10 چیزی که در مورد Assassin’s Creed باید بدانیم.

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
به نقل از سایت gameplayer 10 چیز که باید درباره ی بازیه Assassin’s Creed بدانید

1.کنترل بازی در صحنه های شلوغ و غیره راحت میباشد و هیچ مشکلی وجود ندارد.با کلید x به راحتی اصلحه در دستان شما قرار میگیرد و با کلید B کنترل دست دیگرتان و با A از پاهایتان استفاده میکنید.

2.بازی بسیار گسترده میباشد برای رفتن به شهر ها و روستا های دیگر مانند oblivion از محیط های جذاب و دیدنی عبور خواهید کرد راه ها زیبا و حس سفر به شما دست میدهد.

3.اسب سواری در این بازی لذت بخش است مانند بازیه call of juarz , ovlivion به راحتی کنترل میشوند.

4.راه های زیادی برای به قتل رساندن وجود دارد که در ترایلر ها و ...e3 اینطور مشخص شد که همش به استراتژی شما بستگی دارد و عملکرد شما.

5.شما در بازی فقط Cut-Scenes ها را تماشا نمیکنید در این Cut-Scenes ها شما کاملا میتوانید حرکت کنید و کارهایی را انجام دهید.

6.در بازی از هر جایی که بخواهید مانند اسپایدر من نمیتونید از دیوار بالا بروید البته در movie ها هم چین چیزی به نظر می آمد که اینطور نیست فقط از جاهای مشخص شده میتوان بالا رفت.

7.چیز های مرموز و عجیبی خواهید دید در این بازی بر علیه شما توطئه هایی میشود و شما نقش یه ماشین آدم کشی رو دارید.

8.دشمنان شما بسیار باهوش هستند و کسانی که شما باید به قتل برسانید باید با استراتژی خاص و با توجه به عناصر و محیط و نقشه موقعیت قتل را فراهم کنید.

9.بازی به زودی می آید.نمیدونم چرا این رو گفته:biggrin1:

10.بازی Assassin’s Creed مانند بازی های بزرگ دیگر بازی ای است که تاریخ انتشار بازی های دیگردر تاریخ عرضه را به تعویق میندازد.

نمیدونم اینارو بدونین یا نه.
1.بازی در اینده اتفاق میفتد
2.شوما تو ازمایشگاه هستید و به وسیاهی .یچزی. به گو زشته میاین
3.شما برای درست کردن اوزای کشورها و پیبردن به یسری راز به گزشته فرستاده میشن
demo is in gamespot

این بازی نقطه ی عطف کریسمس امسال خواهد بود اون وقت شما میگین حسم می گه ... حالم

می گه .... یکی اومده به خوابم می گه... احتمالا افطار زیاد خوردین.

باگ که ماله e3 بود الان بهتر شده:biggrin1:
دموی PAX رو بگیر یک قسمت توهم انگیز میشه! قسمتی که اون مست نمیزاره الطیر رد بشه و بعد الطیر یقه جناب میگیره پرتش میکنه یک طرف و سپس لباس الطیر مثل چرخ و فلک شروع میکنه چرخیدن توی بدن الطیر :eek:
نمیدونم اینارو بدونین یا نه.
1.بازی در اینده اتفاق میفتد
2.شوما تو ازمایشگاه هستید و به وسیاهی .یچزی. به گو زشته میاین
3.شما برای درست کردن اوزای کشورها و پیبردن به یسری راز به گزشته فرستاده میشن
demo is in gamespot
میشه دموش بگی کدوم؟
البته من یک حدسیاتی میزدم اخه توی تریلر پارسال توی X06 نشون دادن آخر بازی وقتی که الطیر زمین میوفته صفحه یک لحظه سیاه میشه و بعد میره توی یک مکانی که چندتا مانیتور دور دربین (حالت اول شخص) گرفتن و روی مانیتور هم عکس یک زنه آینه شده.
این توی تاپیکش هم گفتم. البته رایموند هم اشاره کرده بود که بازی به آینده سفر میکنه.
بازی تریپ ماتریکس به نظرم.

یعنی 1 ماه هم زود بگذره بریم این بازی رو بگیریم:love:
البته من خودم به شخصه خیلی خیلی بهش ایمان دارم و مطمئنآ یکی از نامزدهای بازی سال میشه:love:

نظر من 8.5 هست.......اما برای من که 10 از 10 هست........4 هم بگیره برام اهمیت نداره مگه به Prince چند دادن ؟؟؟؟ مگه به World of Warcraft چند دادن ؟؟؟؟؟
من و تو که بازی رو نساختیم که حرس و جوش امتیاز رو بزنیم هیجانای Bioshock که یادتونه....مهم اینه من این بازی رو دوست دارم با باگ هم دوست دارم آقا یا خانم X این بازی رو دوست نداره بازی 100% بدون باگ دوست داره :confused:
اگه طرفدار این بازی هستین که خوش به حالتون ضد حال نمی خورین اگه نه انتظار زیادی نداشته باشین Assassin's Creed فقط Assassin's Creed هست نه بیشتر نه کمتر ;) و مطمئنا مشکلای خودش رو داره
++++
سه ساعت نطق کردم اما خدا وکیلی بعضی باگ ها خیلی ضایع بود تو ویدئو ها :biggrin1: اما تجربه ثابت کرده از رو دمو هم 1% به بازی امتیاز نده چه برسه از روی Trailer و مصاحبه !!!!

در مورد Limited Edition به نقل از IGN :
Assassin's Creed Limited Edition will be distributed in much lower quantities than the regular SKU (hence the "limited" moniker and not a "special" one).

Though the limited edition's gameplay content will be identical to that of the standard version, Assassin's Creed LE will boast a number of bonus supplemental content items. In addition to a specialized tin packaging, the game will also include a figurine of lead character Altair, Penny Arcade comics, a miniature strategy guide, and Assassin-themed short films. Behind-the-scenes videos, official trailers, developer diaries, producer interviews and other unnamed goodies are also planned.
امید وارم Walmart زود بازی رو بیاره......در ضمن فقط 10 دلار گرون تره

من تریلرهاشو که دیدم به نظرم بزرگترین اشکالش جنگ کردنشه که سربازها یکی یکی حمله می کنند و عین ماست نگاه می کنند.
همچنین توی یکی از جنگ ها الطیر یه سرباز رو پرت می کنه و سرباز به پلکان چوبی برخورد می کنه و کل پله یه دفعه ای خراب می شه. (خیلی ضایع بود). اگه این باگ ها شو برداره خیلی خوب می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or