100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
یعنی رو هوا نمیپره و زنجیراش(چی بود اسمش؟:|)رو به سمت دشمن ها نمیبره و نیم ساعت توی هوا نمیمونه؟:|
گذشته داستان؟ خوب بله، هرکی بیاد از روی یک Lore بسیار قوی از پیش ساخته شده(اساطیر یونانی)بازی بسازه داستان بازیش هرچه قدر هم داغون باشه باز هم گذشته داستان خفنی خواهد داشت!
این حرف من به این معنی نیست که GOW داستان بدی داره! منظورم اینه که کسی دنیای جدیدی نساخته، فقط یه شخصیت کریتوس رو اومدن به افسانه های یونانی اضافه کردن.
از این نظر که بخواد بپره هوا مثل DMC 4 تا کمبو بزنه نه اصلا نمیتونه ! کل توی هوا رفتن GOD فقط به L1 و مثلث زدن و کوبوندن دشمن ها اونم توی چند ثانیه خلاصه شده ولی توی DMC شما میتونی روی هوا روی دشمنانت 5 یا 6 کمبو بزنی و کلا یکی از ویژگی های DMC و بایونتا که اونارو با بقیه متمایز میکنه همینه
در مورد داستان با این که از افسانه های یونانی گرفته شده ولی نوع روایت باعث شده که داستانش عالی بشه وگرنه ما بازی های دیگه ای هم داشتیم که از افسانه های یونانی بوده ولی بخاطر نوع روایت افتضاحشون داستانشون جزو سطحی ترین ویژگیشون شده !

نظر منتقدین.... شرمنده ولی توقع نداشته باشید نظر منتقدی رو که رسما میاد میگه "هیچ چیز از بازی های این سبک نمیدونم و فقط با Button Mashing تا آخر بازی رفتم" بعد زرتی به بازی 9 میده رو قبول داشته باشم. (یکی از نقدهای DmC که اتفاقا توی متا هم ثبت شد!)

Meta ـی که نمراتش از همچین نقد هایی تشکیل شده باشه از نظر من هیچ ارزشی نداره.

در ضمن توی سبک HnS (مثل سبک Fighting) سیستم مبارزات حرف اول رو میزنه و این Fact ـه. حالا میخواد متای بازی 99 باشه یا 1!
سیستم مبارزات DMC4 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> سیستم مبارزات GOW I & II & III و Ascension
نخیر این فقط نظر توئه ، از نظر من بازی مثل DMC هیچ جوره در حد GOW نیست .
حالا خوبه منم بیام بگم این یه فکته؟!

امیر سیستم مبارزات فقط یه بخش نیست بلکه مهمترین بخش یه بازی HnS ـه. آره بخش های دیگه هم هستن ولی مهمترین بخش سیستم مبارزاته. درست همونطوری که توی بازی های Racing بخش های مختلفی وجود داره ولی Driving بازی اساس اون رو تشکیل میده.

خودت بگو کدوم یکی شبیه ساز Racing بهتریه:
بازیی که آخرین تکنولوژی ها گرافیکی و بهترین Sound Track رو داره ولی Driving ـش فوق العاده آرکید و پیست هاش خیلی ساده است یا بازیی که گرافیک و Sound Track قابل قبولی داره ولی Drivingـش کاملا Realistic و پیست ها و Cup هاش دقیقا از روی واقعیت طراحی شده؟!

نخیر این فقط نظر توئه ، از نظر من بازی مثل DMC هیچ جوره در حد GOW نیست .
حالا خوبه منم بیام بگم این یه فکته؟!
قبولش داشته باشی یا نه حقیقت همینه. همونطوری که مهمترین بخش بازی های دیوید کیج/Tell Tale Games داستان پردازی اوناست، مهمترین بخش بازی های HnS هم سیستم مبارزاتشونه.

پ.ن: نکنه شما HnSها رو برای داستان و Interactive Dramaها رو برای گیم پلیشون بازی میکنید؟
پیرو بحث، اگه به صرف سیستم مبارزه باشه که DMC 4 جلوی NGII مثل جُک می مونه :biggrin1: [نظر شخصی]
"Real Time Weapon Switching"

What a strange feature ;;):d

من تا امروز فکر میکردم سیستم مبارزات GOW کامل است. ولی امروز فهمیدم که چقدر بد بوده. دوست عزیز اخه شما دوست نداری چرا فکر میکنی نظرت فکت هست! تازه من خودم دویل را دوست دارم
سیستم مبارزات GOW کامل ولی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی... ساده است.

اگه فکر میکنید حرفم من اشتباست پس خلافش رو ثابت کنید.

