10 نمایش برتر E3 2015 از نگاه بازی سنتر

بهترین نمایش E3 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    400

TCSCELL

8
کاربر سایت

E3 سال 2015 هم از راه رسید و اتفاقا هم چه رسیدنی! نمایشگاه امسال از چند حیث، یکی از بهترین نمایشگاه‌های چندین سال اخیر بود. امسال ما در کنار کنفرانس‌های همیشگی و پای ثابت، چون مایکروسافت، سونی، یوبی‌سافت، الکترونیک آرتز و نینتندو، شاهد برگزاری 3 کنفرانس دیگر از طرف شرکت‌های اسکوئرانیکس، بتسدا و AMD بودیم. از طرف دیگر، شاهد حضور عناوین بسیار بزرگ و عظیمی بودیم که مو را به تن طرفدارانشان سیخ می‌کرد. بمب‌های خبری و معرفی عناوین جدید و نمایش عناوینی که قبلا فقط در حد شایعه بودند از این دست هستند. در این میان بازی‌های دیگری نیز معرفی شدند که آرزوی چندین و چند ساله طرفداران بودند و براستی تمامی آن‌ها فقط در یک E3 به نمایش درآمدند. حضور عناوینی مثل بازسازی «فاینال فانتزی 7»، شروع ساخت «شنمو 3» و عنوان همیشه غایب «آخرین نگهبان» کافی است که تا E3 سال 2015 را از بهترین‌های دهه بدانیم.

بعد از شوک‌های پی‌درپی‌ای که شرکت‌ها به طرفدارانشان دادند، تیم تحریریه بازی‌سنتر بر آن شد تا 10 نمایش برتر E3 امسال را به رسم تحریر درآورد. نکته‌ای که باید در اینجا گفته شود، این است که سعی شده بر نمایش‌هایی تاکید شود که بصورت گیم‌پلی به نمایش درآمدند. یعنی عناوینی که فقط با یک تبلیغ و تریلر معرفی و نمایش داده شدند، در لیست حضور ندارند. به علاوه کیفیت نمایش و موارد نشان داده شده در نمایش نیز در این امر دخیل بودند. امیدواریم از این لیست لذت ببرید.

لیست خوبی بود بجز حضور Forza 6 که بنظرم نمایش NFS به مراتب بهتر بود! البته نظر تیم تحریریه ولی واسه من که اینطوری بود.
نکته دوم هم بنظرم بالاتر بودن Horizon نسبت به Fallout , Doom بود که یذره اغراق شده این موضوع.

پ.ن : خواهشا کسی جبهه نگیره من کاملا احترام میذارم به نظر تحریریه.

بوی فن بازی همیشه در این سایت تنین انداز هست دیگه ندید می گفتم u4 رتبه ی اول رو می گیره(جالب اینکه با اینکه نمایش tr در حد همین بازی بود اما صالا در لیستم نیست.) البته نه اینکه نمایش بدی u4 داشته اما قطعا می شد یکی از بازی های انحصاری Microsoft هم 1 بار که شده اول بشه یا حداقل 1 بازی مولتی باشه

بوی فن بازی همیشه در این سایت تنین انداز هست دیگه ندید می گفتم u4 رتبه ی اول رو می گیره(جالب اینکه با اینکه نمایش tr در حد همین بازی بود اما صالا در لیستم نیست.) البته نه اینکه نمایش بدی u4 داشته اما قطعا می شد یکی از بازی های انحصاری Microsoft هم 1 بار که شده اول بشه یا حداقل 1 بازی مولتی باشه

,اگه یه بازی میخواد اول بشه باید پتانسیل اون رو داشنه باشه که به نظر من tr در کنار این دو بازی حرفی واس گفتن نداش .
در ضمن این پست شما 400% بیشتر از مقاله بوی فن بوی میده .

طوری میگید یک بار هم شده بازی های مایکرو باید اول میشد که انگار قراره نوبتی یک بار از مایکرو و یک بار از سونی به عنوانبه ی اول انتخاب بشه که هیچ کس دلخور نشه! :|
هر بازی بهتر باشه شماره ۱ انتخاب میشه و کاری نداریم برا کدوم شرکته!
همه ی انتخاب ها عالی و تمام بازی های لیست جزو بهترین ها هستن!

جیگرم کباب شد اصلا :( =((

انتخابها خوب بود. یعنی جایی که آنچارتد و ناتی داگ باشه دیگه کسی جلودارش نیست. البته به نظرم نمایشهای Doom و Fallout از Horizon بهتر بودن.

راستی اگر یه نظر سنجی بذارید که ما هم انتخاب کنیم خیلی خوب میشه.

انتخابها خوب بود. یعنی جایی که آنچارتد و ناتی داگ باشه دیگه کسی جلودارش نیست. البته به نظرم نمایشهای Doom و Fallout از Horizon بهتر بودن.

راستی اگر یه نظر سنجی بذارید که ما هم انتخاب کنیم خیلی خوب میشه.

قطعا با شما موافقم و تایید میکنم شدیدا !!! (البته من میگم مثلا اگه DOOM دوم بود بهتر بود)
DOOM ! ها هاااه هااا
خخ:d
اما کلا خوب بود
ممنون از اعضای تحریره
ولی به نظرم Rise Of Tomb Raider هم نمیاش بسیار زیبا و خوبی داشت و جای خالیش حس میشه
باتشکر

خوب نكته ي خيلي جالبي كه وجود داشت اين بود كه افراد تحريريه كاملاً بر اساس عرق و تعصب بازي ها رو انتخاب كرده بودن.افراد تحريريه كه فن سوني بودن انحصاري سوني رو انتخاب كردن و افراد تحريريه كه فن مايكروسافت بودن بازي هاي انحصاري مايكروسافت رو انتخاب كرده بودن.يه نگاه به بازي هاي انتخاب شده و اسم افراد زيرش نگاه كنيد همه چيز دستتون مياد.در حق بازي هايي مثل Fallout,Doomواقعا ظلم شد.
البته خوب نظر تحريريه روي سر ما جا داره.

اما قطعا می شد یکی از بازی های انحصاری Microsoft هم 1 بار که شده اول بشه یا حداقل 1 بازی مولتی باشه

4fo6i5e9r5x0r0o9d85e.jpg

اینکه بازی مایکروسافت نمایشش در اون حد قوی نیست که اول بشه تقصیر ما یا اونا نیست. تواناییش رو ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or