10 بازی برتر گرافیکی E3 از نظر 1UP .

Gartall

کاربر سایت
لیست ترتیب نداره .

Top 10 Best Looking Games of E3 2011

Zelda HD: Seeing Link in HD reminds us why we love videogames; plain and simple
827.jpg

Battlefield 3: Be careful where you step. Our jaws are still on the floor
815.jpg

Gears of War 3: Has sheer destruction ever looked so good?We think not
820.jpg

Forza Motorsport 4: As close to photo-realism as we'veever seen in a racing game
819.jpg

BioShock Infinite: From cities underwater to cities inthesky, Irrational Games can make any environment look superb
816.jpg

Rayman Origins: Never before has a video game so deftly displayed itself as an interactive cartoon.
822.jpg

Dragon's Crown: Did anyone standing at a Golden Axe cabinet 20 years ago think games could ever look this good?
817.jpg

El Shaddai: Ascension of the Metatron: An utterly unique art-style solidified El Shaddai's place on this list for a second year in a row.
818.jpg

Trine 2: Seriously, take a look at that frog
823.jpg

Journey: Not a single frame from Journey would look out of place on the wall of a museum.
821.jpg

• Like
Reactions: Fratos and 浪人
آقا انقدر حرص نزنین سر این چیزا ! :دی کلآ E3 یه نمایشگاه هست که یه قسمت خیلی محدود از بازی رو میذارن و هر سایتی هم نظرش رو میده ! مثلآ CVG اون حرف رو در مورد U3 میزنه ولی 1UP بین 10 تا قرارش نمیده و به جاش یه Tech Demo رو میذاره و دوباره Digital Foundry کلی از گرافیک بازی و افکت آبش تعریف میکنه ! خیلی چیزا توی E3 روی این انتخاب ها تآثیر میذاره که کمترینش این هست که منتقد مثلآ حال خوشی نداشته و رفته دموی فلان بازی رو یه دور امتحان کنه و بهش نچسبیده ! ولی بازی نهایی 2 هفته دست طرف هست و تمام سوراخ سنبه هاشون رو میگرده و نظر میده.
دوستانی هم که فرقی بین U2 و U3 نمیبینن , احتمالآ گیم پلی رو فقط در جریان کنفرانس دیدن و زیاد بهش دقت نکردن ! از انیمیشن های بازی تا کیفیت صورت ها و از همه مهم تر کیفیت فوق العاده بالای آب رو میشه به راحتی توی گیم پلی دید. نورپردازی هم به شدت بهتر شده و نیازی به توضیح نیست. کسی هم نباید انتظار داشته باشه پیشرفت U2 به U3 اندازه U1 به U2 باشه. U2 سال 2009 اومد و هنوز گرافیکش فوق العادست و رقیب کم داره. کنسول هم یه چیز نامحدود نیست که بشه گرافیکی خیلی بهتر از U2 روش ارائه کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: War Has Change
اولا ign کجا گفته ؟
دوما نه پس cvg شد قبله عالم ؟! ولی 1up شد کشک ? چه جالب !
بعد 3 تا ردیف کردی اون غیرش(و................) کجاست ؟!
جوش نیار :-j، U3 توی تو تمامی فیلد های IGN که بهش مربوط میشه بلاخص Game Of show کاندید شده و به عنوان بهترین بازی PS3 ای تری امسال از نظر IGN انتخاب شده اما Gears 3 حتی توی بخش بهترین بازی 360 انتخاب هم نشده (این بخاطر پیشرفت بازی نسبت به نسخه قبلی نیست ها ادیتور های IGN علاقه وافری به این بازی دارن !)!
OPM یو3 رو به عنوان بهترین بازی E3 دونسته و همچنین گرافیکش رو روی کنسول. CVG هم که مستحضر هستید.
از لحاظ Award هم بخوای حساب کنی U3 از خیلی از بازی ها این لیست با اختلاف جلوتره:
aguiaxa7wvr9tsyg4or.jpg
حالا 1Up شده قبله عالم LOL ! انتخاب های 1UP با در نظر گرفتن تک دمو بین برترین ها یعنی کشک .

پ.ن: درکل ارجاع میدم به پست آریا، حرص نخورید تا عرضه بازی ها زمان زیاد.

