10 بازی برتر از نظر Draw Distances

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
سایت gamingbolt به تازگی در طی مقاله ای 10 بازی رو که دارای Draw Distances فوق العاده هستند معرفی کرده.چون به نظر خود من انتخاب های معقولانه ای هست لازم دیدم این رو اینجا قرار بدم:

10
Oblivion

oblivion-draw-distance.jpg

9
Fallout 3

fallout-3-draw-distance.jpg

8
Grand Theft Auto 4

gta-4-draw-distance.jpg

7
Kameo: Elements of Power
kameo-draw-distance.jpg

6
Far Cry 2

far-cry-2-draw-distance.jpg

5
Red Dead Redemption

red-dead-redemption-draw-distance.jpg

4
Uncharted 2

uncharted-2-draw-distance.jpg

3

Crysis

crysis-draw-distance.jpg

2
The Witcher 2

witcher-2-draw-distance.jpg

1
Just Cause 2

just-cause-2-draw-distance.jpg

منظورت توی AW ـه یا اون 10 تا بازی بالا ؟ اگه بالاییها منظورته که همشون عین روز روشنه ! AW هم که توضیح دادم.

اگه پایین تر نباشه شفاف تر و بهتر که نیست ! انصافاً تمام محیط حالت مه داشت ! هر چی عکس و تریلر خواستی بگو برات بزارم !(البته اگه بازی نکردی:دی) اگه بازی کردیم که این چه حرفیه میزنی :دی

احسان جان شما برتری یه بازی رو از لحاظ dd تو چه موردی میدونی؟؟؟؟
مگه غیر این هست که باید به واقعیت نزدیک باشه؟؟؟؟
خوب برادر من Aw اومده جدا از نشون دادن یه میدان دید خوب مقداری افکت و مه و ... بهش اضافه کرده که این موارد اون رو به واقعیتی که ما در ذهن داریم نزدیک تر کرده ، بعد تو میگی واضح نیست.....!!!!
برو الان از پنجره اتاقت به افق خیره شو (به آواز گنجشک ها ، به رقص برگ درخت ها :d ) دور دست رو به صورت واضح و آشکار با جزییات کامل میبینی؟؟؟
س اگه مثلاً امروز هوا مه گرفتس , مسلماً مه گرفتس ولی توی بازی سازنده حق انتخاب داره ! از طرفی جو AW جوریه که بازیساز رو مجاب به این حالت میکنه پس طبیعتاً خواسته یا ناخواسته جزییات توی اون مه یا حالت محو شدن دور دست از بین میرن ! الان اگه اون عکس W 2 رو نگاه کنی توی دوردست یه حالت ابر و مه هست ولی کوه و ... با نهایت جزییات و کیفیت معلوم هستن ! تفاوت همین جاست !
نه منظورم رو نگرفتی این حرفت کاملا درسته ولی من به آب و هوا و شرایط خاص جوی کاری ندارم من دارم راجع به دورنما و شرایتی که در اثر وجود فاصله بین مخاطب و میدان دید بوجود میاد بحث میکنم !!!!
یعنی هر چی فاصله بیشتر باشه دورنما روشن تر محو تر و در عین حال از جزییاتش کاسته میشه که این مورد تو alan wake و just cuse به درستی رعایت شده:d

آخرین ویرایش:
dd واقعی الن ویک رو توی اپیزودی که از دور سد رو می بینیه باید دید ...... وقتی سد رو دیدم فقط 5 دقیقه داشتم اونو میدیدم...عجب گرافی داشت.....نامردی
Kameo: Elements of Power باشه ولی halo rech و alan wake نباشن

