخاب هایی که توی GOD وجود داره به خاطر سبک بازیه ! شخصیت GOD یک انسان قوی هیکله با قدرت بدنی زیاده و با شخصیت اصلی DMC دانته خیلی فرق داره ! توی DMC نصف کمبو ها با حرکات پارکور و هوایی هست توقع نداری که یک شخصیت مثل کریتوس با او هیکل حرکات پارکور انجام بده یا بره تو هوا دشمنو نفله کنه ؟ کمبو های GOD همش قدرتیه ولی کمبو های DMC چی ؟ مقایسه کردن این بازی اونم توی گیمپلی کاره کاملا اشتباهی هست . دلیل نمیشه که چون هر دو سبک H&S باهم مقایسه بشن . از گیم پلی گذشته داستان موسیقی و BOSS های موجود توی GOD کاملا نسبت به DMC برتری داره فک نکنم برای برتری یک بازی فقط گیم پلی معیار باشه !

GOW3 رو یکی از بهترین بازی های نسل قبل میدونم ولی اگر بحث گرافیک و داستان رو کنار بزاریم تو زمینه گیم پلی بایونتا و DMC4 رو برتر میدونم. هیجان ، سرعت و تنوع بایونتا رو تو هیچ بازی دیگه ای حس نکردم .
انگار ساختن بازی های H&S تو خون ژاپنی هاست.

انتخاب هایی که توی GOD وجود داره به خاطر سبک بازیه ! شخصیت GOD یک انسان قوی هیکله با قدرت بدنی زیاده و با شخصیت اصلی DMC دانته خیلی فرق داره ! توی DMC نصف کمبو ها با حرکات پارکور و هوایی هست توقع نداری که یک شخصیت مثل کریتوس با او هیکل حرکات پارکور انجام بده یا بره تو هوا دشمنو نفله کنه ؟ کمبو های GOD همش قدرتیه ولی کمبو های DMC چی ؟ مقایسه کردن این بازی اونم توی گیمپلی کاره کاملا اشتباهی هست . دلیل نمیشه که چون هر دو سبک H&S باهم مقایسه بشن . از گیم پلی گذشته داستان موسیقی و BOSS های موجود توی GOD کاملا نسبت به DMC برتری داره فک نکنم برای برتری یک بازی فقط گیم پلی معیار باشه !
یعنی رو هوا نمیپره و زنجیراش(چی بود اسمش؟:|)رو به سمت دشمن ها نمیبره و نیم ساعت توی هوا نمیمونه؟:|
گذشته داستان؟ خوب بله، هرکی بیاد از روی یک Lore بسیار قوی از پیش ساخته شده(اساطیر یونانی)بازی بسازه داستان بازیش هرچه قدر هم داغون باشه باز هم گذشته داستان خفنی خواهد داشت!
این حرف من به این معنی نیست که GOW داستان بدی داره! منظورم اینه که کسی دنیای جدیدی نساخته، فقط یه شخصیت کریتوس رو اومدن به افسانه های یونانی اضافه کردن.

علی 10000 بار این بحث انجام شده! :d
بازی حتی اگر H&S هم باشه، همه چیزش کومبو زنی نیست! کومبو زنی DMC اگر 20 باشه، GOW هم 2 باشه، باز به طور کلی GOW > DMC ! و چون جفتشون بازی H&S محسوب میشن، GOW > DMC !
و ادامه ی ماجرا! :d

در هر صورت، GOW > DMC ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or