10 عنوان برتر PS3 تا بحال از نگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت

هر ماه و هر سال تکنولوژی ها ساخت بازی های رایانه ای پیشرفت میکند و شاهد بازی های بهتر و جذاب تری هستیم اکنون که 5 سال از نسل حاضر بازی های رایانه ای میگذرد بازیسنتر اقدام به انتخاب بازی های برتر کنسول PS3 کرده است. لیستی که تقدیم حضورتان میکنیم شامل 10 بازی برتر این کنسول از ابتدای عرضه آن تا اخر اگوست 2010 میباشد.امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.

لینک صفحه اصلی

موفق باشید :rose:

• Like
Reactions: 浪人
میشه نظر مخالف داد؟
منم با دوستان موافقم که باید جای بازی اول و دوم عوض میشد. شماره ی 5 باید شماره ی 3 میشد و شماره ی 4 و 6 هم نباید تو این لیست باشن. حتی 10 هم نباید باشه. بازیهایی مثل SSF IV و VC شایسته تر هستن. حتی R&C هم میتونست باشه.حالا Bioshock , AC 2 , DS , TES:O و ... بمانند. البته اینا نظر منه و در مجموع خوبه که BC سلیقش رو ابراز کنه.
راستی کلا بازیهای PSN رو حساب نکردید دیگه؟
بخصوص تو لیست 360 خیلی بازیهای ارکید میتونن بیان.
ویرایش: الان رفتم اونور یادم افتاد که B:AA هم میتونست باشه. کلا هر کاری که انجام میشد، یه سری بازی بودن که از نظر من و بقیه تو لیست نیستن :دی . در نتیجه کارتون درسته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
منم با دوستان موافقم که باید جای بازی اول و دوم عوض میشد. شماره ی 5 باید شماره ی 3 میشد و شماره ی 4 و 6 هم نباید تو این لیست باشن. حتی 10 هم نباید باشه. بازیهایی مثل SSF IV و VP شایسته تر هستن. حتی R&C هم میتونست باشه.حالا Bioshock , AC 2 , DS , TES:O و ... بمانند. البته اینا نظر منه و در مجموع خوبه که BC سلیقش رو ابراز کنه.
یعنی Killzone 2 کلا نباید تو 10 تا بازی برتر PS3 باشه ؟! این نظر تمامی اعضای تحریریه و کادر بازی سنتر هست نه نظر یک نفر، این بارها و بارها تاکید شده.

این رو بهش نمیگن نظر مخالف، این نظر شخص شماست ممکن ِ کاملا با این فرق کنه و درعین حال محترم ِ ولی عرض کردم این انتخاب ها نظر تمام کادر بازی سنتر که در نهایت به این شکل در اومده.

من هم یک انتقاد می کنم ، از نظر من باید 3 تا مطلب میزاشتید .
یکی انحصاری های X360 و یکی انحصاری های PS3 و دیگری هم عناوین مالتی .
اینجوری Heavy Rain میومد پنجم و ششم نمی شد =((

آخرین ویرایش:
اگر Assassin's Creed II و COD4 که دو بازی مولتی هستن از Dead Space تو قسمت 360 بهتر هستن چرا تو قسمت PS3 بازی Dead Space هست ولی اون دوتا نیستن..!!!!؟

جا داره همینجا از مدیر عزیز نیما (Nima) به خاطر همه زحماتی که برای به ثمر رسیدن این مقاله کشید تشکر کنم. واقعا بدون زحمات ایشون این مقاله به سرانجام نمیرسید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or