10 کارکتر برتر Mass Effect از دیدگاه IGN

بهترین شخصیت Mass Effect از دیدگاه شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

The Reapér

کاربر سایت
درود

10. Mordin
33332806610197358598.jpg

9. Kasumi
94042159298984393574.jpg

8. Jack
15697748305289747995.jpg

7. Miranda
95254941574999269493.jpg

6. Thane
92824366614703963511.jpg

5. Legion
04939878038988437889.jpg

4. Liara
54124572791624024749.jpg

3. Wrex
84668089103798175182.jpg

2. Tali
44651692471801780876.jpg

1. Garrus
51176937263895400906.jpg

اگه عکس ها پیدا نیست بگید تا جای دیگه آپ کنم.

منبع

آخرین ویرایش:
این میراندا که معلومه چون مثلا خیلی smokin ?!؟ طراحی شده دیگه کلا یه تعداد زیادی از گیمرا کاری به داستان و شخصیتش ندارن. ولی بنظرم در طول دوستان تنها کارکتری بود که واقعا تکامل پیدا میکرد. یعنی از یه کرکتر ظاهری مطلق و سربرس بِچ تبدیل میشه به کسی که اخر ...]

این گرس هم که نمیدونم چه مرگش بود... یعنی تنها کرکتری بود تو شماره دوم که نتونستم باهاش 4 کلام صحبت کنم. :دی بعد از لویال کردنشم حتی میومدم هی میگفت i'm a little busy, can you come back later ? مرتیکه :دی

کوروش گرس یه چی دیگس! بگذریم.
گاروس خفن ترین بهترین و وفادار ترین کاراکتر به شپارد بود برای من. هیچ وقتم نگفت برو سرم شلوغه.

Tali را خیلی دوست میداریم :d بنده خدا خیلی رومانتیک و بی زبونه . آدم دلش براش کباب میشه
یه رابطه عشقولانه هم باهاش رفتیم تو ME2 :|

وقتی درب و داغونایی مثل تو و برهان بهش رای میدین، معلومه میاد بالا!!:دی
در ضمن، منظورم از نظر IGN بود نه نظرسنجی اینجا:دی که از نظر کریتیکال بخوای حساب کنی ارزشش بیشتره:دی

بخاطر ما 10 تا هم از رای کم کنیم بازم فرقی نمیکنه !!:>:d Thane تو قلب همه جا داره !:d

همگیتون برید بوق بزنید چون پرچم سلطان همتون و همشون(!) بالاست:d

بدجور آواتار و رایت با هم تناقض دارن . :d بالاخره تکلیف خودتو مارو مشخص کن !:d

بخاطر ما 10 تا هم از رای کم کنیم بازم فرقی نمیکنه !!:>:d Thane تو قلب همه جا داره !:d

:-/

بین پستت و آواتارت پارادوکس بزرگی هست:biggrin1: ولی به جهنم!:biggrin1: Garrus دست راستم تو ME2 بود و کاملا قابل احترام.b-)

بدجور آواتار و رایت با هم تناقض دارن . :d بالاخره تکلیف خودتو مارو مشخص کن !:d

ببینید این Thane لعنتی خیلی با احساسات ادم بازی میکنه اصلا نمیشه دوستش نداشت:d ولی از اونجایی که من احساساتی نیستم و فرمانده Gurrus هم خیلی خیلی cool تشریف داره ، در نهایت اونو ترجیح میدم !:d

فقط لیارا،اگر فکر می کنید گاروس بهترین و نزدیک ترین یار شپرد بود پس برید کمیک هاشو بخونید ببینید این لیارا بوده
در ضمن dlc شادو بروکر در مجموع بهترین مرحله ی مس افکت 2 بود.
بعدش هم Thane و Garrus و samara عالین
چه ترکیبی بچینیم تو ME3

آریا@
دیگه اسم من رو نیار:دی یادت باشه Thane رو فروختی و الان فرمانده ازش بالاتر هست:دی

LOL ! :دی

خُب قبول دارم! خیلی عُرضه میخواد Wrex رو زنده نگه داری تو 1 که فکر میکنم تو موفق نشدی!:دیلویالیتی Assassin!!؟ لویالیتی جیکوب از این بهتر بود!:دی اصلا شما دو تا دارین منو مجبور میکنین این دور که دارم ME2 رو میرم تا سیوم رو واسه ME3 آماده کنم، اصلا این غورباقه رو Recruit نکنم!:دی( میشه!؟:-/ :دی )
پ.ن: مردک اون عکسه چی شد!؟:| :| :دی

