10 چیزی که در مورد Assassin’s Creed باید بدانیم.

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
به نقل از سایت gameplayer 10 چیز که باید درباره ی بازیه Assassin’s Creed بدانید

1.کنترل بازی در صحنه های شلوغ و غیره راحت میباشد و هیچ مشکلی وجود ندارد.با کلید x به راحتی اصلحه در دستان شما قرار میگیرد و با کلید B کنترل دست دیگرتان و با A از پاهایتان استفاده میکنید.

2.بازی بسیار گسترده میباشد برای رفتن به شهر ها و روستا های دیگر مانند oblivion از محیط های جذاب و دیدنی عبور خواهید کرد راه ها زیبا و حس سفر به شما دست میدهد.

3.اسب سواری در این بازی لذت بخش است مانند بازیه call of juarz , ovlivion به راحتی کنترل میشوند.

4.راه های زیادی برای به قتل رساندن وجود دارد که در ترایلر ها و ...e3 اینطور مشخص شد که همش به استراتژی شما بستگی دارد و عملکرد شما.

5.شما در بازی فقط Cut-Scenes ها را تماشا نمیکنید در این Cut-Scenes ها شما کاملا میتوانید حرکت کنید و کارهایی را انجام دهید.

6.در بازی از هر جایی که بخواهید مانند اسپایدر من نمیتونید از دیوار بالا بروید البته در movie ها هم چین چیزی به نظر می آمد که اینطور نیست فقط از جاهای مشخص شده میتوان بالا رفت.

7.چیز های مرموز و عجیبی خواهید دید در این بازی بر علیه شما توطئه هایی میشود و شما نقش یه ماشین آدم کشی رو دارید.

8.دشمنان شما بسیار باهوش هستند و کسانی که شما باید به قتل برسانید باید با استراتژی خاص و با توجه به عناصر و محیط و نقشه موقعیت قتل را فراهم کنید.

9.بازی به زودی می آید.نمیدونم چرا این رو گفته:biggrin1:

10.بازی Assassin’s Creed مانند بازی های بزرگ دیگر بازی ای است که تاریخ انتشار بازی های دیگردر تاریخ عرضه را به تعویق میندازد.

اقا من تريلري توي گيم اسپات كشف نكردم كه حرف شما رو صدق كنه
كه بازي در اينده رخ ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون آقا رو نمیدونم ولی درباره صحبت من که گفتم آخر تریلر نمایش میده اگر اون تریلر 60 مگی مال نمایشگاه X06 پارسال رو بگیری آخرش همچین چیزی که من گفتم هست.
نظر من 8.5 هست.......اما برای من که 10 از 10 هست........4 هم بگیره برام اهمیت نداره مگه به Prince چند دادن ؟؟؟؟ مگه به World of Warcraft چند دادن ؟؟؟؟؟
من و تو که بازی رو نساختیم که حرس و جوش امتیاز رو بزنیم هیجانای Bioshock که یادتونه....مهم اینه من این بازی رو دوست دارم با باگ هم دوست دارم آقا یا خانم X این بازی رو دوست نداره بازی 100% بدون باگ دوست داره :confused:
اگه طرفدار این بازی هستین که خوش به حالتون ضد حال نمی خورین اگه نه انتظار زیادی نداشته باشین Assassin's Creed فقط Assassin's Creed هست نه بیشتر نه کمتر ;) و مطمئنا مشکلای خودش رو داره
++++
سه ساعت نطق کردم اما خدا وکیلی بعضی باگ ها خیلی ضایع بود تو ویدئو ها :biggrin1: اما تجربه ثابت کرده از رو دمو هم 1% به بازی امتیاز نده چه برسه از روی Trailer و مصاحبه !!!!
من که عاشق این بازی هستم. اگر باورتون نمیشه برید یکی از دوستای ما رو توی GTP گیر بیارید بپرسید.
ولی برام خیلی مهم که وسط بازی وقتی که یک نفر کشتم جسد روی هوا نمونه. چون میدونید بازی با هزار روش میشه تموم کرد. و وقتی که باگ داشته باشه خیلی وقت ها این امکان وجود داره که اجازه نده بازی تموم کنید.

