10 بازی برتر از نظر Draw Distances

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
سایت gamingbolt به تازگی در طی مقاله ای 10 بازی رو که دارای Draw Distances فوق العاده هستند معرفی کرده.چون به نظر خود من انتخاب های معقولانه ای هست لازم دیدم این رو اینجا قرار بدم:

10
Oblivion

oblivion-draw-distance.jpg

9
Fallout 3

fallout-3-draw-distance.jpg

8
Grand Theft Auto 4

gta-4-draw-distance.jpg

7
Kameo: Elements of Power
kameo-draw-distance.jpg

6
Far Cry 2

far-cry-2-draw-distance.jpg

5
Red Dead Redemption

red-dead-redemption-draw-distance.jpg

4
Uncharted 2

uncharted-2-draw-distance.jpg

3

Crysis

crysis-draw-distance.jpg

2
The Witcher 2

witcher-2-draw-distance.jpg

1
Just Cause 2

just-cause-2-draw-distance.jpg

لیست خیلی خوبی بود :دی خوشم اومد ... البته جای Alan Wake و Assassin's Creedخالی بنظر میرسه .
پ.ن : این لیست بزودی جای خودش رو به inFAMOUS 2 میده .

به نظر من اصلا لیست خوبی نیست
زمین رو تو Just Cause 2 نگاه کنید انسان از اون فاصله زمین رو به این گردی میبینه؟
خوب طراحی کردن ولی سوتی زیاد داره
حق Red Dead Redemption بود
البته این نظر منه

تو این زمینه فکر نمیکنم چیزی تو این نسل حاضر Just Cause 2 رو بتونه شکست بده.واقعا فک ادمو بازیش جا به جا میکرد.

زمین رو تو Just Cause 2 نگاه کنید انسان از اون فاصله زمین رو به این گردی میبینه؟
البته این نظر منه
شک دارم که Just Cause 2 رو بازی کرده باشی

من وقتي تاپيك رو ديدم گفتم گزينه ي اول كرايسز هست دوم هم ويچر ...
اما ديدم كرايسز سومه و ويچر دوم :d
................
جاست كاز واقعا زيباست نماي دورش !!!

البته این نظر منه

کجای زمین تو Just Cause 2 گرد بود؟بازیش رو بازی کردی؟ نکنه منظورت این عکسه؟ اون آخرش زمین گرد نمیشه! ادامه داره. عکسشو بد گرفتن. اون قسمت بالای تصویر آسمون نیست. ادامه ی جزیره هست!!!

=))اون قوس گردی زمین نیست که :دی اون ناحیه روی ارتفاع واقع شده :دی نه که گردی سطح زمین باشه عزیز من .

آخرین ویرایش:
Just Cause 2 کلا سر شوتینگ مضخرفش برای من لذت بخش نبود ولی اولین باری که روی DX11 بازیش کردم و یه پاراچوت از رو کوه کردم کفم برید ، یه ربع بعدشم سیستمم ریست شد :دی

ولی در کل از نظر تکنیکی و اینکه با ژانگولر بازی DD رو نیورده باشن CRYSIS از همه بهتره :دی

اون اوایل که Oblivion اومده بود من یه 7800 GTX داشتم آرزوم بود این نوار Draw distance رو بدون تیک تا آخر برم :دی

هر چی بازی شوتر بوده جمع کرده ، کلا هر بازی که چهار تا توپ و فشنگ زیاد داشته باشه بهش میگن خوب
O_o!!!
آخه Draw Distances چه ربطی به سبک و توپ و تفنگ داره مرد مومن؟ جزئی از گرافیک و تکنیک بازیه که میتونه حالا یه بازی ریسینگ یا شوتر داشته باشه!

این عکس Just Cause 2 هم خیلی بد گرفته شده منم بار اول دیدم فکر کردم کره زمینه ولی در اصل ادامه رودخونس :دی!

بجز آبلیویون بقیه واقعا draw distances خوبی داشتن. یادم میاد اون موقع که آبلیویون منتشر شده بود, اکثر منتقدها از draw distances ضعیف ایراد گرفته بودن.

O_o!!!
آخه Draw Distances چه ربطی به سبک و توپ و تفنگ داره مرد مومن؟ جزئی از گرافیک و تکنیک بازیه که میتونه حالا یه بازی ریسینگ یا شوتر داشته باشه!

این عکس Just Cause 2 هم خیلی بد گرفته شده منم بار اول دیدم فکر کردم کره زمینه ولی در اصل ادامه رودخونس :دی!

اصولا من ادم غیر مومنی هستم :d منظورم لیست اراائه شده از این سایت بود . :|

3 تای اول رو که بازیای روی PC درو کردن :d ولی دمش گرم اولین بازی کنسولی از لحاظ بهترین Draw Distances :d (پرچم بالاس :d)
اگه روی PC میومد چی میشد ؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or