LOL به جمالت عزیزم:دی

من عرضه داشتم و روی 360 این رفیق شما رو زنده نگه داشتم اما روی PS3 بی خیالش شدم و گفتم این بابا ارزش نداره برای ما چرا فکر خودم رو توی اون comic book مشغول این نفله بکنم:دی مشغله های بیشتری داشتم تا زنده نگه داشتن این:دی
جیکوب رو هم شوخی می کنی دیگه نه؟ رفته بودیم دنبال اون بابای مسخرش که معلوم نبود تو کدوم قسمت کهکشان گم و گور شده بود با اون سفینش:|:دی تو بار احساسی این رو داری با بار احساسی آدمی که روزای آخر زندگیش هست و پسرش ازش فراری و می خواد یکی مثل باباش بشه مقایسه می کنی؟:|

پ.ن: کدوم عکس رو میگی عزیزم؟:|:دی

در ضمن dlc شادو بروکر در مجموع بهترین مرحله ی مس افکت 2 بود.
تایید میشه 100%. واقعا چه از نظر بصری و چه از نظر داستانی و چه از نظر مبارزات و داشتن Boss نسبت به همه DLCها بهتر بود و واقعا عالی بودش!

من عرضه داشتم و روی 360 این رفیق شما رو زنده نگه داشتم اما روی PS3 بی خیالش شدم و گفتم این بابا ارزش نداره برای ما چرا فکر خودم رو توی اون comic book مشغول این نفله بکنم:دی مشغله های بیشتری داشتم تا زنده نگه داشتن این:دی
جیکوب رو هم شوخی می کنی دیگه نه؟ رفته بودیم دنبال اون بابای مسخرش که معلوم نبود تو کدوم قسمت کهکشان گم و گور شده بود با اون سفینش:|:دی تو بار احساسی این رو داری با بار احساسی آدمی که روزای آخر زندگیش هست و پسرش ازش فراری و می خواد یکی مثل باباش بشه مقایسه می کنی؟:|

پ.ن: کدوم عکس رو میگی عزیزم؟:|:دی

تایید میشه 100%. واقعا چه از نظر بصری و چه از نظر داستانی و چه از نظر مبارزات و داشتن Boss نسبت به همه DLCها بهتر بود و واقعا عالی بودش!
برهان این یکی رو کاملا باهات موافقم ، همیشه این ماموریت لویالتی جیکوب برای من اعصاب خرد کن بود :| اصلا به من چه که باباش رفته گم و گور شده :دی ( مرتیکه عیاش روانی :دی ) بعد از جیکوب هم میراندا ، وسط ماموریتش خوابم میبرد :دی

لیارا چهارمه ؟! :|
اصلا خانوم با شخصیت تر و مهربون تر از لیارا تو دنیا وجود داره ؟! :|:d

قبول نیست ! لیست باطله ! :|:d
دو رتبه پایین تر رو نگاه کن میبینیش :| :دی

Tali خداییش فوق العاده است مخصوصا توی نسخه دوم اونجای هایی که جلوی شپرد حول میشه و همش شروع میکنه به تند تند حرف زدن :دی

خوب انتخاب اول به نظر بهترین انتخاب ممکنه .
هر جند من زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم !
ولی Liara و Kasumi و Mordin دوست داشتم در جایی بهتر از این رتبه بودن .

خوب انتخاب اول به نظر بهترین انتخاب ممکنه .
هر جند من زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم !
ولی Liara و Kasumi و Mordin دوست داشتم در جایی بهتر از این رتبه بودن .

Liara بنظرم جاش خوبه . یعنی بین Garrus و Tali و Wrex ، دوتاشون تو هر دو شماره نقش پررنگی داشتن . درست مثل Liara . بنظرم این دیگه به سلیقه انتخاب کنندگان برمیگرده که کدومو انتخاب کنن . من با اینش زیاد مشکلی ندارم . فقط یکی اینکه چجوری Wrex از Liara بیشتر محبوب تره واسم عجیبه . Liara ی که چه تو بازی چه کمیک چه نوول حضور داره . یکی دیگم انتخاب Miranda و Jack تو این رتبه هاست . Mordin هم میتونست پایین تر باشه . Samara هم که اصلا نیست تو لیست که خیلی عجیبه .

بهر حال سلیقست دیگه نمیشه کاریش کرد .:d

اره سهیل منم نظر شخصیمو گفتم . مثلا من Mordin رو خیلی دوست دارم اما تو حتی جزو 10 تا هم نمیدونیش , که اینم بر میگرده به همون سلیقه !​

منم میگم باید شماره پایین تری بگیره دیگه !:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or