10 بازی برتر از نظر Draw Distances

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
سایت gamingbolt به تازگی در طی مقاله ای 10 بازی رو که دارای Draw Distances فوق العاده هستند معرفی کرده.چون به نظر خود من انتخاب های معقولانه ای هست لازم دیدم این رو اینجا قرار بدم:

10
Oblivion

oblivion-draw-distance.jpg

9
Fallout 3

fallout-3-draw-distance.jpg

8
Grand Theft Auto 4

gta-4-draw-distance.jpg

7
Kameo: Elements of Power
kameo-draw-distance.jpg

6
Far Cry 2

far-cry-2-draw-distance.jpg

5
Red Dead Redemption

red-dead-redemption-draw-distance.jpg

4
Uncharted 2

uncharted-2-draw-distance.jpg

3

Crysis

crysis-draw-distance.jpg

2
The Witcher 2

witcher-2-draw-distance.jpg

1
Just Cause 2

just-cause-2-draw-distance.jpg

پسر چه لیست باحالی.:d
Just Cause 2 واقعا حقش بود. چون DD ــش بی نظیر بود.
(توجه کنید می بینید 3 رتبه اول دو تاش مربوط به انحصاری های PC هست و JC2 هم که اول شده به لطف قدرت گرافیک بی نظیر بازی رو PC بود).

به نظرم من هم الن ویک اصلا تو این لیست جایی نداره. Draw D بحثی نیست که به همین راحتی ها باشه.

در هر کجای الن ما DD دیدیم همشون درخت های شبیه به هم بودن و هیچ گونه فرقی با هم نداشتن... با اون همه مه هم که اصلا نمیذاره چیزی دیده بشه.

چطور uncharted 2 که dd بیشتر از عکس های با کیفیت تشکیل شده بود تو لیست هست ولی Alan wake که به قول تو درخت هاش یه شکل بود ( که اونم بر میگرده به محیط کوهستانی اون منطقه ) ولی در عین حال همون درخت ها رو مثل rdr یا just cuse 2 به صورت realtime رندر میکرد جایی نداره؟؟؟

بعد من اصلا نمی فهمم این سایت gamingbolt ملاک و معیار برتری رو چی قرار داده ،اگه صرفا فقط dd و اون صحنه ایی و دورنمایی که ما تو یه سکانس میبینیم مطرح هست جای خیلی از عناوین خالی هست مثل : halo reach ، stalker ، enslaved ، Call Of Juarez ، dirt 3 و .... خالی هست.
ولی اگه ریل تام بود و درسترسی به اون وسعت و منطقی ایی که میبینیم هم مطرحه ، پس بدون شک جای عناوین مثل rdr ، assassin creed و alan wake پایین تر از uncharted 2 هست.

پسر چه لیست باحالی.:d
Just Cause 2 واقعا حقش بود. چون DD ــش بی نظیر بود.
(توجه کنید می بینید 3 رتبه اول دو تاش مربوط به انحصاری های PC هست و JC2 هم که اول شده به لطف قدرت گرافیک بی نظیر بازی رو PC بود).
:) جوجو:دی
جاست کاوز که انحصاری نیستش:دی

گرافیکش انحصاریه!
آو!
فکر میکردم تو 360 بهترینه اما اشتباه میکردم:دی
کلا این لیست باگ داره:دی

آخرین ویرایش:
kayne @
اظهار فضلی شگرف, دراو دیستنس U2 عکس بود (roflcopter), پسر خوب جای U2 یکی دو پله هم باید پائین تر باشه (اون چپتر هرت آو ای سی خودش به تنهایی نهایت هرچی دورنماست).

حرف های خنده دار کمتر بزنید, برای خودتون میگم, زیاد جالب نیست (: .

خیلی بحث جالبیه از موضوعاته جذابه ولی به نظر من که باید BAD COMPANY 2 هم میبود ...

ولی خداییش ویچر 2 چی آفریده..

FAR CRY 1 هم زمان خودش تک بود.

من نمیدونم چرا هر جا سخنی از U2 میشه با یه اظهارت عجیب(که باید در مورد صحت و سقم نظر حتما بررسی بشه: دی) و کمی با چاشنی خنده در مورد بازی روبرو میشیم!!
شاید اگر AW تو لیست بود اینجور چیزا نمیدیدم!!(گرچه اصلا جایی تو لیست نداره)

آخرین ویرایش:
kayne @
اظهار فضلی شگرف, دراو دیستنس U2 عکس بود (roflcopter), پسر خوب جای U2 یکی دو پله هم باید پائین تر باشه (اون چپتر هرت آو ای سی خودش به تنهایی نهایت هرچی دورنماست).

