10 چیزی که در مورد Assassin’s Creed باید بدانیم.

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
به نقل از سایت gameplayer 10 چیز که باید درباره ی بازیه Assassin’s Creed بدانید

1.کنترل بازی در صحنه های شلوغ و غیره راحت میباشد و هیچ مشکلی وجود ندارد.با کلید x به راحتی اصلحه در دستان شما قرار میگیرد و با کلید B کنترل دست دیگرتان و با A از پاهایتان استفاده میکنید.

2.بازی بسیار گسترده میباشد برای رفتن به شهر ها و روستا های دیگر مانند oblivion از محیط های جذاب و دیدنی عبور خواهید کرد راه ها زیبا و حس سفر به شما دست میدهد.

3.اسب سواری در این بازی لذت بخش است مانند بازیه call of juarz , ovlivion به راحتی کنترل میشوند.

4.راه های زیادی برای به قتل رساندن وجود دارد که در ترایلر ها و ...e3 اینطور مشخص شد که همش به استراتژی شما بستگی دارد و عملکرد شما.

5.شما در بازی فقط Cut-Scenes ها را تماشا نمیکنید در این Cut-Scenes ها شما کاملا میتوانید حرکت کنید و کارهایی را انجام دهید.

6.در بازی از هر جایی که بخواهید مانند اسپایدر من نمیتونید از دیوار بالا بروید البته در movie ها هم چین چیزی به نظر می آمد که اینطور نیست فقط از جاهای مشخص شده میتوان بالا رفت.

7.چیز های مرموز و عجیبی خواهید دید در این بازی بر علیه شما توطئه هایی میشود و شما نقش یه ماشین آدم کشی رو دارید.

8.دشمنان شما بسیار باهوش هستند و کسانی که شما باید به قتل برسانید باید با استراتژی خاص و با توجه به عناصر و محیط و نقشه موقعیت قتل را فراهم کنید.

9.بازی به زودی می آید.نمیدونم چرا این رو گفته:biggrin1:

10.بازی Assassin’s Creed مانند بازی های بزرگ دیگر بازی ای است که تاریخ انتشار بازی های دیگردر تاریخ عرضه را به تعویق میندازد.

چرا چه فرقی میکنه؟ آلن ویک هم میتونی آزادانه تو شهر بگردی ماشین برای خودت انتخاب کنی ولی سبکش مثل GTA نیست.
شاهزاده و تام رایدر خیلی فرق میکنه با AC شبیه هستند ولی هم سبک نیستند.
شما در AC یک نوع مخفی کاری خاصی داری که توی شاهزاده و تام رایدر نداری.
ببین تو کل بازی یک قسمت که غول به قول شما فک نداره اونجا دستگاه میگه که اجباری باید از Speed Kill استفاده کنی. اون دوتا برادر هم نیازی نیست اجباری استفاده کنی من خودم اونجا از این قدرت استفاده نکردم و همین طوری کشتمشون این حالت بیشتر برای هیجان انگیز کردن بازی بود.
شما در شاهزاده نمیتونی بگیری که هرجا تصمیم میگرفتی بالا بری یا از چند صد متری بپری پایین و...
ولی در AC شدنی است. یعنی سبک AC یک سبک مخفی کاری ، آزاد هست به نظرم ولی در تام رایدر و شاهزاده ما همچین چیزی نمیبینم.
خیلی خوب میشه بقیه هم بیان البته اگر اخراج نشیم همین طوری!

