یه لحظه به اشکی که تو چشمای Wrex بعد از دیدن شپرد جمع شد فکر کن، خودت ناخودآگاه بهش رای میدیبنده بین Thane و Wrex و Liara نمیدونم به کی رآی بدم !
هر چی استعداد داره رو خرج DA میکنه، معلومه چشمه ی استعدادش خشک میشه! مثلا یکی مثل لیلیث یا موریگان رو تو ME تصور کن!؟BioWare توی ME هرچقدر شخصیت های غیرانسان رو فوق العاده میسازه ، انسان ها رو داغون طراحی میکنه ! چه از نظر شکل و شمایل ، چه شخصیت پردازی و ... . همین James Vega توی ME3 هم بهش میخوره یه سرباز قلدر خیلی کلیشه ای باشه !
ها!؟ چی!؟ بهترین ساید مشن!؟ برو عمو! پس ماموریت لویالیتی گرانت و رویارویی شپرد و Wrexـه بزرگ این وسط Woolـه لابد!؟نداشت؟! داستان خواهرش چی بود پس ؟ از همه ی ساید مشن های بقیه Crew هم قشنگ تر بود ! خیلی هم رو اعصاب آدم تاثیر میزاشت . من یه لحظه اشک تو چشمام جمع شد :d تازه هیچ کدوم از کاراکتر ها به زیبایی ـه میراندا نمیتونستن غم ـشونو نشون بدن و همینطور نگرانیشونو !
آدم قحط بود از این کچل خوشت میاد؟فقط Subject Zero یا همون Jack خودمون >:d<
با توجه به تفاسیرت احتمالا همسر آیندت مشخصه چه جور آدمی هست.من اصولا از زن های وحشی خوشم میاد
بنده بین Thane و Wrex و Liara نمیدونم به کی رآی بدم !
فقط Subject Zero یا همون Jack خودمون >:d<
من اصولا از زن های وحشی خوشم میاد
ببخشید اشتباهی پیش اومده بود، برداشته شد اونپ.ن : این Krogan داخل نظرسنجی کی هست ؟ اسم نداره ؟:d
وقتی درب و داغونایی مثل تو و سهیل بهش رای میدین، معلومه میاد بالاسینا@
می بینم که فعلا زیر ما هستید و ما با Assassin معروفمون داریم بهتون حکمرانی می کنیم
وقتی درب و داغونایی مثل تو و برهان بهش رای میدین، معلومه میاد بالا!!10 به 3 میشه زیر ؟!!:d هروقت دو رقمی شدین بیا حرف میزنیم .:d