100 بازی برتر نسل گذشته به انتخاب IGN

بهترین بازی نسل قبل از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

67802374200407570554.jpg

سایت IGN لیستی از 100 بازی برتر نسل قبل رو آماده کرده که تا الآن 40 بازی مشخص شده و بازی های بعدی هم به زودی معرفی میشن.
خود من که مشکلات زیادی با این 40 تا بازی آخر دارم، ولی به هر حال دیدن همچین لیست هایی جالب هست و تنوع خوبیه! :دی

100. Skate 2
99. Viva Pinata: Trouble in Paradise
98. Mario Kart Wii
97. Condemned: Criminal Origins
96. Assassin's Creed IV: Black Flag
95. Vanquish
94. DJ Hero
93. Dance Central
92. State of Decay
91. Super Smash Bros Brawl
90. Unfinished Swan
89. Splinter Cell: Blacklist
88. Need for Speed: Hot Pursuit
87. Sleeping Dogs
86. The Legend of Zelda: Skyward Sword
85. Skylanders
84. Crackdown
83. Lego Marvel
82. Halo 3
81. Spec Ops: The Lines

80. Xenoblade Chronicles
79. Call of Duty: Black Ops
78. Guitar Hero III: Legends of Rock
77. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
76. Saints Row: The Third
75. Heavy Rain
74. Metroid Prime 3: Corruption
73. Brothers: A Tale of Two Sons
72. New Super Mario Bros Wii
71. Gran Turismo 6
70. XCOM: Enemy Within
69. Battlefield: Bad Company 2
68. Demon's Souls
67. Dishonored
66. God of War III
65. Catherine
64. Flower
63. Rainbow Six Vegas
62. Shadow Complex
61. Rayman Legends

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

40. The Elder Scrolls IV: Oblivion
39. Deus Ex: Human Revolution
38. Limbo
37. Burnout Paradise
36. Pac-Man Championship Edition
35. Tomb Raider
34. BioShock Infinite
33. Geometry Wars: Retro Evolved
32. The Walking Dead
31. Portal
30. Braid
29. Grand Theft Auto IV
28. Halo 4
27. Borderlands 2
26. Fallout: New Vegas
25. Dead Space
24. Left 4 Dead 2
23. Dark Souls
22. Batman: Arkham Asylum
21. Street Fighter IV

20. Super Mario Galaxy 2
19. Wii Sports
18. Mass Effect
17. BioShock
16. Batman: Arkham City
15. Half-Life 2: Episode 2
14. Assassin's Creed 2
13. Rock Band
12. Mass Effect 2
11. Uncharted 2: Among Thieves
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
9. Journey
8. Grand Theft Auto V
7. Red Dead Redemption
6. Minecraft
5. Fallout 3
4. The Elder Scrolls V: Skyrim
3. The Last of Us
2. Portal 2
1. Super Mario Galaxy

آخرین ویرایش:
پیرو بحث، اگه به صرف سیستم مبارزه باشه که DMC 4 جلوی NGII مثل جُک می مونه :دی [نظر شخصی]
NGII خرکی سخت بود :دی دشمن ریزه میزه هاش در حد باس های بازی های دیگه بودن دیگه باس های خود بازی بمانن...
19655218779971190410.jpg

مخصوصا این بی پدر :| :censored:
یادش بخیر چند بار بازی رو ول کردم و دوباره ادامش دادم :| :دی

تقریبا توی هر سبکی قائدتا گیم پلی معمولا مهمتر هست
در این سبک هم گیم پلی خیلی مهم هست
و المان هایی که در گیم پلی بازی تاثیر میگزارند هم مهم هست به نظر من (مثل نحوه مبارزه و شمیر زدن و ...)

(در کل از نظر من بازی که که محتوا و گیم پلیش خیلی خوب باشه میتونه بهترین بازی باشه)

(G.O.W از نظر من اینطور نیست ! (محتوای بازی مشکل داره حداقل به نظر من ) )

میشه یکم توضیح بدین؟ فکر کنم یا من معنی محتوای مشکل دار رو نمی فهمم یا شما با برادران سلحشور و رزمنده در جبهه ممیزی نشست و برخاست داری ;;) :d

