10 عنوان برتر PS3 تا بحال از نگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت

هر ماه و هر سال تکنولوژی ها ساخت بازی های رایانه ای پیشرفت میکند و شاهد بازی های بهتر و جذاب تری هستیم اکنون که 5 سال از نسل حاضر بازی های رایانه ای میگذرد بازیسنتر اقدام به انتخاب بازی های برتر کنسول PS3 کرده است. لیستی که تقدیم حضورتان میکنیم شامل 10 بازی برتر این کنسول از ابتدای عرضه آن تا اخر اگوست 2010 میباشد.امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

لینک صفحه اصلی

موفق باشید :rose:

• Like
Reactions: 浪人
یعنی Killzone 2 کلا نباید تو 10 تا بازی برتر PS3 باشه ؟! این نظر تمامی اعضای تحریریه و کادر بازی سنتر هست نه نظر یک نفر، این بارها و بارها تاکید شده.

این رو بهش نمیگن نظر مخالف، این نظر شخص شماست ممکن ِ کاملا با این فرق کنه و درعین حال محترم ِ ولی عرض کردم این انتخاب ها نظر تمام کادر بازی سنتر که در نهایت به این شکل در اومده.
منم با دوستان موافقم که باید جای بازی اول و دوم عوض میشد. شماره ی 5 باید شماره ی 3 میشد و شماره ی 4 و 6 هم نباید تو این لیست باشن. حتی 10 هم نباید باشه. بازیهایی مثل SSF IV و VC شایسته تر هستن. حتی R&C هم میتونست باشه.حالا Bioshock , AC 2 , DS , TES:O و ... بمانند. البته اینا نظر منه و در مجموع خوبه که BC سلیقش رو ابراز کنه.
-------------------------------
فکر کنم کلا از انحصاریا بدت میاد :biggrin1:
نه به جان ولف! U2 و MGS4 و GOW 3 هم انحصاری هستن دیگه
4و6 دقیقا جایی که باید میبودن قرار گرفتن
من، به عنوان یه گیمر معمولی، نظرم اینه که Kz2 توی این لیست نباید باشه و HR هم اصلا با بقیه بازیها نباید مقایسه بشه.

آخرین ویرایش:
به نگاه به میانگین بازی ها هم بندازین مفهمین همون مقام دوم هم زیادشه!
الان مزاح کردی دیگه ؟! :دی تنها بازی-ای که تو PS3 میتونست به MGS4 نزدیک بشه همون UNCHARTED2 بود که به نظر بچه-ها بهتر بوده. دمتون گرم عالی بود
شماره ی 4 و 6 هم نباید تو این لیست باشن
فکر کنم کلا از انحصاریا بدت میاد :دی 4و6 دقیقا جایی که باید میبودن قرار گرفتن

اگر Assassin's Creed II و COD4 که دو بازی مولتی هستن از Dead Space تو قسمت 360 بهتر هستن چرا تو قسمت PS3 بازی Dead Space هست ولی اون دوتا نیستن..!!!!؟
به همون دلیل که RDR توی لیست PS3 سایت IGN رتبه 3 رو داره و COD4 رتبه 17 . توی همین سایت و در لیست 360 بازی COD4 رتبه 3 رو داره و RDR رتبه 4 .

جا داره همینجا از مدیر عزیز نیما (Nima) به خاطر همه زحماتی که برای به ثمر رسیدن این مقاله کشید تشکر کنم. واقعا بدون زحمات ایشون این مقاله به سرانجام نمیرسید!

حسابی زدین تو سر و کله هم تا این 10 بازی انتخاب شد ؟:d

نمی دونم اگه تو نسل قبل بودیم بازم rdr و dead space به این موفقیت می رسیدن یا نه.
آخه rdr نسخه ps3 کلی مشکلات گرافیکی داشت،نصف آبجکت ها تو دو قدمی آدم لود می شدن،واقعا دلیل پنجم شدن این شاهکار چیه؟
dead space غیر از صداگذاریش واقعا چه چیز جدیدی داشت؟مگه بازی های horror نسل قبل رو یادتون رفته؟

به همون دلیل که RDR توی لیست PS3 سایت IGN رتبه 3 رو داره و COD4 رتبه 17 . توی همین سایت و در لیست 360 بازی COD4 رتبه 3 رو داره و RDR رتبه 4 .

دلیلی خاصی داشت یا فقط از IGN تبعیت کردین..

