یوشیدا: امیدوار هستم Tomb Raider بر روی PS4 عرضه شود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
41f4b5ef-5c87-4489-bc5c-c1d9534cbfe0.jpg

مایکروسافت در Gamescom اعلام کرد که Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری در تعطیلات 2015 برای Xbox عرضه خواهد شد. این خبر رییس استودیوهای سونی را متعجب ساخت.
او در مصاحبه ای با Eurogamer در رابطه با این موضوع گفت: "راهی که اسپنسر برای بیان این موضوع استفاده کرد، راه جالبی بود. آنچه که ما از این برداشت می کنیم، این است که عنوان Rise of the Tomb Raider در تعطیلات 2015 برای Xbox انحصاری خواهد بود. از این جمله می توان برداشت های متفاوتی کرد. گرچه ما انتظار همچین رویدادی را نداریم."
یوشیدا گفت که از این که این عنوان بر روی پلتفرم های سونی عرضه می شود یا خیر اطلاعی ندارد: "امیدوارم Rise of the Tomb Raider در آخر برای PS4 عرضه شود."

Crystal Dynamics اعلام کرد که انحصاری بودن این عنوان به معنای روی برگرداندن از طرفداران PC و Playstation نیست.با این حال، احساسات و بازخوردهای منفی نسبت به این خبر در توییتر وجود داشته.

منبع

درسته ملت میریزن واسه خرید اما مطمئن باشید برای این عنوان کسی تصمیم به خرید یه کنسول نمیگیره. اشتباه برداشت نکنید، من نمیگم این عنوان ضعیفه. اتفاقا من خودم هم عاشق این بازی هستم و تو هر دو نسل هم بازیش کردم. منتهی دلایل برای انتخاب یه کنسول به نظرم بیشتر از یه بازی انحصاری زمانی هست.
این عنوان تو خرید کنسول واسه فن ها تاثیر نداره اما یک جمعیت کثیری هم این وسط هستن که فن هیچ کنسولی نیستن اون ها براشون همین چیزا تعیین کنندست...

@deamonis
حتما اون دلیل محکم تر هم همین چند تا بازی با رزولوشن کمتر هستن دیگه ؟:d چون من دلیل دیگه ای نمی بینم :d
حالا دلایل خرید PS4 بیشتر باشه یا کمتر بالاخره این یک دلیل هم به دلایل خرید X1 اضافه می شه و طبیعتا فروششو می بره بالا . در ضمن خیلی ها با توجه به حرفای اسپنسر و اینکه SE هم نگفته واسه PS4 میاد بالاخره یا نه ممکنه بازی رو انحصاری مایکروسافت در نظر بگیرن ...

آخرین ویرایش:
الان سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا این بازی با توجه به انحصاری زمانی بودنش میتونه تو تعطیلات کنسول seller مایکرو باشه؟
تامب رایدر کلا بازی سیستم سلری به اونصورت نمیتونه باشه حالا انحصاری زمانی بودن + فن بیس بیشتر این بازی بر روی PS در نظر گرفته بشه دیگه خیلی بعیده سیستم سلر باشه ! یه جورایی قراره در تعطیلات 2015 که PS4 احتمالا آنچارتد4 رو داره (اگه تاخیر نخوره تا 2016) نقش U4 رو برا one بازی کنه ! اگه بازی مثل مس افکت که فن بیس اصلیش در نسل قبل 360 بود انحصاری زمانی میشد شاید میتونست سیستم سلر باشه , سیستم سلر اصلی برای xone بازی هایی مثل هیلو و گبرز میتونه باشه

این عنوان تو خرید کنسول واسه فن ها تاثیر نداره اما یک جمعیت کثیری هم این وسط هستن که فن هیچ کنسولی نیستن اون ها براشون همین چیزا تعیین کنندست...