بسه دیگه خدایی اینجوریشو ندیده بودیم ! یعنی GOW فقط داستان و گرافیک داره ؟:)) فکر نمیکردم GOW در سبک خودش گیم پلی و موسیقیش بره زیره سوال که اونم دیدیم ! چند تا کامنت دیگه بریم جلو کلا گیم پلی نداره :-j
نه تنها GOW III بلکه کل سری GOW چه در امتیازات چه در افتخارات چه در فروش اینقدر راحت برتر از رقباش هست که بشه گفت تو سبک خودش بهترینه
هر کی نظری داره ولی من خودم لذتی که با گیم پلی GOW میبرم با DMC و بایونتا نمیبرم (هر چند که اونا هم برا من لذت بخشه و دوست دارم)
البته نمیدونم شاید هر چی بیشتر بری رو هوا بیای پایین و تندتند پشت هم بزنی و کمبوها بره بالاتر تعریف گیم پلی بهتر میشه !
چطون شده شما ها؟ دارم نگرانتون میشم کم کم! علی گفت مبارزات مهم ترین قسمته HnS هاست، آرمان گفت نیست، منم گفتم پس حتما داستان و گرافیک مهم ترین قسمتشه:| پست ها رو درست بخونین بعد مثل ببر بپرید رو سر آدم!

میشه یکم توضیح بدین؟ فکر کنم یا من معنی محتوای مشکل دار رو نمی فهمم یا شما با برادران سلحشور و رزمنده در جبهه ممیزی نشست و برخاست داری ;;) :d

میشه نکته مثبت موجود در این بازی رو بگید از لحاظ اخلاقی ؟

انتقام ؟ کشت و کشتار حتی افرادی که دشمن کریتوش نیستند ؟ و مسائل غیر اخلاقی ؟ هدف اخلاقی بازی چی هست واقعا ؟

همونطور که گفتم برای من در درجه اول گیم پلی و محتوی بازی مهم هست و بعدش موسیقی و داستان و گرافیک

ممنون

خب بزارید یه سوال ازتون بپرسم؟ به نظرتون چرا توی Devil May Cry چیزی به اسم Bloody Palace طراحی شده؟! چرا توی GOW آرنا (یا یه همچین چیزی) داریم؟! چرا توی بازی های Fighting بخش آرکید و غیر داستانی داریم؟!

چون پایه بازی و هسته اصلی اون بر اساس سیستم مبارزاتشه. کمپین و داستان بازی رو تمومش میکنید میره (فوق فوقش دیگه 6-7 بار میشه پشت سر هم بخش داستانی رو بازی کرد) چیزی که باعث برگشتن و ادامه دادن بازی میشه سیستم مبارزات و کمبو های اونه. این سیستم مبارزات بازیه که باعث میشه بعد از 6 سال هنوز چیزی به اسم True Style Tournament تورنمنت وجود داشته باشه و هوادارای سبک هنوز به صورت حرفه ای اون بازی رو ادامه بدن!

QTE های GoW جزو زیباترین و خلاقانه ترین و حتی سخت ترین قسمت های این سری هست. QTE تو حرف دو تا دکمه زنی هست. این که بتونی همین دوتا دکمه زنی رو به یکی از جالب ترین عناصر گیم پلی تبدیل کنی [برای مثال نبرد با Cronos که مو بر اندام سیخ می‌کرد همین QTE هاش:دی] کار راحتی نیست. پس نگین دوتا دکمه مثلث مربع!
و خواهشا" نظراتتون رو در قالب فکت به خورد بقیه ندین:دی!!

آخرین ویرایش:

انتقام ؟ کشت و کشتار حتی افرادی که دشمن کریتوش نیستند ؟ و مسائل غیر اخلاقی ؟ هدف اخلاقی بازی چی هست واقعا ؟

همونطور که گفتم برای من در درجه اول گیم پلی و محتوی بازی مهم هست و بعدش موسیقی و داستان و گرافیک

ممنون

ها ... داداش فکر کنم دنیای گیم برای شما مناسب باشه چون 90 درصد بازی های هاردکور و بزرگسال محتوای غیر اخلاقی توشون موج میزنه ... الان داری به داستان و محتوا گیر میدی ... بعد میپری سر گیم پلی ...

