10 بازی برتر از نظر Draw Distances

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
سایت gamingbolt به تازگی در طی مقاله ای 10 بازی رو که دارای Draw Distances فوق العاده هستند معرفی کرده.چون به نظر خود من انتخاب های معقولانه ای هست لازم دیدم این رو اینجا قرار بدم:

10
Oblivion

oblivion-draw-distance.jpg

9
Fallout 3

fallout-3-draw-distance.jpg

8
Grand Theft Auto 4

gta-4-draw-distance.jpg

7
Kameo: Elements of Power
kameo-draw-distance.jpg

6
Far Cry 2

far-cry-2-draw-distance.jpg

5
Red Dead Redemption

red-dead-redemption-draw-distance.jpg

4
Uncharted 2

uncharted-2-draw-distance.jpg

3

Crysis

crysis-draw-distance.jpg

2
The Witcher 2

witcher-2-draw-distance.jpg

1
Just Cause 2

just-cause-2-draw-distance.jpg

Just Cause 2 , اینو پایم...با هواپیما جت کافی بود اوج بگیری تا به عظمتش پی ببری , تو هر فاصله و مسافتی بهترین چشم انداز رو از فواصل جلوه میداد...

Uncharted 2 که یه تیکه بود نزدیک یه استخر بود (دقیق یادم نیست :biggrin1: ) توی E3 هم فک کنم نشون دادن Draw Distance ـش خدااااااااااااا بود :biggrin1:
همین تصویری که از بازیه UNCHARTED تو خبر گذاشته شده همون صحنه هست دیگه :دی

لیست رو که دیدم گفتم داشتم به رتبه اول فکر میکردم که چه بازی رو انتخاب کرده...انتخاب اولش رسما جای هیچ حرف و حدیثی نذاشت.واقعا Draw Distances این بازی رو مخ سیستم بود:d

JC 2 واقعا حقش هست . اما در کل اصلا با بازی حال نکردم . بسیار بسیار برای من خسته کننده بود ( با اون ماموریتای فرعیش :| )

به نظرم انتخاب های معقولی هست ولی red dead redemption می تونست یکی دو پله پایین تر بیاد .
جای خالی Alan wake شدیدا احساس میشه ، Draw Distance بازی تو بعضی صحنه ها بی نظیر بود....

ای راست گفتی !! اصلا حواسم نبود . من لیستو قبول ندارم :d:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehrdad486
به نظرم انتخاب های معقولی هست ولی red dead redemption می تونست یکی دو پله پایین تر بیاد .
جای خالی Alan wake شدیدا احساس میشه ، Draw Distance بازی تو بعضی صحنه ها بی نظیر بود....

اینا برن کشک بسازن خب!
الان Assassin's Creed کجاست؟ یکی از بهترین ها رو داره.
Alan Wake کجاست؟
Call Of Juarez کجاست؟

اومدنCrysis رو گذاشتن که ناسا زیرش زائید برای اجرا کردنش ...

خداییش آدم چی بگه!!!!

40502936967449175683.jpg
09999141482922797106.jpg
88838648738849240492.jpg
83497565770002303394.jpg
البته DD فقط به دور نما نیست بحث کیفیتش هم هست و از طرفی توی AW چون جو یه کم مه گرفته اس توی فاصله های دور به اندازه ی اون 10 بازی ای که عکسشون بالا گذاشته شده شفاف و با جزییات دیده نمیشن توی عکس هایی هم که گذاشتی مشخصه ! البته توی عالی بودنشون که شکی نیست !

البته DD فقط به دور نما نیست بحث کیفیتش هم هست و از طرفی توی AW چون جو یه کم مه گرفته اس توی فاصله های دور به اندازه ی اون 10 بازی ای که عکسشون بالا گذاشته شده شفاف و با جزییات دیده نمیشن توی عکس هایی هم که گذاشتی مشخصه ! البته توی عالی بودنشون که شکی نیست !
الان شما يه منظره ي دور و با جزئيات ميبيني ديگه؟ :-/

به نظرم من هم الن ویک اصلا تو این لیست جایی نداره. Draw D بحثی نیست که به همین راحتی ها باشه.

در هر کجای الن ما DD دیدیم همشون درخت های شبیه به هم بودن و هیچ گونه فرقی با هم نداشتن... با اون همه مه هم که اصلا نمیذاره چیزی دیده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or