sc+metal gear+shadow of colosos+tomb raider+prince of persia+hitman=assassins creed
:cheesygri
مگه تایوان داره میسازه که همه بازی ها رو زدی! بازار مشترک شد رفت ... :biggrin1:
اتفاقا من کاملا مخالفم اصلا شباهت با PoP نداره. این بازی یک اکشن مخفی کاری است و کاملا الطیر حرکاتش با شاهزاده فرق داره.
الطیر هیچ وقت نمیتونه از روی سر یک نفر بپره و یارو بکشه یا دور یک میله بگرده و ...
الطیر نسبت به شاهزاده خیلی خشک تر است و از نظر طنز پردازی هم با اون فرق داره سبک بازی هم مخفی کاری هست و با شاهزاده فرق داره من یادم نمیاد جایی از بازی توی شاهزاده باید مخفی کاری میکردیم.
درباره هیتمن هم که شک نکن هیچ ربطی به هیتمن نداره. الطیر نه آدمی که بخاطر پول آدم بکشه نه با یک کلت کمری و صدا خفه کن بره سراغ کسی!!

من هم تو همون نمایشگاه دیدم و از روی mapوخون فهمیدم و وقتی دوشمن هرکت میکون از خودش ردمیزار.0101 وقتی تو اخر دمومیرسه یارو میگه:هنوزنمی تونم در بارهی این چیزی بگم که بد او نو نشون میده.

so what is SPEED KILL in Prince of persia :T2T؟؟؟
کجای Speed Kill میشه مخفی کاری؟ اگر این کار رو هم نمیکردی هیچ فرقی نداشت میتونستی طرف بکشی ولی برای اساسین باید مخفی کاری کنی باید بچسبی به یک دیوار و جوری بری که کسی نبینه باید یک نفر بی سر و صدا بکشی این خیلی با اون فرق داره.
من هم تو همون نمایشگاه دیدم و از روی mapوخون فهمیدم و وقتی دوشمن هرکت میکون از خودش ردمیزار.0101 وقتی تو اخر دمومیرسه یارو میگه:هنوزنمی تونم در بارهی این چیزی بگم که بد او نو نشون میده.
این مربوط به همون آینده بود؟

چرا این قدر واسه بازی که پولش میخواد بره تو جیب یوبی سافت بحث میکنید به نظر من تبلیغات قبل از بازی زیاد نمیتونه جذابیت بازی رو نشون بده خیلی بازی ها تبلیغاتی وسیع داشتن وهمه فکر میکردن بهترین بازی سال میشه ولی نشد یوبی هم بااستفاده از نام محبوب pop میخواد بازیش رو به pop نسبت بده واز این راه ملیاردر بشه:confused:

مگه تایوان داره میسازه که همه بازی ها رو زدی! بازار مشترک شد رفت ... :biggrin1:
اتفاقا من کاملا مخالفم اصلا شباهت با PoP نداره. این بازی یک اکشن مخفی کاری است و کاملا الطیر حرکاتش با شاهزاده فرق داره.
الطیر هیچ وقت نمیتونه از روی سر یک نفر بپره و یارو بکشه یا دور یک میله بگرده و ...
الطیر نسبت به شاهزاده خیلی خشک تر است و از نظر طنز پردازی هم با اون فرق داره سبک بازی هم مخفی کاری هست و با شاهزاده فرق داره من یادم نمیاد جایی از بازی توی شاهزاده باید مخفی کاری میکردیم.
درباره هیتمن هم که شک نکن هیچ ربطی به هیتمن نداره. الطیر نه آدمی که بخاطر پول آدم بکشه نه با یک کلت کمری و صدا خفه کن بره سراغ کسی!!

بالا رفتن از در و ديوار شبيه شاهزاده ايراني يا تامب رايدر نيست!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
تو هيتمن كه مخفي كاري بود درست عينه هيتمن مردم شهر بهت شك ميكنن و اگر اذيتشون كني حالتو با خبر كردن مامورين مييگيرن مردم شهر هم نقش مهمي دارن اينا تو هيتمن نيست!!!!!!!
مخفي كاري بازي هم مخلوطي از متال گير و اسپلينتر هستش فقط تم ان فرق ميكنه:love::love:
تو pop:ttما speed killنداشتيم كه بدونه اينكه دشمن بفهمه بايد خفتش ميكرديم!!!؟؟؟؟؟؟؟