برای اون جمع کثیر زمانی تعیین کننده میشه که انحصار کامل باشه.
وگرنه انحصار زمانی یکی دو یا سه تا بازی رو اون جمع کثیر ( که خود من رو هم شامل میشه ) تاثیر چندانی نداری چه برسه تعیین کننده ( تعیین کننده انحصاری های کامل هستند)

چند نفر کامنت من رو نقل قول کردن حس جواب دادن تک تک نیست :دی نسخه قبلی Tomb Raider واسه من یکی از بهترین بازی های سال 2013 بود، مدارکش هم تو تاپیک امتیازات بازی های X360 موجوده :دی اینکه انحصاری شدن بازی واسه شخص من مهمه، اینه که فکر میکنم Rise of the Tomb Raider پتانسیل اینو داره با کمک مایکروسافت و CD، به یکی از بهترین های سال 2015 تبدیل بشه، یعنی چیزی فراتر از Tomb Raider 2013.

درسته ملت میریزن واسه خرید اما مطمئن باشید برای این عنوان کسی تصمیم به خرید یه کنسول نمیگیره. اشتباه برداشت نکنید، من نمیگم این عنوان ضعیفه. اتفاقا من خودم هم عاشق این بازی هستم و تو هر دو نسل هم بازیش کردم. منتهی دلایل برای انتخاب یه کنسول به نظرم بیشتر از یه بازی انحصاری زمانی هست.
بستگی به این داره که بازی در چه سطحی باشه و چه نمره هایی بگیره . یک چیزه دیگم این بازی که قرار نیست به تنهایی تو ساله 2015 عرضه بشه بازی هایی مثل quantum break و HALO و ... هستن که با هم میتونن به فروشه کنسول کمک کنن !!!

بستگی به این داره که بازی در چه سطحی باشه و چه نمره هایی بگیره . یک چیزه دیگم این بازی که قرار نیست به تنهایی تو ساله 2015 عرضه بشه بازی هایی مثل quantum break و HALO و ... هستن که با هم میتونن به فروشه کنسول کمک کنن !!!
Halo و QB میتونن به فروش کنسول کمک کنن و از اول هم حرف من همینه، اما یه بازی انحصار زمانی نمیتونه. حالا هرچقدر میخواین دلیل بیارن :دی

در مورد خرید کنسول برای بازی از نظر من فقط یک سری عنوان خاص پتانسیل اینو دارن که مردمُ برای خرید کنسول فقط برای اون بازی مجاب کنن . مثل HALO ، Uncharted ، Gears Of War و یکی دو عنوان دیگه بیشتر هم بخاطر بخش مولتی پلیر بازی . اما Tomb Raider جزو این دسته قرار نمیگیره .

از نظر من هدف مایکروسافت هم این نیست که با Tomb Raider فروش کنسولش به طرز چشمگیری بالا ببره بلکه هدف صرفا بالابردن کیفیت پشتیبانی از دارندگان XBOX در قیاس با پلتفرم رقیبه . نسل قبل Sony در زمینه بازیهای Action Adventure خیلی خوب کار کرد و سری Uncharted و The Last Of Us جزو بهترین های نسل بودن در حالی که ما در عناوین انحصاری مایکروسافت عنوان بزرگی در این سبک مشاهده نکردیم .

انحصاری شدن Tomb Raider حتی بصورت زمانی باعث میشه خلا عدم وجود یک عنوان هم سبک Uncharted در سال 2015 از بین بره . اینکه فیل اسپنسر از این موضوع به عنوان رقابت یاد میکنه دلیلش همینه و منظورش به طور کلی از بابت نمرات نیست بلکه تعادل ایجاد شده از نظر عناوین انحصاری موضوع اصلیه که انحصاری زمانی شدن TR این تعادل بوجود میاره حالا اینکه بازی مثلا یک سال بعد برای PS4 و PC بیاد صورت مسئله اصلی از بین نمیبره بلکه هدف فقط بازار مهم تعطیلات 2015 هستش .

