10 بازی برتر گرافیکی E3 از نظر 1UP .

Gartall

کاربر سایت
لیست ترتیب نداره .

Top 10 Best Looking Games of E3 2011

Zelda HD: Seeing Link in HD reminds us why we love videogames; plain and simple
827.jpg

Battlefield 3: Be careful where you step. Our jaws are still on the floor
815.jpg

Gears of War 3: Has sheer destruction ever looked so good?We think not
820.jpg

Forza Motorsport 4: As close to photo-realism as we'veever seen in a racing game
819.jpg

BioShock Infinite: From cities underwater to cities inthesky, Irrational Games can make any environment look superb
816.jpg

Rayman Origins: Never before has a video game so deftly displayed itself as an interactive cartoon.
822.jpg

Dragon's Crown: Did anyone standing at a Golden Axe cabinet 20 years ago think games could ever look this good?
817.jpg

El Shaddai: Ascension of the Metatron: An utterly unique art-style solidified El Shaddai's place on this list for a second year in a row.
818.jpg

Trine 2: Seriously, take a look at that frog
823.jpg

Journey: Not a single frame from Journey would look out of place on the wall of a museum.
821.jpg

• Like
Reactions: Fratos and 浪人
بله. البته با کمک تریلر vga !خیلی ساده! با اتکا به حس ششم خودم.b-)

ببین این یه قلم دیگه خیلی تابلوئه! شما فقط کافیه تریلرای e3 آنچارتد 2 و سوم رو بشینی نگاه کنی.شماره دوم خیلی جذاب به نظر میرسه چون مشخصه نابه ولی این یکی صحنه هاش تکراری میزنه.

1. شروع بازی مثل شماره قبلی به گذشته فلش بک میزنه. (این از تریلر vga مشخصه)
2.صحنه های شبیه به شماره قبلی. مثل:
اون جایی که سالی و نیتن و کلوئی دور یه میز نشستن و دارن راجع به ماجراجوییشون حرف میزنن. شدید منو یاد اون صحنه در شماره دوم انداخت که نیتن و النا و اون یارو شیفر تو کوهستان دور میز نشسته بودن داشتن راجع به ماجراجویی حرف میزدن.

یا صحنه هایی که با villain های بازی داشتن باز منو یاد صحنه هایی که با لزارویچ داشتن مینداخت.همین تهدید کردن ها و گرفتن اون شیئ که میخوان. تو قبلی خنجر بود تو این یکی انگشتر.اینجا مثلا خواستن نواوری کنن villain بازی زن شده. اونی هم که نقش معاونشو داره منو یاد harry انداخت. این رقابتش با دریک. بخصوص اون جایی که گفت به دریک اعتماد نکن.

یا اصلا اون صحنه هواپیما که همون صحنه قطار شماره دوم رو تداعی میکنه بخصوص که داستان و روایت بازی تو هر دو شماره از این جاس که چند تیکه میشه.

بقیش هم یه حسه من نمیتونم واست تشریح کنم.واسه من این تریلر اصلا و ابدا جذابیت تریلر شماره قبلی رو نداشت. در ضمن من نمیگم روایت داستانی عینه قبلیه. ولی کپی برداری های ناجوری داره.
شباهت که وجود داره اما تمام مواردی که گفتی بر پایه حدس و گمان هست بخصوص استارت بازی که هنوز هیچ چیز مشخص نیست, عمقی بخوای نگاه کنی کلی تفاوت میشه ازش کشید بیرون. در کل منظورم اینه که دو دقیقه از یک بازی 10 - 12 ساعته چیز خاصی رو نشون نمیده که بخوایم در موردش بقطع نظر بدیم و بگیم آره بلاشک کپی کردن روایت داستانی رو. یعنی با سابقه ای که از ND سراغ دارم اونقدرا احمق نیستند و مطمئن باش یک تجربه متفاوت با قبل رو خلق میکنند.
مثلاً صحنه پریدن روی چرخ هواپیما کجا واگن قطار کجا, کما اینکه توی U3 بر خلاف نسخه قبلی این سکانس تماماً گیم پلی هست و هیجانش چندین برابر :دی !