بالا رفتن از در و ديوار شبيه شاهزاده ايراني يا تامب رايدر نيست!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
تو هيتمن كه مخفي كاري بود درست عينه هيتمن مردم شهر بهت شك ميكنن و اگر اذيتشون كني حالتو با خبر كردن مامورين مييگيرن مردم شهر هم نقش مهمي دارن اينا تو هيتمن نيست!!!!!!!
مخفي كاري بازي هم مخلوطي از متال گير و اسپلينتر هستش فقط تم ان فرق ميكنه:love::love:
تو pop:ttما speed killنداشتيم كه بدونه اينكه دشمن بفهمه بايد خفتش ميكرديم!!!؟؟؟؟؟؟؟
مگه اگر توی یک بازی از در و دیوار بالا رفتی یعنی هم سبک شده؟ الان در GTA میتونی آزادانه بری ماشین بدزدی و سوار بشی تو سطح شهر بگردی و در Alan Wake هم همین کار میتونی بکنی ، یعنی هردو یک سبک دارند؟
شاهزاده ایرانی و تام رایدر یک بازی با سبک محدود بودند. محیط ها خیلی کم بود ، در هیچ کدوم از دو بازی شما حال و هوای مخفی نداشتی.
ببین Speed Kill درست که یک راه مخفی بود ولی اگر اون انجام هم نمیدادی هیچ فرقی نمیگرد.
ولی شما در AC باید از پشت نزدیک یک سرباز بشی و اون به قتل برسونی تا توجه ها به طرف اون جمع بشه و بعد بری سراغ نفر اصلی اگر جوری بری که سرباز متوجه بشه کل ماموریتت خراب شده. به این میگند مخفی کاری نه این که اگر مخفی کاری استفاده نکردهی ماموریتت خراب نشه.
مثلا یادم نیست توی MGS بود یا SC یک ماموریت داشت که اصلا نباید آدم میکشتی و با حال و هوای مخفی کاری باید از دستشون فرار میکردی به این میگند مخفی کاری یعنی اگر مخفی کاری نکنی ماموریت به اتمام نمیرسه. Speed Kill فقط برای هیجان و زیبایی گذاشته بودند. و دیدیم بجز یک مرحله با غول هیچ مرحله ای اجباری نبود.
چرا این قدر واسه بازی که پولش میخواد بره تو جیب یوبی سافت بحث میکنید به نظر من تبلیغات قبل از بازی زیاد نمیتونه جذابیت بازی رو نشون بده خیلی بازی ها تبلیغاتی وسیع داشتن وهمه فکر میکردن بهترین بازی سال میشه ولی نشد یوبی هم بااستفاده از نام محبوب pop میخواد بازیش رو به pop نسبت بده واز این راه ملیاردر بشه:confused:
تمام شیرین دنیای گیم به همین اگر اینجوری حساب کنی ، پس چرا بازی سنتر درست شد؟ چرا گیم اسپات بوجود اومد اصلا چرا انجمنی هست؟

مگه اگر توی یک بازی از در و دیوار بالا رفتی یعنی هم سبک شده؟ الان در GTA میتونی آزادانه بری ماشین بدزدی و سوار بشی تو سطح شهر بگردی و در Alan Wake هم همین کار میتونی بکنی ، یعنی هردو یک سبک دارند؟
شاهزاده ایرانی و تام رایدر یک بازی با سبک محدود بودند. محیط ها خیلی کم بود ، در هیچ کدوم از دو بازی شما حال و هوای مخفی نداشتی.
ببین Speed Kill درست که یک راه مخفی بود ولی اگر اون انجام هم نمیدادی هیچ فرقی نمیگرد.
ولی شما در AC باید از پشت نزدیک یک سرباز بشی و اون به قتل برسونی تا توجه ها به طرف اون جمع بشه و بعد بری سراغ نفر اصلی اگر جوری بری که سرباز متوجه بشه کل ماموریتت خراب شده. به این میگند مخفی کاری نه این که اگر مخفی کاری استفاده نکردهی ماموریتت خراب نشه.
مثلا یادم نیست توی MGS بود یا SC یک ماموریت داشت که اصلا نباید آدم میکشتی و با حال و هوای مخفی کاری باید از دستشون فرار میکردی به این میگند مخفی کاری یعنی اگر مخفی کاری نکنی ماموریت به اتمام نمیرسه. Speed Kill فقط برای هیجان و زیبایی گذاشته بودند. و دیدیم بجز یک مرحله با غول هیچ مرحله ای اجباری نبود.
تمام شیرین دنیای گیم به همین اگر اینجوری حساب کنی ، پس چرا بازی سنتر درست شد؟ چرا گیم اسپات بوجود اومد اصلا چرا انجمنی هست؟

