10 چیزی که در مورد Assassin’s Creed باید بدانیم.

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
به نقل از سایت gameplayer 10 چیز که باید درباره ی بازیه Assassin’s Creed بدانید

1.کنترل بازی در صحنه های شلوغ و غیره راحت میباشد و هیچ مشکلی وجود ندارد.با کلید x به راحتی اصلحه در دستان شما قرار میگیرد و با کلید B کنترل دست دیگرتان و با A از پاهایتان استفاده میکنید.

2.بازی بسیار گسترده میباشد برای رفتن به شهر ها و روستا های دیگر مانند oblivion از محیط های جذاب و دیدنی عبور خواهید کرد راه ها زیبا و حس سفر به شما دست میدهد.

3.اسب سواری در این بازی لذت بخش است مانند بازیه call of juarz , ovlivion به راحتی کنترل میشوند.

4.راه های زیادی برای به قتل رساندن وجود دارد که در ترایلر ها و ...e3 اینطور مشخص شد که همش به استراتژی شما بستگی دارد و عملکرد شما.

5.شما در بازی فقط Cut-Scenes ها را تماشا نمیکنید در این Cut-Scenes ها شما کاملا میتوانید حرکت کنید و کارهایی را انجام دهید.

6.در بازی از هر جایی که بخواهید مانند اسپایدر من نمیتونید از دیوار بالا بروید البته در movie ها هم چین چیزی به نظر می آمد که اینطور نیست فقط از جاهای مشخص شده میتوان بالا رفت.

7.چیز های مرموز و عجیبی خواهید دید در این بازی بر علیه شما توطئه هایی میشود و شما نقش یه ماشین آدم کشی رو دارید.

8.دشمنان شما بسیار باهوش هستند و کسانی که شما باید به قتل برسانید باید با استراتژی خاص و با توجه به عناصر و محیط و نقشه موقعیت قتل را فراهم کنید.

9.بازی به زودی می آید.نمیدونم چرا این رو گفته:biggrin1:

10.بازی Assassin’s Creed مانند بازی های بزرگ دیگر بازی ای است که تاریخ انتشار بازی های دیگردر تاریخ عرضه را به تعویق میندازد.

دیگه همه می دونن که بنده خودم دست چپه Altair هستم ! :biggrin1:
دارم واسش میمیرم می خوام همین که اومد دستم رو تمامیه درجه سختی از Easy بگیر تا Very Hard تمومش کنم :love:

نمیدونم چرا حس میکنم وقتی بیاد همگی ضد حال میخورین:biggrin1:
لطف کن زبونت گاز بگیر در ضمن اونقدر بازی بزرگی هست که بازی مثل Prince of Persia هم به گردش نمیرسه البته این بازی همچین چیزه شاخی هم نیست ( منظورم POP هست ) ولی در کل یکی از 10 بازی برتر سال میشه بدون هیچ شکی

لطف کن زبونت گاز بگیر در ضمن اونقدر بازی بزرگی هست که بازی مثل Prince of Persia هم به گردش نمیرسه البته این بازی همچین چیزه شاخی هم نیست ( منظورم POP هست ) ولی در کل یکی از 10 بازی برتر سال میشه بدون هیچ شکی
ببین من فقط حدسم بود حالا چند وقت دیگه بازی میاد معلوم میشه:)

دیگه همه می دونن که بنده خودم دست چپه Altair هستم ! :biggrin1:
دارم واسش میمیرم می خوام همین که اومد دستم رو تمامیه درجه سختی از Easy بگیر تا Very Hard تمومش کنم :love:
اوه ! شما دست چپ منی خودم خبر ندارم :-"
اوه ، منم نمیدونم چرا همچین احساسی میکنم. آخه خیلی باگ داره.
توهم انگیز بعضی از باگ هاش خود رایموند هم خندش میگیره :laughing:
البته برتری خاصی نسبت به اسپلینترسل داره. :cheesygri

یه جورایی موافقم....
حالا شک جایز است... :biggrin1: هیچ وقت نمیشه با قاطعیت یه چیزی رو گفت... یه دفعه دیدی اون چیزی که من وشما انتظار داریم نشد :-"

اوه ، منم نمیدونم چرا همچین احساسی میکنم. آخه خیلی باگ داره.
توهم انگیز بعضی از باگ هاش خود رایموند هم خندش میگیره :laughing:
البته برتری خاصی نسبت به اسپلینترسل داره. :cheesygri

باگ که ماله e3 بود الان بهتر شده:biggrin1:

به نظرم pandora tomorrow بی ربط نمیگه چون من با دموهاش زیاد حال نکردم تازه شباهت زیادی هم باpop نداره به جزء این که هردوتا شخصیت شمشیر دارن

kos-mos400.jpg

آخه بعضی وقت ها یه چیزایی هست که نمیشه بیخیال شد...
اگه چشم باز نداشته باشین به واقعیت،بعد که بازی اومد و مشخص شد چجوریه زیاد زورتون میگیره که چرا خودم رو به خریت میزدم و اینقدر انتظار کشیدم و چرا اینجوری شد و ...

ولی اگه چشم باز داشته باشین همیشه همونجوری که دوست دارین اتفاق میوفته!(چون توقع تون بالانس شده)خب بنظر من امین یه جورایی راست میگه! این بازی واقا تا حالا یه اکشن درست حسابی ازش نمایان نشده! تا حالا هر چی بوده همش از در و دیوار بالا میرفته و نمیدونم یه بار هم توی E3 امسال بدجور ضایع شد که واقا هر جور فکر میکنم نمیتونم ازش بگذرم و خودم رو به بیخیالی بزنم...(البته اون باگ زیاد مهم نیست برطرف میشه انشالله:biggrin1:! ولی اصل موضوع خود بازیه که همینجور که گفتم چیز زیادی ازش دیده نشده)
این سایت ها هم زیاد به اطمینانشون حاصل نفرماید.چون کارشون اینه که برای بدست آوردن شهرت و تجربه و تبلیغ میرن این تحقیقات رو انجام میدن.حالا خوب و بد بودن اون بازی دیگه بعدا مشخص میشه.

بهر حال من قضیه Lair هنوز یادمه! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or