شما مثله اينكه پدر ومادر سبك مخفي كاري رو فراموش كردي ؟؟؟؟
هنوز Acنيومده كه ببينيم كه عناصر مخفي كاري بازي به اندازهsc يا متال گير قوي هستند يا نه؟؟؟
خوب از معايب بازي هست كه شما از هر ديواري ميتوني بري بالا و اعلام هم شده تو نسخه اصلي مثله تريلر ها نميتوني زا هر جا براي بالا!!!!!!!!!!!!!!
ولي به نظر من بازي شباهت بسيار زيادي به hitman داره اينم دلايلم:
1-مردم شهر در بازي تاثير دارند
2-با رفتار شما به شما مشكوك مي شوند
3-اگر باهاشون ور بري حالتو ميگيرن
4-براي انجام ماموريت ها بيش از يك راه وجود داره
5-بعد از انجام ماموريت مامورين ميريزن سرت خفتت ميكنن!!!!!!!!!!
بازم بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در alan wakeشما تمام كارهايتان از ماشين سواري تا گردش ازاد در راستاي ماموريت هاي بازي و داستان بازي است نه مثل gtaهر جا بخواي بري
اين ها هم شايعه بود تو هيچ تريلري از بازي time travelingديده نشده ولي ميگن بازي يك فلش بك به گذاشته هستش و از اين چيزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نقل از سایت gameplayer 10 چیز که باید درباره ی بازیه Assassin’s Creed بدانید

1.کنترل بازی در صحنه های شلوغ و غیره راحت میباشد و هیچ مشکلی وجود ندارد.با کلید x به راحتی اصلحه در دستان شما قرار میگیرد و با کلید B کنترل دست دیگرتان و با A از پاهایتان استفاده میکنید.

2.بازی بسیار گسترده میباشد برای رفتن به شهر ها و روستا های دیگر مانند oblivion از محیط های جذاب و دیدنی عبور خواهید کرد راه ها زیبا و حس سفر به شما دست میدهد.

3.اسب سواری در این بازی لذت بخش است مانند بازیه call of juarz , ovlivion به راحتی کنترل میشوند.

4.راه های زیادی برای به قتل رساندن وجود دارد که در ترایلر ها و ...e3 اینطور مشخص شد که همش به استراتژی شما بستگی دارد و عملکرد شما.

5.شما در بازی فقط Cut-Scenes ها را تماشا نمیکنید در این Cut-Scenes ها شما کاملا میتوانید حرکت کنید و کارهایی را انجام دهید.

6.در بازی از هر جایی که بخواهید مانند اسپایدر من نمیتونید از دیوار بالا بروید البته در movie ها هم چین چیزی به نظر می آمد که اینطور نیست فقط از جاهای مشخص شده میتوان بالا رفت.

7.چیز های مرموز و عجیبی خواهید دید در این بازی بر علیه شما توطئه هایی میشود و شما نقش یه ماشین آدم کشی رو دارید.

8.دشمنان شما بسیار باهوش هستند و کسانی که شما باید به قتل برسانید باید با استراتژی خاص و با توجه به عناصر و محیط و نقشه موقعیت قتل را فراهم کنید.

9.بازی به زودی می آید.نمیدونم چرا این رو گفته:biggrin1:

10.بازی Assassin’s Creed مانند بازی های بزرگ دیگر بازی ای است که تاریخ انتشار بازی های دیگردر تاریخ عرضه را به تعویق میندازد.

با اجازه سایت gameplayer 10 و سمیر جان منم یه مورد اضافه می کنم.

11.Jesper Kyd آهنگ سازی Assassin’s Creed بر عهده داره.

