10 کنسول برتر 20 سال گذشته از نگاه مجله Edge

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

06559305025246990797.png

در آخرین شماره مجله معروف Edge، بخش ویژه ای برای تجلیل 20 سال اخیر صنعت بازی داشتند، که در آن 10 کنسول ساخته شده برتر وجود داشته.

لیست به ترتیب زیر است:

10. Dreamcast
9. Xbox
8. Wii
7. PlayStation 3
6. DS lite
5. GameCube
4. Nintendo 64
3. PlayStation
2. Xbox 360
1. PlayStation 2

آنها همینطور از بازی های برتر یادی می کنند که روزانه بازی های عرضه شده در ناحیه زمانی 5 سال بر سایتشان قرار می گیرد.

Source

موفق باشید.

بس کنید همه ریختید رو این بیچاره :d
یه لیست این حرفا رو نداره . در ضمن بهترین کنسول جهان ps2 هست با این که فن ماکرو هستم اما ps2 واقعا شاهکار بود(و هنوزم هست)

الان مشکل شماها با N64 چیه ؟ :دی یک سری از بازیهای این کنسول جز بهترین و پر تاثیرگذار ترین بازیهای تمام دورانن.
مثل Super Mario 64 که اولین بازیه تماما 3 بعدی تاریخ هست و بعد از SMG به عنوان بهترین بازی پلتفرمینگ 3 بعدی شناخته میشه . یا Zelda : OoT که سالهاست کاندیدای بهترین بازیه تاریخه ...
این کنسول بین جماعت Retro باز هم بشدت طرفدار داره ( حتی در مواقعی بیشتر از PS1 :دی ) علتش هم بازیهای بسیار بزرگیه که براش اومده بودش . به طور کلی وضعیت N64 یه جورایی مثل وضعیت psp هستش . هیچکس نمیتونه بگه که psp یک کنسول شکست خوردس ولی نسبت به رقیبش (DS) عقب اوفتاد ، N64 هم چنین حالتی داره و خیلی تاثیر گذارتر :دی
کسی با N64 موشکلی نداره ، اصولاً تا چیزی قوی ظاهر نشه دوشمنی هم نخواهد داشت
فقط مساله اینجاست که N64 رو PS1 کردش تو گونی
biggrin1.gif
N64 هم پسر SNES بود که واقعاً شکست سختی برای نینتندو به حساب میومد البته در مقایسه با GC یه پا فرسته ی است
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
خب این شرایط به نحوی برای ps3 هم صدق میکنه (به هر حال کنسول قبلیش ps2 بود) پس دیگه گله ای به جایگاه ps3 هم نباید باشه :دی

آخرین ویرایش:
الان مشکل شماها با N64 چیه ؟ :دی
فقط مساله اینجاست که N64 رو PS1 کردش تو گونی :دی N64 هم پسر SNES بود که واقعاً شکست سختی برای نینتندو به حساب میومد البته در مقایسه با GC یه پا فرسته ی است :| :دی
خب این شرایط به نحوی برای ps3 هم صدق میکنه (به هر حال کنسول قبلیش ps2 بود) پس دیگه گله ای به جایگاه ps3 هم نباید باشه
biggrin1.gif
به نحوی :دی خودم قبل از ادیت این پست تو این پست گفتم :دی
ولی کسی PS3 رو کنسول شکست خورده میدونه!؟:دی با رقیب هاش اختلاف فضایی داره ؟! :دی اینجوریه که مثلاً اون ها صد میلیون بیشتر فروخته باشن ؟! رقیب هاش اولین کنسولی هستن که شرکت سازنده اشون میده ؟!
اول 7-8 خط نوشته بودم ولی از ترس جونم پاک کردم :-s :دی

آخرین ویرایش:
الان مشکل شماها با N64 چیه ؟ :دی یک سری از بازیهای این کنسول جز بهترین و پر تاثیرگذار ترین بازیهای تمام دورانن.
مثل Super Mario 64 که اولین بازیه تماما 3 بعدی تاریخ هست و بعد از SMG به عنوان بهترین بازی پلتفرمینگ 3 بعدی شناخته میشه . یا Zelda : OoT که سالهاست کاندیدای بهترین بازیه تاریخه ...
این کنسول بین جماعت Retro باز هم بشدت طرفدار داره ( حتی در مواقعی بیشتر از PS1 :دی ) علتش هم بازیهای بسیار بزرگیه که براش اومده بودش . به طور کلی وضعیت N64 یه جورایی مثل وضعیت psp هستش . هیچکس نمیتونه بگه که psp یک کنسول شکست خوردس ولی نسبت به رقیبش (DS) عقب اوفتاد ، N64 هم چنین حالتی داره و خیلی تاثیر گذارتر :دی
از جماعتی که سنشون اندازه سن ps1 هم نیست انتظار نداشته باش کارای نینتندو رو درک کنن.

