یوبی سافت: گرافیک Watch Dogs به هیچ وجه کاهش پیدا نکرده است

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
watchdogs.jpg

بعد از منتشر شدن تصاویری که نشان میداد گرافیک عنوان Watch Dogs نسبت به نمایش های E3 2012 کاهش پیدا کرده است یکی از مدیران یوبی سافت با نام Tessa Vilyn در تویتر خود نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

در پاسخ به سوالی که در تویتر از ایشان پرسیده شده بود که آیا گرافیک بازی به نسبت با E3 2012 کاهش یافته است وی گفت:

هرگز ! به من اعتماد کنید گرافیک بازی هیچ تغییری نکرده است.اصلا این ایده بسیار مسخره است! نمایش E3 2012 دارای جزئیات بیشتری بود و همه فکر میکنند گرافیک آنجا بهتر بوده و به شما اطمینان میدهم گرافیک کاهش نیافته است.

عنوان Watch Dogs در 27 می 2014 برای کنسولهای نسل قبل ، Xbox one ،PS4 و PC منتشر می شود.

منبع

کاری به کاهش گرافیک اینا ندارم بنظرم خیلی بهتر و زیباتر از بقیه بازی عای 2014 هستش
حتی برای نسخه PC این بازی بیشتر منتظرم تا GTA
بنظرم گرافیک این بازی بالاتر از GTA V هست
نظر شخصی دوستان کارشناس لازم نیست نظر منو بیان کارشناسی کنن

کاری به کاهش گرافیک اینا ندارم بنظرم خیلی بهتر و زیباتر از بقیه بازی عای 2014 هستش
حتی برای نسخه PC این بازی بیشتر منتظرم تا GTA
بنظرم گرافیک این بازی بالاتر از GTA V هست
نظر شخصی دوستان کارشناس لازم نیست نظر منو بیان کارشناسی کنن
بابا بیخبال gta شید اون بدبخت مظلوم چه گناهی کرده همش باید مقایسه شه یکی میگه بالاتره از gta یکی میگه پایین تر از gta گرافیک watch dogs
وا بدید gta رو..:|:d

بابا بیخبال gta شید اون بدبخت مظلوم چه گناهی کرده همش باید مقایسه شه یکی میگه بالاتره از gta یکی میگه پایین تر از gta گرافیک watch dogs
وا بدید gta رو..:|:d

با GTA مقایسه زدم چون بازی شبیه هم هستن وگرنه من دشمنی با GTA ندارم که
اتفاقا بازی خیلی قشنگی هست.فقط بخاطر شباهتشون باهاش مقایسه زدم وگرنه با COD مقایسه میکردم:))

we dont know watch dogs storline but we know gta storyline was not good.

i think watch dogs graphic is very good even after downgrading it.

شما از این محصول جدید بالا بالا که تو تلویزیون تبلیغ میکنه استفاده میکنی؟! یادم باشه پسرم که بزرگ شد، نخرمش، چون خیلی انگلیسی را بد آموزش داده به شما :-o

شما از این محصول جدید بالا بالا که تو تلویزیون تبلیغ میکنه استفاده میکنی؟! یادم باشه پسرم که بزرگ شد، نخرمش، چون خیلی انگلیسی را بد آموزش داده به شما :-o
جالبه همتون هم باید اظهار تسلط کامل به انگلیسی باید بکنید که مثلا بگید خیلی cool هستید؟ همین حرفتونو بیاید تو پروفایل خودم به انگلیسی بگید ببینم چند مرده حلاجید:))

از نظر داستان به مراتب از GTA بهتر است.
شما احتمالا علم غیب داری گوتی سال بعد رو که انتخاب کردی داستانه این بازی رو هم که پیشگویی کردی یه باره بیا بگو متاش هم چند میشه :|

- - -ویرایش - - -

کی گفته گرافیک نسخه PC مثل کنسولها افت زیادی داشته؟ کسی هم منبعی تا الان بر تایید این حرف رو نکرده فقط حرف بوده

یه شرکت مثل EA میاد کیفیت نسخه پی سی NFS در حد کنسولها میاره پایین 30 فریم میکنه تا فروشش رو کنسول از دست نده

اما یه شرکت مثل یوبی که رابطه بسیار نزدیکی با NVIDIA داره اگه بخوادم نمیزارن اینکارو بکنه .. بعضیا فراموش کردن کارتهای گرافیکی هم باید فروش کنن .

بنظر من نسخه PC در سطح دموی E3 2012 خواهد بود . صبور باشید

اگه اینجوری باشه اختلاف با کنسولا خیلی زیاد میشه .....
حتما توقع داری که NPC ها هم تو خیابون همون رفتارا رو داشته باشن بس کنید باو یوبی با این کارش نشون داد که فقط واسه تبیلغات این کار رو کرده مثل کاری که KZ 2 انجام داد با این تفاوت که اون یه CG بود ولی این یه تیکه از بازی واسه پر کردن دهن منو شما ...

خوبه هر چی پیش میریم بیشتر به شخصیت بالای بعضی دوستان پی میبریم که بدون اینکه بدونن واقعا قضیه چیه ضعیف ترین ترول ممکنه رو میخوان انجام بدن

شما معلوم هست با خودت چند چندی ؟

آخرین ویرایش:
شما احتمالا علم غیب داری گوتی سال بعد رو که انتخاب کردی داستانه این بازی رو هم که پیشگویی کردی یه باره بیا بگو متاش هم چند میشه :|

- - -ویرایش - - -

اگه اینجوری باشه اختلاف با کنسولا خیلی زیاد میشه .....
حتما توقع داری که NPC ها هم تو خیابون همون رفتارا رو داشته باشن بس کنید باو یوبی با این کارش نشون داد که فقط واسه تبیلغات این کار رو کرده مثل کاری که KZ 2 انجام داد با این تفاوت که اون یه CG بود ولی این یه تیکه از بازی واسه پر کردن دهن منو شما ...

شما معلوم هست با خودت چند چندی ؟
شما اصلا میدونی علت این کارها چیه؟ دلیل پشت تموم حرکات امروز من در این انجمن هست.

شما اصلا میدونی علت این کارها چیه؟ دلیل پشت تموم حرکات امروز من در این انجمن هست.

خب بگو ما هم در جریان باشیم. همین جوری رو هوا english میایی بعد کسی چیزی میگه ناراحت میشی؟

جالبه همتون هم باید اظهار تسلط کامل به انگلیسی باید بکنید که مثلا بگید خیلی cool هستید؟ همین حرفتونو بیاید تو پروفایل خودم به انگلیسی بگید ببینم چند مرده حلاجید:))

من هستمت، بیا وسط ببینم حریف من می شی یا نه :p

یوبی سافت حرف مفت زیاد میزنه اینو مدنظر قرار بدید . وقتی خودتون تست کردید متوجه میشید . بعید نیست یکی دو هفته مانده به زمان ریلیز باز تاخیر بزنه برای ماه بعدی ، سابقه این کارارو داشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or