آخرین ویرایش:
احسان جان شما برتری یه بازی رو از لحاظ dd تو چه موردی میدونی؟؟؟؟
مگه غیر این هست که باید به واقعیت نزدیک باشه؟؟؟؟
خوب برادر من Aw اومده جدا از نشون دادن یه میدان دید خوب مقداری افکت و مه و ... بهش اضافه کرده که این موارد اون رو به واقعیتی که ما در ذهن داریم نزدیک تر کرده ، بعد تو میگی واضح نیست.....!!!!
برو الان از پنجره اتاقت به افق خیره شو (به آواز گنجشک ها ، به رقص برگ درخت ها :d ) دور دست رو به صورت واضح و آشکار با جزییات کامل میبینی؟؟؟
مسئله فقط واقعیت محض نیست ! مثلاً وقتی من از طبقه ی ششم دانشگاه از پنجره بیرون رو میبینم (در حین درس دادن استاد :d) همه چیز کاملاً شارپ و با وضوح عالیه توی یه روز آفتابی و با هوای صاف :d ولی از شوخی که بگذریم بازی بحثش با واقعیت جداس اگه مثلاً امروز هوا مه گرفتس , مسلماً مه گرفتس ولی توی بازی سازنده حق انتخاب داره ! از طرفی جو AW جوریه که بازیساز رو مجاب به این حالت میکنه پس طبیعتاً خواسته یا ناخواسته جزییات توی اون مه یا حالت محو شدن دور دست از بین میرن ! الان اگه اون عکس W 2 رو نگاه کنی توی دوردست یه حالت ابر و مه هست ولی کوه و ... با نهایت جزییات و کیفیت معلوم هستن ! تفاوت همین جاست !
ویرایش : آها یادم رفت اون سوال اولت هم : کیفیت بافت و میزان دوری محیط از بیننده !
----------------
نه منظورم رو نگرفتی این حرفت کاملا درسته ولی من به آب و هوا و شرایط خاص جوی کاری ندارم من دارم راجع به دورنما و شرایتی که در اثر وجود فاصله بین مخاطب و میدان دید بوجود میاد بحث میکنم !!!!
یعنی هر چی فاصله بیشتر باشه دورنما روشن تر محو تر و در عین حال از جزییاتش کاسته میشه که این مورد تو alan wake و just cuse به درستی رعایت شده:d
درسته توی فاصله ی زیاد دورنما یه مقدار محو میشه ولی الان خودت عکس های AW رو با W2 , U2 یا همون JC2 و ... مقایسه کن ببین اون فاصله و شفافیتی رو که اونها در فاصله ی خیلی دور دارن AW هم داره ؟! مسلماً جواب منفیه !(البته شاید برای تو جواب منفی نباشه :دی )بالاخره شفافیت تصاویر خیلی مهمه وگرنه با چهار تا تصویر از کوه و منظره کاملاً سیاه تو فاصله ی چند صد کیلومتری مثلاً توی یه غروب خورشید میشه دور نما ساخت ولی هیچ ارزشی نداره چون کوچکترین ظرافت و جزییاتی توش بکار نرفته ولی زیباست ! اگه دقت کنی عمق تصویری که AW داره یا در حد اون 10 مورد بالا نیست یا به شفافیت اونها نیست ! البته اون بالا مالا ها میشد یه جایی براش در نظر گرفت ولی یه رتبه ی خوب اصلاً !
خوب حرف منم همین بود دیگه من که نگفتم جایگاه اول متعلق به alan wake ه گفتم جای الن ویک تو لیست خالیه :d
منم نگفتم حتماً باید باشه ولی در حالت خوشبینانه شاید بشه گذاشتش :دی البته این نکته رو هم باید در نظر داشت که آلن ویک HD هم نیست ! بالاخره تصاویر باید توی یه سایز و رزولیشن مشخصی با هم تست بشن !

آخرین ویرایش:
چطور uncharted 2 که dd بیشتر از عکس های با کیفیت تشکیل شده بود تو لیست هست ولی Alan wake که به قول تو درخت هاش یه شکل بود ( که اونم بر میگرده به محیط کوهستانی اون منطقه ) ولی در عین حال همون درخت ها رو مثل rdr یا just cuse 2 به صورت realtime رندر میکرد جایی نداره؟؟؟
Doro Gohar Machins?
از کسی که فرق محطهای اسکریپت نویسی شده رو با محیطهایی که به صورت ریل تایم رندر میشن رو نمیدونه انتظار بیشتری نمیره!
شمایی که هنوز اداب صحبت کردن رو رعایت نمیکنی در مورد انتظار صحبت نکن.
اگه یه مقدار فن بازی رو کنار میذاشتی و در مورد انجین w تحقیق میکردی مفهمیدی محیط تو این بازی به چه شکلی رندر میشه .....
اگر حرفی برای گفتن نداری چیزایی که لایق خودته رو به بقیه نسبت نده .
پ.ن.بحث کردن با یه فنبوی(خصوصا از نوع xbotـش) مثل آب تو هاون کوبیدنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
مصطفی عزیز ، من واقعاً درک نمی کنم چرا تو یک سال اخیر هر بحثی پیرامون Uncharted شده شروع به کوبیدن بازی حالا به هر نحوی کردی .
اصلاً هم بحث ام فن و فن بازی نیست . واقعاً دوست دارم بدونم مشکل شما با کجای این بازی هاست .

به هر حال واقعیت هارو نمیشه تغییر داد .

