10 عنوان برتر PS3 تا بحال از نگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت

هر ماه و هر سال تکنولوژی ها ساخت بازی های رایانه ای پیشرفت میکند و شاهد بازی های بهتر و جذاب تری هستیم اکنون که 5 سال از نسل حاضر بازی های رایانه ای میگذرد بازیسنتر اقدام به انتخاب بازی های برتر کنسول PS3 کرده است. لیستی که تقدیم حضورتان میکنیم شامل 10 بازی برتر این کنسول از ابتدای عرضه آن تا اخر اگوست 2010 میباشد.امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

لینک صفحه اصلی

موفق باشید :rose:

• Like
Reactions: 浪人
چون ربطی به هم ندارن. وقتی یه بازی داره در یک کنسول بررسی می شه با شرایط اون کنسول هم سنجیده می شه. COD4 بازی ای هست که روی شبکه Live کلی طرفدار داشت و داره و بهترین نسخه بازیشم مال همون x360 هست از لحاظ کلی و بیشتر طرفداراشم مال این کنسول هستن. یعنی آنلاین این بازی در 360 کاملاً سر تر هست از پلتفرم های دیگه.
اشکان جان به نظر من اشتباه میکنی ، اول اینکه خودت داری میگی بازی رو روی یک کنسول بررسی میکنی و با نسخه ی کنسول دیگه مقایسش نمیکنی پس نمیتونی بگی نسخه ی انلاین بازی تو Live بهتر از PSN هست ، چون کلا شبکه ی Live با شبکه ی PS قابل مقایسه نیست ! بعد COD4 تا چندین ماه بعد از عرضه ، Most Played Game بوده تو PSN ! ( با توجه به اینکه آمار رسمی وجود نداره ) پس مطئننا تو PSN هم کلی طرفدار داره ، البته قبول دارم نسخه ی 360 فروش بیشتری داشته ( که صد البته بر میگرده به 360 چون اون موقع حداقل 2 برابر بیشتر از PS3 فروش رفته بود )
در کل قبول دارم نسخه ی بهتر برای 360 هست ولی به نظر من مقایسه انلاین بازی اشتباهه .

در مورد Assassin's Creed II و Dead Space هم باز تعیین کننده کنسول بوده. به دلیل اینکه از میان این دو بازی به صورت کلی کسایی که x360 بازی می کنن سبک ACII ترجیح می دن ولی در PS3 عموماً DS رو ترجیح می دن
این توجیه هم به نظر من منطقی نمیاد .

• Like
Reactions: FrankinG
اشکان جان به نظر من اشتباه میکنی ، اول اینکه خودت داری میگی بازی رو روی یک کنسول بررسی میکنی و با نسخه ی کنسول دیگه مقایسش نمیکنی پس نمیتونی بگی نسخه ی انلاین بازی تو Live بهتر از PSN هست ، چون کلا شبکه ی Live با شبکه ی PS قابل مقایسه نیست ! بعد COD4 تا چندین ماه بعد از عرضه ، Most Played Game بوده تو PSN ! ( با توجه به اینکه آمار رسمی وجود نداره ) پس مطئننا تو PSN هم کلی طرفدار داره ، البته قبول دارم نسخه ی 360 فروش بیشتری داشته ( که صد البته بر میگرده به 360 چون اون موقع حداقل 2 برابر بیشتر از PS3 فروش رفته بود )
در کل قبول دارم نسخه ی بهتر برای 360 هست ولی به نظر من مقایسه انلاین بازی اشتباهه .
نیما جان من کنسولارو مقایسه نکردم. بحث تعداد طرفدار هم نیست. همه می دونن cod4 وقتی اومد روی همه پلتفرم ها کلی بازی می کردن بازیشو. یه بازی FPS به این شکل با توجه به امکانات Live خیلی واضح هست که xbox بازا بیشتر از ps بازا دوسش دارن. نمونه خیلی سادشم اینکه یه نفر هم اینجا نیومده بگه چرا cod4 توی لیست ps نیست ولی یسری حتی انتقاد کردن که چرا MW2 رو توی لیست 360 نگذاشتید.
در کل شما اشتباه متوجه شدی من چی نوشتم چون از روی آنلاین این بازی ها نتیجه گیری نکردم. نوشتم به دلیل تفاوتی که دارن نسخه 360 بهتره و xbox بازا خیلی بیشتر از ps بازا به این بازی اهمیت می دن. این توجیه نیست واقعیت هست.
این توجیه هم به نظر من منطقی نمیاد .
اینا هم توجیه نیست که بخواد منطقی باشه یا نباشه. اینا از روی رای گیری بدست امده. وقتی تو شرایط مساوی ps بازا به ds بیشتر از ac رای دادن (اونم نه با اختلاف کم) من دخالتی نداشتم اون موفع متاسفانه.

پ.ن: در هر صورت مشخصه که اگر 1000 جور لیست 10 تایی چیده بشه باز یک نفر پیدا می شه که حالت 1001 به نظرش منطقی میاد. این لیستم نظر بازی سنتر بوده نه نظر شخصی من بوده، نه نظر شخصی به فرض ماکان بوده نه نظر شخصی ...
این چیزایی هم که من گفتم ممکنه با سلیقه یک شخص کاملاً متفاوت باشه یعنی مثلاً طرف PS3 داره ولی بهترین بازی عمرش COD4 بوده. ولی این نظر کلی نزدیک 30 نفر گیمر بوده که خیلی بهتر از نظر 1 یا 2 نفر می شه روش بحث کرد.

توی تجربه ی یه بازی روی دو کنسول متفاوت به غیر از شبکه های انلاین و تفاوت های گرافیکی، بحث کنترلر هم خیلی مهمه! از بین 4 بازی RDR , B:AA , SSF IV , BB:CT که من روی هر دو کنسول بازی کردم، RDR تجربه ی بهتری رو 360 داره و سه بازی دیگه روی PS3. دلیل اصلی هم کنترلر هست. حدس میزنم تجربه ی بازیهایی مثل MW هم با کنترلر 360 خیلی بهتر باشه.
راستی همش نظرات منه!!!

اینا هم توجیه نیست که بخواد منطقی باشه یا نباشه. اینا از روی رای گیری بدست امده. وقتی تو شرایط مساوی ps بازا به ds بیشتر از ac رای دادن (اونم نه با اختلاف کم) من دخالتی نداشتم اون موفع متاسفانه.
اهان شما در مورد DS و AC II منظورت توی تحریریه و جمع خودتون بود ؟ :d چون من فکر کردم اون چیزی که نوشتی منظور ِ کلّی داشتی که مثلا فلان سبک به درد 360 میخوره و اون یکی رو PS3 جواب میده ! نگو منظورت رای گیری بوده و من متوجه نشدم :d .

به هر حال کاملا قبول دارم هر لیستی ارائه بشه بازم مخالف وجود خواهد داشت ، بلاخره برادر با برادر اختلاف سلیقه داره ، چه برسه به 50 هزار تا از اعضای یه فروم :d

در کل لیستتون خیلی خوب بود .

موفق باشید .

اونجا تشکر کردم گفتم اینجا هم بکنم!:دی
ماشاالله این قدر بحث ها زیاد شده پوز خیلی ها مثل من که بحث کردن دوست دارم خورده زمین!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or