آخرین ویرایش:
یعنی تو HnS حرف اول رو داستان یا گرافیک میزنه؟:|
تقریبا توی هر سبکی قائدتا گیم پلی معمولا مهمتر هست
در این سبک هم گیم پلی خیلی مهم هست
و المان هایی که در گیم پلی بازی تاثیر میگزارند هم مهم هست به نظر من (مثل نحوه مبارزه و شمیر زدن و ...)

(در کل از نظر من بازی که که محتوا و گیم پلیش خیلی خوب باشه میتونه بهترین بازی باشه)

(G.O.W از نظر من اینطور نیست ! (محتوای بازی مشکل داره حداقل به نظر من ) )

دوستان از تعداد کمبو صحبت میکنن یا کلیت یه بازی کامل ... الان فاز چیه .. همین هنر میخواد که از یه مربع مربع مثلث یه بازی بسیار بهتر از بازی های با کمبو های بی نهایت بی سر و ته بسازی !

امیر سیستم مبارزات فقط یه بخش نیست بلکه مهمترین بخش یه بازی HnS ـه. آره بخش های دیگه هم هستن ولی مهمترین بخش سیستم مبارزاته. درست همونطوری که توی بازی های Racing بخش های مختلفی وجود داره ولی Driving بازی اساس اون رو تشکیل میده.

بازیی که آخرین تکنولوژی ها گرافیکی و بهترین Sound Track رو داره ولی Driving ـش فوق العاده آرکید و پیست هاش خیلی ساده است یا بازیی که گرافیک و Sound Track قابل قبولی داره ولی Drivingـش کاملا Realistic و پیست ها و Cup هاش دقیقا از روی واقعیت طراحی شده؟!
من تا امروز فکر میکردم سیستم مبارزات GOW کامل است. ولی امروز فهمیدم که چقدر بد بوده. دوست عزیز اخه شما دوست نداری چرا فکر میکنی نظرت فکت هست! تازه من خودم دویل را دوست دارم

یعنی تو HnS حرف اول رو داستان یا گرافیک میزنه؟:|
بسه دیگه خدایی اینجوریشو ندیده بودیم ! یعنی GOW فقط داستان و گرافیک داره ؟:)) فکر نمیکردم GOW در سبک خودش گیم پلی و موسیقیش بره زیره سوال که اونم دیدیم ! چند تا کامنت دیگه بریم جلو کلا گیم پلی نداره :-j
نه تنها GOW III بلکه کل سری GOW چه در امتیازات چه در افتخارات چه در فروش اینقدر راحت برتر از رقباش هست که بشه گفت تو سبک خودش بهترینه
هر کی نظری داره ولی من خودم لذتی که با گیم پلی GOW میبرم با DMC و بایونتا نمیبرم (هر چند که اونا هم برا من لذت بخشه و دوست دارم)
البته نمیدونم شاید هر چی بیشتر بری رو هوا بیای پایین و تندتند پشت هم بزنی و کمبوها بره بالاتر تعریف گیم پلی بهتر میشه !

قبولش داشته باشی یا نه حقیقت همینه. همونطوری که مهمترین بخش بازی های دیوید کیج/Tell Tale Games داستان پردازی اوناست، مهمترین بخش بازی های HnS هم سیستم مبارزاتشونه.

پ.ن: نکنه شما HnSها رو برای داستان و Interactive Dramaها رو برای گیم پلیشون بازی میکنید؟

"Real Time Weapon Switching"

What an strange feature ;;):d
الان مگه ما داریم Sword Art Simulation بازی میکنیم؟ :p اگر آره،خوب پس GOW مطمئنا بازی برتریه! چون هم شبیه سازتره، هم آهنگ و داستان و فلان و ... بهتری داره! :d مثالی که زدی کلا مشکل داشت:p
اونجا هم ریسینگ به دو بخش تقسیم میشه! شبیه ساز و آرکید! یکی آرکید دوست داره،یکی شبیه ساز! یکی چون آرکید دوست داره،آرکید ترین بازی ریسینگ براش میشه بهترین بازی ریسینگ، یکی چون شبیه ساز دوست داره،شبیه ساز ترین بازی شبیه ساز براش میشه بهترین بازی ریسینگ! :d تازه این وسط کارتینگ هم داریم! :-" (البته زیر شاخه ی آرکیده! ولی خیلی آرکیده! تیر و تفنگ هم داره:p )
تازه همین ریسینگی که مثال زدی هم، در نسلی که گذشت بسی روش بحث بود:-" کمی روی مثالی که زدی، و ریسینگ های نسل قبل تامل کن! :d

