10 کنسول برتر 20 سال گذشته از نگاه مجله Edge

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

06559305025246990797.png

در آخرین شماره مجله معروف Edge، بخش ویژه ای برای تجلیل 20 سال اخیر صنعت بازی داشتند، که در آن 10 کنسول ساخته شده برتر وجود داشته.

لیست به ترتیب زیر است:

10. Dreamcast
9. Xbox
8. Wii
7. PlayStation 3
6. DS lite
5. GameCube
4. Nintendo 64
3. PlayStation
2. Xbox 360
1. PlayStation 2

آنها همینطور از بازی های برتر یادی می کنند که روزانه بازی های عرضه شده در ناحیه زمانی 5 سال بر سایتشان قرار می گیرد.

Source

موفق باشید.

با این که ماکرو فن هستم اما ps3 جای خودش نیست
دوستانی که میگن ps1 باید اول شه باید بگم ps1 یه انقلاب بود که ps2 اون رو ادامه داد. برتری هایی مثل evil. Gta 3D. Gow و.. .
جایگاش حقشه

PS2 كه حقشه
يادش بخير اولين بار با اين كنسول بود كه كنترل اقام Big Boss رو تو دست گرفتم :d يني شيرين ترين لحظه زندگيم بود.
بهترين لحظه هاي زندگيم با اين كنسول گذشت ، واقعا genesis و ps2 بهترين كنسول هاي تاريخن.
كلا ليست خوبي بود فقط بايد wii و ps3 چهارم و پنجم ميشدن تا ليست بهتر ميشد.

Ps2 یه شاهکار تمام عیار بود. واقعا گیم هاش عالی بودن و اینکه واقعا مقاومتش زیاد بود.:| 6 سال این کنسول رو داشتم روزی یه 8 و10 ساعتی بازی میکردیم بعد از 6 سال لنزش خراب شد...:|بعدش دیگه از چشم افتاد 100 تومان فروختم رفت.:|

و EDGE دوباره معتبر میشود :دی
===============================
مشکلات PS3 تو اوایل نسل بدون شک بی تأثیر نبودن ولی هیچ جوره نمیتونم درک کنم چجوری GameCube بالاتر از PS3 قرار گرفته !!! بخاطر اون همه پولی که از سونی گرفته حداقل جاشو با GameCube عوض میکرد :دی

کی مثل من Playstation 1 ش رو وقتی داغ میکرد می گذاشت تو یخچال..؟ :d

یکدونه PS1 خریدم 80 تومن قسطی یادش بخیر ماهی 10 تومن میدادم..
PS2 هم لعنتی 270 تومن آب خورد اون موقع دقیقا سه برابر حقوق مادرم بود..!

چرا به GC گیر میدید وقتی N64 از همشون بالاتره!!!!!
اینا فک کنم حس نوستالوژیکشون گل کرده بوده آخه N64 بعد از موفقیت SNES (بهترین کنسول تمام ادوار!) یه فاجعه بود. کنسولی که نه بازی داشت جز عناوین خود نینتندو و Rare نه نوآوری با اون کارتریج هاش! نه فروش خاصی. همه عناوین شاخ نسل قبلشم دو دستی تقدیم سونی کرده بود! Wii حداقل از نظر نوآوری و فروش خیلی بهتر بود. PS و PS2 هم باید اول و دوم میبودن که نبودن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or