جوش نیار :-j، U3 توی تو تمامی فیلد های IGN که بهش مربوط میشه بلاخص Game Of show کاندید شده و به عنوان بهترین بازی PS3 ای تری امسال از نظر IGN انتخاب شده اما Gears 3 حتی توی بخش بهترین بازی 360 انتخاب هم نشده (این بخاطر پیشرفت بازی نسبت به نسخه قبلی نیست ها ادیتور های IGN علاقه وافری به این بازی دارن !)!
OPM یو3 رو به عنوان بهترین بازی E3 دونسته و همچنین گرافیکش رو روی کنسول. CVG هم که مستحضر هستید.
از لحاظ Award هم بخوای حساب کنی U3 از خیلی از بازی ها این لیست با اختلاف جلوتره:
aguiaxa7wvr9tsyg4or.jpg

حالا 1Up شده قبله عالم LOL ! انتخاب های 1UP با در نظر گرفتن تک دمو بین برترین ها یعنی کشک .

پ.ن: درکل ارجاع میدم به پست آریا، حرص نخورید تا عرضه بازی ها زمان زیاد.

وای عجب دلایلی ! کجا ign گفته بهترین گرافیک ؟! سریع برای من نشون بده ؟ فکر کردی اینجا همه مثل خودتن و هرچی گفتی گوشا دراز و باور کردن دیگه؟!
OPM کجا گفته بهترین گرافیک به ما سریع نشون بده ؟!
دقیقا اونAward ها که ردیف کردی کجا گفته بهترین گرافیک ؟!
ما اینجا بحث Award میکنیم یا گرافیک ؟

وای عجب دلایلی ! کجا ign گفته بهترین گرافیک ؟! سریع برای من نشون بده ؟ فکر کردی اینجا همه مثل خودتن و هرچی گفتی گوشا دراز و باور کردن دیگه؟!
OPM کجا گفته بهترین گرافیک به ما سریع نشون بده ؟!
دقیقا اونAward ها که ردیف کردی کجا گفته بهترین گرافیک ؟!
ما اینجا بحث Award میکنیم یا گرافیک ؟
دستمو خوندی، فهمیدی من همه رو گوش دراز فرض کردم چه بد شد :( !
الآن IGN واسه چی اومده U3 بهترین بازی E3 پی اس 3 انتخاب کرده ؟ یا کاندید هاش توی بهترین ِE3 ؟! بخاطر پیشرفتش توی صداگزاری ؟ یا قابلیت های گیم پلی رو تا ته کشیده بیرون ؟! کاملاً مشخصه که نمایش U3 جهت به رخ کشیدن تکنیک های گرافیک بازی (مثل انیمیشن ها، نور پردازی، افکت اب و...) بوده نه صداگزاری, گیم پلی یا داستان ! OPM , CVG یا ... هم همینطور ! اون Award ها بخاطر نمایش پیشرفت بازی نیست پس چیه ؟!

اصلاً باشه بیخیال, هرچی شماها میگید. 1UP Forever :x !

الآن IGN واسه چی اومده U3 بهترین بازی E3 پی اس 3 انتخاب کرده ؟ یا کاندید هاش توی بهترین ِE3 ؟! بخاطر پیشرفتش توی صداگزاری ؟ یا قابلیت های گیم پلی رو تا ته کشیده بیرون ؟! کاملاً مشخصه که نمایش U3 جهت به رخ کشیدن تکنیک های گرافیک بازی (مثل انیمیشن ها، نور پردازی، افکت اب و...) بوده نه صداگزاری, گیم پلی یا داستان ! OPM , CVG یا ... هم همینطور ! اون Award ها بخاطر نمایش پیشرفت بازی نیست پس چیه ؟!