به خدا میگفتی GOW هیتر هستم به این راحتی باور نمیکردم که این پست رو گزاشتی

آخرین ویرایش:
سیستم مبارزات GOW کامل ولی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی... ساده است.
مشکل همینه همه که قرار نیست با اون سبک DMC وپیچیدگیش حال کنن
پیچیدگی دلیل بر برتر بودن بازی یا ضعیف بودن گیم پلیGOWنیست
فکر میکنم امیرAKIBAجان و اریا جان بهترین توضیحو دادن
این رو هم باید بدونید وقتی میخوان در مورد یه بازی قضاوت کنن همه جوانب بازی رو در نظر میگیرن. در حال حاضر تنها معیار و ملاکی که برای مقایسه هست متاست
وگرنه تا صد سال دیگه نه ما قبول میکنیمDMC , BAYOسرن نه شما قبول میکنیGOWسره پس فکتی این وسط وجود نداره بنده خودم اصلا با سبک مبارزه هایDMCحال نمیکنم اون نسخه هایی رو هم که بازی کردم بخاطر شخصیت خفن دانته بوده مخصوصا نسخه سوم

ها ... داداش فکر کنم دنیای گیم برای شما مناسب باشه چون 90 درصد بازی های هاردکور و بزرگسال محتوای غیر اخلاقی توشون موج میزنه ... الان داری به داستان و محتوا گیر میدی ... بعد میپری سر گیم پلی ...

به خدا میگفتی GOW هیتر هستم به این راحتی قبول نمیکردم که این پست رو گزاشتی

90 درصد نیست به نظرم (مشکل بالا منظورم هست)

خیلی نیستند به نظرم و زیر 50 درصد هست تقریبا

اینکه یه چیز نامناسبی وجود داشته باشه و هیچی نگیم به نظرم کار درستی نیست و قبولش کنیم به سادگی درست نیست

یکی از کارهای زیرکانه و ناپسند اونها این بوده که کم کم یه محتوای نادرست رو به مخاطبان به نحوی نشان بدهند که کم کم براشون عادی بشه و حتی پسندیده

من با گیم پلی مشکلی ندارم قائدتا چون به نظرم جدا هست تقریبا از محتوا ( مگر استثناء )

جدای از بحث رواج رفتارهای غیر اخلاقی (از نظرم خودم) , یکسری بازی ها مثل G.O.W یا GTA در کل نکته مثبتی از لحاظ اخلاقی ندارند معمولا ( انتقام ناصحیح , خشونت بی مورد , دستیابی به هدف از هر راهی و ...)

میشه بگید مثلا هدف اصلی کریتوس چی هست از مبارزه کردن ؟

- - -ویرایش - - -

ها ... داداش فکر کنم دنیای گیم برای شما مناسب باشه چون 90 درصد بازی های هاردکور و بزرگسال محتوای غیر اخلاقی توشون موج میزنه
راستی دنیای بازی فقط شامل بازی های هاردکور هست ؟

هدف از بازی کردن چی هست ؟

معمولا سرگرمی هست (غیر از اینه ؟) (البته اگر بشود نکته مثبتی هم یاد بگیریم که بهترم میشه)

برای لذت بردن از یک بازی نیاز نیست که اون بازی حتما هاردکور باشه و حتی از بازی های کژوال هم میشه لذت برد ! من یکسری از بازیهای ساده و بی گرhفیک رو به بازی مثل سری COD یا BF4 حاضرم ترجیح بدهم بعضی موقعها !

در ضمن بازی های هاردکور بخش نسبتا کوچکی از بازی ها هستند

اگر هدف سرگرمی هست پس نیاز نیست که حتما بازی هاردکور باشد

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:

ممنون
با اجازه ی یکی از دوستان! :)) :-"
زن و بچه ی خود را نکشید :biggrin1:
(البته هنوز اجازه نداده! ولی جالب بود گفتم بگم! :d )

90 درصد نیست به نظرم (مشکل بالا منظورم هست)

خیلی نیستند به نظرم و زیر 50 درصد هست تقریبا

اینکه یه چیز نامناسبی وجود داشته باشه و هیچی نگیم به نظرم کار درستی نیست و قبولش کنیم به سادگی درست نیست

یکی از کارهای زیرکانه ام ناپسند اونها این بوده که کم کم یه محتوای نادرست رو به مخاطبان به نحوی نشان بدهند که کم کم براشون عادی بشه و حتی پسندیده

من با گیم پلی مشکلی ندارم قائدتا چون به نظرم جدا هست تقریبا از محتوا ( مگر استثناء )

جدای از بحث رواج رفتارهای غیر اخلاقی (از نظرم خودم) , یکسری بازی ها مثل G.O.W یا GTA در کل نکته مثبتی از لحاظ اخلاقی ندارند معمولا ( انتقام ناصحیح , خشونت بی مورد , دستیابی به هدف از هر راهی و ...)

