10 بازی برتر گرافیکی E3 از نظر 1UP .

Gartall

کاربر سایت
لیست ترتیب نداره .

Top 10 Best Looking Games of E3 2011

Zelda HD: Seeing Link in HD reminds us why we love videogames; plain and simple
827.jpg

Battlefield 3: Be careful where you step. Our jaws are still on the floor
815.jpg

Gears of War 3: Has sheer destruction ever looked so good?We think not
820.jpg

Forza Motorsport 4: As close to photo-realism as we'veever seen in a racing game
819.jpg

BioShock Infinite: From cities underwater to cities inthesky, Irrational Games can make any environment look superb
816.jpg

Rayman Origins: Never before has a video game so deftly displayed itself as an interactive cartoon.
822.jpg

Dragon's Crown: Did anyone standing at a Golden Axe cabinet 20 years ago think games could ever look this good?
817.jpg

El Shaddai: Ascension of the Metatron: An utterly unique art-style solidified El Shaddai's place on this list for a second year in a row.
818.jpg

Trine 2: Seriously, take a look at that frog
823.jpg

Journey: Not a single frame from Journey would look out of place on the wall of a museum.
821.jpg

• Like
Reactions: Fratos and 浪人
پیشرفت GeOW 2 نسبت به 3، به مراتب بهتر و تو چشم تر از U2 به 3 هست. دلیلشم کاملا واضحه! شاهکار ND و اون پیشرفت فوق العاده ای که از یک به 2 داشتن رو دیگه نمیشه تکرار کرد! یه بارم که شده دست از فن بازی بردارید...

• Like
Reactions: Kavigne
پیشرفت GeOW 2 نسبت به 3، به مراتب بهتر و تو چشم تر از U2 به 3 هست. دلیلشم کاملا واضحه! شاهکار ND و اون پیشرفت فوق العاده ای که از یک به 2 داشتن رو دیگه نمیشه تکرار کرد! یه بارم که شده دست از فن بازی بردارید...
الان دقيقا چه ربطي داره كه كدوم گرافيك بهتري داره؟:-/

• Like
Reactions: Kavigne
من این رو بگم که یک عمر PS فن ها پشت 1UP نماز میخواندن... حالا چی شده نمی دونم..!

U3 گرافيكش نسبت به U2 پيشرفت هم نكرده باشه بازهم از Geow3 بهتره،اينو حتی يه بچه 3 ساله هم می تونه تشخيص بده.

یعنی U2 که مال دو سال پیش هست گرافیکش از Geow3 بیشتره..!:))

حداقل میخواید فن بازی در بیارید یکم سبک سنگین بکنید بهتون نخندن..

آدم چه جملاتی میبینه.تمام غم و غصه های دوران زندگیش به کل از یادش میره:dمن هم گفتم آنچارتد 3 به نظرم بهتر میومد،اما دیگه نیاین جملاتی بگین که فقط مایه خنده هست و بس:d
آره دیگه مگه نمیدونی؟:dهمونطور که کیلزون 3 از کرایسس 2 بهتر بود.همونطور که GT5 فورتزا 3 رو له میکرد.اینم مثل هموناست دیگه.بابا اژدهایی گفتن نا سلامتی:d

آقا باشه بخدا فهميديم U3 همون U2 ـه كه فقط مراحل و مولتی پلير جديد داره!:)
پست اون بنده خدا رو هم پاك كرديد كه بگيد من از رو هوا نقل قول كردم!:)
الانم كه به محاربه محكومم كرديد!:)

