یوشیدا: امیدوار هستم Tomb Raider بر روی PS4 عرضه شود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
41f4b5ef-5c87-4489-bc5c-c1d9534cbfe0.jpg

مایکروسافت در Gamescom اعلام کرد که Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری در تعطیلات 2015 برای Xbox عرضه خواهد شد. این خبر رییس استودیوهای سونی را متعجب ساخت.
او در مصاحبه ای با Eurogamer در رابطه با این موضوع گفت: "راهی که اسپنسر برای بیان این موضوع استفاده کرد، راه جالبی بود. آنچه که ما از این برداشت می کنیم، این است که عنوان Rise of the Tomb Raider در تعطیلات 2015 برای Xbox انحصاری خواهد بود. از این جمله می توان برداشت های متفاوتی کرد. گرچه ما انتظار همچین رویدادی را نداریم."
یوشیدا گفت که از این که این عنوان بر روی پلتفرم های سونی عرضه می شود یا خیر اطلاعی ندارد: "امیدوارم Rise of the Tomb Raider در آخر برای PS4 عرضه شود."

Crystal Dynamics اعلام کرد که انحصاری بودن این عنوان به معنای روی برگرداندن از طرفداران PC و Playstation نیست.با این حال، احساسات و بازخوردهای منفی نسبت به این خبر در توییتر وجود داشته.

منبع

الان وضعیت این بازی درست مثل silent hills هست اصلا معلوم نیست و فعلا گفته شده انحصاریه ولی چیزی که من خوندم توی سایت های دیگه همه میگن انحصاری زمانیه (واقعا فکر نکنم انحصاری زمانی اینقدر ارزش داشته باشه!)
مسئله دوم اینه که فیل اسپنسر گفته بود میخوایم uncharted بشه واسه xbox one که از این حرف میشه اینو برداشت کرد که بازی انحصاریه xbox one هست
اگرچه uncharted بازیی هست که خودش رو ثابت کرده و همیشه بهتر از tomb raider بود
و در اخر هم باید اشاره کرد که نسخه اخر tomb raider نسبت به نسخه های قبل (به نظر من) بازی موفقی نبود چون تمام مزه tomb raider به معماهاش بود که این اخریه نداشت و فکر نکنم توی این 3-4 سال غیر از the evil within بازیی بیاد که بخواد دائما معما های سخت داشته باشه و پایه اساسش معما باشه (بدون احتساب syberia 3 و god of war به شرطه اینکه بیاد :دی)

- - -ویرایش - - -

خب پس انحصاریه xbox one نیست دیگه انحصاریه مایکرو هست و کسی بدون داشتن کنسول مایکروسافت هم میتونه بازیش کنه (روی ویندوز)
در کل خواستی ترول زیر پوستی کنی زدی بد ترش کردی :|

درباره صحبت هات هم که میگی درباره انحصاری زمانی بودن و نیومدن این بازی بر روی پلی استیشن 4 فکر نکنی مهم باشه دیگه وقتی خود یوشیدا میاد میگه امیدوار هستم بازی بر روی پلی استیشن 4 بیاد پس مهم هستش که این حرف رو زده ! هیچ آدم عاقلی دلش نمیخواد این بازی رو از دست بده ! حتی اگه آنچارتد هم بازی کنه هیچ دلیلی نداره که دوست نداشته باشه TR رو بازی نکنه !

درباره نظر دادن این که TR بازی موفق نبود و بهانه های معما و از این جور چیزا آوردی هم مشکلی نداره گفتی نظر خودته ولی چیزی که مهم هستش نظر عموم گیمر ها و سایت ها و منتقدین هستش که نسخه ریبوت شده این بازی واقعا عالی بود !

چه بازی انحصاری کنسول ایکس باکس وان باشه و چه انحصاری مایکرو و اومدنش بر روی پی سی اگه این بازی رو برای پلی استیشن 4 عرضه نشه یعنی این که مایکرو موفق شده و این که میگی کسی بدون داشتن کنسول ایکس باکس وان میتونه این بازی رو انجام بده بر روی پی سی بله که میتونه ولی باید یک پی سی قدرتمند داشته باشه تا بازیش کنه ! و شما بخوای در کل و مجموع جامعه گیمر ها رو نگاه کنی کسی که کنسول باز هستش کم تر برای پی سی خرج میکنه و اگه هم باشه اکثریت رو در بر نمیگیره .

