یوشیدا: امیدوار هستم Tomb Raider بر روی PS4 عرضه شود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
41f4b5ef-5c87-4489-bc5c-c1d9534cbfe0.jpg

مایکروسافت در Gamescom اعلام کرد که Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری در تعطیلات 2015 برای Xbox عرضه خواهد شد. این خبر رییس استودیوهای سونی را متعجب ساخت.
او در مصاحبه ای با Eurogamer در رابطه با این موضوع گفت: "راهی که اسپنسر برای بیان این موضوع استفاده کرد، راه جالبی بود. آنچه که ما از این برداشت می کنیم، این است که عنوان Rise of the Tomb Raider در تعطیلات 2015 برای Xbox انحصاری خواهد بود. از این جمله می توان برداشت های متفاوتی کرد. گرچه ما انتظار همچین رویدادی را نداریم."
یوشیدا گفت که از این که این عنوان بر روی پلتفرم های سونی عرضه می شود یا خیر اطلاعی ندارد: "امیدوارم Rise of the Tomb Raider در آخر برای PS4 عرضه شود."

Crystal Dynamics اعلام کرد که انحصاری بودن این عنوان به معنای روی برگرداندن از طرفداران PC و Playstation نیست.با این حال، احساسات و بازخوردهای منفی نسبت به این خبر در توییتر وجود داشته.

منبع

هر بازی تب و تاب خاص خودشو رو داره و اگر زمانش بگزره افت میکنه دیگه اگر قرار باشه یک بازی بعد 6 ماه یا یک سال روی یک کنسول دیگه بیاد اون تب و تاب اولیه رو نداره

آقا چرا اینجوری میکنید حالا یه بازیم انحصاری مایکرو شما که U4 دارین غمی ندارین :-??
این یوشیدا هم به نظر من توجیح نبوده که TR یه بازیی هست که به گرد Uncharted هم نمیرسه وگرنه اصن به این بازی فکر نمیکرد :>
تازشم رو PC که میاد مگه مهمه که رو 4 میاد یا نه /:)
من که میگم سریعن دوستان برن و یوشیدا رو توجیح کنن که دیگه از این مصاحبه ها نکنه :دی

آقا چرا اینجوری میکنید حالا یه بازیم انحصاری مایکرو شما که U4 دارین غمی ندارین :-??
این یوشیدا هم به نظر من توجیح نبوده که TR یه بازیی هست که به گرد Uncharted هم نمیرسه وگرنه اصن به این بازی فکر نمیکرد :>
تازشم رو PC که میاد مگه مهمه که رو 4 میاد یا نه /:)
من که میگم سریعن دوستان برن و یوشیدا رو توجیح کنن که دیگه از این مصاحبه ها نکنه :دی
مثل اینکه فایده نداره.:-b
دوست عزیز جوری حرف میزنی انگار تا حالا تام رایدر رو بازی نکردن بچه های سونی فن.=))
همین پارسال برای PS3 یه نسخه ازش اومد ها.:-*
عجب خودرگیری دارن بعضیا.:-&

آخه مشکل اینجاست به عشق این بازی (مخصوصا لارائه:d) که همه میخوان بازیش کنن ، مشکل تمام بچه هائم اینه که بعد تموم کردن این بازی روی ONE با کنسول چکار کنن:d :whistling: .

مثل اینکه فایده نداره.:-b
دوست عزیز جوری حرف میزنی انگار تا حالا تام رایدر رو بازی نکردن بچه های سونی فن.=))
همین پارسال برای PS3 یه نسخه ازش اومد ها.:-*
عجب خودرگیری دارن بعضیا.:-&

شما اگه پستای دوستان سونی فن رو میخوندی بعد پست من رو با دقت میخوندی متوجه منظور میشدی !!! 8-|

کدوم طور !؟ کدوم پشتیبانی !؟ اصلا پشتیبانی از چی !؟
yahoo_7.gif
biggrin1.gif

we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out.
متن کاملش توضیحات بیشتری هم داره !!
http://www.eurogamer.net/articles/2...r-makes-case-for-tomb-raider-exclusivity-deal

آخرین ویرایش:
انحصار زمانیه و مدتش هم کم هست مطمئن باشید
مایکرو داره این همه خرج میکنه و تو تولید بازی به CD کمک میکنه در نتیجه فکر نکنم مدت زمانش کم باشه از طرف دیگه phil این بازی رو با dead rising و ryse مقایسه کرده که هر دو برای PC میان ولی خبری از نسخه ی 4 نیست در نتیجه ...

کلا عجیبه قضیه این بازی ... تو کنفرانس اعلام کردن انحصاری 1 هست ... خود se و استودیو ... داشتن بازی رو میچپوندن به مایکرو ... که انحصاری دائمیه .. و اصلا مال خود مایکرو ... سه چهار روز بعد فیل دوون دوون اومد گفت ... نهنه نه نه نه نه انحصاری زمانی ... فکر کنم میخواستن همه هزینه بازی به علاوه ضرر حتمیش و همین طور پولی که از فروش از روی ps4 و pc در میووردن هم از مایکرو بگیرن ... که عرق سرد نشست رو پیشونی فیل و سریع اومد اعلام کرد که انحصاری دائمی نیست ... یه لحظه فکر کن se از سود کنسول اصلی بازی بگذره ... بعد از ازاد شدن ...

هر چند se خیلی نمک دون شکن و بی چشم و رو شده ... نفرت انگیز شده ...

اقا من یک چیزیو همین الان بهش فکر کردم :دی
مگه مایکرو چقدر حاضره واسه این عنوان بده ؟
اخه ps4 فروشش خیلی بالاتر از xbox one بوده واسه همین اگه واسه ps4 هم بیاد بعد از یکی دو هفته که واسه xbox one ریلیز شد پول خیلی خوبی به جیب میزنن :دی

اقا من یک چیزیو همین الان بهش فکر کردم :دی
مگه مایکرو چقدر حاضره واسه این عنوان بده ؟
اخه ps4 فروشش خیلی بالاتر از xbox one بوده واسه همین اگه واسه ps4 هم بیاد بعد از یکی دو هفته که واسه xbox one ریلیز شد پول خیلی خوبی به جیب میزنن :دی
دیگه کسی 2 هفته ای که بازی انحصاری نمیکنه! :|
حداقلش 6 ماه :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or