از کسی که فرق محطهای اسکریپت نویسی شده رو با محیطهایی که به صورت ریل تایم رندر میشن رو نمیدونه انتظار بیشتری نمیره!
شمایی که هنوز اداب صحبت کردن رو رعایت نمیکنی در مورد انتظار صحبت نکن.
اگه یه مقدار فن بازی رو کنار میذاشتی و در مورد انجین w تحقیق میکردی مفهمیدی محیط تو این بازی به چه شکلی رندر میشه .....

مصطفی عزیز ، من واقعاً درک نمی کنم چرا تو یک سال اخیر هر بحثی پیرامون Uncharted شده شروع به کوبیدن بازی حالا به هر نحوی کردی .
اصلاً هم بحث ام فن و فن بازی نیست . واقعاً دوست دارم بدونم مشکل شما با کجای این بازی هاست .

به مولا این جوری نست :d
من خودم عاشق این بازی هستم اگه بگم بالای 15 بار هر مرحله اش رو بازی کردم اغراق نکردم ، و به نظر من جزو 5 تای بازی برتر این نسل هست...
راستش تا حالا یادم نمیاد uncharted کوبیده باشم ، ولی از اینکه بعضی دوستان از این بازی رو برای خودشون بت ساختن و می پرستنش ( گرچه این موردم به من ربطی نداره :d )و در عین حال اگه کسی کوچکترین نقدی در مورد این بازی کنه بهش حمله میکنن یه مقدار برام عجیبه...

یجا داشتم در مورد انیمیشن صحبت میکردم یه کلام گفتم انیمیشن سری mw 2 هم جزو بهترین های این نسل هست و به نظرم میتونه کنار عناوینی مثل uncharted 2 قرار بگیره ،بعد طوری بهم حمله شد که فک کردم به uncharted فحش دادم!!!

خدایی خودت قضاوت کن جدا از اینکه به چه بازی ایی علاقه داری و فن کدوم کنسول هستی به عنوان یه فرد بی طرف بهم بگو جایگاه rdr با uncharted 2 درست انتخاب شده؟؟؟؟

درسته توی فاصله ی زیاد دورنما یه مقدار محو میشه ولی الان خودت عکس های AW رو با W2 , U2 یا همون JC2 و ... مقایسه کن ببین اون فاصله و شفافیتی رو که اونها در فاصله ی خیلی دور دارن AW هم داره ؟! مسلماً جواب منفیه !(البته شاید برای تو جواب منفی نباشه )بالاخره شفافیت تصاویر خیلی مهمه وگرنه با چهار تا تصویر از کوه و منظره کاملاً سیاه تو فاصله ی چند صد کیلومتری مثلاً توی یه غروب خورشید میشه دور نما ساخت ولی هیچ ارزشی نداره چون کوچکترین ظرافت و جزییاتی توش بکار نرفته ولی زیباست ! اگه دقت کنی عمق تصویری که AW داره یا در حد اون 10 مورد بالا نیست یا به شفافیت اونها نیست ! البته اون بالا مالا ها میشد یه جایی براش در نظر گرفت ولی یه رتبه ی خوب اصلاً
خوب حرف منم همین بود دیگه من که نگفتم جایگاه اول متعلق به alan wake ه گفتم جای الن ویک تو لیست خالیه :d

آخرین ویرایش:
گرشاسپ کو پس ؟ :دی
---------------------
به دور از شوخی JC2 از نظر DD بی نظیر بود و هست.
از چند کیلومتری جزئیات آبجکتها پیدا بود.
کلاً JC افکتهای خیلی قشنگی داشت.(حیف اون گیم پلی و lvl Design مضخرف :|)

قبل از بستن نارنجک توجه کنید که لیست بهترین بازی ها نیست که با جایگاه اول مشکل دارید...مشخصا DD بازی Just Cuse2 بی نظیر بود.کافیه یه بار با PC بازیش کنی و با جت یه پرواز روی جزیره داشته باشی...متوجه میشید..

احسان منظورم رو نمی گیری :d
تو پست صفحه قبل گفتم بازم میگم :

اگه صرفا فقط dd و اون صحنه و دورنمایی که ما تو یه سکانس میبینیم مطرح هست جای خیلی از عناوین خالی هست مثل : halo reach ، stalker ، enslaved ، Call Of Juarez ، dirt 3 و .... خالی هست.
و یکی از غول های dd که الان یادم اومد : pure

ولی اگه ریل تام بود و درسترسی به اون وسعت و منطقی ایی که میبینیم هم مطرحه ، پس بدون شک جای عناوین مثل rdr ، assassin creed و alan wake پایین تر از uncharted 2 هست.
چون چه rdr چه jc 2 شاید از لحاظ جزییات و تکسچر به پای uncharted 2 نرسن که مسلما نمی رسن ، ولی همون جزییات کم تکسچر در تعییر و کم و زیاد کردن فاصله از دست نمیره و نکته مهم دورنمایی که میبینی قابل دسترس هست!!!!
خارق العاده بودن دراو دیستنسش jc 2 یا rdr در رسیدن به اون هست و اینکه به هر چی میبینی میتونی برسی ...