طبق گفته ی خوده یوشیدا در مصاحبش با یوروگیمر این قضیه بیشتر به Adam Boyes که مربوط به روابط third party سونی هست مربوط میشه و خودش از چیزی خبر نداره ولی امیدواره برا PS4 بیاد مثل مس افکت (که البته با توجه به فن بیس این بازی که بیشتر برا PS بوده و هست و بازخورد منفی که داشتن و فروش زیاد PS4 خیلی دور از دسترس نیست این اتفاق و داستانش کلا با رایز و ددرایزینگ 3 خیلی فرق داره!)
به هر حال در هر صورت برا PS4 چه بیاد چه نیاد چه زود بیاد چه دیر بیاد مراجعه شود به این تاپیک IGN :d

در کل خواستی ترول زیر پوستی کنی زدی بد ترش کردی :|

درباره صحبت هات هم که میگی درباره انحصاری زمانی بودن و نیومدن این بازی بر روی پلی استیشن 4 فکر نکنی مهم باشه دیگه وقتی خود یوشیدا میاد میگه امیدوار هستم بازی بر روی پلی استیشن 4 بیاد پس مهم هستش که این حرف رو زده ! هیچ آدم عاقلی دلش نمیخواد این بازی رو از دست بده ! حتی اگه آنچارتد هم بازی کنه هیچ دلیلی نداره که دوست نداشته باشه TR رو بازی نکنه !

درباره نظر دادن این که TR بازی موفق نبود و بهانه های معما و از این جور چیزا آوردی هم مشکلی نداره گفتی نظر خودته ولی چیزی که مهم هستش نظر عموم گیمر ها و سایت ها و منتقدین هستش که نسخه ریبوت شده این بازی واقعا عالی بود !

چه بازی انحصاری کنسول ایکس باکس وان باشه و چه انحصاری مایکرو و اومدنش بر روی پی سی اگه این بازی رو برای پلی استیشن 4 عرضه نشه یعنی این که مایکرو موفق شده و این که میگی کسی بدون داشتن کنسول ایکس باکس وان میتونه این بازی رو انجام بده بر روی پی سی بله که میتونه ولی باید یک پی سی قدرتمند داشته باشه تا بازیش کنه ! و شما بخوای در کل و مجموع جامعه گیمر ها رو نگاه کنی کسی که کنسول باز هستش کم تر برای پی سی خرج میکنه و اگه هم باشه اکثریت رو در بر نمیگیره .
نه ریبوتش رو نمیگم همین اخری که روی نسل 7 اومد :|
قطعا فوق العادست افتش دلیل فوق العاده نبودنش نمیشه :|
نه قصد ترول نداشتم :|
بله درسته به یک pc قدرتمند احتیاج داره و اینکه کنسول گیمر ها نمیرن pc بگیرن هم درسته ولی حرف من اینه که در این صورت دیگه انحصاری xbox one نیست و اونی که pc داره هم میتونه بازی کنه
معما بهونه نیست یک چیز کاملا واقعیه نمیدونم چرا شما نمیخواین اینو قبول کنین که بازی های انحصاریتون افت هایی داشتن مثل همین معماهای TR در صورتی که خیلی از بازیا اینجوری بود مثل CASTLE VANIA که نسخه دومش اصلا معما نداشت و من فکر کنم اگه الان به شما بگم DR3 برای PC عرضه شده شما میگی یک سخت افزار قوی میخواد پس در باطن عرضه نشده :دی
در کل شما منظور متن منو از اول تا اخر نگرفتی پیشنهاد میکنم دوباره بخونی :| :دی

آخرین ویرایش:
بعله. خب شد گفتی داشتم به خودکشی فکر میکردم . حالا 6 ماه دیرتر بازی میکنم فوقش اگه نشد 1.500 خرجشه . به همین سادگی.

واقعا دمش گرم...به موقع پستشو خوندیا...!!!
خیلی هم ساده...واقعا چه خوب همه ی مساله های پیچیده رو حل میکنی توو....تازه این فوقش بود!!! :bighug:
.
گرچه واسه ps4 هم میاد احتمالا...ولی راحت میشه فهمید که به اندازه کافی بزرگ هست این بازی

خیلی هم ساده...واقعا چه خوب همه ی مساله های پیچیده رو حل میکنی توو....تازه این فوقش بود!!! :bighug:
.
گرچه واسه ps4 هم میاد احتمالا...ولی راحت میشه فهمید که به اندازه کافی بزرگ هست این بازی
نیاد هم توی PS4 رقیبش خیلی قویه (UNCHARTED 4) طوری که یادمه روی که اون تریلر رو ازش نشون دادن همه فن های XBOX ONE میگفتن IN-GAME نبوده که بعدش خود سونی اومد گفت IN-GAME هست

کاشکی فقط انحصاری وان میبود . چون گرافیکش به اندازه کافی دانگرید میکنن روی وان . روی PS4 و PC لید پلتفرم میبود تمام گیمرا از گرافیک خاطرشون جمع میشد . حیف لارا با موهای افشونش :d

.
اوه اوه بله واقعا خریده x1 مثله پیچیده ای هست . اگر رو pc بیاد لازم نی دست تو جیبم هم بگنم به طریق بسیار وحشت ناکی ساده حل میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or