+ بخوایم وارد بحث ریشه ای بشیم:-" دوباره بر میگردیم به کتاب و شعر و ادب و افسانه و فلان و ...! :d
و در افسانه های کهن، که GOW از روی چنین چیزهایی برگرفته شده،من هیچ جایی ندیدم و هیچ جایی هم نشنیدم که جنگاوران دلیر ساعت ها روی آسمون بمونند و با هم گلاویز بشند! و 1000 تا ضربه روی 2 نفر بزنند و ...! :d (توی انیمه ی بلیچ دیدم! :-" اینم اولا البته مبارزات تو آسمون نبود! بعد یکهو آسمون هم جایی شد قابل ایستادن! :d )
کلا هم ارجاعت میدم به بخش ادبیات حماسی از کتاب ها دبیرستان! :d شما توی گیم پلی GOW منافاتی با اون ادبیات حماسی داشتی،بعد دوباره بیا ایرادات را وارد بنما! :d

+ اگر گیم پلی GOW مشکل داشت،فاجعه بود، فلان بود و ...! الان جاش پیش Ryse تشریف داشت! :d

آقا چقدر بحث بیهوده میکنید من با اینکه کلا سبک Hack n' Slash رو دوست ندارم ولی هر سه تای این بازی ها : DMC, GOW, NG بازیهای فوق العاده ای هستن ولی خب شکی نیست که از لحاظ گیم پلی و گرافیک و کیفیت کلی GOW اون دوتا بازی دیگه رو غورت میده، به استثنا DMC 3 به نظر من هیچکدام از قسمت های اون بازیها در حد و اندازه 3 تا GOW اول نبودن....من از Ascension زیاد خوشم نیومد.
گذشته از اینها من خیلی از شخصیت دانته بیشتر از شخصیت Kratos خوشم میاد. ولی خب واقعیت اینه که God of War هم داستان قشنگتری داره که فرهنگ برتر و قدرت گرای اقوام هندو-اروپایی پیش از ورود ادیان ابراهیمی به عرصه دنیا رو نشون میده، هم گرافیک پهناورتر و حرفه ای تری داره که واقعا فک من رو به زمین انداخت توی GOW 3 که هنوزم که هنوزه یه گرافیک قابل قبول و زیباست و گیم پلی هم که نیازی به حرفی نیست، هیچ بازی گیم پلی Tense و هیجان انگیزی مثل GOW نداره، اون QTE ها هم GOW به بهترین نحوه ممکن توی بازی Implement میکنه، هیچ بازی به این خوبی QTE رو استفاده نمیکنه. به نظر من یه ایراد نیستش این.
با این اوصاف دوست ندارم God of war IV ببینم، دوست دارم اگر God of war دیگه ای هم ساخته میشه دست از سر Kratos و یونان برداشته بشه و راجع به یه قوم دیگر بازی بسازن، اقوام ژرمن و اسکاندیناوی کلی افسانه جذاب دارن که با اتمسفر God of war سازگاری داره! میتونن افسانه Svipdag رو بسازن که یه جنگجوی فانی بود که خدا شد نهایتا.....

آخرین ویرایش:
در مورد سبک H&S به نظرم این اشتباه هست که فقط حرفه ای بودن گیم پلی رو در نظر بگیریم. :دی این سبک تافته جدابافته نیست که با همه سبک ها متفاوت باشه. اگه این طوری باشه که شاهکارهایی مثل Half Life و Halo جلوی بازی های FPS تاکتیکی که واقع گرایی خیلی بالایی دارن اصلاً به حساب نمیان! :دی یا مثلاً سری بازی های فوق العاده Gran Turismo و Forza Motorsport مقابل یه سری از شبیه سازهای PC از نظر پیچیدگی کلاً چیزی محسوب نمیشن! :دی
کلاً توی مقایسه دو تا بازی باید همه جوانب رو در نظر گرفت. گیم پلی، داستان، گرافیک، موسیقی و ... همون گیم پلی هم فقط حرفه ای بودنش مهم نیست، بلکه چیزهایی مثل کیفیت، لذت بخش بودن و ... اهمیت خیلی زیادی داره که سری GoW توی این زمینه ها فوق العاده هست. کیفیت گیم پلی به شدت بالاست (ربطی نداره که تعداد کمبوهاش کم باشه)، آدم قشنگ برخورد هر ضربه به پیکر مظلوم دشمن رو حس میکنه، تنوع سلاح ها و جادوها خیلی خوبه، Boss Fightهای بی نظیر (یا کم نظیر) داره و ... حالا کنارش دوتا دونه QTE هم داره که حتی همونا هم از 99% موارد مشابه خوش ساخت تر و لذت بخش تر هستن و تنوع خوبی هم به بازی میدن. در مجموع بازی در حدی لذت بخش هست که خیلی ها مثل خودم که زیاد اهل انجام دادن چندباره بازی ها نیستن، هر نسخه GoW رو چند بار تموم میکنن. اینم دیگه ربطی به چمیدونم گرافیک و این چیزا نداره، چون اون موارد توی دست اول نظر آدم رو جلب میکنه و بعدش دیگه تکراری میشه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or