حرف های خنده دار کمتر بزنید, برای خودتون میگم, زیاد جالب نیست (: .

tomb فن بازی و نظرات چشم و گوش بسته تو در مورد بازی های مورد علاقت برای من و بقیه دوستان روشن واضح هست و خنده دار بودن حرف من و امثال من برای تو چیزه جدید و تازه ایی نیست ....

کسی نگفت uncharted 2 دراو دیستنسش ضعیف هست فقط درام میگم در مقایسه با اون عناوینی که ذکر کردم (assassin creed 2 ، just cuse2 ، red dead redemption ، alan wake ) مسلما در جایگاه پایین تری هست ....

اگه اینم قبول نداری این نظرتم یه نظرات موشکافانه و ریزبینانت در مورد گرافیک 3 cysis و 2 killzone یا مقایسه انیمیش Cod mw 2 و uncharted 2 اضافه میکنم.....
واقعا نمی فهمم چرا بعضی مواقع اینقدر واکنش های بچه گانه و انفعالی در مورد خواسته ها و تمایلاتت نشون میدی؟؟؟؟؟

اگه به تو باشه که جای unchartd 2 رتبه یک هست!!!!

من نمیدونم چرا هر جا سخنی از U2 میشه با یه اظهارت عجیب(که باید در مورد صحت و سقم نظر حتما بررسی بشه: دی) و کمی با چاشنی خنده در مورد بازی روبرو میشیم!!
الان اگه میگفتم حق uncharted 2 رتبه 1 هست ، اون وقت نظراتم چه معنی و بازخوردی برات داشت؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
tomb فن بازی و نظرات چشم و گوش بسته تو در مورد بازی های مورد علاقت برای من و بقیه دوستان روشن واضح هست و خنده دار بودن حرف من و امثال من برای تو چیزه جدید و تازه ایی نیست ....

کسی نگفت uncharted 2 دراو دیستنسش ضعیف هست فقط درام میگم در مقایسه با اون عناوینی که ذکر کردم (assassin creed 2 ، just cuse2 ، red dead redemption ، alan wake ) مسلما در جایگاه پایین تری هست ....

اگه اینم قبول نداری این نظرتم یه نظرات موشکافانه و ریزبینانت در مورد گرافیک 2 cysis و 2 killzone یا مقایسه انیمیش Cod mw 2 و uncharted 2 اضافه میکنم.....
واقعا نمی فهمم چرا بعضی مواقع اینقدر واکنش های بچه گانه و انفعالی در مورد خواسته ها و تمایلاتت نشون میدی؟؟؟؟؟

اگه به تو باشه که جای unchartd 2 رتبه یک هست!!!!

شمائی که در اثر فشار وارده نمیدونید به چه ریسمونی چنگ بزنید واژه ترول رو هم به چالش کشیدید. تک تک جملات شما و امثال شما برای بنده و افرادی که درک درستی داشته باشند مهملی بیش نیست!

تا فردا صبح بشین بگو قند ببینم دهنت شیرین میشه.

الان اگه میگفتم حق uncharted 2 رتبه 1 هست ، اون وقت نظراتم چه معنی و بازخوردی برات داشت؟؟؟
عزیز جایی از حرفام دیدی که من گفته باشم و منظورم این باشه که U2 حقش رتبه 1 بوده باشه؟! که اینطوری استنباط کردی؟!
من صرفا منظورم این بود که چرا بازی رو میکوبید و دیگر عناوین رو بهتر جلوه میدید!

آخرین ویرایش:
الان شما يه منظره ي دور و با جزئيات ميبيني ديگه؟ :-/
منظورت توی AW ـه یا اون 10 تا بازی بالا ؟ اگه بالاییها منظورته که همشون عین روز روشنه ! AW هم که توضیح دادم.
الآن کیفیت دورنمای آلن ویک ، از بازیهای این لیست پایین تره ؟! بیخیال احسان ...
اگه پایین تر نباشه شفاف تر و بهتر که نیست ! انصافاً تمام محیط حالت مه داشت ! هر چی عکس و تریلر خواستی بگو برات بزارم !(البته اگه بازی نکردی:دی) اگه بازی کردیم که این چه حرفیه میزنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or