در مورد خرید کنسول برای بازی از نظر من فقط یک سری عنوان خاص پتانسیل اینو دارن که مردمُ برای خرید کنسول فقط برای اون بازی مجاب کنن . مثل HALO ، Uncharted ، Gears Of War و یکی دو عنوان دیگه بیشتر هم بخاطر بخش مولتی پلیر بازی . اما Tomb Raider جزو این دسته قرار نمیگیره .
از نظر من هدف مایکروسافت هم این نیست که با Tomb Raider فروش کنسولش به طرز چشمگیری بالا ببره بلکه هدف صرفا بالابردن کیفیت پشتیبانی از دارندگان XBOX در قیاس با پلتفرم رقیبه . نسل قبل Sony در زمینه بازیهای Action Adventure خیلی خوب کار کرد و سری Uncharted و The Last Of Us جزو بهترین های نسل بودن در حالی که ما در عناوین انحصاری مایکروسافت عنوان بزرگی در این سبک مشاهده نکردیم .
انحصاری شدن Tomb Raider حتی بصورت زمانی باعث میشه خلا عدم وجود یک عنوان هم سبک Uncharted در سال 2015 از بین بره . اینکه فیل اسپنسر از این موضوع به عنوان رقابت یاد میکنه دلیلش همینه و منظورش به طور کلی از بابت نمرات نیست بلکه تعادل ایجاد شده از نظر عناوین انحصاری موضوع اصلیه که انحصاری زمانی شدن TR این تعادل بوجود میاره حالا اینکه بازی مثلا یک سال بعد برای PS4 و PC بیاد صورت مسئله اصلی از بین نمیبره بلکه هدف فقط بازار مهم تعطیلات 2015 هستش .
این قسمت شاید به تاپیک ارتباط نداشته باشه اما به عنوان گیمری که PS4 داره یک موضوع باعث نگرانی من شده و اونم نداشتن برنامه از طرف سونی برای عرضه یک بازی FPS بزرگه . نسل قبل بواسطه وجود Insomniac و البته سری Killzone ما در این سبک بازیهای خوبی روی PS4 دیدیم هم از لحاظ کمی هم کیفی اما این نسل Insomniac دیگه سمت سونی نیست و گوریلاگیمز هم به نظر میرسه تمرکزش سمت یک پروژه RPG رفته در این شرایط اگر از دید کلی به ماجرا نگاه کنیم کنسول موفقی مثل PS4 از زمان عرضه تا حداقل پایان 2015 انحصاری FPS بزرگ و با کیفیتی نداشته و نخواهد داشت و برای گیمری مثل من که طرفدار این سبکه این چندان خبر خوبی نیست !