این قسمت شاید به تاپیک ارتباط نداشته باشه اما به عنوان گیمری که PS4 داره یک موضوع باعث نگرانی من شده و اونم نداشتن برنامه از طرف سونی برای عرضه یک بازی FPS بزرگه . نسل قبل بواسطه وجود Insomniac و البته سری Killzone ما در این سبک بازیهای خوبی روی PS4 دیدیم هم از لحاظ کمی هم کیفی اما این نسل Insomniac دیگه سمت سونی نیست و گوریلاگیمز هم به نظر میرسه تمرکزش سمت یک پروژه RPG رفته در این شرایط اگر از دید کلی به ماجرا نگاه کنیم کنسول موفقی مثل PS4 از زمان عرضه تا حداقل پایان 2015 انحصاری FPS بزرگ و با کیفیتی نداشته و نخواهد داشت و برای گیمری مثل من که طرفدار این سبکه این چندان خبر خوبی نیست !

در مورد خرید کنسول برای بازی از نظر من فقط یک سری عنوان خاص پتانسیل اینو دارن که مردمُ برای خرید کنسول فقط برای اون بازی مجاب کنن . مثل HALO ، Uncharted ، Gears Of War و یکی دو عنوان دیگه بیشتر هم بخاطر بخش مولتی پلیر بازی . اما Tomb Raider جزو این دسته قرار نمیگیره .

از نظر من هدف مایکروسافت هم این نیست که با Tomb Raider فروش کنسولش به طرز چشمگیری بالا ببره بلکه هدف صرفا بالابردن کیفیت پشتیبانی از دارندگان XBOX در قیاس با پلتفرم رقیبه . نسل قبل Sony در زمینه بازیهای Action Adventure خیلی خوب کار کرد و سری Uncharted و The Last Of Us جزو بهترین های نسل بودن در حالی که ما در عناوین انحصاری مایکروسافت عنوان بزرگی در این سبک مشاهده نکردیم .

انحصاری شدن Tomb Raider حتی بصورت زمانی باعث میشه خلا عدم وجود یک عنوان هم سبک Uncharted در سال 2015 از بین بره . اینکه فیل اسپنسر از این موضوع به عنوان رقابت یاد میکنه دلیلش همینه و منظورش به طور کلی از بابت نمرات نیست بلکه تعادل ایجاد شده از نظر عناوین انحصاری موضوع اصلیه که انحصاری زمانی شدن TR این تعادل بوجود میاره حالا اینکه بازی مثلا یک سال بعد برای PS4 و PC بیاد صورت مسئله اصلی از بین نمیبره بلکه هدف فقط بازار مهم تعطیلات 2015 هستش .

این قسمت شاید به تاپیک ارتباط نداشته باشه اما به عنوان گیمری که PS4 داره یک موضوع باعث نگرانی من شده و اونم نداشتن برنامه از طرف سونی برای عرضه یک بازی FPS بزرگه . نسل قبل بواسطه وجود Insomniac و البته سری Killzone ما در این سبک بازیهای خوبی روی PS4 دیدیم هم از لحاظ کمی هم کیفی اما این نسل Insomniac دیگه سمت سونی نیست و گوریلاگیمز هم به نظر میرسه تمرکزش سمت یک پروژه RPG رفته در این شرایط اگر از دید کلی به ماجرا نگاه کنیم کنسول موفقی مثل PS4 از زمان عرضه تا حداقل پایان 2015 انحصاری FPS بزرگ و با کیفیتی نداشته و نخواهد داشت و برای گیمری مثل من که طرفدار این سبکه این چندان خبر خوبی نیست !
حرف شما کاملا متینه.
ولی به نظر من بازی هایی مثل دسنیتی و بتلفیلد و کال آف که مولتی پلتفرم هستند در حد یه بازی انحصاری عالی و خوب هستن و دارندگان کنسول سونی میتونن ازشون لذت ببرن.
البته همچنان با اون صحبت شما که گفتید برای این نسل یه FPS انحصاری نداره موافقم.خیلی مسئله مهمیه اگه یه بازی انحصاری FPS تاپ داشته باشه.