نبود RAGE و U3 خودشون کلا اعتبار 10 رتر رو یماره پایین
البته نمیدونم به چه معیاری انتخاب شدن ولی بجز 6تای اول و JOURNEY به نظرم وجود بقشون اضافی بوده وقتی بازیهایی مثل RAGE و U3 با اون گرافیک سرسام آورشون هستن
1. شروع بازی مثل شماره قبلی به گذشته فلش بک میزنه. (این از تریلر vga مشخصه)
شاید فلش بکهایی باشه ولی اصلا معلوم نیست که شروع بازی با فلش بک شروع بشه . من که هرچی تریلر رو نگاه کردم متوجه نشدم !
اون جایی که سالی و نیتن و کلوئی دور یه میز نشستن و دارن راجع به ماجراجوییشون حرف میزنن. شدید منو یاد اون صحنه در شماره دوم انداخت که نیتن و النا و اون یارو شیفر تو کوهستان دور میز نشسته بودن داشتن راجع به ماجراجویی حرف میزدن.
با این یکی کاملا موافقم . میگم یه EMAIL بزنیم به ND بگیم تو این صحنه میز و صندلی رو حذف کنن بجاش فرش پهن کنن پشتی بزارن یه قلیون هم بدن سالی . میشه نوآوری دیگه ؟
البته همین یک تیکه-ی پستتون همه چیز رو مشخص میکنه :دی
با اتکا به حس ششم خودم.b-)

• Like
Reactions: Apóllōn
میگم یه EMAIL بزنیم به ND بگیم تو این صحنه میز و صندلی رو حذف کنن بجاش فرش پهن کنن پشتی بزارن یه قلیون هم بدن سالی . میشه نوآوری دیگه ؟

اره اتفاقا جور درمیاد بازی تو عربستان و خاور میانه س. و بساط قلیون و فرش ایرانی هم با فضای بازی کاملا جور در میاد.کلوئی هم اون وسط برامون عربی برقصه بعد سالی هم راه به راه پول بذاره تو اقسا نقاط بدنش!!

البته همین یک تیکه-ی پستتون همه چیز رو مشخص میکنه
ببین من خودم خدای مسخره بازی دراوردن و جواب بی ربط دادنم پس اگه میتونی با حساب کتاب جواب بدی که هیچی وگرنه بی خیال حوصله ندارم وقتمو تلف کنم.

در مورد اون قسمتی که آقا خوشتیپه میگه Don't trust drake, بنظرم داره این حرف رو به ویکتور سالیوان میزنه و حدس من این هست که داستان توی این نسخه بیشتر روی اتفاقات ما بین سالی و نیت فوکس خواهد کرد (البته حدس نیست خود ND گفته, که میتونه خیلی خیلی جالب باشه :دی).
Ammy Henning هم قول داستانی کاملاً متفاوت و خیلی جدی تر رو داده. نمیشه از روی دوتا تریلر 2 دقیقه ای نظر داد, باید صبر کرد و دید ...

پسوند هر دو بازی تداعی میکنه اوج تفاوت داستانی رو "فریب دریک", "در میان دزدان" !

ببین من خودم خدای مسخره بازی دراوردن و جواب بی ربط دادنم پس اگه میتونی با حساب کتاب جواب بدی که هیچی وگرنه بی خیال حوصله ندارم وقتمو تلف کنم.
عزیز با حساب کتاب بحث کردن خیلی با اتکا به حس ششم شما فرق داره !!
سری فیلمهای ایندیاناجونز هم همیشه درباره-ی گنج بوده ولی همیشه پرداخت خیلی خوب و کشش فوق العاده-ای داشته .
در آخر تاپیک درباره-ی گرافیک بازی هست . اگه نکته-ای درمورد داستان و . . . دارید میتونید در تاپیک
Uncharted 3: Drake’s Deception Vs Gears of war 3
بحث رو ادامه بدید

