یوشیدا: امیدوار هستم Tomb Raider بر روی PS4 عرضه شود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
41f4b5ef-5c87-4489-bc5c-c1d9534cbfe0.jpg

مایکروسافت در Gamescom اعلام کرد که Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری در تعطیلات 2015 برای Xbox عرضه خواهد شد. این خبر رییس استودیوهای سونی را متعجب ساخت.
او در مصاحبه ای با Eurogamer در رابطه با این موضوع گفت: "راهی که اسپنسر برای بیان این موضوع استفاده کرد، راه جالبی بود. آنچه که ما از این برداشت می کنیم، این است که عنوان Rise of the Tomb Raider در تعطیلات 2015 برای Xbox انحصاری خواهد بود. از این جمله می توان برداشت های متفاوتی کرد. گرچه ما انتظار همچین رویدادی را نداریم."
یوشیدا گفت که از این که این عنوان بر روی پلتفرم های سونی عرضه می شود یا خیر اطلاعی ندارد: "امیدوارم Rise of the Tomb Raider در آخر برای PS4 عرضه شود."

Crystal Dynamics اعلام کرد که انحصاری بودن این عنوان به معنای روی برگرداندن از طرفداران PC و Playstation نیست.با این حال، احساسات و بازخوردهای منفی نسبت به این خبر در توییتر وجود داشته.

منبع

رئیس مایکرو هم میتونه بگه کاش UnCharted رو میدادین ما Xboxی ها بزنیم به بدن...!! فقط هرچی هست امیدوارم سر PC گیمرها این وسط کلاه نره..!! نسخه ی 1 شاهکاری بود واسه خودش.

رئیس مایکرو هم میتونه بگه کاش UnCharted رو میدادین ما Xboxی ها بزنیم به بدن...!! فقط هرچی هست امیدوارم سر PC گیمرها این وسط کلاه نره..!! نسخه ی 1 شاهکاری بود واسه خودش.

هر کسی که توانایی حرف زدن داشته باشه هر چیزی رو می تونه بگه ، چیز عجیبیه برای شما؟

یک اسپم هایی جدیدا دیده می شه سر و ته نداره :-??

واقعا تاثیر فراوانی داشت این خبر انحصاری بودن TR
درسته انحصاری زمانی هست اما هم به سود ماکروسافت هست هم به سود خود بازی که کیفیتش رو می تونه ببره بالا

برا pc که حتما میاد مثل بقیه انحصار زمانیای دیگه اما اینطور که ماکرو داره پشتیبانی میکنه ممکنه واسه سونی کلا نیاد

کلا انحصاری چیز مضخرفیه ایشالله واسه همه بیاد همه لذتشو ببرن :دی

الان وضعیت این بازی درست مثل silent hills هست اصلا معلوم نیست و فعلا گفته شده انحصاریه ولی چیزی که من خوندم توی سایت های دیگه همه میگن انحصاری زمانیه (واقعا فکر نکنم انحصاری زمانی اینقدر ارزش داشته باشه!)
مسئله دوم اینه که فیل اسپنسر گفته بود میخوایم uncharted بشه واسه xbox one که از این حرف میشه اینو برداشت کرد که بازی انحصاریه xbox one هست
اگرچه uncharted بازیی هست که خودش رو ثابت کرده و همیشه بهتر از tomb raider بود
و در اخر هم باید اشاره کرد که نسخه اخر tomb raider نسبت به نسخه های قبل (به نظر من) بازی موفقی نبود چون تمام مزه tomb raider به معماهاش بود که این اخریه نداشت و فکر نکنم توی این 3-4 سال غیر از the evil within بازیی بیاد که بخواد دائما معما های سخت داشته باشه و پایه اساسش معما باشه (بدون احتساب syberia 3 و god of war به شرطه اینکه بیاد :دی)

- - -ویرایش - - -

ساپورتی که مایکرو داره میکنه احتمالا فقط واسه pc میاد بعد از 6 ماه
خب پس انحصاریه xbox one نیست دیگه انحصاریه مایکرو هست و کسی بدون داشتن کنسول مایکروسافت هم میتونه بازیش کنه (روی ویندوز)

هر کسی که توانایی حرف زدن داشته باشه هر چیزی رو می تونه بگه ، چیز عجیبیه برای شما؟

یک اسپم هایی جدیدا دیده می شه سر و ته نداره :-??

منم توانایی حرف زدن داشتم و حرفم رو زدم...این برای شما عجیب جلوه داده به من ربطی نداره:-b

الان وضعیت این بازی درست مثل silent hills هست اصلا معلوم نیست و فعلا گفته شده انحصاریه ولی چیزی که من خوندم توی سایت های دیگه همه میگن انحصاری زمانیه (واقعا فکر نکنم انحصاری زمانی اینقدر ارزش داشته باشه!)
مسئله دوم اینه که فیل اسپنسر گفته بود میخوایم uncharted بشه واسه xbox one که از این حرف میشه اینو برداشت کرد که بازی انحصاریه xbox one هست
اگرچه uncharted بازیی هست که خودش رو ثابت کرده و همیشه بهتر از tomb raider بود
و در اخر هم باید اشاره کرد که نسخه اخر tomb raider نسبت به نسخه های قبل (به نظر من) بازی موفقی نبود چون تمام مزه tomb raider به معماهاش بود که این اخریه نداشت و فکر نکنم توی این 3-4 سال غیر از the evil within بازیی بیاد که بخواد دائما معما های سخت داشته باشه و پایه اساسش معما باشه (بدون احتساب syberia 3 و god of war به شرطه اینکه بیاد :دی)

- - -ویرایش - - -

خب پس انحصاریه xbox one نیست دیگه انحصاریه مایکرو هست و کسی بدون داشتن کنسول مایکروسافت هم میتونه بازیش کنه (روی ویندوز)

اون زمانی که هنوز سازنده هاش خواب ساختن چنین بازی رو نمیدیدند TR داشت عرضه میشد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or