این میراندا که معلومه چون مثلا خیلی smokin ?!؟ طراحی شده دیگه کلا یه تعداد زیادی از گیمرا کاری به داستان و شخصیتش ندارن. ولی بنظرم در طول دوستان تنها کارکتری بود که واقعا تکامل پیدا میکرد. یعنی از یه کرکتر ظاهری مطلق و سربرس بِچ تبدیل میشه به کسی که اخر ...]
این گرس هم که نمیدونم چه مرگش بود... یعنی تنها کرکتری بود تو شماره دوم که نتونستم باهاش 4 کلام صحبت کنم. بعد از لویال کردنشم حتی میومدم هی میگفت i'm a little busy, can you come back later ? مرتیکه
Tali را خیلی دوست میداریم :d بنده خدا خیلی رومانتیک و بی زبونه . آدم دلش براش کباب میشه
یه رابطه عشقولانه هم باهاش رفتیم تو ME2
وقتی درب و داغونایی مثل تو و برهان بهش رای میدین، معلومه میاد بالا!!
در ضمن، منظورم از نظر IGN بود نه نظرسنجی اینجا که از نظر کریتیکال بخوای حساب کنی ارزشش بیشتره
همگیتون برید بوق بزنید چون پرچم سلطان همتون و همشون(!) بالاست:d
بخاطر ما 10 تا هم از رای کم کنیم بازم فرقی نمیکنه !!:d Thane تو قلب همه جا داره !:d
بین پستت و آواتارت پارادوکس بزرگی هست:biggrin1: ولی به جهنم!:biggrin1: Garrus دست راستم تو ME2 بود و کاملا قابل احترام.b-)
بدجور آواتار و رایت با هم تناقض دارن . :d بالاخره تکلیف خودتو مارو مشخص کن !:d
LOL !
خُب قبول دارم! خیلی عُرضه میخواد Wrex رو زنده نگه داری تو 1 که فکر میکنم تو موفق نشدی!لویالیتی Assassin!!؟ لویالیتی جیکوب از این بهتر بود! اصلا شما دو تا دارین منو مجبور میکنین این دور که دارم ME2 رو میرم تا سیوم رو واسه ME3 آماده کنم، اصلا این غورباقه رو Recruit نکنم!( میشه!؟ )
پ.ن: مردک اون عکسه چی شد!؟
تایید میشه 100%. واقعا چه از نظر بصری و چه از نظر داستانی و چه از نظر مبارزات و داشتن Boss نسبت به همه DLCها بهتر بود و واقعا عالی بودش!در ضمن dlc شادو بروکر در مجموع بهترین مرحله ی مس افکت 2 بود.
برهان این یکی رو کاملا باهات موافقم ، همیشه این ماموریت لویالتی جیکوب برای من اعصاب خرد کن بود اصلا به من چه که باباش رفته گم و گور شده ( مرتیکه عیاش روانی ) بعد از جیکوب هم میراندا ، وسط ماموریتش خوابم میبردمن عرضه داشتم و روی 360 این رفیق شما رو زنده نگه داشتم اما روی PS3 بی خیالش شدم و گفتم این بابا ارزش نداره برای ما چرا فکر خودم رو توی اون comic book مشغول این نفله بکنم مشغله های بیشتری داشتم تا زنده نگه داشتن این
جیکوب رو هم شوخی می کنی دیگه نه؟ رفته بودیم دنبال اون بابای مسخرش که معلوم نبود تو کدوم قسمت کهکشان گم و گور شده بود با اون سفینش تو بار احساسی این رو داری با بار احساسی آدمی که روزای آخر زندگیش هست و پسرش ازش فراری و می خواد یکی مثل باباش بشه مقایسه می کنی؟
پ.ن: کدوم عکس رو میگی عزیزم؟
تایید میشه 100%. واقعا چه از نظر بصری و چه از نظر داستانی و چه از نظر مبارزات و داشتن Boss نسبت به همه DLCها بهتر بود و واقعا عالی بودش!
دو رتبه پایین تر رو نگاه کن میبینیشلیارا چهارمه ؟!
اصلا خانوم با شخصیت تر و مهربون تر از لیارا تو دنیا وجود داره ؟! :d
قبول نیست ! لیست باطله ! :d
خوب انتخاب اول به نظر بهترین انتخاب ممکنه .
هر جند من زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم !
ولی Liara و Kasumi و Mordin دوست داشتم در جایی بهتر از این رتبه بودن .
اره سهیل منم نظر شخصیمو گفتم . مثلا من Mordin رو خیلی دوست دارم اما تو حتی جزو 10 تا هم نمیدونیش , که اینم بر میگرده به همون سلیقه !