=))=))=))
خدایا برم من این استدلال را ! IGN اومده تو بخش بهترین PS3 گذاشته یعنی به خاطر گرافیک بوده:lol::lol::lol:
حالا خوبه توبهترین PS3 گذاشته ها ! اگه بهترین نمایشگاه میکرد که دیگه هیچی میشد U3 را به عنوان گرافیک نسل بعد انتخاب کرد :lol:

رضا من اصلا کاری ندارم که گرافیک u3 لایق انتخاب شدن به عنوان بهترین گرافیک e3 هست یا نه ولی خدایی این مواردی که گفتی اصلا و ابدا دلیل نمیشه !!!:d
اصولا تمام مواردی که ذکر کردی میتونه عامل انتخاب شدن به عنوان بهترین نمایش بر روی ps باشه ولی راستش ربطی به بهترین گرافیک نداره :d

=))=))=))
خدایا برم من این استدلال را ! IGN اومده تو بخش بهترین PS3 گذاشته یعنی به خاطر گرافیک بوده:lol::lol::lol:
حالا خوبه توبهترین PS3 گذاشته ها ! اگه بهترین نمایشگاه میکرد که دیگه هیچی :|
آقا نیست، غلط کرده IGN اشتباه کرده, دلیل انتخابش و نامزد شدن توی Best of E3 بند کفش نیت بوده نه چیز دیگه !
این انتخاب و Award ها پشیزی با گرافیک بازی مرتبط نیست ! بیخیال من که گفتم 1UP Forever, برو خوش باش :)) .

رضا من اصلا کاری ندارم که گرافیک u3 لایق انتخاب شدن به عنوان بهترین گرافیک e3 هست یا نه ولی خدایی این مواردی که گفتی اصلا و ابدا دلیل نمیشه !!!:d
اصولا تمام مواردی که ذکر کردی میتونه عامل انتخاب شدن به عنوان بهترین نمایش بر روی ps باشه ولی راستش ربطی به بهترین گرافیک نداره :d
اون Award های best of e3 show هم مربوط به PS3 هست دیگه ؟! بیخیال ما که گفتیم 1Up forever :d !

بیشتر از این ابروی خودت را نبر .
Holy LOL =)) !
شا.... توی اون آبرویی که با جواب دادن به فن بویی مثل تو از بین بره !

آخرین ویرایش:
آقا نیست، غلط کرده IGN اشتباه کرده, دلیل انتخابش و نامزد شدن توی Best of E3 بند کفش نیت بوده نه چیز دیگه !
این انتخاب و Award ها پشیزی با گرافیک بازی مرتبط نیست ! بیخیال من که گفتم 1UP Forever, برو خوش باش :)) .

اون Award های best of e3 show هم مربوط به PS3 هست دیگه ؟! بیخیال ما که گفتیم 1Up forever :d !

IGN :

Best Xbox 360 Game
Forza Motorsport 4
Tomb Raider
BioShock Infinite
Hitman: Absolution
Batman: Arkham City
Mass Effect 3
Gears of War 3
Elder Scrolls V: Skyrim
Battlefield 3
Prey 2
Best PC Game
BioShock Infinite
Star Wars: The Old Republic
Elder Scrolls V: Skyrim
Tomb Raider
Payday: The Heist
Prey 2
RAGE
Battlefield 3
Batman: Arkham City
Mass Effect 3
Hitman: Absolution

میشه نتیجه گرفت BioShock Infinite تو هر دو پلتفرم گرافیک بهتری از BF3 و گیرز 3 بوده :lol::lol:
بیشتر از این ابروی خودت را نبر .

Holy LOL =)) !
شا.... توی اون آبرویی که با جواب دادن به فن بویی مثل تو از بین بره !

کاملا مشخصه :lol:
با این دلایل lol که میاری فنبوی معنیه دیگه ای پیدا کرده :lol:
حالا خوبه جوابت کوبنده با مدرک بالا دادم البه اگه از bf3 بهتر نباشه ؟ :lol:

آخرین ویرایش:
فرخ جان و رضای عزیز بیخیال بابا.چرا الکی باهم دعوا کنیم؟خب دوستانه صحبت کنیم.از آریا یاد بگیرید.این همه GT5 رو مسخره کردن فقط خنده تحویل داد:d

اما از همه این حرفها گذشته من این همه صفحه رو خوندم و هنوز متوجه نشدم موضوع چیه:dاگر موضوع سر این هست که کدوم بازی بهترین گرافیک رو تو E3 نشون داده،به نظر من قطعا U3.اون تریلری که من دیدم که روی کشتی بود،رسما فکم رو چسبوند به زمین و حقیقتا اگر همه مراحل بازی به همون شکل باشه 100 درصد سال 2011 هم بهترین گرافیک ماله U3 میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or