میشه بگید مثلا هدف اصلی کریتوس چی هست از مبارزه کردن ؟
در راستای همون بحث واقع گرایی و سیمولیشن و اینا :-" (علی بد مثالی زدی:-" حالا اینا رو میگم شوخیه ها! :d ) ، شما رو ارجاع میدم به افسانه،داستان،تاریخ و کلا هرچی از یونان دم دستتون میاد،تا اون موارد غیر اخلاقی توجیه بشه :-" توجیه هم نشد مشکلی نیست! پشت باکس شات بازی، زده چه مواردی هست،کسی مشکل داشته باشه ،بازی رو نمیگیره که بخواد کم کم براش عادی بشه!

هدف اصلی کریتوس هم خوب یکیش انتقامه! :d ، ولی میتونی اینگونه تعبیر کنیم : " عدالت طلبی"
جمله ی بالا شاید مسخره به نظر بیاد،ولی مسخره نیست! :d تمام اتفاقاتی که برای کریتوس میفته! از وقتی بچه ی 10 ساله یا اون حدودا بودا،زیر سر زئوس بود!
تمام کسایی که کریتوس مجبور میشه بکشه،به خاطر زئوس بود! که البته اگر به داستان بازی توجه میکردید،مشخص میشد!
و خوب قصاص هم وجود داره دیگه! یا قصاص یا اون دنیا،کریتوس رفت برای قصاص :-"
و در آخر هم عدالت رو اجرا کرد و با جمله ی My Vengeance Ends Now ، از تمام عواملی که باعث این همه بدبختی شده بودن انتقام گرفت!

البته تمام این جوابات،برای جواب دادن به ایراد بنی اسرائیلی شما بود! اگر میخوای گیر الکی بدی،مطمئن باش جواب داریم براش! خوبشم داریم! :d

ویرایش: اینم الان یادم اومد بگم!
یکی دیگه از نکات اخلاقیش این بود که به خرافات و پیشگویی و اینا اعتقاد نداشته باشید! زئوس اعتقاد داشت،یک غلطی توی 10 سالگی کریتوس انجام داد! در صورتی که پیشگویی اون رو نمیگفت! یعنی برداشت اشتباهی از پیشگویی کرد، و این کارش باعث شد که پیشگویی به حقیقت بپیونده! از کنارش اگر میگذشت این اتفاق نمیفتاد!

آها یکی دیگه! بازی میفرماید انقدر دنبال چند همسری نباشید(البته کار زئوس چند همسری نبود که...اما:-" ) که همینکار زئوس بود که باعث شد یکی مثل کریتوس به دنیا بیاد و دودمان خودش و بقیه رو به باد بده! :d تازه باعث شد رابطه ی زئوس و همسر اصلیش هم شکراب بشه سر این قضیه!

این همه درس اخلاقی! =))
---
@ علی دانته!
شما اول جواب چند خط اول آریا رو بده، تا جوابت رو بدیم:p
بعد اینایی که گفتی، میره تو زیر مجموعه ی " ارزش تکرار بازی" ! :d
و خوب همچنان منافاتی با بهترین بودن GOW نداره! :d

بعد از مدت ها میخوام کلمه ی نوووووووووب رو برای کسانی که GOW رو زیر سوال بردن به کار ببرم.
درضمن این لیست تا 10 تای اولش به ترتیب نیست

بَه بَه! :x

60. Uncharted 3
59. Metal Gear Solid 4
58. inFamous 2
57. LittleBigPlanet
56. Fez
55. Bayonetta
54. FIFA 12
53. The Legend of Zelda: Twilight Princess
52. Far Cry 3
51. The Witcher 2
50. South Park: The Stick of Truth
49. Forza 4
48. Fable II
47. Dragon Age: Origins
46. Dark Souls II
45. Super Meat Boy
44. Gears of War 3
43. Trials Evolution
42. Mirror's Edge
41. Spelunky

حالا U3 و MGS4 هیچی، ولی حداقل به اون LBP رحم میکردن! :دی واقعاً یکی از متفاوت ترین و جالب ترین بازی های نسل قبل بود.
باز خوبه حداقل Mirror's Edge زیر 50 هست. :دی Super Meat Boy هم از خیلی بازی های معروف بالاتره، هرچند اگه دست من بود توی 15،16 تای اول میذاشتمش!

آخرین ویرایش:
60. Uncharted 3​
نَ مَ نَ؟! :-o
حالا GOW III رو به هر زوری که بود بخشیدیم ولی دیگه از این یکی نمیشه گذشت!:|
من در همین جا این لیست را ضمن محکوم کردن از اعتبار ساقط دانسته و ختم تاپیک را اعلام میکنم! :d
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or