خب من تو به این قضیه کاملا واقفم که کار کلا کار چیپیه. کار مسخره ای هست انحصاری زمانی. اما تو کوتاه مدت برای boost فروش کنسول اونم تو تعطیلات جواب میده. و الا انقدر رو واژه ی holiday تاکید نمیکردن. این چند ساله دیگه به این سیاست های این مدلی مایکرو عادت کردیم. البته اینکه اسپنسر( که به نظر شعور کافی رو داره) دست به این کار زده بیشتر به خاطر اختلاف وحشتناک فروش دو کنسول هست و براش مهمه که تو تعطیلات برگ برنده داشته باشه
ملتی هم که میگم شمایی که پیگیرین و حرفه ای محسوب میشین نیست. یه بنده خدایی که حالا به هر دلیلی بازی رو دوست داره یا اصلا چشمش میخوره تو تو قفسه فروشگاه به TR که تازه به مناسبت تعطیلات تخفیفم خورده :d و الا من و شما که میدونیم 6 ماه دیگه با DLC و هزار تا مخلفات دیگه بازی رو PS4 هم میاد و 1 سال دیگه اصلا کسی یادش نمیاد این بازی یه زمانی انحصاری بود.
----
در کل همونطور که گفتم این دفعه رو باید به مایکرو ببخشید. چون بدجور عقب افتادن از نظر فروش. مجبورن یه حرکتی بکنن هر چند موقتی و الا این که TR انحصاری باشه در حالت عادی مسخرست

خب من تو به این قضیه کاملا واقفم که کار کلا کار چیپیه. کار مسخره ای هست انحصاری زمانی. اما تو کوتاه مدت برای boost فروش کنسول اونم تو تعطیلات جواب میده. و الا انقدر رو واژه ی holiday تاکید نمیکردن. این چند ساله دیگه به این سیاست های این مدلی مایکرو عادت کردیم. البته اینکه اسپنسر( که به نظر شعور کافی رو داره) دست به این کار زده بیشتر به خاطر اختلاف وحشتناک فروش دو کنسول هست و براش مهمه که تو تعطیلات برگ برنده داشته باشه
ملتی هم که میگم شمایی که پیگیرین و حرفه ای محسوب میشین نیست. یه بنده خدایی که حالا به هر دلیلی بازی رو دوست داره یا اصلا چشمش میخوره تو تو قفسه فروشگاه به TR که تازه به مناسبت تعطیلات تخفیفم خورده :d و الا من و شما که میدونیم 6 ماه دیگه با DLC و هزار تا مخلفات دیگه بازی رو PS4 هم میاد و 1 سال دیگه اصلا کسی یادش نمیاد این بازی یه زمانی انحصاری بود.
----
در کل همونطور که گفتم این دفعه رو باید به مایکرو ببخشید. چون بدجور عقب افتادن از نظر فروش. مجبورن یه حرکتی بکنن هر چند موقتی و الا این که TR انحصاری باشه در حالت عادی مسخرست
insider هستی ؟:d

:d و الا من و شما که میدونیم 6 ماه دیگه با DLC و هزار تا مخلفات دیگه بازی رو PS4 هم میاد و 1 سال دیگه اصلا کسی یادش نمیاد این بازی یه زمانی انحصاری بود.
این حرفتو قبول دارم :d
مثلا چند ماه دیگه GTAV بیاد برا PC برا ما اصلا مهم نیست که قبلا یه عده نسخه BETA بازی کردن حتی خیلی ها یادشونم نمیاد یا حتی اصلا روحشونم خبر دار نبوده که این بازی انحصاری زمانی بوده

هرچند شک نکنید TR اول برای PC تایید میشه ماکرو سافته دیگه میدونید که چی میگم یهو تنگش میگیره همزمان با نسخه بتا ویندوز 9 یه نسخه از بازی DX12 برا PC تایید میکنه .. خودشو تو دل PC GAMER ها جا کنه :))

برا PS4 حقیقت نمیخوام نا امیدتون کنم دلتونو خوش نکنید شاید بیاد شاید نیاد معلوم نیست (:|
yahoo_37.gif

آخرین ویرایش:

حرفت واقعا عالي بود... لطفا فن ها يكم منطق و احترام رو ياد بگيرن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or