نه سبك gtaو alan wakeكلن فرق مي كنه ولي شاهزاده ايراني و تامب رايدر و ac شباهت هاي زيادي با هم دارند!!!!!!!!!!!!!
احتملا تا حالا sc يا mgsرو روي hardبازي نكردي؟؟؟؟؟
اصلا همين sc4تو مرحله كشتي نبايد ادم ها رو ميكشتي چون از اعتماد nsaبهت كم مي شد!
كي گفت Speed killفقط برا يك غول بود براي چند تا غول بازي از جمله غولي كه فك نداره و اون دوتا داداش كه يكي تبر و يكي شمشير داشت استفاده ميشد درسته؟؟؟؟؟
از دوستان ديگه هم خواهش مي كنم بيان تو اين بحث ما چون خيلي جذاب داره ميشه!!!

نه سبك gtaو alan wakeكلن فرق مي كنه ولي شاهزاده ايراني و تامب رايدر و ac شباهت هاي زيادي با هم دارند!!!!!!!!!!!!!
احتملا تا حالا sc يا mgsرو روي hardبازي نكردي؟؟؟؟؟
اصلا همين sc4تو مرحله كشتي نبايد ادم ها رو ميكشتي چون از اعتماد nsaبهت كم مي شد!
كي گفت Speed killفقط برا يك غول بود براي چند تا غول بازي از جمله غولي كه فك نداره و اون دوتا داداش كه يكي تبر و يكي شمشير داشت استفاده ميشد درسته؟؟؟؟؟
از دوستان ديگه هم خواهش مي كنم بيان تو اين بحث ما چون خيلي جذاب داره ميشه!!!
چرا چه فرقی میکنه؟ آلن ویک هم میتونی آزادانه تو شهر بگردی ماشین برای خودت انتخاب کنی ولی سبکش مثل GTA نیست.
شاهزاده و تام رایدر خیلی فرق میکنه با AC شبیه هستند ولی هم سبک نیستند.
شما در AC یک نوع مخفی کاری خاصی داری که توی شاهزاده و تام رایدر نداری.
ببین تو کل بازی یک قسمت که غول به قول شما فک نداره اونجا دستگاه میگه که اجباری باید از Speed Kill استفاده کنی. اون دوتا برادر هم نیازی نیست اجباری استفاده کنی من خودم اونجا از این قدرت استفاده نکردم و همین طوری کشتمشون این حالت بیشتر برای هیجان انگیز کردن بازی بود.
شما در شاهزاده نمیتونی بگیری که هرجا تصمیم میگرفتی بالا بری یا از چند صد متری بپری پایین و...
ولی در AC شدنی است. یعنی سبک AC یک سبک مخفی کاری ، آزاد هست به نظرم ولی در تام رایدر و شاهزاده ما همچین چیزی نمیبینم.
خیلی خوب میشه بقیه هم بیان البته اگر اخراج نشیم همین طوری!

چند روز پيش داشتم تريلر هاي E3 رو دوباره نگاه ميكردم. تو يكي از تريلر ها كه مربوط به گيم پلي بود براي يه لحظه تو تصويريه پرش و نويز ايجاد ميشد كه اينطور القا ميكرد (حداقل براي من) كه چيزي كه گيمر از بازي ميبينه يه تصويره كه داره ارسال ميشه و يا بر روي يك مانيتور نشون داده ميشه.

چند روز پيش داشتم تريلر هاي E3 رو دوباره نگاه ميكردم. تو يكي از تريلر ها كه مربوط به گيم پلي بود براي يه لحظه تو تصويريه پرش و نويز ايجاد ميشد كه اينطور القا ميكرد (حداقل براي من) كه چيزي كه گيمر از بازي ميبينه يه تصويره كه داره ارسال ميشه و يا بر روي يك مانيتور نشون داده ميشه.
بله ، بخاطر این که الطیر از زمان آینده به زمان گذشته سفر میکنه.
اینجور که Raymond میگفت.
مثلا یکی از تریلر هایی که JadeRaymond میاد توش و صحبت میکنه و بعد پشت صفحه هم صحنه هایی از بازی نشون میده یکی از صحنه ها الطیر در حال پریدن هست که سایه اش شبیه به عقاب هست!!!
هر ماموریتش رو هم که تموم میکنه انگاری یک پر روی جسد میزاره. آخه تا الان هرچی من دیدم که سران اصلی رو کشته بعدش نشون میده یک پر از آسمون میاد پایین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or