البته نمیدونم به چه معیاری انتخاب شدن ولی بجز 6تای اول و JOURNEY به نظرم وجود بقشون اضافی بوده وقتی بازیهایی مثل RAGE و U3 با اون گرافیک سرسام آورشون هستن
مردک راجع به Trine 2 درست صحبت کن پا میشم میام ها:دی خداییش گرافیک بازی خیلی خیلی هنری تر و بهتر از بازی مثل Journey هست. البته خود Journey هم عالی هست. در کل به نظر من اگه اون دو تا بازی دیگه انتخاب نمیشدن و به جاش U3 و Rage قرار میگرفت لیست بی نقص و عالی میشد.

فکر کنم معیارش بر اساس پیشرفت نسبت به نسخه قبل باشه
gears تو هر قسمت پیشرفت عالیی داشت
uncharted نبایدم باشه چون گرافیکش همون قبلیه
دوست عزيز لطفا سعی كنيد پست معقولانه بديد،چون اين حرفتون الان پست نيست،امضاست:)
U3 گرافيكش نسبت به U2 پيشرفت هم نكرده باشه بازهم از Geow3 بهتره،اينو حتی يه بچه 3 ساله هم می تونه تشخيص بده.
به هر حال U3 و Geow3 ميان و نمراتشون رو خواهيم ديد اونوقت معلوم می شه...

دوست عزيز لطفا سعی كنيد پست معقولانه بديد،چون اين حرفتون الان پست نيست،امضاست:)
U3 گرافيكش نسبت به U2 پيشرفت هم نكرده باشه بازهم از Geow3 بهتره،اينو حتی يه بچه 3 ساله هم می تونه تشخيص بده.
به هر حال U3 و Geow3 ميان و نمراتشون رو خواهيم ديد اونوقت معلوم می شه...

من نتونستم تشخیص بدم! امیرحسین هستم 3 ساله از تهران!:)

من نتونستم تشخیص بدم! امیرحسین هستم 3 ساله از تهران!:)
CVG: Simply put: if you find a better looking console game at E3 than Drake's Deception we will eat our HDMI cables like the dogs in Lady and The Tramp slurping on spaghetti
منتظر جملاتی همچون "جوگیر شده" ، "کفه سایت به سمت PS3 سنگینی میکنه" ،"عقل سلیم نداره" و... هستیم.
گفتم که هنوز خیلی زوده برای قضاوت بزارید یکم بگذره حداقل یه 10 تا سایت یه حرفی را زدند و دیدیم حرفشون یکی بود اونوقت میشه نتیجه گرفت
صبر میکنیم تا بقیه سایت ها هم بهترن هاشون رو مشخص کنند.

Last edited by a moderator:
سواد خوندن که داری؟!

انتخابات همین تاپیک مربوط به 1up میتونه ردش کنه !
گفتم که هنوز خیلی زوده برای قضاوت بزارید یکم بگذره حداقل یه 10 تا سایت یه حرفی را زدند و دیدیم حرفشون یکی بود اونوقت میشه نتیجه گرفت . مثلا همین CVG یادت بیاد قبل از اینکه C2 و KZ3 بیاد تو پیشنمایشهاش کفته بود KZ3 بهترین گرافیک FPS ها را داره ولی وقتی C2 اومد نظرش عوض شد !

پس تاييد می كنيد كه گرافيك U3 هيچ پيشرفتی نكرده و گرافيك Geow3 بهش برتری داره؟
خب جفتشون ريليز می شن و نمره هاشون رو می گيرن اونوقت من لينك همينجا رو تو تاپيك نمرات U3 می دم:دی
البته من نمیدونم چجوری سر بازیایی که نیومدن بحث میکنید بعد نتیجه گیری هم میکنید

10 بازی برتر گرافیکی E3 از نظر 1UP .
...:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or