شما مثله اينكه پدر ومادر سبك مخفي كاري رو فراموش كردي ؟؟؟؟
هنوز Acنيومده كه ببينيم كه عناصر مخفي كاري بازي به اندازهsc يا متال گير قوي هستند يا نه؟؟؟
خوب از معايب بازي هست كه شما از هر ديواري ميتوني بري بالا و اعلام هم شده تو نسخه اصلي مثله تريلر ها نميتوني زا هر جا براي بالا!!!!!!!!!!!!!!
ولي به نظر من بازي شباهت بسيار زيادي به hitman داره اينم دلايلم:
1-مردم شهر در بازي تاثير دارند
2-با رفتار شما به شما مشكوك مي شوند
3-اگر باهاشون ور بري حالتو ميگيرن
4-براي انجام ماموريت ها بيش از يك راه وجود داره
5-بعد از انجام ماموريت مامورين ميريزن سرت خفتت ميكنن!!!!!!!!!!
بازم بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما الان داریم سر شبیه بودن بازی به شاهزاده و تام رایدر میکنیم نه متالگیر و اسپلینترسل من که این دو رو قبول دارم.
خب درست درباره هیتمن من تسلیم شدم!
ولی بازم تام رایدر و شاهزاده رو حرفم هستم
در alan wakeشما تمام كارهايتان از ماشين سواري تا گردش ازاد در راستاي ماموريت هاي بازي و داستان بازي است نه مثل gtaهر جا بخواي بري
اين ها هم شايعه بود تو هيچ تريلري از بازي time travelingديده نشده ولي ميگن بازي يك فلش بك به گذاشته هستش و از اين چيزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما مبنای بازی رو میزاری روی تریلر ؟ هنوز یک داستان کامل و درست از بازی اعلام نشده!
اگر زحمت بکشی بری تریلر E3 اش رو ببینی وقتی که اون یارو رو کشت یک ساعت باهاش حرف میزنه حتما تو عالم واقعیت این امکان وجود داره؟
بعد دقت کردی بعضی جاها تصاویر نویز دار میشه؟
تو تریلر ها شما از هرجا که عشقت میکشید میتونستی بری بالا ولی توی بازی گفتند اینجوری نیست.
پس مبنا رو به تریلر نزار
این شخص اعتبارش در چه حدیه؟ (نمیشناسمش)

موزیک ساز POP هم این آقا بوده؟
اره ، موسیقی هاش هم خیلی باحال ...
همین موسیقی های اساسین گوش کن کیف میکنه آدم ...

ولی بازم تام رایدر و شاهزاده رو حرفم هستم
آقا شما چه اصرای این بازی رو با pop یا tr مقایسه کنی...اینا هیچ شباهتی با هم ندارن نه از لحظ سبکی نه از لحاظ فرم بازی و حرکات شخصیت ها... تنها شباهت این بازی به pop اینه که همون تیمی که روی pop:sot کار کرد داره رو اینم کار میکنه...
خب حتما خیال کردی هر کی از در و دیوار بالا رفت prince یا lara هست؟؟؟ اینجوری باشه اکثر دزدا خوده prince هستن :laughing:
این بحثم خواهشا جمع کنید داره تبدیل به حالگیری میشه ;)

آقا شما چه اصرای این بازی رو با pop یا tr مقایسه کنی...اینا هیچ شباهتی با هم ندارن نه از لحظ سبکی نه از لحاظ فرم بازی و حرکات شخصیت ها... تنها شباهت این بازی به pop اینه که همون تیمی که روی pop:sot کار کرد داره رو اینم کار میکنه...
خب حتما خیال کردی هر کی از در و دیوار بالا رفت prince یا lara هست؟؟؟ اینجوری باشه اکثر دزدا خوده prince هستن :laughing:
قربون شکل ماهت برم ، من از اول بحث دارم میگم اساسین هیچ ربطی به شاهزاده و تام رایدر ندارن ، بعد شما اومدی میگی چرا میگی ربط دارن؟
حالت خوبه؟

از شما بعيده هيچ شباهتي بين acو تامب ريدر و شاهزاده فارس نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از لحاظ نوع حركات و سبك بازي هيچ شباهتي نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حركات شاهزاده فارس و تامب ريدر در اين بازي فقط ترميم و كامل تر شده و يك سري حركات جديد و بازيكن جذب كن بهش اضافه شده
در كل با اين كه من خودم خيلي منتظر اين بازي هستم ولي به نظر من سازندگان بازي تمام المان هاي خوب بازي هاي بزرگ را با برطرف كردن نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت انها با قاطي كردن تا عنواني مثل assassins creedرو بسيازن كه خيلي ها منتظر اين بازي هستن
با تشكر پوريا اميد وارم ناراحت نشده باشين:blushing:;););)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or