10 کنسول برتر 20 سال گذشته از نگاه مجله Edge

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

06559305025246990797.png

در آخرین شماره مجله معروف Edge، بخش ویژه ای برای تجلیل 20 سال اخیر صنعت بازی داشتند، که در آن 10 کنسول ساخته شده برتر وجود داشته.

لیست به ترتیب زیر است:

10. Dreamcast
9. Xbox
8. Wii
7. PlayStation 3
6. DS lite
5. GameCube
4. Nintendo 64
3. PlayStation
2. Xbox 360
1. PlayStation 2

آنها همینطور از بازی های برتر یادی می کنند که روزانه بازی های عرضه شده در ناحیه زمانی 5 سال بر سایتشان قرار می گیرد.

Source

موفق باشید.

ای بابا :| سونی این همه پول به Edge میده که آخرش PS3 رو بگذاره 7 ؟! :|

ولی جداً PS1 سوم ؟! :| باید اول باشه
145fs63704.gif

حالا که میبینیم Microsoft داره بیشتر پول میده به مجله واقعا موندم په طوری ps3 شده 7 لیست؟؟؟؟؟

لیست من.....

10. Dreamcast
9. Xbox
8. Wii
7.
Nintendo 64
6. DS lite
5. GameCube
4.Xbox 360
3.
PlayStation 3
PlayStation 2.2
1.
PlayStation

حالا که میبینیم Microsoft داره بیشتر پول میده به مجله واقعا موندم په طوری ps3 شده 7 لیست؟؟؟؟؟

لیست من.....

10. Dreamcast
9. Xbox
8. Wii
7.
Nintendo 64
6. DS lite
5. GameCube
4.Xbox 360
3.
PlayStation 3
PlayStation 2.2
1.
PlayStation
به نظرم جای هفتم ps3 خیلی خوبه چون fail ترین نوع برنامه نویسی و فروش رو نسبت به نسل قبلش داشته
شرایطی که الان هم wiiu داره ازش رنج میبره
البته wiiu سختی در برنامه نویسی نداره حداقل
فن بازی شما اصلا تو لیستتون معلوم نیست

به نظرم جای هفتم ps3 خیلی خوبه چون fail ترین نوع برنامه نویسی و فروش رو نسبت به نسل قبلش داشته
شرایطی که الان هم wiiu داره ازش رنج میبره
البته wiiu سختی در برنامه نویسی نداره حداقل
فن بازی شما اصلا تو لیستتون معلوم نیست

اخ اخ راست میگیا میبینی اصلا نتونستن با این برنامه نویسی سخت براش بهترین بازی تاریخ جهان رو بسازن که تا سال ها کسی نتونسته بود جای اون بازی رو بگیره (The last of us) یا با این همه بازی انحصاری و قوی اخر نصلی جواب اعتماد و خرید همه رو با بازی های خوب کنسولش داد و

لذت از سرگرمی رو همچنان با کنسولش تا 2 سال دیگه میشه حس کرد.......از نظر فروش هم که جای xbox 360 رو هم گرفت از نظر بازی هم که معلومه از نظر فناوریهای استفاده شده که هم باعث شکست HD DVD شد عزیز سعی نکن با بی اطلاعاتی اطلاعات غلت بدی

این Wiu هم همین طور حتی انقدر ضعف فروش داشته که توی E3 امسال کفرانس نداشت فروش کم بازی های کم سیاست های اشتباه و قدیمی حتی توی ایران این همه Wii هست اما بازی ها و خد کنسول Wiu به زیر 100 تا توی کل ایران میرسه.......

بدم من چیکار کنم که 3 تا از تاریخ گزارترین کنسول های جهان توی لیست با نام Playstation شروع میشه که متعلق به sony همه بچه ها توی پستاشون گفتن ps1 باید اول باشه حد اقل تو ی ایران هر کلوپی اون موقع میرفتی بود ماهم با همونا بزرگ شدیم
حالا به ماند به خاطر قیمتش و فرهنگمون فقط میکرو سگا تو خونه هامون داشتیم........
بد ps2 هم که انقدر همه گیر شد توی هر خونه بقالی بود که جایی برای بقیه نمیگزاشت عزیز با 1400 بازی رکوردار بیشترین بازی برای کنسول و پر تنوع ترین و پرفروش ترین کنسول تاریخ حتی در امریکا شده............پس حقشه اول باشه....

آخرین ویرایش:
اخ اخ راست میگیا میبینی اصلا نتونستن با این برنامه نویسی سخت براش بهترین بازی تاریخ جهان رو بسازن که تا سال ها کسی نتونسته بود جای اون بازی رو بگیره (The last of us) یا با این همه بازی انحصاری و قوی اخر نصلی جواب اعتماد و خرید همه رو با بازی های خوب کنسولش داد و

لذت از سرگرمی رو همچنان با کنسولش تا 2 سال دیگه میشه حس کرد.......از نظر فروش هم که جای xbox 360 رو هم گرفت از نظر بازی هم که معلومه از نظر فناوریهای استفاده شده که هم باعث شکست HD DVD شد عزیز سعی نکن با بی اطلاعاتی اطلاعات غلت بدی

این Wiu هم همین طور حتی انقدر ضعف فروش داشته که توی E3 امسال کفرانس نداشت فروش کم بازی های کم سیاست های اشتباه و قدیمی حتی توی ایران این همه Wii هست اما بازی ها و خد کنسول Wiu به زیر 100 تا توی کل ایران میرسه.......