الان من میخوام برم تو اون جنگل چه کار کنم؟؟ :d
14937498314760200504.jpg

در مورد آلن ویک هم تا همین حد بگم بخاطر اینکه انجینش از ابتدا به صورت open world نوشته شده بود تو نمایش های اولیه امکان زوم کردن تو میحط هست و اگه تو رو یه کوه زوم کنی میبینی که هنوز جزییات خودش رو حفظ کرده هر چند که جزییاتش کم باشه ....
راجع Alan wake هم میام تو پروفایلت راضیت میکنم :d

آخرین ویرایش:
احسان منظورم رو نمی گیری :d
تو پست صفحه قبل گفتم بازم میگم :

اگه صرفا فقط dd و اون صحنه و دورنمایی که ما تو یه سکانس میبینیم مطرح هست جای خیلی از عناوین خالی هست مثل : halo reach ، stalker ، enslaved ، Call Of Juarez ، dirt 3 و .... خالی هست.
و یکی از غول های dd که الان یادم اومد : pure

ولی اگه ریل تام بود و درسترسی به اون وسعت و منطقی ایی که میبینیم هم مطرحه ، پس بدون شک جای عناوین مثل rdr ، assassin creed و alan wake پایین تر از uncharted 2 هست.
چون چه rdr چه jc 2 شاید از لحاظ جزییات و تکسچر به پای uncharted 2 نرسن که مسلما نمی رسن ، ولی همون جزییات کم تکسچر در تعییر و کم و زیاد کردن فاصله از دست نمیره و نکته مهم دورنمایی که میبینی قابل دسترس هست!!!!

در مورد آلن ویک هم تا همین حد بگم بخاطر اینکه انجینش از ابتدا به صورت open world نوشته شده بود تو نمایش های اولیه امکان زوم کردن تو میحط هست و اگه تو رو یه کوه زوم کنی میبینی که هنوز جزییات خودش رو حفظ کرده هر چند که جزییاتش کم باشه ....
راجع Alan wake هم میام تو پروفایلت راضیت میکنم :d
توی آنچارتد اون محیط های دور دست غیر قابل دسترسی نیست !!! مثلا همون منظره ای که از بالای هتل دیده میشه تا دقایقی بعد توی همون قسمت در حال بازی کردنیم ! اونم با بهترین کیفیت ممکن ! اینجوری پیش بره هر چی بازی بالای U2 هست رو میاری زیر U2 :دی
در ضمن HD بودن یادت نره ! HD , AW نیست :دی
الان من میخوام برم تو اون جنگل چه کار کنم؟؟ :d
14937498314760200504.jpg
کار خاصی نمی کنی یه بخشیش راه رسیدن به معبده :

بقیه اش هم که خط آهن ازش رد میشه ! جای دیگه ای تو عکس هست که مارک کنی ؟
البته AW هم داری میگی بر پایه ی OW ـه ولی توی خود گیم پلی رسماً هیچ جا نمیشه رفت ! هر وقت تو گیم پلی میشد رفت اونوقت ! می خوای منم عکس بزارم ؟ :دی
--------------
ویرایش :
حالا تو هم برای من اینجا رو بزار :

شرط میبندم حتی اگه همچین جایی وجود هم داشته باشه عمراً نتونی پیداش کنی چون کل محیط از اول تا آخر کوچک ترین تفاوتی توش نیست :d
----------------
متن پنهان:
83497565770002303394.jpg

پل رو که رد کنی میرسی به همون جایی که تو عکس نشون دادی....
این که اونجا نیست :دی اونی که من گذاشتم بالای کوهه :دی اینی که گذاشتی یه جای دیگس , تو عکس من یکی دو تا درخت هم به زور گیر میاد :دی
دیگه بسه تاپیک نابود شد بقیه اش رو بیا تو پروفایلم

آخرین ویرایش:
واقعا نمیشه یک بازیه Open World رو با یک بازی ای که محیط هاش اسکریپت شده و ثابت هست مقایسه کرد. حداقل محیطه RDR که تا جایی که چشم کار میکرد دیده میشد و قابل دسترس بود باید پایین تر از U2 قرار میگرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or