خنده دار تر از همه اينه كه اينجا همه اومدن اعتبارشون رو گذاشتن از يه ترول دفاع می كنن!
من گفتم گرافيك U3 و منظورمم همين بود نمی دونم دليل overheat شدن دوستان چیه الان...
خوب به نظر خودت پستت غیر منطقی نبود؟بچه سه ساله؟!
بهتر بود میگفتی حداقل بهتره با یه لحن ملایم؟
وقتی حرف با عقل جور در نمياد بايد جواب رو بايد همينطوری می دادم.
الان شما اينكه گرافيك U3 نسبت به U2 پيشرفت نكرده رو می تونید برای من از لحاظ منطقی توضيح بديد؟
من کاری به این بحث ندارم حرفم اینه که نظرت رو با تحقیر حریف همراه نکن همینو و بس.درسته u3 پیشرفت کرده ولی شما نباید به حرفت رو با تمسخر بگی. اگرم گفتی اون موقع باید انتظار هر پاسخی داشته باشی.
همونطور كه ايشون مياد نظر شخصيش رو می گه و چنين حرفی رو می زنه و كسی هم كاريش نداره منم چنين حقی رو مطمئنا دارم...;)
این حرفت که خنده دار تره ! جدا دو سال چقد میتونه تو گرافیک یک بازی کنسولی تاثیر بزاره ؟!
با بهره گرفتن از قدرت های خفته DX 9 و UE 3...
الان شما احساس میکنی از همه بیشتر میفهمی؟
شما چنين چيزی رو تو حرفهای من احساس كرديد؟
خود دوستان اينو گفتن!
فعلا هم بهترين مدرك مقايسه سايت هان...بعد اينم كه جفتشون ريليز شن باز همين طور...منم كه منتقد هيچ كدوم از سايت ها و مجلات نيستم بخوام بيشتر بفهمم...
چيزی كه نمی فهمم اينه كه چطور U3 هيچ پيشرفتی نداشته.

آخرین ویرایش:
آقا باشه بخدا فهميديم U3 همون U2 ـه كه فقط مراحل و مولتی پلير جديد داره!:)
پست اون بنده خدا رو هم پاك كرديد كه بگيد من از رو هوا نقل قول كردم!:)
الانم كه به محاربه محكومم كرديد!:)
تو رو خدا ديگه رحم كنيد بهم...:(
خوب به نظر خودت پستت غیر منطقی نبود؟بچه سه ساله؟!
بهتر بود میگفتی حداقل بهتره با یه لحن ملایم؟

وقتی حرف با عقل جور در نمياد بايد جواب رو بايد همينطوری می دادم.
الان شما اينكه گرافيك U3 نسبت به U2 پيشرفت نكرده رو می تونید برای من از لحاظ منطقی توضيح بديد؟
من کاری به این بحث ندارم حرفم اینه که نظرت رو با تحقیر حریف همراه نکن همینو و بس.درسته u3 پیشرفت کرده ولی شما نباید به حرفت رو با تمسخر بگی. اگرم گفتی اون موقع باید انتظار هر پاسخی داشته باشی.

آخرین ویرایش:

این حرفت که خنده دار تره ! جدا دو سال چقد میتونه تو گرافیک یک بازی کنسولی تاثیر بزاره ؟!

آره دیگه مگه نمیدونی؟:dهمونطور که کیلزون 3 از کرایسس 2 بهتر بود.همونطور که GT5 فورتزا 3 رو له میکرد.اینم مثل هموناست دیگه.بابا اژدهایی گفتن نا سلامتی:d
[/QUOTE]

کیلزون 3 از کرایسیس 2 بهتر بود!
این دیگه از اون حرفا ...

1UP = قبله جدید ...
گور بابای IGN , OPM , CVG و...

بعد اینکه Uncharted 3 نسبت به عنوان قبلش پیشرفتی نداشته رو بیاید ثابت کنید لطفا!
این جوک رو ینفر گفت پستش به رحمت ایزدی پیوست جدی نگیر امید !

آخرین ویرایش:
خب GameSpot و Edge و EuroGamer و حالا هم 1UP ... دیگه نبود؟ داریم راه میفتیما :biggrin1:
شما جماعت xbox (پسند!) هر چی سایت و مجله بوده و نبوده رو که زیر سوال بردید خواهشا نفرمایید این حرف رو!
بعد اینکه Uncharted 3 نسبت به عنوان قبلش پیشرفتی نداشته رو بیاید ثابت کنید لطفا!

پس تاييد می كنيد كه گرافيك U3 هيچ پيشرفتی نكرده و گرافيك Geow3 بهش برتری داره؟
خب جفتشون ريليز می شن و نمره هاشون رو می گيرن اونوقت من لينك همينجا رو تو تاپيك نمرات U3 می دم:دی

...:)
الان شما احساس میکنی از همه بیشتر میفهمی؟

1UP = قبله جدید ...
گور بابای IGN , OPM , CVG و...

اولا ign کجا گفته بهترین گرافیک را داره؟
دوما opm کجا گفته بهترین گرافیک را داره ؟
سوما نه پس cvg شد قبله عالم ؟! ولی 1up شد کشک ? چه جالب !
بعد 3 تا ردیف کردی اون غیرش(و................) کجاست ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or