بدم من چیکار کنم که 3 تا از تاریخ گزارترین کنسول های جهان توی لیست با نام Playstation شروع میشه که متعلق به sony همه بچه ها توی پستاشون گفتن ps1 باید اول باشه حد اقل تو ی ایران هر کلوپی اون موقع میرفتی بود ماهم با همونا بزرگ شدیم
حالا به ماند به خاطر قیمتش و فرهنگمون فقط میکرو سگا تو خونه هامون داشتیم........
بد ps2 هم که انقدر همه گیر شد توی هر خونه بقالی بود که جایی برای بقیه نمیگزاشت عزیز با 1400 بازی رکوردار بیشترین بازی برای کنسول و پر تنوع ترین و پرفروش ترین کنسول تاریخ حتی در امریکا شده............پس حقشه اول باشه....
جان من ! شوخی نکن !
از توان ps3 بیشترر استدیوهای داخلی فقط تونستن استفاده کنن نکنه توقع داری که اونها هم نتونن استفاده کنن
شما برو توی بازی های مولتی نگاه کن افت فریم ماتی تصاویر دیر لود شدن تکسچر ها همه ی اینها نشان از برنامه نویسی نادرست و سخت برای این کنسول است
میتونم بپرسم متای 97 تو انحصاری های ps3 هست یا نه ؟ میتونم بپرسم فروش 32 میلیونی توی انحصاری ps3 هست یا نه ? میتونم بپرسم بهترین jrpg نسل توی ps3 هست یا نه ؟
میتونم بپرسم موو اسکی رفتن از wiimote هست یا نه ؟ میتونم بپرسم بازی all stars royal یک کلون ضعیف از SSB نینتندو که توی بیشتر نقد ها بهش اشاره شده هست یا نه ؟
همه اینها توی wii بود اونم با سخت افزاری که کمی از PS2 قوی تر بود درمقابل ابر قدرت هایی که هم آنلاین داشتن هم سیستم قوی تر
بعد شما میگی 3 تا از تاریخ گذار ترین (درسته ps2 بهترین کنسول خانگی هستش بر منکرش لعنت اما ps1 رو با تمام خاطراتی که ازش دارم قبول ندارم تاریخ گذاره چون چیزی که باعث شد ps1 موفق بشه مدیای CD بود که هم فضای بییشتری داشت و هزینه های کمتری داشت در مقابل کاتریج همین عامل باعث پشتیبانی بهتر third party ها شد )
این لیستی که Edge منتشر کرده بزرگترین عیبش هشتم شدن کنسول wii هستش و به نظرم باید در رتبه ی 4 قرار میگرفت
اینو بدون تا الان wiiu وضعیت بدی داره قبول، اوضاعش برای کنسول خانگی وخیمه قبول، اما اینم باید در نظر بگیرید که نینتندو نشون داده خوب میتونه تو شرایطی که کسی فکر موفقیتش هم نمیکنه خودشو بالا بکشه نمونه اش 3DS و wii
این بحث اول و آخر مطمئناً تمومی نداره چون لیست های که میاد کلا سلیقه ای هستش خود من با اینکه از زمان Atari 2600 کنسول بازی میکردم اما بعد از sega gensis کنسول wiiu متفاوت ترین کنسولی بود که تجربه کردم

آخرین ویرایش:
سلام به همه........:d

جوری شما گفتی سختی برنامه نویسی که من هنگ کردم سختی میشه این کلمه رو برای من معنی کنی کدوم کار برای امریکایی ها سخته اگر منظورت سختی کاره و سخت بودنه اونا هروز دارن سخت ترین و پیچیده ترین کارهای دنیارو انجام میدن یکیشم همین ساخت عناوین انحصاری

این همه بازی شاخ دادن بیرون بدون مشکل نکنه توقع داری این بازی هارو ملت ول کنن بیفتن به بازی کردن بازی های therd party که همه تکراری کپی برداری و کلیشه ای بدونه موضوع داستان و جزئیات توی بازی هستش و فقط اسم گرافیک رو یدک میکشه..........نه متای 9.5 عزیزم

بازی کردن این بازی ها حتی بارهاو بارها (Uncharted 2,3) برای من و خیلی از حرفه ای ها (Hard Cor Gamer) بسیار لذت بخش و فاغد تکرار هستش فداد شم.......

اگر میگی دیر لد شدن (Tetxurs ) فقط به محدودیت سخت افزار مربوط نمیشه و توی انجین نوشته شده که فقط توی یک و یا دو عنوان ps3 دیده میشه مثل (Heavy Rain ) و (Beyond) که اونم مشکل نیست خاص برا نویس این بوده که دیرتر دود شه......

اگر تو شبکه میگی دیر لود میشه اونم به خیلی چیزا بستگی داره ما نت نداریم که بخوایم بگیم شبکه همممون با بد بختی با 1MB هم مشکل داریم همین خوده من ولی تاحالا نشده بازی ایراد داشته باشیه همین بازی های Racing که فریم ریت

زیادی میخوان توی شبکه من مشکلی ندیدم با (Motor storm 3 ) و حتی بازی therd party که (NFS HP ) رو توی شبکه راحت بازی کردم نه تکسچر دیر لود شد نه محیط ایراد داشت نه چیزه دیگه اخه با یسری ایراد همیه بازی ها و دستگارو نمیکشن

پایین النم که فروشش بیشتر از Xbox 360 شده و فناش رو مثل ماکرو بی بازی نگزاشته و نمیزاره همین انحصاری هاش میرزه به این همه بازی بی محتوا و تکراری و بی موضوع و داستان ریشه این واقعیت حق ps3 هفتم نبود...........:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or