10 بازی Action نسل از نگاه gameinformer

Tαylor Swift

کاربر سایت
EndOfAnEra-Top10Action-610.jpg

درود

سایت gameinformer با توجه به نزدیک شدن به پایان عمر کنسول های نسل قبل تصمیم به انتخاب 10 بازی اکشن برتر نسل گرفته است .

Tomb rider

tomb%20raider.jpg

Dead Space

dead%20space.jpg

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

mgs4.jpg

Batman: Arkham Asylum

arkham%20asylum.jpg

Assassin's Creed: Brotherhood

ac%20brotherhood.jpg

Uncharted 2: Among Thieves

uncharted%202.jpg

God of War III

godofwariii.jpg

Grand Theft Auto V

gta%20v.jpg

Red Dead Redemption

red%20dead%20redemption.jpg

The Last of Us

the%20last%20of%20us.jpg

Top 10 Action Games Of The Generation - Features - www.GameInformer.com

*
خانومها! آقایون!
گیرز و بایوشاک و کال آو دیوتی و بتلفیلد و هیلو و این مدل بازیها (شوترها) تو این لیست GameInformer هستند :
Top 10 Shooters Of The Generation - Features - www.GameInformer.com

آخرین ویرایش:
یه لیست بیخود. به نظرمن TLOU اصلا اکشن نیست. یه بازی Survival Horrorـه خالص. فحش خارمادر به TLOU هست که توی یه بازی خطی مثل GOW قرار بگیره. کلا این کلمه "اکشن" با عقل جور در نمیاد چون شما NFS هم بازی کنی هیجان داره. ژانرهای هر بازی این لیست هم که متفاوته.

بعد Asylum بجای سیتی؟ بیخیال...
سبک Survival Horror نداریم که! SH یه زیرژانر از سبک "اکشن" ـه. همونطور که اکشن ادونچر (توم ریدر)، بیت 'ـم آپ (بتمن آرکهام آسایلوم)، Open World (سرخپوست مرده و gta)، تاکتیکال اسپیناژ (جاسوسی) ( متال گیر 4)، ... هم همگی زیرژانر هستن و بازی اکشن حساب می شن.
گیرز هم اگر می بود توی لیست شوتر سوم شخص بود که بازم اکشن ـه.

همونطور كه دوستمون گفت و منم ميخواستم قبلش بگم اين ليست بازيهاي شوتر رو شامل نميشه :d
گيم اينفرمر قبلا ليست مشابهي واسه شوتر داده كه بازيهايي مثل gears يا farcry 3 و ..... تو اون ليست هستند(تو اين ليست كه بيشتر جنبه ادونچر داره sony نماينده هاي بيشتري داره و تو ليست شوتر مايكرو كه طبيعيه و مانور هر كدوم رو در زمينه تخصصي خودشون نشون ميده)

.

مقاله خوب بود!!!
ولی انخابا...چرت و پرت!!!:|
کنسول های نسل قبل!!
خب الان ما پی سی گیمرا کدوم نسلیم؟؟؟
SweetJesus.png

حالا چون نا متعادل نیستیم دستگاه بازیمون تغییر نمیکنه جزو نسل حساب نمیشیم؟:|
چرا بازی های آسی ک رو پی سی بهتر ا هر کنسول دیگه ای اجرا میشه مُلتیه؟:-/
پی سی یا کنسول ، اصل یا فرع....مسئله این است!!!
155fs198954.gif

:|

نیازمند یک عدد دیوار می باشیم...
بازی با متای 89 میشه متوسط، احتمالا 99 درصد بازی این نسل جدید، پیس آو شت هستند دیگه!!
اولا من گفتم متوسط متمايل به خوب ...در ثاني IGN و EDGE به اين بازي نمره 8 دادن و من هم موقعي كه اين بازي رو گرفتم و بازي كردم با اين دو منبع كه براي من خيلي مهم هست نظرشون هم عقيده شدم كه اين بازي يه بازيه متوسط متمايل به خوب هست نمره خودم هم به اين بازي 8 هست .....
ثالثا مگه شما شك داريد كه بازي هاي نسل جديد كه تا الان اومدن اكثرشون بازي هاي متوسطي هستن ؟؟!!
رابعا نظر شخصي من چرا باعث افزايش پاسكال وارده به شما شده رو واقعا متوجه نميشم ؟؟!!

اولا من گفتم متوسط متمايل به خوب ...در ثاني IGN و EDGE به اين بازي نمره 8 دادن و من هم موقعي كه اين بازي گرفتم و بازي كردم با اين دو منبع كه براي من خيلي مهم هست نظرشون هم عقيده بودم كه اين بازي يه بازيه متوسط متمايل به خوب هست نمره خودم هم به اين بازي 8 هست .....
ثالثا مگه شما شك داريد كه بازي هاي نسل جديد كه تا الان اومدن اكثرشون بازي هاي متوسطي هستن !!
رابعا نظر شخصي من چرا باعث افزايش پاسكال وارده به شما شده رو واقعا متوجه نميشم ؟؟!!

پاسکال و فشار و من !!:-j برو پسر جان! من به بازی به چشم سرگرمی نگاه می کنم! مثل بچه های چهار ساله نیستم که به چشم اسباب بازی عزیز و گرانقدر بهشون نگاه کنم!
تو عالم خودت خوش باش:)
راستی قبل از اینکه چیزی را بنویسی که 2 درصد هم فکت نیست، یه "به نظرم" قبلش اضافه کن!

لیست خوبیه ولی چطور روشون شد با وجود نسخه 2 و Revelations(:x فقط منم که اینجا فکر میکنم بهترین نسخست؟:دی) برادرهود رو بزارن:|

آخرین ویرایش:
پاسکال و فشار و من !!:-j برو پسر جان! من به بازی به چشم سرگرمی نگاه می کنم! مثل بچه های چهار ساله نیستم که به چشم اسباب بازی عزیز و گرانقدر بهشون نگاه کنم!
تو عالم خودت خوش باش:)
راستی قبل از اینکه چیزی را بنویسی که 2 درصد هم فکت نیست، یه "به نظرم" قبلش اضافه کن!
باووووشه :)خودش ناراحت نكن ....
دستگاه سنجش فكتت هم مثل اينكه با درصد تقريب دقيقي مشخص ميكنه چه چيزي چند درصد فكت يا نه :))
موفق باشيد :)

لیست خوبیه ولی انتخاب AS BH کاملا زیغه و باید جاش Assassins creed 2 قرار میگرفت چون خودم دوتاش با دقت بازی کردم .
ARkham هم سلیقه ای دیگه با این که خطی بود نسبت به Arkham city
ولی بودن یکیشونم خوبه واسه لیست
بهترین انتخابش هم 3 تای اوله که من موافقم باهاشون و و خوشحالم از انتخاب RDR.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or