- - -ویرایش - - -

فقط مساله اینجاست که N64 رو PS1 کردش تو گونی :دی N64 هم پسر SNES بود که واقعاً شکست سختی برای نینتندو به حساب میومد البته در مقایسه با GC یه پا فرسته ی است :| :دی
درسته ps1 از نظر فروش N64 رو کرد تو گونی ولی کیفیت چی؟
فروش بالای کنسول واسه شما خاطره میشه یا بازی ای مثه ماریو؟!

درسته ps1 از نظر فروش N64 رو کرد تو گونی ولی کیفیت چی؟
کیفیت ؟! از چه نظر کیفیت PS1 پایین تر بوده !؟ /:)
من درست متوجه نشدم :-" :دی
فروش بالای کنسول واسه شما خاطره میشه یا بازی ای مثه ماریو؟!
به بازی هم باشه کرش و سایفون و GT و ... برام خاطرات بسی خفنی رقم زدن :> :دی
PS1 کم بازی نداشت!! یه WE ـییش میارزید به شونصدتا از بازی های امروزی

البته زمان N64 هم نینتندو علاوه بر ماریو و زلداش استودیو Rare هم داشت که ... :-"

در مجموع PS1 تو بازی کم نمیاره حتی جلو N64 :> :دی

باز هم میگم مشکل اصلی اینجا بود که N64 پسر SNES بود حالا خود SNES به بترکونی NES نبود ولی خب باز هم ... :-"
همینجوری که الآن بزرگترین مشکل PS3 اینه که پدرش PS2 بوده پدر بزرگش PS1 :دی

مطمئنا انقلابی ترین کنسول تاریخ کنسول PS1 بود و بدون هیچ حرف و سخنی بــــاید در رتبه اول قرار بگیره!
تعجب می کنم، کنسول X360 چه عجایبی درش بود که مقام دوم رو بهش دادن!؟ هم X360 و هم PS3 دستگاه های شگفت انگیزی نبودن!

کاری که PS1 با صنعت گیم کرد هیچ کنسول دیگه ای نکرد، اگه اشتباه نکنم اولین کنسول بازی ایی بود که بازی هاش رو CD عرضه میشد، انصافا حق PS1 بود اول بشه

سونی کنسولی به اسم psx داشت و ما خبر نداشتیم؟
psp با فروش 76 میلیونی و کلی انحصاری میشه بی کیفیت و ناموفق.
psv هم سونی تو گیمزکام نشون داد که بازیهای فوق العاده ای قراره به بیاد + کاهش قیمت به 199$

psx تو ژاپن عرضه شد...
شکست به معنای واقعی بود این کنسول!!
xbox1 هم یه شکست بزرگ بود!!نمیدونم اسمش تو لیست چیکار میکنه!!!!؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

مطمئنا انقلابی ترین کنسول تاریخ کنسول PS1 بود و بدون هیچ حرف و سخنی بــــاید در رتبه اول قرار بگیره!
تعجب می کنم، کنسول X360 چه عجایبی درش بود که مقام دوم رو بهش دادن!؟ هم X360 و هم PS3 دستگاه های شگفت انگیزی نبودن!

دست های پشت پرده...
نه 360 و نه ایکس1 حقشون نبود تو لیست جایگاهی داشتن!!!

psx تو ژاپن عرضه شد...
شکست به معنای واقعی بود این کنسول!!
xbox1 هم یه شکست بزرگ بود!!نمیدونم اسمش تو لیست چیکار میکنه!!!!؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دست های پشت پرده...
نه 360 و نه ایکس1 حقشون نبود تو لیست جایگاهی داشتن!!!

psx یه digital video recorder بود با قابلیت اجرای بازیهای ps2. به نظرم نمیشه به عنوان یه کنسول بهش نگاه کرد

هر کاری میکنید خواهشا به N64 توهین نکنید دوستان :d
همون عناوین ماریوش میرزه به کل بازی های تاریخ :>:d
ما داریم از لحاظ موفّقیت کنسول و قابلیّت ها بهش می نگریم که N64 به خاطر گرافیک بهترش نسبت PS1 قابل ستایشه ولی چون کارتریج خور بود و توسّط سونی 1 خورد و خاک شیر شد احساس می کنیم باید زیر Wii قرار بگیره.
وگرنه زلداش میرزه به کلّ سونی و مایکروسافت و بازی هاشون:x

دوستان کم تجربه شلوغش نکنید
به نظر من دریم کست عالی بود و همین که تو ده تا هست خوبه
ولی مگا درایو هم زمان خودش غول بود
بعدم wiiیا همون رولیشن یه انقلاب بود تو طرز بازی کردن
هرچند خودم پلی استیشن 1 و 2 رو خیلی میپسندم
ولی دلیل رتبه بالای 360 به نظرم ارایه کینکت هست که انقلاب نینتندو رو بعد از وی کامل کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or