اگر Assassin's Creed II و COD4 که دو بازی مولتی هستن از Dead Space تو قسمت 360 بهتر هستن چرا تو قسمت PS3 بازی Dead Space هست ولی اون دوتا نیستن..!!!!؟
چون ربطی به هم ندارن. وقتی یه بازی داره در یک کنسول بررسی می شه با شرایط اون کنسول هم سنجیده می شه. COD4 بازی ای هست که روی شبکه Live کلی طرفدار داشت و داره و بهترین نسخه بازیشم مال همون x360 هست از لحاظ کلی و بیشتر طرفداراشم مال این کنسول هستن. یعنی آنلاین این بازی در 360 کاملاً سر تر هست از پلتفرم های دیگه.
در مورد Assassin's Creed II و Dead Space هم باز تعیین کننده کنسول بوده. به دلیل اینکه از میان این دو بازی به صورت کلی کسایی که x360 بازی می کنن سبک ACII ترجیح می دن ولی در PS3 عموماً DS رو ترجیح می دن.

پ.ن: این لیست ها ممکنه اشکالاتی داشته باشه از نظر خیلی ها چون اصولاً انتخاب بازی برمی گرده به نظرات افراد ولی روی این 10 تا بازی کلی بحث شده برای هر انتخاب و همینطوری دورهمی 4 تا بازی انتخاب نشده. حتی در میان خود اعضای تحریره بازی هایی مطرح شد که طرفداراشون دوست داشتن توی 4 تای اول باشه ولی اصلاً توی لیست 10 تا نیومد.
نمی دونم اگه تو نسل قبل بودیم بازم rdr و dead space به این موفقیت می رسیدن یا نه.
آخه rdr نسخه ps3 کلی مشکلات گرافیکی داشت،نصف آبجکت ها تو دو قدمی آدم لود می شدن،واقعا دلیل پنجم شدن این شاهکار چیه؟
dead space غیر از صداگذاریش واقعا چه چیز جدیدی داشت؟مگه بازی های horror نسل قبل رو یادتون رفته؟
نمی دونم اگر این دو بازی انحصاری سونی بودن باز هم این حرفا رو می زدین یا نه...

به دلیل اینکه از میان این دو بازی به صورت کلی کسایی که x360 بازی می کنن سبک ACII ترجیح می دن ولی در PS3 عموماً DS رو ترجیح می دن.
من تا الآن فکر میکردم 360 کنسول تفنگ و PS3 کنسول شمشیره ! :دی
که ظاهرا" اشتباه میکردم ...

نمی دونم اگر این دو بازی انحصاری سونی بودن باز هم این حرفا رو می زدین یا نه...
من علاقه ای به طرفداری کردن از یه کنسول خاص ندارم و فقط نظرم رو گفتم.
از نظر من rdr نسخه ps3 مشکلات گرافیکی داشت و این مشکلاتش آزار دهنده بود و بهتر بود به جاش GTA IV انتخاب می شد.
dead space هم نمی دونم چه افتخارات مهمی رو بدست اورده یا چه نواوری هایی داشته(کافیه run like hell رو بازی کنید تا به خلاقیت سازندگانش آفرین بگید)

با سلام.
چون انتخاب بازی ها جمعی و گروهی بوده پس احترامش واجب است!احترام می گذاریم:d
ولی خداییش آخه جای HR اونجا هستش؟!:((حالا نمی گیم اول می شد ولی از نظر من می تونست بالای GOW3 بایسته!از RDR که خیلی سر تر بودش!
مرسی.

لیست خوبی بود خیلی بهتر از سایت های دیگه انتخاب کردین تبریک میگم اینم از لیست شخصی بنده
10-Heavy Rain
Little Big Planet -9
inFAMOUS -8
KillZone 2 -7
Uncharted 1-6
God Of War III -5
Metal Gear Solid 4 -4
Demon Souls -3
Red Dead: Redemption -2
Uncharted 2 -1

سلام عذر ميخوام از همگي
ببخشيد من نميتونم اين ليستو ببينم
نه برا 360 نه برا PS3
اين برا اعضاي خاصي هستش كه من دسترسي ندارم
يا اين كه ....
در هر صورت يه راهنمايي منو بكنيد ممنون ميشم
بازم معذرت ميخوام بابت سوالم

سلام عذر ميخوام از همگي
ببخشيد من نميتونم اين ليستو ببينم
نه برا 360 نه برا PS3
اين برا اعضاي خاصي هستش كه من دسترسي ندارم
يا اين كه ....
در هر صورت يه راهنمايي منو بكنيد ممنون ميشم
بازم معذرت ميخوام بابت سوالم

آدرس صفحه این هست اولش یک تبلیغی میاد که باید ردش کنی.

http://www.bazicenter.com/ps3/articles/130/page/1?pt=item

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or